-
Οπωσδηποτε θα γραψω εντυπωσεις, αν και δεν ειμαι αμεροληπτος ως παλιος φιλος της μαρκας.
Απο εξτρα δεν εβαλα και πολλα, γιατι η Oro ειναι πολυ καλα εξοπλισμενη. Μονο αισθητηρες σταθμευσης εβαλα και συναγερμο. -
δεν εβαλες blue&me????
-
Δεν εβαλα το blue&me γιατι θα μου ειναι πρακτικα αχρηστο. Λογω δουλειας εχω δυο κινητα και το blue &me εχει δυνατοτητα συνδεσης μονο με μια συσκευη.
Για τον λογο αυτο εχω bluetooth που συνδεεται με δυο συσκευες και το χρησιμοποιω συνεχεια. Αλλωστε επειδη για λογους υγειας μιλαω μονο με ΒΤ handsfree, αν εβαζα το blue & me θα επρεπε μπαινοντας στο αυτοκινητο να κλεινω το handsfree αυτιου, να συνδεω το ενα τηλεφωνο με το blue & me και το αλλο να μενει ετσι και βγαινοντας να ξανανοιγω το handsfree αυτιου και να συνδεω τα τηλεφωνα...μυλος.
Εξαλλου δεν θελω να ακουγεται μεσα σε ολο το αυτοκινητο η συνομιλια μου και παλι λογω δουλειας (ειμαι δικηγορος και πολλες συζητησεις ειναι εμπιστευτικες).
Η θυρα USB δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερως. Αφου το CD player παιζει ΜΡ3, τα δισκακια μου φτανουν και μου περισσευουν... -
Ο χρήστης alkis_ita έγραψε:
Δεν εβαλα το blue&me γιατι θα μου ειναι πρακτικα αχρηστο. Λογω δουλειας εχω δυο κινητα και το blue &me εχει δυνατοτητα συνδεσης μονο με μια συσκευη.Λάθος ,συνδέεται με μέχρι 5 συσκευές.
-
Επίσης, από αυτά που έχω ακούσει, συνδέεται αυτόματα, δεν απαιτεί δηλαδή κάποια ενέργεια. Εγώ βέβαια θα το έβαζα για το iPod!
Anyway, δεν έγινε και τίποτα,
Καλές διαδρομές!!!
-
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
Δεν εβαλα το blue&me γιατι θα μου ειναι πρακτικα αχρηστο. Λογω δουλειας εχω δυο κινητα και το blue &me εχει δυνατοτητα συνδεσης μονο με μια συσκευη.
Λάθος ,συνδέεται με μέχρι 5 συσκευές.
Επιτρεψε μου να επιμεινω. Μπορει να καταχωρει στη μνημη του μεχρι 5 συσκευες, αλλα μπορει να συνδεθει μονο με μια τη φορα. Για να συνδεθει με τη δευτερη, πρεπει να αποσυνδεθει απο την πρωτη κ.ο.κ.
Οποτε για να συνδεσω το εταιρικο νουμερο, θα επρεπε να αποσυνδεσω το προσωπικο.
Δεν εχει δηλαδη αυτο που εχουν μερικα Bluetooth handsfree, την λειτουργια multipoint που τους επιτρεπει να ειναι συνδεδεμενα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με δυο τηλεφωνα και να απαντας αμεσα σε οποιο απο τα δυο τηλεφωνα χτυπαει.
Αυτο το λεω για να το εχουν υπ' οψη τους οσοι λογω επαγγελματος εχουν δυο τηλεφωνα.Τελος παντων, μικρη σημασια εχει, αλλα εγω 400 ευρω για ενα bluetooth που δεν θα με βολευε και μια θυρα USB δεν τα δινω...
-
Είδα σήμερα στον δρόμο μια Delta σε μπλε σκούρο χρώμα και ένα γκρι Golf VI δίπλα της. Το Golf έμοιαζε σαν μπακατέλι 10ετίας δίπλα στην Lancia
Εντυπωσιακό design
-
Αυριο μαλλον θα την παρω για mini test drive..μιση ωρα μου ειπαν εδω στην ιταλια..ξερει κανεις ποια διαφορα εχει ο 120 απο τον 150?Αλλο προγραμμα απο το εργοστασιο,αλλη τουρμπινα η και κατι αλλο?
-
μονο η χαρτογραφηση αλλαζει.
