-
Χωρίς πλάκα τώρα,πως σας φαινετε να πάρει ο Βγενο την ΟΑ?Προσπαθώ να βρω που είναι η φάκα...
Ελπίζω μα μην έχουμε τα ίδια με τον ΟΤΕ,που τον αγόρασε και τον πούλησε για πλάκα... -
Η πλακα θα ειναι να ονομασει κανα αεροπλανο ''Καραγκουνης'' . Κανεις δεν θα μπαινει μεσα,γιατι θα πεφτει συνεχεια
-
Νομίζω ότι επικοινωνιακά είναι μια χαρά για τον Χατζηδάκη. Την φάκα δεν θα την δούμε ποτέ. Είναι στημένη σε άλλη γωνιά του σπιτιού.
Ο Βγενόπουλος παίρνει την ΟΑ. Αρα η προσπαθεια στέφεται με επιτυχία. Ο Χατζηδάκης τώρα δικαιώνεται. Η Κυβέρνηση πάει σε εκλογές. Τρείς μήνες μετά ξαναπαίρνει την ΟΑ όπως δήλωσε ο Βγενόπουλος ότι είναι διατεθειμένος να κάνει.
-
Επειδή δεν μπορεί η κυβέρνηση να βρει αγοραστές για την Ολυμπιακή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρει ο Βγενόπουλος. Πάλι θα βγάλει ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ από την ανικανότητά μας.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Επειδή δεν μπορεί η κυβέρνηση να βρει αγοραστές για την Ολυμπιακή, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρει ο Βγενόπουλος. Πάλι θα βγάλει ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ από την ανικανότητά μας.Μπράβο στην MIG τουλάχιστον η ΟΑ θα μείνει σε Ελληνικά χέρια, και αν κρίνω από την μέχρι τώρα πορεία της MIG, με μια σειρά επιτυχημένων εταιρειών (Goody,s, vivartia, attica group κ.λ.π. ) μπορεί σε λίγα χρόνια να δούμε και μια κερδοφόρα Ολυμπιακή
Τώρα αν θα βγάλει εκατομυρια με γεια του με χαρά του να βγάλει, εδώ άλλοι τα βγάζουν κλέβοντας, τουλάχιστον αυτός θα τα βγάλει προσφέροντας και ανοίγοντας δουλειές.
Θα τον κατηγορήσουμε γι'αυτό;Ξέρετε ότι για το πτητικό κομμάτι της Ολυμπιακής η υψηλότερη αποτίμηση ήταν 47,5 εκ. € ενώ η αξία ενός Ολυμπιακού ακινήτου που πούλησε το Βατοπέδι ήταν πάνω από 50 εκ. €.
Καλύτερα θα ήταν δηλ. η Ολυμπιακή να γινότανε katar airways, θα είχανε καλύτερη τύχη οι εργαζόμενοι τότε;
Αλλά είπαμε εμείς οι Έλληνες όταν βλέπουμε κάποιον να προχωράει κοιτάμε πως να τον φάμε αντί να παραδειγματιστούμε.
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Αλλά είπαμε εμείς οι Έλληνες όταν βλέπουμε κάποιον [σ.σ. τον Βγενόπουλο εν προκειμένω] να προχωράει κοιτάμε πως να τον φάμε αντί να παραδειγματιστούμε.καλό
-
Τα ανέκδοτα έχουν αρχίσει ......
Θα μετονομαστεί σε Παναθηναική Αεροπορία, τα αεροπλάνα θα βαφτούν πράσινα ,θα πάρουν ονόματα μεγάλων παικτών του Παναθηναικού .... Δομάζος, Βαζέχα κα. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αλλά είπαμε εμείς οι Έλληνες όταν βλέπουμε κάποιον [σ.σ. τον Βγενόπουλο εν προκειμένω] να προχωράει κοιτάμε πως να τον φάμε αντί να παραδειγματιστούμε.
