-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
ειναι συμπτωση δηλαδη οτι ειναι μαλλον και τα καλυτερα στη κατηγορια τους?
Η γνωστη καραμελα...
Βεβαια κοιταζοντας φερ'ειπιν την γκαμα της Alfa συγκρινομενη με αυτη της BMW και την γκαμα της Mercedes με αυτην της Lancia βλεπεις λιγα εφαπτομενα σημεια.
Προβλημα τους θα μας ξαναπει ο Σπυρακος.
Γιαννης πινει, Γιαννης κερναει λεω εγω...
Αλλα η καραμελα, καραμελα. -
-
limited_one ** έχεις πινακίδες ΡΟΤ 28 ;
Η φωτογραφία από το έγχρωμο ημερολόγιο της Lancia για τον μήνα Ιούλιο πρέπει να είναι η δικιά σου.
Την αναγνώρισα από το χρώμα και το κάστροOlivier Francois, direttore generale di Lancia Automobiles, è un fiume in piena durante la presentazione del nuovo motore 1.9 turbodiesel da 190 cavalli per la Delta. Dice: «Corre come una Porsche di vent’anni fa. È più comoda di una vecchia Mercedes Classe S lunga cinque metri degli anni ottanta e inquina quasi quanto una city car come la Panda. È il massimo».
La nuova Delta? Non è facile capirla anche perché il nome ricorda sportività mentre a guardarla non ve ne è traccia per poi, però, scoprire che con alcuni motori, tipo il nuovo 2 litri diesel da 165 cavalli o l’ultimo arrivato 1.9 da ben 190 cavalli scatta e galoppa come una sportiva. Non è facile inquadrare la prima nuova Lancia del dopo centenario, perché essendo lontana per 32 cm dalla Golf in lunghezza viene quasi da accostarla alla nuova Audi A4 Avant che è più lunga di soli 18 cm. Se quindi come larghezza dell’ abitacolo è simile alla familiare tedesca, per non parlare poi di quanto spazio offre in più per le gambe dei passeggeri posteriori, dove la nuova Delta soffre in questo confronto è naturalmente nel bagaglio che non è molto capace seppur accolga le valigie di quattro passeggeri.
L’anticonformista Delta, l’automobile dalle mille facce, la media che fa la grande, la grande con il prezzo da media, la comoda che fa la sportiva o la sportiva che fa la comoda a seconda dei motori che stanno sotto il cofano, è lo zoccolo duro su cui Lancia costruirà il suo futuro. E con il nuovo 1.9 diesel con due turbine di sicuro il domani sarà di certo più sereno. La Delta infatti non è un’automobile leggera e quindi richiede potenze importanti per muoversi con agilità. Il nuovo 1.9 in questo ha quella coppia e quella potenza che la rendono agile come una gazzella. Da 0 a 100 km/h la Delta 1.9 Twin turbo impiega 7,9 secondi mentre la velocità massima è superiore ai 220 km/h.
Alla guida si apprezza la buona tenuta di strada, l’erogazione corposa del motore a tutti i regimi e anche una ridotta percezione delle vibrazioni. Il cambio manuale a sei marce piace per la morbidezza, meno per la corsa della leva troppo lunga che porta a sognare un buon automatico. Rispetto al diesel 2 litri BMW, sempre con due turbine ma da 204 cavalli, il quattro cilindri Lancia ha un po’ meno di allungo sopra i 4000 giri e risulta essere un po’ più pesante. Per quanto riguarda i consumi Lancia dichiara un consumo combinato di 5,7 litri ogni 100 chilometri. I prezzi partono da 29.100 euro
http://www.gazzettino.it/articolo.php?id=39341&sez=PIACERIΓια να μη ξεχνάμε γιατί στην υπόλοιπη Ευρώπη αγοράζουν ντήζελ , κατανάλωση 5,7lt , 190 άλογα , 7,9'' 0-100 (με ρεπρίζ ακόμη καλύτερες γιατί στα ντήζελ είναι πιο αργή η πρώτη)
Μεταφράζω τις δηλώσεις του Olivier Francois για τη Δ με τον 190άρη κινητήρα.
'' Τρέχει όπως μία Porshe εικοσαετίας , είναι πιο άνετο από μία Mercedes Classe S μήκους 5 μέτρων του '80 και καταναλώνει σχεδόν όσο ένα αυτοκίνητο πόλης όπως το Fiat Panta .'' -
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
limited_one ** έχεις πινακίδες ΡΟΤ 28 ;
Η φωτογραφία από το έγχρωμο ημερολόγιο της Lancia για τον μήνα Ιούλιο πρέπει να είναι η δικιά σου.