-
Οδηγησα την delta..Πολυ ανετη,πολυτελης,σφιχτη οσο πρεπει,στις λακουβες δεν καταλαβαινεις και πολλα,κοπαναει ισως λιγο ο ημιακαμπτος χωρις να ενοχλει,καλο μου φανηκε και το κιβωτιο.Την περιμενα λιγο χειροτερη να πω την αληθεια..Σε στροφες δεν πηγα λογω της λιγης ωρας που την ειχα αλλα για αυτο που φαινεται πως εχει φτιαχτει ειναι καταπληκτικη..Το προβλημα ειναι πως οδηγησα την εκδοση με τον 1.9 twinturbo diesel με 190 αλογα και 40 κιλα ροπη και γλυκαθηκα..
-
ποτε θα κανεις παραγγελια???
-
Αν ολα πανε καλα,μεσα στον Απριλη..Ισως αμεσως μετα το Πασχα
-
monty ξέρεις αν προκειται να γίνει καμμία καλύτερη προσφορά απο τα 1100 ευρώ ? λογω κρίσης και χαμηλών πωλήσεων? και εγω σκεύτομαι κάπου εκεί να παραγγείλω αλλά περιμένω μήπως γίνει κάτι καλύτερο
-
Ορθογραφικό λάθος ''σκέπτομαι''
-
Off topic start/
Σε κάθε δική σου δημοσίευση, υπάρχει ένα κουμπάκι «ΕΠΕΞ/ΣΙΑ».
Με αυτό μπορείς να μεταβάλλεις το περιεχόμενο μιας δημοσίευσης.
Πολύ καλά κάνεις και προσέχεις την ορθογραφία, το τι τέρατα διαβάζουμε δεν λέγεται.
Off topic end/Κανείς δεν ξέρει εάν θα γίνει και άλλη έκπτωση. Μεταξύ μας, καλό είναι να μην γίνει γιατί αυτό θα σήμαινε ότι οι πωλήσεις της δεν πάνε καλά. Φυσικά όλοι ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ καλό αλλά αδικημένο αυτοκίνητο. Ή μάλλον πιο πολύ άγνωστο στο ευρύ κοινό.
Τελευταία βλέπω αρκετές Δέλτα στους δρόμους. (της Αθήνας)Πάντως οι τιμές των βασικών εκδόσεων είναι ιδιαίτερα ανταγωστικές, ειδικά εάν σκεφτείς τι άλλα μοντέλα αγοράζεις με τα ίδια χρήματα. Η τελική τιμή αυξάνεται αρκετά εάν προσθέσεις κάποια από τα gadget ή κάτι άλλο από την μεγάλη λίστα των έξτρα.
-
Το πρόβλημα της Lancia είναι η απουσία της για πολλά πολλά χρόνια από τη συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων. Η Lybra ποτέ δεν την πήρε ούτε και η Μαμά ΦΙΑΤ στα σοβαρά.
Από πλευράς χώρων η DELTA θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες του μέσου οικογενειάρχη. Αυτό που λείπει όμως είναι οι πραγματικά δυνατοί κινητήρες (τηρουμένων των αναλογιών και των 1500 κιλών της) και μία πιο sportive έκδοση που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έρθει σύντομα. Κακά τα ψέματα στην Ελλάδα η Lancia είναι γνωστή για τις HF integrale και όχι για τις πολυτελείς λιμουζίνες της.
Κατά τα άλλα είναι πολύ βαρύ να συγκρίνουμε εν μέσω κρίσης (ψυχολογικής και πραγματικής) τα αποτελέσματα εταιρειών (LANCIA, AR) που σαν το Λάζαρο βγαίνουν από το τάφο τους.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
...
Κατά τα άλλα είναι πολύ βαρύ να συγκρίνουμε εν μέσω κρίσης (ψυχολογικής και πραγματικής) τα αποτελέσματα εταιρειών (LANCIA, AR) που σαν το Λάζαρο βγαίνουν από το τάφο τους.Ούτε τον «τάφο», ούτε τον «Λάζαρο» αλλά κυρίως ούτε αυτό το «βαρύ» κατάλαβα τι σημαίνει. Δεν το κάνεις πιο λιανά;
Έτσι για την ιστορία, Lancia Delta 5d 1.4T 120 hp Βάρος: 1320 κιλά
-
Από πλευράς χώρων η DELTA θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες του μέσου οικογενειάρχη. Αυτό που λείπει όμως είναι οι πραγματικά δυνατοί κινητήρες (τηρουμένων των αναλογιών και των 1500 κιλών της) και μία πιο sportive έκδοση που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έρθει σύντομα. Κακά τα ψέματα στην Ελλάδα η Lancia είναι γνωστή για τις HF integrale και όχι για τις πολυτελείς λιμουζίνες της.
