-
Τι απίστευτη, κάθε 2-3 στενά υπάρχει ένας τέτοιος καραγκιόζης που όλοι οι περίοικοι θέλουν να τον κρεμάσουν και κανείς δεν κάνει την πρώτη κίνηση.
Κάποιος άλλος δεν θα το έκανε αυτό μπροστά στο θύμα, αλλά νύχτα. Αυτός απλώς ήταν τόσο βαρεμένος και ελεεινός που το έκανε ανοιχτά - μάλλον ήταν καλύτερα έτσι. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλά, στη γειτονιά μου έχουν ξεφύγει τα πράγματα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Γνωστός κωλόγερος, χρόνια τώρα βάζει μπροστά από το πεζοδρόμιο του σπιτιού του μεγάλα κομμάτια τσιμέντο (πώς τα σηκώνει?) στο δρόμο, και κλείνει το χώρο για να μην παρκάρει κανείς...
Αυτό είναι τοις πάσι γνωστό, αλλά λίγοι ασχολούνται μαζί του. Χθες βράδυ γυρνώντας σπίτι, η μόνη 'κενή' (κατειλημμένη από τα τσιμέντα δλδ) θέση, ήταν αυτή. Η περιοχή πάσχει ΠΟΛΥ από πάρκιν...
Κρανιασμένος λιγάκι, κατεβαίνω, βουτάω τα τσιμέντα και τα αφήνω στο πλατύσκαλο της πόρτας του... Σήμερα το πρωί λοιπόν, μου την είχε στήσει: ξεκλειδώνω το αυτοκίνητο για να πάω στη δουλειά, μπαίνω σβέλτα μέσα, και κλείνοντας την πόρτα, ΚΙΤΡΙΝΟ υγρό προσγειώνεται στο αυτοκίνητο.... Κοιτάω από το παρμπρίζ προς τα πάνω και τον βλέπω να κραδαίνει μπουκάλι του νερού, γεμάτο με ΟΥΡΑ (όπως κατάλαβα από τη μυρωδιά αμέσως μετά ), έτοιμος να ρίξει και δεύτερη φορά...
Κατεβαίνω κάτω αφηνιασμένος, μου γύρισε το μάτι λέμε. 'Τι είναι αυτό που κρατάτε???' Κάνει να μου ξαναρίξει.... Μιλάμε ότι ο τύπος, ξύπνησε το πρωί, κατούρησε ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ και μου την έστησε έτσι???
Στα καπάκια, παίρνω τηλέφωνο το 100, όσο αυτός κατέβαινε τη σκάλα. Όσο μιλούσα με το κέντρο, με έψελνε: 'ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να παρκάρεις μπροστά στην πόρτα μου' , 'Δε με σέβεσαι που θα μπορούσα να είμαι παππούς σου' κλπ κλπ κλπ...
Ευτυχώς κρατήθηκα: 'Το ΠΟΙΟΣ δεν σέβεται, είναι προφανές κύριε. Τα υπόλοιπα, θα τα πείτε στην αστυνομία'. Το περιπολικό ήρθε σε 20 λεπτά, με τον γέρο (και τη γριά του που κατέβηκε για συμπαράσταση) να με ψέλνει σε όλο το διάστημα.
Ένα μπράβο στους (νεότατους) αστυνομικούς, που προσπάθησαν με καλό τρόπο να τον βάλουν στη θέση του και να του εξηγήσουν. Ο κωλόγερος βέβαια, τα δικά του: 'θα πάω στην ασφάλεια', 'έχω γνωστό το διοικητή' κλπ. Οι αστυνομικοί με συμβούλεψαν να κάνω μήνυση, αλλά προτίμησα να του την χαρίσω, με την υπόσχεση ότι θα του κάνω μήνυση την επόμενη φορά που θα ξαναδώ τα τσιμέντα στη μέση του δρόμου.
Αποτέλεσμα: μια ώρα από τη δουλειά μου χαμένη, και τα νεύρα φιτίλια. ΖΩΑ!
Πραγματικά απίστευτο!!!! Το τι θράσος έχουν ορισμένοι άνθρωποι... Και το χειρότερο ειναι οτι εκμεταλλεύονται την ηλικία τους ('...θα μπορούσα να ειμαι παππούς σου...') πιστεύοντας οτι χρήζουν ειδικής μεταχείρισης!
