-
Είναι η πρ;vτη φορά που γράφω στο forum. Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι το εξής. Έχω την 520 σειράς Ε39. Το αυτοκίνητο ως τώρα, την έχω πέντε χρόνια, καταπληκτικό και απροβλημάτιστο. Κανονικά θα το άλλαζα με την Ε60 χωρίς ούτε σκέψη. Αλλά επενέβη ο Μπάνγκλ και η ιστορία πήρε λάθος; δρόμο. Φοβάμαι να άλλάξω μάρκα αφού δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εξωτερικά μου αρέσει το Α6 αλλά δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται στον δρόμο και ειδικά όταν έχει 177 ίππους ενώ η 525 192 και με τον καινούργιο κινητήρα που έρχεται σε καμμιά δεκαριά μέρες 210 όπως μου είπαν. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Είναι η πρ;vτη φορά που γράφω στο forum. Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι το εξής. Έχω την 520 σειράς Ε39. Το αυτοκίνητο ως τώρα, την έχω πέντε χρόνια, καταπληκτικό και απροβλημάτιστο. Κανονικά θα το άλλαζα με την Ε60 χωρίς ούτε σκέψη. Αλλά επενέβη ο Μπάνγκλ και η ιστορία πήρε λάθος; δρόμο. Φοβάμαι να άλλάξω μάρκα αφού δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εξωτερικά μου αρέσει το Α6 αλλά δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται στον δρόμο και ειδικά όταν έχει 177 ίππους ενώ η 525 192 και με τον καινούργιο κινητήρα που έρχεται σε καμμιά δεκαριά μέρες 210 όπως μου είπαν. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
-
Λογικά να σύγκρινες 520 - Α6 2.4, μάλιστα. 525 και Α6 έχουν σεβαστή διαφορά στη τιμή...
Αν έχεις τα λεφτά για την 525, όρμα
-
H 525 νομίζω είναι πολύ καλύτερη εκτός αν μπορεις να πάρεις το τετρακίνητο Α6 3.2, νομίζω κάνει περίπου το ίδιο.
Πάντως η σειρά 5 το Α6 και η σειρά Ε είναι τα καλύτερα στην κατηγορία αυτή, πάρε όποιο σου αρέσει εσένα περισσότερο
-
Καταρχήν καλωσήρθες.
Αυτή τη στιγμή χτυπάς το αδύνατό μου σημείο. Επιλογή ανάμεσα σε Α6-5άρα...
Εκ των προτέρων βάζω 'x' (βέβαια και τα δύο δεν μπορείς να τα αγοράσεις )Αρχικά, να σου πώ ότι το Α6 2.4 (177PS) κοστίζει 42,900 ευρώ, έναντι 51,800 της 525 (192PS) με βάση τα κυβικά που αναφέρεις.
Βάσει τιμών, έχουμε (ενδεικτικά):
Α6 3,2 FSI (255 PS)........57,900
525i..............................51,800
ή 530...........................60,400
Α6 3,2 quattro...............61.900(Aν μπεί και η παράμετρος quattro, για μένα η ζυγαριά κλίνει στο Α6)
Υπάρχει μια διαφορά στην τιμή. Εξαρτάται από το όριο χρημάτων που θέτεις.
Κατά τα λοιπά, και τα δυο είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα.
Λίγο καλύτερο τιμόνι η 5αρα, πιο πολυτελές και άνετο το Α6.
Η εμφάνιση είναι υποκειμενικό θέμα. Προσωπικά με 'εξιτάρουν' και τα δυο το ίδιοΒασικά όρισε τις προτεραιότητές σου
-
απο τη στιγμη που εχεις BMW και εισαι υπερευχαριστημενος , ορμα της...
μην κολας στην σχεδιαση , σιγα το πραγμα.......η ουσια μετραει -
Και το σκέφτεσαι;;;;;;; 5άρα χωρίς 2η σκέψη!
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Χτές γύρισα και τις δυο αντιπροσωπείες. Η κατάσταση απο πλευράς τιμών έχει ως εξής.
Για το Α6
Βασική τιμή με αυτόματο κιβώτιο 46100€. Προσθέτω τα διάφορα έξτρα όπως αυτόματο κλιματισμό, σύστημα συναγερμού, δέρματα και ξύλινη επένδυση, xenon, αισθητήρες παρκαρίσματος, τιμόνι με χειριστήρια, navigation και μου βγαίνει 57500€. Το 3,2 έβγαινε 73000€. Δεν θα έδινα τόσα λεφτά.