Διαφωνώ.
Στην χώρα μας η φίρμα είναι μακράν περισσότερο γνωστή για τα οικογενειακά της Fulvia, Beta, Prisma, Delta, Lybra κ.α και αυτός είναι ο ρόλος που της επιφυλάσει εδώ και χρόνια η μαμά Φίατ. Αντίθετα, στους γκαζόβιους, είναι περισσότερο γνωστή και επιθυμητή για τις διάφορες HF που έτρεχαν στους αγώνες, αλλά τις έβλεπαν πολύ σπάνια στους δρόμους της χώρας μας και ήταν και μετατροπές πολλές εξ' αυτών. -
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
...
Κατά τα άλλα είναι πολύ βαρύ να συγκρίνουμε εν μέσω κρίσης (ψυχολογικής και πραγματικής) τα αποτελέσματα εταιρειών (LANCIA, AR) που σαν το Λάζαρο βγαίνουν από το τάφο τους.Ούτε τον «τάφο», ούτε τον «Λάζαρο» αλλά κυρίως ούτε αυτό το «βαρύ» κατάλαβα τι σημαίνει. Δεν το κάνεις πιο λιανά;
Έτσι για την ιστορία, Lancia Delta 5d 1.4T 120 hp Βάρος: 1320 κιλά
Όταν για χρόνια η Lancia ήταν με ένα Υ, Musa & Thesis δεν μπορείς να την πεις και ζωντανή. Η AR πρακτικά έπαιζε μόνον με την 156 & 159 τα τελευταία έτη. Ο ερχομός της Mito και της Delta βελτίωσε τα πράγματα.
Περί 1320 κιλών. Σε οποιοδήποτε τεστ που έχω διαβάσει κιλά κάτω από 1400 δεν έχω δει.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Διαφωνώ.
Στην χώρα μας η φίρμα είναι μακράν περισσότερο γνωστή για τα οικογενειακά της Fulvia, Beta, Prisma, Delta, Lybra κ.α και αυτός είναι ο ρόλος που της επιφυλάσει εδώ και χρόνια η μαμά Φίατ. Αντίθετα, στους γκαζόβιους, είναι περισσότερο γνωστή και επιθυμητή για τις διάφορες HF που έτρεχαν στους αγώνες, αλλά τις έβλεπαν πολύ σπάνια στους δρόμους της χώρας μας και ήταν και μετατροπές πολλές εξ' αυτών.Πόσες Lybra πούλησε η Lancia στην Ελλάδα. 5000? Μετά την Delta που το τελευταίο όχημα της χάνεται πριν 15 έτη πρακτικά το σήμα Lancia (με εξαίρεση τα Υ) δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του. Η Prisma είναι τόσο Lancia όσο AR ήταν το ARNA. Fulvia, Beta με συγχωρείς αλλά ήταν ήδη παλαιά αυτοκίνητα όταν ήμουν 10 ετών (πριν 30 χρόνια δηλαδή). Αν το πάμε έτσι και η NSU ζωντανή είναι ακόμα.......
Η Lancia που πραγματικά ήταν το όνειρο του Έλληνα ήταν η HF Integrale και όχι άδικα. Ως οικογενειακό (Dedra, Prisma και άλλα τέτοιες μεταμορφώσεις των αντίστοιχων μεσαίων της FIAT) πουλούσε όσο πουλά και σήμερα το NISSAN TIIDA. Δηλαδή σε ανθρώπους των 60+ που καλώς ή κακώς είναι το εισητήριο για το κλείσιμο της εταιρείας μία και καλή.
ΙΜΗΟ μετά την Delta η νέα DELTA είναι η πρώτη σοβαρή προσπάθεια του Gruppo να ξαναδώσει αντικείμενο στο σήμα Lancia. H Thesis δεν κατάφερε να πουλήσει ούτε στους φανατικούς Ιταλούς ενώ η Delta επιτέλους αρχίζει να πουλά και στην Ευρώπη και δει σε αγορές που πάντα την είχαν σε εκτίμηση.
Lancia Delta 2008