-
Οι αποστάτες δεν είναι λίγο επικίνδυνο; Αλλάζεις τελείως την γεωμετρία του αυτοκινητου και δεν ξέρεις πως θα σου συμπεριφερθεί σε μια δύσκολη στιγμή. Έχω λάθος;
-
Νέο μέλος και γω και σκέφτομαι να πάρω τη DELTA σε 1.6 diesel.Υπάρχει κάποιος που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο και μπορεί να μου πει τις εμπειρίες του?
-
Ο χρήστης AthaMala έγραψε:
Νέο μέλος και γω και σκέφτομαι να πάρω τη DELTA σε 1.6 diesel.Υπάρχει κάποιος που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο και μπορεί να μου πει τις εμπειρίες του?Eίναι αυτή με τα 120 άλογα.Είναι ο ίδιος κινητήρας που έχει και το Bravo.Aν έχεις την οικονομική δυνατότητα πήγαινε παραπάνω στον 1.9 με 190 άλογα ή στο 2.0 με 165 άλογα (είναι πιο καινούριας τεχνολογίας Ευρο5).Πάντως οι πετρελαιοκινητήρες του Gruppo είναι κορυφαίοι.
-
Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω παραπάνω,μακάρι...Μάλλον θα καταλήξω στον 1.6. Μου είπαν από την αντιπροσωπεία πως ο κινητήρας αναβαθμίζεται σε 144hp με 1200ευρω περίπου.Το έχει δοκιμάσει κανείς?
-
Ο χρήστης AthaMala έγραψε:
Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω παραπάνω,μακάρι...Μάλλον θα καταλήξω στον 1.6. Μου είπαν από την αντιπροσωπεία πως ο κινητήρας αναβαθμίζεται σε 144hp με 1200ευρω περίπου.Το έχει δοκιμάσει κανείς?εμενα η επιλογη μου ηταν να εχει αυτοματο σαζμαν...αλλα μονο στο diesel βγαινει και το κοστος των 27000 ηταν πολυ υψηλο σε σχεσι με τα 22500 που εδωσα για το 1,4 oro.
μακαρι να μπορουσα να ειχα παρει το diesel με αυτοματο.... -
Σήμερα δοκίμασα το bluetooth.Aν και μου φαινόταν αχρείαστο τελικά είναι πολύ βολικό και εφετζίδικο.Λειτουργεί εύκολα , μπορείς περνώντας κάποια ονόματα στην μνήμη να τηλεφωνείς χωρίς να αφήνεις τα χέρια από το τιμόνι.Έχει και φωνητική κλήση ,η οποία λειτουργεί μια χαρά.Δε δοκίμασα τα μηνύματα αλλά από την μία πλέον σπάνια τα χρησιμοποιούμε και από την άλλη είναι επικίνδυνο να οδηγάς και να διαβάζεις.
-
Μα τα μηνύματα στα διαβάζει μόνο του, εσύ μόνο ακούς!
Βέβαια όχι Ελληνικά , αλλά Αγγλικά και Ιταλικά που δοκίμασα τα έλεγε καλά.
Πλάκα πλάκα το bluetooth είναι πολύ χρήσιμο και το χρησιμοποιώ μόνιμα.
Μόλις μπω στο αμάξι αναγνωρίζει το κινητό, συνδέεται και όλα γίνονται από το τιμόνι.
Πληροφοριακά να πω ότι η κατανάλωση έχει πέσει αρκετά περίπου στα 8lt/100km.
Ενώ στην αρχή ήταν περίπου στα 9,5lt/100km αν και το δουλεύω και λίγο πιο ήπια πλέον. -
Μολις επεστρεψα απο μια γρηγορη βολτα σε στροφες...
οι εντυπωσεις αριστες!!!παρα τις κλισεις του αυτοκινητου,αυτο ακολουθει την γραμμη που εχεις χαραξει με χαρακτηριστικη ευκολια!!!δεν το περιμενα... -
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
Σήμερα δοκίμασα το bluetooth.Aν και μου φαινόταν αχρείαστο τελικά είναι πολύ βολικό και εφετζίδικο.Λειτουργεί εύκολα , μπορείς περνώντας κάποια ονόματα στην μνήμη να τηλεφωνείς χωρίς να αφήνεις τα χέρια από το τιμόνι.Έχει και φωνητική κλήση ,η οποία λειτουργεί μια χαρά.Δε δοκίμασα τα μηνύματα αλλά από την μία πλέον σπάνια τα χρησιμοποιούμε και από την άλλη είναι επικίνδυνο να οδηγάς και να διαβάζεις.Μα τα μηνύματα στα διαβάζει μόνο του, εσύ μόνο ακούς!
