-
μα εχεις απαντησε απο μονος σου ρεεεεε.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μα εχεις απαντησε απο μονος σου ρεεεεε.ναι αλλα με μπερδεψανε!!!Ωραια got it.
-
HighFidelityαυτα τα λενε οσοι εχουν intagrale επειδη δεν τους αρεσουν γενικα τα λαντσια αλλα μονο τα δικα τους μοντελα ,και προσπαθουν με καποιο τροπο να κρατησουν την αξια του ψηλα.
ειναι λιγο κομπλεξικοι αν και η πικρη αληθεια ειναι οτι οταν τις οδηγουν καθονται απονω σε ενα φιατ 128 και ας μην το παραδεχονται.Η αλήθεια είναι ότι το πάτωμα των integrali είχε αναθεωρηθεί και εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό από την Abarth, σε σχέση με αυτό των υπόλοιπων delta.Και μάλιστα οι ενισχύσεις τόσο σε πάτωμα όσο και σε πλαίσιο ήταν παρούσες και στα αυτοκίνητα παραγωγής (8 και 16v)ώστε να περάσουν κατόπιν στα αγωνιστικά του gruppo A.Μην ξεχνάς ότι η integrale ήταν ένα αυτοκίνητο που γεννήθηκε αμέσως μετά την κατάργηση του gruppo B...και γι' αυτό έπρεπε να πληροί ορισμένες αυστηρές προδιαγραφές.
Διαφορετική ήταν επίσης η integrale και σε ζητήματα αντισκωριακής προστασίας.Χαρακτηριστικό όλων αυτών είναι ότι delta hf turbo και delta 4WD turbo έχουν κοινούς κωδικούς πλαισίου...που δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς των integrali.
-
παντως οταν πηρα την δελτα χαρηκα γιατι στην ουσια αντικατεστησα το παλιο φιατ 128 του πατερα μου με ενα πιο καλο φιατ 128 παλι.
να ηταν και τριθυρη ακομα καλυτερα.
-
παντως οταν πηρα την δελτα χαρηκα γιατι στην ουσια αντικατεστησα το παλιο φιατ 128 του πατερα μου με ενα πιο καλο φιατ 128 παλι.να ηταν και τριθυρη ακομα καλυτερα.
Nα εκλεινες τις 2 πορτες πισω!!!!!
-
Alba Pariett
επομενο ηταν αφου το αμαξι εξελισοταν συνεχεια λογω αγωνων και αυξησης ισχυος να εχει και διαφορες αλλα αυτο δεν θα με κανει να αλλαξω την αποψη μου οτι ηταν ενα φιατ στην ουσια.
ακομα κιαυτος ο LJK Setright που εγραφε στους 4τροχους αυτο ελεγε.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τι άλλαξαν παρακαλώ; Τα μοτέρ της Delta του '79 ήταν αυτά του Ritmo. Το πάτωμα ήταν, όπως σωστά είπε η Alba, αυτό του Ritmo. Μόνον τις πίσω αναρτήσεις άλλαξαν και βάλανε McPherson αντί για τα ψαλίδια με το εγκάρσιο σουστόφυλλο (που προέρχονταν από τα Autobianchi Primula και Fiat 128). Κι επίσης, η Beta δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη Montecarlo. Η Montecarlo προερχόταν από το πρωτότυπο Fiat X1/20.
Μην λέμε ό,τι θελουμε...
Πάρε την μπροστινή ανάρτηση του Ritmo. Μπορείς να την βάλεις πάνω σε μια Integralle;Εγώ σου μιλώ για τις εκδόσεις που αγοράζανε οι πατεράδες μας, όχι για τα homologation specials που δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τα κανονικά μοντέλα παραγωγής. Οι μπροστινές αναρτήσεις του Ritmo έρχονταν κουτί στις 1300άρες, 1500άρες, 1600άρες, αλλά και - βεβαίως - τις 'ειδικές για την τριτοδρομική ΕΛ-λάδα του Μωρού της Ρόζμαρυ' 1100άρες Delta. Και καλύτερα να μη μιλάμε για Integrale by Mastro-Mitsos...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τι άλλαξαν παρακαλώ; Τα μοτέρ της Delta του '79 ήταν αυτά του Ritmo. Το πάτωμα ήταν, όπως σωστά είπε η Alba, αυτό του Ritmo. Μόνον τις πίσω αναρτήσεις άλλαξαν και βάλανε McPherson αντί για τα ψαλίδια με το εγκάρσιο σουστόφυλλο (που προέρχονταν από τα Autobianchi Primula και Fiat 128). Κι επίσης, η Beta δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη Montecarlo. Η Montecarlo προερχόταν από το πρωτότυπο Fiat X1/20.
Μην λέμε ό,τι θελουμε...
Πάρε την μπροστινή ανάρτηση του Ritmo. Μπορείς να την βάλεις πάνω σε μια Integralle;Εγώ σου μιλώ για τις εκδόσεις που αγοράζανε οι πατεράδες μας, όχι για τα homologation specials που δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τα κανονικά μοντέλα παραγωγής. Οι μπροστινές αναρτήσεις του Ritmo έρχονταν κουτί στις 1300άρες, 1500άρες, 1600άρες, αλλά και - βεβαίως - τις 'ειδικές για την τριτοδρομική ΕΛ-λάδα του Μωρού της Ρόζμαρυ' 1100άρες Delta.