καλό
Ναι αλήθεια είναι, το έχω παρατηρήσει κι εγώ...Θυμήσου αυτόν τον φουκαρά τον Al Capone : είχαν πέσει να τον φάνε στα χρόνια του, μη δουν άνθρωπο να προκόψει
Τα ίδια παθαίνει κι ο Βγενόπουλος σήμερα, καλά να είναι ο άνθρωπος να πηγαίνει μπροστά (έχω μάθει μάλιστα με το σταυρό στο χέρι) : ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Βγενόπουλο όλοι μαζί
-
Αληθινή δήλωση του Βγενόπουλου, με πολύ δόση χιούμορ, σήμερα το πρωί στον REAL FM:
«… η Ολυμπιακή μέχρι σήμερα ονόμαζε τα αεροσκάφη της Σωκράτης, Αριστοτέλης, Ιπποκράτης κλπ. Έτσι και εμείς θα τα ονομάσουμε Δομάζος, Αντωνιάδης, Βαζέχα ...»
-
Δεν ξερω εαν διαβασατε την ανακοινωση της MIG,λεει κατι στο στυλ οτι εαν εμφανιστει κανας αλλος που ενδιαφερετε να την παρει γιναμε καπνος,εαν δεν συμφωνουν ολα τα κομματα γιναμε καπνος,αν δεν ξεκινησει απο μηδενικη βαση γιναμε καπνος,επισης πουθενα δεν γινεται λογος για σοβαρο επιχειρηματικο πλανο,ειναι απλως ενα 'παμε να πάρουμε την Πόλη πατριωτες'.
Μην περιμενετε λοιπον την MIG να παρει την ΟΑ γιατι οι πιθανοτητες δεν ξεπερνανε το 1%,ενα ακομη επικοινωνιακο πυροτεχνημα ειναι.Οσο για τα Βαζεχα και Δομαζος...απλως ελεος.Οσο σκεφτομαι οτι ειχα αγορασει μετοχες αυτου του τρισμεγιστου μεγαλομανη καραγκιόζη -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αλλά είπαμε εμείς οι Έλληνες όταν βλέπουμε κάποιον [σ.σ. τον Βγενόπουλο εν προκειμένω] να προχωράει κοιτάμε πως να τον φάμε αντί να παραδειγματιστούμε.
καλό
Ναι αλήθεια είναι, το έχω παρατηρήσει κι εγώ...Θυμήσου αυτόν τον φουκαρά τον Al Capone : είχαν πέσει να τον φάνε στα χρόνια του, μη δουν άνθρωπο να προκόψει
Τα ίδια παθαίνει κι ο Βγενόπουλος σήμερα, καλά να είναι ο άνθρωπος να πηγαίνει μπροστά (έχω μάθει μάλιστα με το σταυρό στο χέρι) : ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο Βγενόπουλο όλοι μαζί
Πείτε μου και εμένα βρε παιδιά να ξέρω, τελικά ποιόν έκλεψε, σκότωσε, αδίκησε αυτός ο Βγενόπουλος και πέσανε όλοι πάνω του να τον φάνε.
Γιατί είναι ένα από τα ίδια με Λάτση, Βαρδινογιάννη κ.λ.π. γνωστά τζάκια όταν όλοι αυτοί δεν κάνανε παρόμοια κίνηση για την ολυμπιακή π.χ.
Εαν κάποιος έχει ενδείξεις, αποδείξεις ας τις πεί να ξέρουμε και εμείς οι άσχετοι να μην λέμε μαλ...
Αν δεν έχει όμως και απλώς λέει για να λέει ε! συγνώμη αλλά έχω δίκιο σε όσα λέω παραπάνω.
Σε τελική ανάλυση ποιά θεωρείτε εσείς καλύτερη λύση στην παρούσα φάση για την Ολυμπιακή;
Εγώ τουλάχιστον προτιμώ την MIG από την katar, papar και λοιπές εταιρείες. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν ξερω εαν διαβασατε την ανακοινωση της MIG,λεει κατι στο στυλ οτι εαν εμφανιστει κανας αλλος που ενδιαφερετε να την παρει γιναμε καπνος,εαν δεν συμφωνουν ολα τα κομματα γιναμε καπνος,αν δεν ξεκινησει απο μηδενικη βαση γιναμε καπνος,επισης πουθενα δεν γινεται λογος για σοβαρο επιχειρηματικο πλανο,ειναι απλως ενα 'παμε να πάρουμε την Πόλη πατριωτες'.