Για την 525
Exclusive με αυτόματο κιβώτιο 61200€. Έχει όλα τα παραπάνω εκτός navigation. Σύν 2000€ λοιπόν έχουμε 63200€. Η 520 exclusive έχει 56700 και 2000 = 58700€ πολύ κοντά στο Α6 αλλά κοντά και στην 525 άρα δεν υπάρχει θέμα.Η διαφορά είναι 5700€. Δεν είναι τεράστια.
Το θέμα μου είναι άν το Α6 θα πηγαίνει στον δρόμο ή θα είναι πιό αργό απο αυτό που έχω. -
Ο χρήστης amoust έγραψε:
Η διαφορά είναι 5700€. Δεν είναι τεράστια.
Το θέμα μου είναι άν το Α6 θα πηγαίνει στον δρόμο ή θα είναι πιό αργό απο αυτό που έχω.Προβλήματα που εχει ο κοσμος...
-
Á 6
-
- Όχι και άλλες 520 στους δρόμους.
Το Α6 δεν μου αρέσει σχεδιαστικά, άρα απορρίπτεται..
(Κρίνω κυρίως με βάση την εξωτερική εμφάνιση ένα αυτοκίνητο (λόγω ηλικίας φαντάζομαι) αλλά αφού δεν σε νοιάζει η εμφάνιση μην με πάρεις και πολυ στα σοβαρά. )
-
Πολύ καλά αυτοκίνητα και τα δύο! Δύσκολη επιλογή
Κάνω και μια σκέψη αν θέλεις να κατεβείς κατηγορία και να πάρεις κάτι σε Mercedes C320 για παράδειγμα, που θα είναι πιο γρήγορο, και θα μπορέσεις να βάλεις και περισσότερα extra, λόγω μικρότερης (ελαφρά) τιμής
-
Αν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, και τα δυο θα σε ικανοποιήσουν, κατά τη γνώμη μου.
-
BMW 525i
-
Χμμμ....
Θα διάλεγα το Α6 στην θέση σου μόνο και μόνο επειδη έιχες τόσα χρόνια BMW.
Ισάξια τα αυτοκίνητα στα μάτια μου, δεν θέλεις μιά αλλαγή; -
Το πως πάνε στον δρόμο δεν έχω ιδέα μιας ούτε το ένα ούτε το άλλο έχω οδηγήσει. Αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ θα έπαιρνα το Α6 γιατί είναι πολύ πιο όμορφο απο το 5.
ο σχεδιασμός της 5 ειδικά το πίσω μέρος είναι ίδιος του impreza αλλά χωρίς την φτερούγα. Στην εταιρεία μου όσοι είχα ΒΜW 5 μοντέλο1999 τις άλλαξαν με Α6, E και ένας πήρε την 3αρα (την Ε46 φυσικά) 330. -
Την 525 θα επέλεγα και γω... Μου αρέσει πάρα πολύ το σχήμα της...
-
Έχουν μεγάλη διαφορά τιμής.Συνολικά πιστεύω η 525 είναι πληρέστερη, ακριβώς λόγω οτυ κινητήρα.Από κει και πέρα τα αυτοκίνητα είναι πιστεύω ισοδύναμα, αφού προσεγγίζουν το τέλειο.Εμένα μου αρέσει πολύ η 5άρα (είμαι ένας απ τους λίγους-το ξέρω...) και ψηφίζω 5άρα γενικότερα...Νομίζω οτι μόνο αν οδηγήσεις και τα δύο θα βγάλεις το καλύτερο συμπέρασμα.Αλλιώς ό,τι κι αν πούμε...Και τα δύο είναι εξαιρετικά
-
Καλησπέρα.
Η απάντηση για μένα θα ήταν αυτονόητη (525i) αλλά ο καθένας έχει τις
προτεραιότητές του.Δε μου λες, τι θα κάνεις την 520i; Συμπτωματικά ψάχνω για μία (μοντέλο
από 96 ως 01: δίλιτρη όχι 2.2 γιατί ποιος μας λέει ότι δε θα ξαναγυρίσουν
τίποτα τεκμήρια). Αν την πουλάς, στείλε τιμή, χλμ κλπ χαρακτηριστικά!
BMW 525i - AUDI A6 2,4. Τι να διαλέξω;