Βέβαια όχι Ελληνικά , αλλά Αγγλικά και Ιταλικά που δοκίμασα τα έλεγε καλά.
Πλάκα πλάκα το bluetooth είναι πολύ χρήσιμο και το χρησιμοποιώ μόνιμα.
Μόλις μπω στο αμάξι αναγνωρίζει το κινητό, συνδέεται και όλα γίνονται από το τιμόνι.
Πληροφοριακά να πω ότι η κατανάλωση έχει πέσει αρκετά περίπου στα 8lt/100km.
Ενώ στην αρχή ήταν περίπου στα 9,5lt/100km αν και το δουλεύω και λίγο πιο ήπια πλέον.Όντως πολύ χρήσιμο και βολικό το bluetooth, και το car kit έχει τέλειο ήχο (αφου χρησιμοποιεί τα ηχεία), αλλά σχεδόν τέλειο μικρόφωνο, σε μένα τουλάχιστον!!! Δεν μου αναγνωρίζει το two(2) στην φωνητική πληκτρολόγιση όσο κι αν προσπάθησα . Μπορείτε να δοκιμάσετε και να μου πείτε αν : 1) το πρόβλημα αυτό το έχω μόνο εγω; 2) σας δίνει την επίλογη να χειρίζεστε τον media player φωνητικά; (το user manual λέει ότι γίνεται, στη πράξη όμως δεν μου δίνει αυτή τη δυνατότητα.)
-
Γύρνα το στα Ιταλικά και λέγε 'Uno - Duo ... '
-
η φωνητική καθοδήγηση με βολευει πολύ με τον media player.. πατάω το κουμπάκι-λέω 'folders' και με παει κατευθειαν στους καταλόγους του usb να διαλέξω..
-
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι: η εργοαστασιακή οθόνη 6.5', παίζει DVD ή απλά είναι για navigation/bluetooth και για εμφάνιση πληροφοριών;
Επίσης, μπορεί να μπορεί κανά third party tv Tuner ; -
Specifications of Lancia Delta 1.8 liter 200 HP Di Turbo
Jet Engine E5 (with 6-speed automatic transmission)
http://www.fiatautopress.com/download/G ... ST_GBR.pdf -
Αυτός ο κινητήρας και το 6άρι αυτόματο σίγουρα θα ενδιαφέρει πάρα πολύ τον πατέρα μου. Άντε να δούμε πότε θα μας έρθει από εδώ!
-
σημερα παρελαβα επιτελους τη δελτα μου σε χρωμα μελιτζανι -μπορντω. Ειναι ωραιο χρωμα διαφορετικο και του παει πολυ. Παιδια το αυτοκινητο ειναι ΠΟΛΥ ΛΙΜΟ! Καταπινει με μοναδικη ευκολια τα χιλιομετρα, ειναι πολυ ανετη απο αναρτησεις εχει στιβαρη κατασκευη και γενικα θυμιζει αλλη κατηγορια. Περισσοτερα συντομα....
-
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις.
-
Kαλοριζικο και καλοταξιδο!!!!!
καλως ηλθες στο club των ευτυχισμένων κατοχων!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης HATZIIDIMI έγραψε:
σημερα παρελαβα επιτελους τη δελτα μου σε χρωμα μελιτζανι -μπορντω. Ειναι ωραιο χρωμα διαφορετικο και του παει πολυ. Παιδια το αυτοκινητο ειναι ΠΟΛΥ ΛΙΜΟ! Καταπινει με μοναδικη ευκολια τα χιλιομετρα, ειναι πολυ ανετη απο αναρτησεις εχει στιβαρη κατασκευη και γενικα θυμιζει αλλη κατηγορια. Περισσοτερα συντομα....Καλοτάξιδη! Όταν βρεις λίγο χρόνο περιμένουμε φωτογραφίες.
-
Ο χρήστης Tasoik έγραψε:
Παιδιά να ρωτήσω κάτι: η εργοαστασιακή οθόνη 6.5', παίζει DVD ή απλά είναι για navigation/bluetooth και για εμφάνιση πληροφοριών;
Επίσης, μπορεί να μπορεί κανά third party tv Tuner ;Δεν έχει βάλει κανένας σας την εν λόγω οθόνη;
Lancia Delta 2008