Μην περιμενετε λοιπον την MIG να παρει την ΟΑ γιατι οι πιθανοτητες δεν ξεπερνανε το 1%,ενα ακομη επικοινωνιακο πυροτεχνημα ειναι.Οσο για τα Βαζεχα και Δομαζος...απλως ελεος.Οσο σκεφτομαι οτι ειχα αγορασει μετοχες αυτου του τρισμεγιστου μεγαλομανη καραγκιόζηΤο λέει γιατί στην περίπτωση του ΟΤΕ πέσανε να τον φάνε όταν τον αγόρασε,
Πουλάω ΟΤΕΕΕΕΕ!
Τι τον πήρε η MIG, όχι δεν στον δίνω και πάρε νόμους και νομάκια μην μας τον φάει η MIG
και όταν τον έδωσε στην Deutche telecom, που ούτε στο όνειρό τους δεν ελπίζανε σε τέτοια συνεργασία οι κυβερνήτες, πέσανε όλοι πάνω του να τον φάνε γιατί κέρδισε τελικαΤι να σου πει τώρα; Να πάρει την ολυμπιακή, που την πουλάνε εδώ και τόσα χρόνια και κάθε ένας μας πληρώνει τόσα € κάθε μέρα για να συντηρείται, και την επόμενη μέρα να του την πούνε και από πάνω.
Αλλά τι να πεις εδώ η κυβέρνηση έβγαλε δαγωνισμό για την ολυμπιακή χωρις να κάνει πρόσκληση στους Έλληνες επιχειρηματίες γιατί λέει δεν είχανε κάνει ακόμη αποτίμησή της
Πουλάω πορτοκάλια!
Πόσ έχουν φιλαράκι;
Δεν σου λέω ρε ούστΑ! όσο για τα ονόματα η katar π.χ. θα έδινε καλυτερα ονόματα:
Hasan
Giousouf
giaour
mpalamouti
k.l.p. -
Όλοι οι γκάνγκστερς Κοσκωτάδες-Λαναράδες κλπ μέχρι να τους πιάσουν (όσους πιάνουν) ισχυρίζονται αυτό που γράφεις 'Έχετε αποδείξεις κύριοι ? Αν όχι μόκο, εγώ είμαι απλά ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας'...Φυσικά μια κοινωνία ολόκληρη γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει αλλά η δικαιοσύνη χρειάζεται αποδείξεις...Επειδή εγώ όμως ΔΕΝ είμαι δικαιοσύνη ΔΕΝ χρειάζομαι αποδείξεις...Επίσης αν είχα μάλλον δεν θα τις έβαζα στο forum, λογικό δεν ακούγεται ?
Όλα τα γνωστά τζάκια που αναφέρεις ανήκουν στην ίδια κατηγορία με το Βγενόπουλο, απλώς ο Βγενόπουλος προσπαθεί και αυτός να εδραιωθεί και γι αυτό κάνει ντόρο κάτι που τα τζάκια δεν έχουν ιδιαιτέρως ανάγκη να κάνουν...Είναι φρέσκος ακόμα και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα γίνει 'τζάκι' : αυτό προσπαθεί να εξασφαλίσει...
Μου φαίνεται πάντως αρκετά αστείο ενήλιξ να πιστεύει ότι ο (κάθε) Βγενόπουλος ήταν απλώς ένας ικανός επιχειρηματίας που πέτυχε...Εκτός αν δεν έχεις συναίσθηση του μεγέθους : δεν είναι το φτωχόπαιδο ξέρεις που από το 0 έβγαλε και 30-40-50 εκατομμύρια (που ούτε αυτά βέβαια γίνονται 100% νόμιμα), μιλάμε για άλλα μεγέθη σε ρυθμούς αστραπής...
Α και φυσικά λέω για να λέω, δηλ. ακριβώς αυτό που κάνεις κι εσύ
-
Μακάρι να μπορούσε ή να ήθελε να την κρατήσει το κράτος και να συνεχίσει να λειτουργεί έτσι αλλά ως υγιείς εταιρεία χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω εγώ και εσύ για να ζήσει.
Ούτε να είναι τελικά κουβάς ψήφων και αποθέσεων ρουσφετοκηφίνων.