Την αναγνώρισα από το χρώμα και το κάστρο.''
Ναι δικο μου ειναι το αυτοκινητο...
Τυχη ε?μεσα απο 620 φωτογραφιες.... -
-
δεν φαινονται οι μικρες λεπτομερειες του εσωτερικου....
-
Απλά πανέμορφο!!!!
-
Έστω και αν δεν φαίνονται οι λεπτομέρειες δεν υπάρχει ομορφότερο εσωτερικό, σε αυτά τα χρήματα πάντα. Πριν μια εβδομάδα μπήκα σε μια δέλτα(πρόσφατα την αγόρασε πρώτος μου ξάδερφος) και απόλαυσα τη βόλτα μου μαζί της.
-
Δεν έχω δει παρά μονο μια δ στον δρόμο (Αθήνα - Βόρεια Προάστεια και κέντρο). Πουλάει καθόλου? Γιατί απ' όσο ξέρω δεν έχει χρόνο αναμονής για παράδοση. Νομίζω ότι αξίζει να πουλήσει πολύ γιατί είναι από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του.
-
Εγω στη Θεσσαλονικη καθε μερα βλεπω και περισσοτερες...και ειναι κουκλαρα η ατιμη...
-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
Δεν έχω δει παρά μονο μια δ στον δρόμο (Αθήνα - Βόρεια Προάστεια και κέντρο). Πουλάει καθόλου? Γιατί απ' όσο ξέρω δεν έχει χρόνο αναμονής για παράδοση. Νομίζω ότι αξίζει να πουλήσει πολύ γιατί είναι από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του.Στην Ιταλία τα πήγαινε καλούτσικα εκτός από το μήνα Δεκέμβριο.Εδώ υπήρχαν ταξινομήσεις της τάξεως 60-70 το μήνα.Λίγο χαμηλότερα από το όριο των 1.000 πωλήσεων το χρόνο που είχαν θέσει για Ελλάδα. Εγώ την παράγγειλα τέλος Ιουλίου και ήρθε μέσα Οκτωβρίου.Ένας άλλος που την παρήγγειλε τέλος Ιουλίου με αρκετά extra την παρέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά όλο τον Αύγουστο ήταν κλειστό το εργοστάσιο λόγω των καθιερωμένων Ιταλικων διακοπών.
Γύρω στο Σεπτέμβριο υπήρχε μία αύξηση της παραγωγής .Δεν την έχουν διαφημίσει και πολύ.Ιδίως το 1ο μήνα που κυκλοφορούσα οι περισσότεροι δεν ήξεραν τι είναι.
Aν σκεφτείς ότι οι παραδόσεις ξεκίνησαν Οκτώβρη , μέχρι τέλος Δεκεμβρίου πουλήθηκαν 238 .Υπάρχει η κρίση , υπάρχει και η προκατάληψη για τα Ιταλικά...
http://www.seaa.gr/data/segments/2008-12-seg.pdf -
Απο ότι με πληρωφόρησαν ήδη παίζει έκπτωση 700 euro στην πλούσια έκδοση απο την Lancia.
Extra απο ότι καταταφέρει κανείς απο τον αντιπρόσωπο. -
Kαι να μην πουλήσει καθόλου , καλύτερα για μας αφού θα αποκτήσει συλλεκτική αξία.
Άσχημα θα είναι για την εταιρεία αφού δύσκολα θα δούμε καμιά νέα fulvia κτλ. -
Θα είναι πολύ κακό να μην πουλήσει ένα πραγματικά καλό αυτοκίνητο. Θα είναι επίσης κακό για τον ανταγωνισμό που τελικα ωφελεί εμάς τους καταναλωτές.
-
Στην Ιταλία πουλάει λίγο κάτω από το Bravo κάθε μήνα, αν και υπήρχαν αρκετές καθυστερήσεις μέχρι τώρα στις παραγγελίες του καλοκαιριού.
Στα επίπεδα του Bravo θα κινηθεί και εδώ, αν και δεν διαφημίζεται καθόλου.
Πάντως όσοι μπαίνουν μέσα εντυπωσιάζονται και κυρίως οι κάτοχοι Mercedes μια και στην γειτονιά που μένω έχουν αρκετοί. Και για εμφάνιση και για ποιότητα. -
Που μένεις? Έχει όμως αγοράσει κανείς από αυτούς?
