-
-
Και όλα αυτά από Έλληνα και Αρειανό.
Νιώθω διπλά περήφανος
-
@xrist0s4 said in ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.:
@bassstarlet said in ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.:
Kαι βέβαια έχουν σειρήνα (αυτό έλειπε!) και υπάρχει και το "Pro" μοντέλο που έχει κανά κατοστάρικο διαφορά, με καλύτερη δορυφορική λήψη.
Και το remote start είναι έξτρα.Εχω δει δύο unboxing smart και light pro και κανενα δεν εχει σειρήνα μέσα, είναι εξτρα!
Για του λόγου το αληθές, ορίστε δυο φωτογραφίες από το κουτί του.
Στην κάτω φαίνεται η σειρήνα δεξιά στη γωνία.
-
@bassstarlet Αυτό είχα δει!
https://m.youtube.com/watch?v=J4v6DtioJ78 -
Σκεφτόμουν τρόπους προστασίας από κλέφτες και κάπου βρήκα bypass της ασφάλειας μίζας όπου έχεις κρυμμένο ας πούμε ένα κουμπί στην καμπίνα που το πατάς και κάνει επαφή έτσι ώστε να λειτουργεί η ασφάλεια και να παίρνει μπρος. Δεν υπάρχει κάτι πιο advanced με κωδικό που άντε τώρα ο κλέφτης να ψυλλιαστεί ότι δεν ανάβει για αυτόν τον λόγο, καμία γνώμη για κάτι τέτοιο;
-
@jamesd said in ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.:
Σκεφτόμουν τρόπους προστασίας από κλέφτες και κάπου βρήκα bypass της ασφάλειας μίζας όπου έχεις κρυμμένο ας πούμε ένα κουμπί στην καμπίνα που το πατάς και κάνει επαφή έτσι ώστε να λειτουργεί η ασφάλεια και να παίρνει μπρος. Δεν υπάρχει κάτι πιο advanced με κωδικό που άντε τώρα ο κλέφτης να ψυλλιαστεί ότι δεν ανάβει για αυτόν τον λόγο, καμία γνώμη για κάτι τέτοιο;
Τελευταια έχω ακουσει οτι τα παιρνουν και με γερανο.
Αν ειναι κάτι τέτοιο, ίσως καλυτερα κάτι πιο εμφανες για να μην μπει στον κοπο και σου κανει τι ζημια (πχ κλειδωματα λεβιε/τιμονιου κτλ) ή gps σε ασχετο σημειο πχ μέσα στη ρεζέρβα (ψαχνω να δω τι υπαρχει) αλλα αυτο θα θελει να το φορτίζει κάθε τοσο.
Το 2ο για να το βρεις μετά (τα παρατάνε 4-5 μερες σε ασχετο σημειο για να δουν αν θα τα παρει κανεις (αν εχουν gps)
-
Συναγερμός Pandora, kill switch ασφαλείας μίζας με κωδικό και gps tracker, θα σιχτιρίζει ο κλέφτης…αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω τέτοιο kill switch
-
ενας γνωστος εχει βάλει αυτο αλλα ειναι πολλα τα λεφτα
αν το tag δεν ειναι στο αμάξι μου ειπε τοτε δεν παιρνει ή αν εχει παρει σβηνει σε 500 μετρα
-
Από το σέρβις της toyota μου έχουν πει ότι pandora και starline ,παρόμοιας φιλοσοφίας ρωσικής προέλευσης και οι δυο ο δεύτερος στα μισά λεφτά, αδειάζουν γρήγορα τις 12V μπαταρίες των υβριδικών και οχι μόνο.
Αν δεν κινείς συχνά το αυτοκίνητο θέλει προσοχή.Επίσης τα tag είναι δίκοπο μαχαίρι πρώτον γιατί πρέπει να τους αλλάζεις συνέχεια την 2032 μπαταριούλα (μια φορά το μήνα προληπτικά) και δεύτερον πρέπει να εκπαιδεύσεις τυχόν άλλους χρήστες του αυτοκινήτου τι να κάνουν αν δυσλειτουργήσει (που θα δυσλειτουργήσει αν δεν κάνεις την προληπτική αντικατάσταση ).
-
Σχεδόν ένα χρόνο κρατάνε οι μπαταρίες των air tags της Apple και σου βγάζει ένδειξη στο κινητό όταν θέλουν αλλαγή. Εσένα σου λέει στο μήνα πάνω να αλλάξεις μπαταρία;
-
@monman2 said in ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.:
Από το σέρβις της toyota μου έχουν πει ότι pandora και starline ,παρόμοιας φιλοσοφίας ρωσικής προέλευσης και οι δυο ο δεύτερος στα μισά λεφτά, αδειάζουν γρήγορα τις 12V μπαταρίες των υβριδικών και οχι μόνο.
Αν δεν κινείς συχνά το αυτοκίνητο θέλει προσοχή.Αυτό είναι λίγο θεματάρα…
-
@trader said in ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.:
Σχεδόν ένα χρόνο κρατάνε οι μπαταρίες των air tags της Apple και σου βγάζει ένδειξη στο κινητό όταν θέλουν αλλαγή. Εσένα σου λέει στο μήνα πάνω να αλλάξεις μπαταρία;
Λέω για τα tag της pandora και starline που έχω εμπειρία. Στέλνουν ειδοποίηση στην εφαρμογή ότι η μπαταρία του tag εχει χαμηλή τάση . Το βασικό είναι να την αλλάξεις εκείνη την στιγμή κάποτε την άφησα 3 μέρες και με μπλόκαρε
-
@trader said in ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.:
Λέω για τα tag της pandora και starline που έχω εμπειρία. Στέλνουν ειδοποίηση στην εφαρμογή ότι η μπαταρία του tag εχει χαμηλή τάση . Το βασικό είναι να την αλλάξεις εκείνη την στιγμή κάποτε την άφησα 3 μέρες και με μπλόκαρε
Αυτου του τυπου οι συναγερμοι ειναι πραγματικα ενεργοβοροι. Μια φορα ειχα βαλει σε μοτοσυκλετα και σιχτιρισα την ωρα και τη στιγμη.
-
@jamesd said in ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.:
Αν δεν κινείς συχνά το αυτοκίνητο θέλει προσοχή.Αυτό είναι λίγο θεματάρα…
Είναι λογικό , η μικρή 12V (36ah) που έχω στο yaris cross έχει υπολογιστεί για να υποστηρίζει την εφαρμογή της toyota με την sim και το gps να στέλνουν ειδοποιήσεις και να δέχεται εντολές . Οριακά υπολογισμένη και τουρκικής κατασκευής μένεις για πλάκα αν το αφήσεις καμιά εβδομάδα ακίνητο.
Ο συναγερμός προσθέτει άλλη μια sim και gps να τραβάνε ρεύμα για την εφαρμογή του συναγερμού , μικρές καταναλώσεις μεν αλλά η 2,5 ετών μπαταρία μου τα έπαιξε στις 5 ημέρες μόλις κρύωσε ο καιρός ...
Ναι όταν έπεσε η τάση στο 11,8 δεν έπαιρνε μπροστά την φόρτισα άμεσα και τώρα την παρακολουθώ στενά με την εφαρμογή του συναγερμού (starline)
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ . ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ?Απόψεις.