Αλλά όσο αυτό δεν είναι εφικτό προτιμώ να την πάρει η MIG ή οποιαδήποτε MIG.Όσο για τους επιχειρηματίες ισχύει το νομικό αξίωμα 'ο καθένας είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου'. Εδώ οι πολιτικοί μας, αποδεικνύονται, κιόλας ένοχοι και ακόμη κανείς δεν μπήκε φυλακή τον άλλον θα τον καταδικάσω με υποθέσεις
Έχετε υπολογίσει πόσα πληρώνουμε κάθε μέρα επειδή η ολυμπιακή δεν εξυγιαίνεται, κλείνει, πουλιέται;
Πόσα πληρώνουμε για κάθε Ολυμπιακή και για κάθε Βατοπαίδι, ομόλογο, χρηματιστήριο κ.λ.π.
Πόσα πληρώνουμε για κάθε ρουσφετολόγο που βολεύτηκε (λογω βολευτή) σε μια θεσούλα στο δημόσιο και τα ξύνει όλη μέρα;
Ποιό είναι το πρόβλημα, ότι μια εταιρεία θα αγοράσει, αυτό που δεν μπορεί να πουλήσει το κράτος εδώ και τόσα χρόνια, στην διπλάσια τιμή από αυτή, που το κράτος, ζητάει!!!!Λέμε, τώρα κουβέντα να γίνεται ...
-
Μια χαρα ειναι ο Βγενοπουλος για την Ολυμπιακη και απ'οτι λεει δεν θα διωξει υπαλληλους και θα εχουν και διαφορα bonus. Αυτος που δεν θα θελει να παει η Ολυμπιακη στα χερια του Βγενοπουλου ειναι ο Χατζηδακης. Ναι καλα διαβασατε. Τον συμφερει τον αχρηστο να την παρει την Ολυμπιακη καμια ασημη εταιρεια και να κανει μονοπωλιο η Aegean ,αφου εχει μετοχες εκει ο γκαντεμης ο διαβολος ο Μητσοτακης.
-
Εδατε; Βρήκαμε μ@λάκα να την σπρώξουμε την κωλοεταιρία, φαντάσου τι μλκας είναι ο άνθρωπος που θέλει να αγοράσει το μπρδέλο αυτό. Θα καταστραφεί και δεν το ξέρει
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εδατε; Βρήκαμε μ@λάκα να την σπρώξουμε την κωλοεταιρία, φαντάσου τι μλκας είναι ο άνθρωπος που θέλει να αγοράσει το μπρδέλο αυτό. Θα καταστραφεί και δεν το ξέρειΘα σε μαλώσω. Αυτός, προφανώς, δεν έχει καταλάβει ότι θα μπαίνει μέσα 2.500.000€ την μέρα. Γι' αυτό την αγοράζει ή λέει ότι θέλει να την αγοράσει.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εδατε; Βρήκαμε μ@λάκα να την σπρώξουμε την κωλοεταιρία, φαντάσου τι μλκας είναι ο άνθρωπος που θέλει να αγοράσει το μπρδέλο αυτό. Θα καταστραφεί και δεν το ξέρειΟ Βγενο ειναι τσακαλι ρε... θα κανει κανα κολπο γκροσο αλα ΟΤΕ στυλ... θα την μοσχοπουλησει σε κανα χρονο σε αλλο θυμα και θα φυγει κυριος...
-
ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται
τάμα κερί όλοι διαρκείας του βάζελου να σώσετε την Ολυμπιακή.
κουτοπονηριά απο τη μια άκρη μέχρι την άλλη. αντί να λέτε ευχαριστώ και αιώνια ευγνωμοσύνη στον Αγα σας Βγενόπουλο θέλετε να κάνετε και παζάρια.τα δε πουλημένια παλιοτόμαρα του συνδικαλισμού έτρεξαν να γλύψουν τα παπούτσια και να δηλώσουν υποταγή στο νέο αφεντικό.
αυτοί είμαστε αυτά μας αξίζουν
τα έχω σιχαθεί.ξεκατινιαστείτε τώρα
-
Διάβασα και για πρόταση-ενδιαφέρον από όμιλο Ρέστη... ...τι έγινε σαν τις μύγες μαζεύονται...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜMΕΣ