-
^dat
Ειχα κανει τσεκ και ειχαν βρει μεγαλη διαμετρο κορης, οποτε δε προχωρησα, κατα συσταση της γιατρινας, αν και ημουν οριακα.
Ολα αυτα ομως 5 χρονια πριν, δεν ξερω αν εχει προχωρησει η τεχνολογια ωστε αυτο να μην ειναι πλεον θεμα.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Με λίγο ψάξιμο ακόμα βρήκα τα παρακάτω.Μια αρκετά δημοφιλής κλινική στο διαδίκτυο. Προβάλει πολύ όμως την Lasik....
http://www.eyeclinic.com.gr/en/Εχει κάνει κανεις στους παραπάνω?
Εγώ χειρουργήθηκα πριν 3.5 περίπου χρόνια από τον δόκτωρ Χρονόπουλο με τη μέθοδο lasik.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
οποία η αναποδιά; Κι εγώ το ίδιο ακριβώς κάνω
Υπάρχουν πάντως και μάσκες με διορθωτικούς φακούς.Ναι, πιανεσαι για νορμαλ τωρα?
Για μασκα δεν αξιζε τον κοπο ρε συ, το κοστος ηταν πολλαπλασιο. Μετα την εγχειριση, αυτη η αισθηση του να εισαι 30 μετρα μεσα και με μια ματια να ξερεις τι κανουν οι ανθρωποι σου στην παραλια, ηταν ολα τα λεφτα...@drifter
Δεν ξερω που ενοχλει η μεγαλη κορη στο θεμα, ελπιζω τα πραγματα να εχουν προοδευσει και να μπορεσεις να το κανεις.
Για τα γκομενακια μην ανησυχεις, στην αναγκη παρε ενα σκελετο απο αυτους για τους ηθοποιους, με σκετο τζαμι, δε θα καταλαβουν διαφορα. -
κοίτα να ξεστραβωθείς εσύ Trident (εκείνη την ημέρα βάλε φακούς) γιατί κάποιο πουλάκι μου σφύριξε ότι θα ψηφίσεις Κουτσιούμπα...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
:offtopicviii:
κοίτα να ξεστραβωθείς εσύ Trident (εκείνη την ημέρα βάλε φακούς) γιατί κάποιο πουλάκι μου σφύριξε ότι θα ψηφίσεις Κουτσιούμπα...Σιγα μη ψηφισω και Ανταρσυα
Ρε μη το μαγαρισουμε και αυτο το τοπικ.
-
Αύριο έρχεται ο πατέρας μου απ το χωριό,έχει πρόβλημα καταρράκτη (62 ετών) και χρειάζεται επέμβαση..
Τον είδε οφθαλμίατρος και του είπε (το λέω πολύ απλά ) ότι χρειάζεται μαζί με την επέμβαση και κάποια σαν μεταμόσχευση (τοποθέτηση) κυττάρων αν δεν κάνω λάθος στον αμφιβληστροειδη όπου έχει κάποια κενά .. -
Καλη επιτυχια.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Αύριο έρχεται ο πατέρας μου απ το χωριό,έχει πρόβλημα καταρράκτη (62 ετών) και χρειάζεται επέμβαση..
Τον είδε οφθαλμίατρος και του είπε (το λέω πολύ απλά ) ότι χρειάζεται μαζί με την επέμβαση και κάποια σαν μεταμόσχευση (τοποθέτηση) κυττάρων αν δεν κάνω λάθος στον αμφιβληστροειδη όπου έχει κάποια κενά ..Στο ενδοθηλιο του κερατοειδούς μάλλον εννοείς ...
Τον έχει δει κάποιος στην Αθήνα?.Έχει κάνει ενδοθηλιομέτρηση? -
Θα τον δει στην Αθηνα κ κυρια Σιναπη. Εχει ιατρειο στην Γλυφαδα μαζι με τους γιους της κ χειρουργει στο eye hospital στην Γλυφαδα.
Δεν ξερω αν πασχει απο αυτο αλλα ειναι σοβαροαυτο που λες; -
Αυτό το είδατε? Ζ-Lasik
http://www.ophthalmica.gr/el/contact/219-z-lasik.html -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Αυτό το είδατε? Ζ-Lasik
http://www.ophthalmica.gr/el/contact/219-z-lasik.htmlΑυτο εκανα!
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αυτό το είδατε? Ζ-Lasik
Με ποιον οφθαλμίατρο αν επιτρέπεται...?.... κόστος?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Αυτό το είδατε? Ζ-Lasik
Με ποιον οφθαλμίατρο αν επιτρέπεται...?.... κόστος?