Εγώ πραγματικά δεν βλέπω δ στον δρόμο (κρίμα).
Και στην Ελλάδα, όπως μου είχαν πει οι πωλητές, δεν υπάρχει χρόνος αναμονής (εκτός εάν κάποιος επιθυμεί διάφορα έξτρα)...
-
Αναμονή υπήρχε πάνω από 2 μήνες, την παρήγγειλα αρχές Αυγούστου και την πήρα τέλος Οκτώβρη.
Αυτοί έχουν οχήματα πολλαπλάσιας αξίας από τη Delta, δεν σκέφτονται να την αγοράσουν, εκτός από έναν που την έκανε και test drive και μετά με ρώταγε πληροφορίες ως κάτοχο.
Κυκλοφορεί και άλλη μια στη Θήβα που μένω (ένας αρχιτέκτονας την έχει).
Μην ξεχνάμε ότι δεν αντικαθιστά κάποιο προηγούμενο μοντέλο για να αντλήσει πελάτες από εκεί. -
εμενα ηταν ετοιμοπαραδοτη στην αθηνα. σε 4 εγρασιμες ηταν ροδο και σε συνολο 8 εργασιμες ειχα πινακιδες.ταχυτατη εξυπηρετηση!
εγω θα συζητουσα μονο για ετοιμοπαραδοτο καθως μου σπαει τα νευρα η αναμονη,την εχω πατησει με αλλη αγορα αυτοκινητου οπου αντι 3 μηνες εκανε 9!δεν ξαναπερνω αυτο το ρισκο.... -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
εγω θεωρω αδικη την δικαιλογια οτι δεν ειναι ομορφη η Δ επειδι δεν ειναι σαν την Δ του 90...
οι εποχες αλλαζουν οπως και οι αναγκες. εδω mercedes και bmw αλλαζουν τον γενικο σχεδιασμο των αυτοκινητων τους και χωρις να αρεσουν ιδιαιτερα τα αγοραζουν απλα για το status symbol που προσφερουνειναι συμπτωση δηλαδη οτι ειναι μαλλον και τα καλυτερα στη κατηγορια τους?
επειδή μαλλον δε συναστρέφεσαι με κατόχους ΜΒ (κ κοιτα τη σύμπτωσις! ουτε καν τους διαβαζεις) οι C & E class της εποχής 2000-2005+ ηταν για τα μπάζα (απο αποψη αξιοπιστείας).
αρα ηταν οπως το λεει ο λίμιτεντ.
και ναι τι ειρωνία, σε κανένα εντυπο 'η σε καμια... 'επισημη' έρευνα δεν εμφανιζεται αυτο.
ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙη αξιοπιστεια μιας εταιρειας εξαρταται απο τα ατομα με τα οποια συναναστρεφομαστε???
αν ειναι ετσι, εχω πολλα να σουρω για τα ιταλικα...
αν δε ξερεις τουλαχιστον 30 ατομα με ΜΒ το δειγμα σου δε θεωρειται αξιοπιστο...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω θεωρω αδικη την δικαιλογια οτι δεν ειναι ομορφη η Δ επειδι δεν ειναι σαν την Δ του 90...
οι εποχες αλλαζουν οπως και οι αναγκες. εδω mercedes και bmw αλλαζουν τον γενικο σχεδιασμο των αυτοκινητων τους και χωρις να αρεσουν ιδιαιτερα τα αγοραζουν απλα για το status symbol που προσφερουνειναι συμπτωση δηλαδη οτι ειναι μαλλον και τα καλυτερα στη κατηγορια τους?
επειδή μαλλον δε συναστρέφεσαι με κατόχους ΜΒ (κ κοιτα τη σύμπτωσις! ουτε καν τους διαβαζεις) οι C & E class της εποχής 2000-2005+ ηταν για τα μπάζα (απο αποψη αξιοπιστείας).
αρα ηταν οπως το λεει ο λίμιτεντ.
και ναι τι ειρωνία, σε κανένα εντυπο 'η σε καμια... 'επισημη' έρευνα δεν εμφανιζεται αυτο.
ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙη αξιοπιστεια μιας εταιρειας εξαρταται απο τα ατομα με τα οποια συναναστρεφομαστε???
αν ειναι ετσι, εχω πολλα να σουρω για τα ιταλικα...
απο που εχεις βγαλει αυτο το συμπερασμα?
Lancia Delta 2008