Μα λέγαμε για την Integralle, πού να καταλάβω πως λες για τις απλές;
Στις απλές, ναι αυτό γινόταν και δεν το βρίσκω και κακό κιόλας... Το πάτωμα του Ritmo ήταν καθ' όλα αξιόλογο (ως μια βελτίωση των αρχών του 128 με τις περισσότερες αλλαγές στην μπροστινή ανάρτηση...), οπότε σωστά και το χρησιμοποίηση η Fiat και στην Delta.Κουτί δεν έρχονταν μόνον οι αναρτήσεις, αλλά και τα μοτέρ. Και το δικό μου το Ζάσταβα, σαν σωστός κλώνος του 128, δέχτηκε κάποια στιγμή ένα μοτέρ / σασμάν από Ritmo...
Κούμπωνε στις ίδιες βάσεις κατευθείαν.
-
Μην λέμε ό,τι θελουμε...
Πάρε την μπροστινή ανάρτηση του Ritmo. Μπορείς να την βάλεις πάνω σε μια Integralle;Εγώ σου μιλώ για τις εκδόσεις που αγοράζανε οι πατεράδες μας, όχι για τα homologation specials που δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τα κανονικά μοντέλα παραγωγής. Οι μπροστινές αναρτήσεις του Ritmo έρχονταν κουτί στις 1300άρες, 1500άρες, 1600άρες, αλλά και - βεβαίως - τις 'ειδικές για την τριτοδρομική ΕΛ-λάδα του Μωρού της Ρόζμαρυ' 1100άρες Delta.
Στις απλές, ναι αυτό γινόταν και δεν το βρίσκω και κακό κιόλας... Το πάτωμα του Ritmo ήταν καθ' όλα αξιόλογο (ως μια βελτίωση των αρχών του 128 με τις περισσότερες αλλαγές στην μπροστινή ανάρτηση...), οπότε σωστά και το χρησιμοποίηση η Fiat και στην Delta.Κουτί δεν έρχονταν μόνον οι αναρτήσεις, αλλά και τα μοτέρ. Και το δικό μου το Ζάσταβα, σαν σωστός κλώνος του 128, δέχτηκε κάποια στιγμή ένα μοτέρ / σασμάν από Ritmo...
Εκείνα τα χρόνια κουτί ερχόντουσαν................
και τα καπούλια στο κάθισμα
-
Edit - Ήρεμα.....[cmarin]
-
Εγώ μια φορά πάντως για Delta έλεγα - και όταν μιλάω για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, σαφώς δεν εννοώ τις αγωνιστικές εκδόσεις...
-
Βάσει των
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μάλλον έχω άλλο σωματότυπο που μου επιτρέπει να βάζω τα καπούλια μου ΜΕΣΑ στο κάθισμα κι όχι ΕΠΑΝΩ σ'αυτό.Θα σου πω μόνον ότι έχω σωματικό λίπος 12%.
Αλήθεια γιατί δεν προτείνεις νέο τεστ στα περιοδικά;
Ή να εισηγηθείς οι υποψήφιοι αγοραστές της Delta να περνάνε από το τεστ των καπουλιών και του σωματικού λίπους.
Aκόμα να πάρεις χαμπάρι πως έχεις γίνει ο περίγελος του forum?
-
Κορυφαίο review του skullone..
http://www.alfisti.gr/forum/showthread. ... ost1076650
...και τα γνωστά μέτρια δικά μου...
Part 1/n
http://www.civinfo.com/forum/greece/196 ... post471952
Part 2/n
http://www.civinfo.com/forum/greece/196 ... post472392 -
αυτα πες τα στον Vasgti
-
edit mod mirage
-
ισως εχει φαει το παραμυθι περι μετριας αξιοπιστιας των ιταλικων και προφανως διαβαζει πολυ οτο τεταρτη
-
Αν και δεν μπόρεσε κανενας να μου απαντήσει πριν κάποια ποστ για το αν τελικά υπάρχει χρέωση για τα μεταφορικά με την Lancia (ειχε προφανώς μεγαλύτερη ουσία η κουβέντα περι καπουλίων),αναφέρω ότι ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΕΛΤΑ 1,9MJT PLATINO ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ
-
Καλορίζικη και καλοτάξιδη!
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Κορυφαίο review του skullone..
http://www.alfisti.gr/forum/showthread. ... ost1076650
...και τα γνωστά μέτρια δικά μου...
Part 1/n
http://www.civinfo.com/forum/greece/196 ... post471952
Part 2/n
http://www.civinfo.com/forum/greece/196 ... post472392gatoz...παλαβιάρη, άστα αυτά! Σε βλέπω σύντομα με το...fan club που έχεις αποκτήσει από τα καταπληκτικά σου review, να το κάνεις επάγγελμα! Εδώ υπάρχει φαντάζομαι κόσμος που εύχεται να σου αλλάζουν στην εταιρεία το αυτοκίνητο συχνότερα για να ...ξεκαρδιζόμαστε περισσότερο!
Περιμένω πως και πως την συνέχεια!
-
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
βλέποντας και την περιοχή σου (ΧΑΝΙΑ) εκει ημουν μέχρι προχθες το βραδυ διακοπές ,με την μηχανή, και εκει με ενημερωσαν ότι το αμάξι ηρθε (εναμιση μηνα νωριτερα και πρόλαβα και την μειωση του τέλους).
ευχαριστω για τις ευχέςΚαλοτάξιδη Βασίλη!
Twin Turbo και Diesel έτσι?
Τρελές ροπές λέμε
Lancia Delta 2008