Σου εχω στειλει πμ
-
Παρασκευή έκανα την PRK στο Οφθαλμολογικό Κέντρο Αθηνών. Προτίμησα να ψάξω τον γιατρό και δεν πήγα σε κάποια από τα γνωστά διαφημιζόμενα κέντρα χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για αυτά τα κέντρα. Πλέον απ ότι έχω καταλάβει είναι επέμβαση ρουτίνας απλώς ήθελα να βρω την καλύτερη δυνατή λύση ή μάλλον μια από τις καλύτερες στο θέμα επιλογής γιατρού... και δεν το μετάνιωσα με βάση την αναζήτηση που έκανα. Γιατί το καλό ιατρικό κέντρο δεν ξεκινά και τελειώνει μόνο στον γιατρό αλλά σε όλες τις παροχές που σου δίνει..... ευγένεια στο τηλεφωνικό κέντρο όπου οι κοπέλες είχαν την υπομονή να απαντούν σε όλες μου τις ερωτήσεις καθώς και να με ενημερώσουν για το πως θα προετοιμαστώ. Πέρα από την ευγένεια ήταν όλες καταρτισμένες και όχι απλώς κάποιες κοπέλες που τις είχαν προσλάβει να κάνουν την πρακτική τους και ακολουθούσαν μηχανικά ότι τους είχαν δείξει.... όπως μου έτυχε σε γνωστό κέντρο της γλυφάδας που εκτός των άλλων ήταν και απρόσωποι απέναντι μου. Και φτάνουμε στον γιατρό τον κ. Τουρμούζη ο οποίος ανήκει στους λίγους φτασμένους γιατρούς που διακρίνονται από ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ, ευγένεια και μεγάλη υπομονή στο να μου εξηγήσει τα +&- της κάθε μεθόδου.
Η επέμβαση έγινε την Παρασκευή. Προφανώς και βλέπω ακόμα θολά οπότε συγχωρέστε μου τα όποια ορθογραφικά λάθη. Οσοι κάνετε την κλασσική PRK εξοπλιστείτε με υπομονή. Τα πρώτα 2 βράδια ήταν δύσκολα. Ασταμάτητη δακρύρροια, έντονη αίσθηση βάρους στα μάτια, θολούρα και το γνωστό σκουπιδάκι..... σα να φοράτε φακούς που έχουν λήξει και να σας τσούζουν τα μάτια. Την Κυριακή ο πόνος έφυγε κατά 80% αλλά αυξήθηκε η θολότητα γιατί όπως μου είπε έχει αρχίσει να κλείνει το επιθήλιο. Σήμερα δεν πονάω καθόλου και το μάτι μου αρχίζει να ξεθολώνει.... Τετάρτη κανονίσαμε να βγάλω τους προστατευτικούς φακούς και 2-3 ημέρες μετά μου είπε ότι η θολότητα θα έχει φύγει και θα μπορώ να οδηγήσω απογευματινές ώρες και μετά.... τέλος θα πρέπει να κάνω αλλη 1 εβδομάδα υπομονή μέχρι να επιστρέψω στις αθλητικές μου δραστηριότητες. Οπως καταλαβαίνεται η ευαισθησία μου στο φως είναι μεγάλη... υπομονή.
Αυτό μου μου άρεσε περισσότερο ήταν η επέμβαση. Μακάρι να είχα άλλα 10 μάτια να έκανα άλλες τόσες επεμβάσεις.... είναι εντυπωσιακό να βλέπεις κοντά στο μάτι σου σε μεγέθυνση τον γιατρό να χρησιμοποιεί όλα αυτά τα εργαλεία για να σου απομακρύνει το επιθήλιο, να καθαρίσει το μάτι με κάτι σαν βουρτσάκι και να χρησιμοποιεί το laser για την σμίλευση.... και όλα αυτά χωρίς να νιώσω το παραμικρό με τον γιατρό πολύ ήρεμο να κουβεντιάζει παράλληλα με εμένα και έναν συνάδελφό που παρακολουθούσε την επέμβαση. Τελειώνει η επέμβαση και δεν πονάς καθόλου... έβλεπα και αρκετά καθαρά.... και μετά από λίγες ώρες ξεκινά η επούλωση και ο μεγάλος πόνος των 2 ημερών
Εύχομαι καλή δύναμη σε όσους το επιχειρήσουν. Ειδικά και αυτοί που θα επιλέξουν Lasik που δεν έχει πόνο πρέπει να είναι παιχνιδάκι. Δεν θα το μετανιώσετε. Από εδώ και πέρα μόνο γυαλιά ηλίου
-
Μπραβο!!!!
-
Γιατί προτιμήθηκε prk; Αν θέλεις στείλε και ένα ενδεικτικό κόστος με πμ.
-
και εγω αυτη την απορια εχω. Με βαση αυτα που μου ειχε πει ο γιατρος μου, αν το παχος που εχεις ειναι λεπτο, ή θελουν να κοψουν πολυ γιατι εχεις μεγαλη μυωπια πας για PRK, ενω αν εχεις πραμα μπολικο ή δε χειαζεται να κοψουν πολυ λογω μικροτερης μυωπιας κανεις Lasik.
Αν καταλαβα καλα, στο ιδιο κεντρο την εκανα και εγω. Πρεπει να ειναι σχεδον ακριβως στη σταση Μετρο του Μεγαρου Μουσικης. Δεν ειμαι σιγουρος, δεν εβλεπα καλα.
Εχει και ωραιες κοπελιτσες... -
Για να σου πεταγονται τα ματια εξω και να ειναι μετα πιο ευκολη η εγχειριση?? Χα!!!!
-
Έχουμε καμιά λίστα καλών οφθαλμολογικών κέντρων/γιατρών να κάνω εξετάσεις αν παίρνω laser και να προχωρήσω σε επέμβαση; Δε θα θεωρηθεί διαφήμιση, πείτε ποιους όσοι είστε ικανοποιημένοι από αντίστοιχες επεμβάσεις (υπάρχουν διάφοροι εδώ κι εκεί, ας τους συγκεντρώσουμε λίγο)
-
Σε Αθηνα μονο η και Θεσ/νικη.
Επέμβαση laser στα μάτια