-
Όσο τα θυμάμαι, τόσο κρανιάζω
Μα να μου τη στήσει με... πολεμοφόδια κάτουρο ρε γμτ? Δηλαδή ΤΙ ΣΚΑΤΑ μυαλό πρέπει να κουβαλάει κάποιος για να κάνει τέτοιο πράγμα? -
-
Μα να μου τη στήσει με... πολεμοφόδια κάτουρο ρε γμτ? Δηλαδή ΤΙ ΣΚΑΤΑ μυαλό πρέπει να κουβαλάει κάποιος για να κάνει τέτοιο πράγμα?ΣΠΥΡΟ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ!
-
Σε ωραια γειτονια μενεις...
χαχαχαχα
-
Ρε Σπυρο!!
Προς Θεού ρε γμτ!
Τί γειτονιά είναι αυτή?Τazio,δυστυχώς τα πράγματα για τη γενιά που αναφέρεις (εγώ θα πω 30+ έως 50+) δεν αλλάζουν...
Δυστυχώς,κουβαλούν κατάλοιπα και συμπεριφορές χαμηλού σεβασμού και κώδικες αξιών που πολύ απέχουν από την ηθική (ως γενικότερη έννοια..)Τέλος πάντων....δεν φταίνε μόνο αυτοί
-
Πραγματικά μερικοί έχουν ξεφύγει!!! Ακούστε και αυτό. Απαγορευεται σε ενοικιαστή να παρκάρει στον δρόμο μπροστά απο το σπίτι του ιδιοκτήτη γιατί στο συμβόλαιο δεν γράφει κάτι τέτοιο και ενοικίαζεται μόνο το διαμέρισμα και οχι ο δρόμος απο τον ιδιοκτήτη προς τον ενοικιαστή!!!
Εδω πάει το τραγούδι πες μας τι πίνεις....
Και οταν γίνεται παρατήρηση για τα εμπόδια που βάζει για να μην παρκάρουν άλλοι μπροστά απο το σπίτι του λέει οτι και οι άλλοι το κάνουν! Οταν όμως αναφέρεται οτι αυτό ειναι παράνομο και επιβάλλεται πρόστιμο τοτε αυτόματα γίνεται . -
Εγώ απορώ που κατάφερες και του μίλαγες στο πληθυντικό. Είναι κι αυτό ένα βήμα Σπύρο. Να σου χει γυρίσει το μάτι κι εσύ να μιλάς στο πληθυντικό;
Respect
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Απαγορευεται σε ενοικιαστή να παρκάρει στον δρόμο μπροστά απο το σπίτι του ιδιοκτήτη γιατί στο συμβόλαιο δεν γράφει κάτι τέτοιο και ενοικίαζεται μόνο το διαμέρισμα και οχι ο δρόμος απο τον ιδιοκτήτη προς τον ενοικιαστή!!!Καταρχάς, για να νοικιάσεις κάτι σε κάποιον πρέπει να σου ανήκει πρώτα...
Ήθελα να 'ξερα τι στο καλό σκέφτονται κάποιοι τέτοιοι... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Εγώ απορώ που κατάφερες και του μίλαγες στο πληθυντικό. Είναι κι αυτό ένα βήμα Σπύρο. Να σου χει γυρίσει το μάτι κι εσύ να μιλάς στο πληθυντικό;Respect
Τα παθήματα, μαθήματα
-
Μα να μου τη στήσει με... πολεμοφόδια κάτουρο ρε γμτ? Δηλαδή ΤΙ ΣΚΑΤΑ μυαλό πρέπει να κουβαλάει κάποιος για να κάνει τέτοιο πράγμα?Είναι να μην μπλέξεις με γέρους. Το μυαλό τους δεν δουλεύει σωστά και επιπλέον έχουν όλο τον ελεύθερο χρόνο να κάνουν οτι μαλακία τους έρχεται στο κεφάλι.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Απαγορευεται σε ενοικιαστή να παρκάρει στον δρόμο μπροστά απο το σπίτι του ιδιοκτήτη γιατί στο συμβόλαιο δεν γράφει κάτι τέτοιο και ενοικίαζεται μόνο το διαμέρισμα και οχι ο δρόμος απο τον ιδιοκτήτη προς τον ενοικιαστή!!!
Καταρχάς, για να νοικιάσεις κάτι σε κάποιον πρέπει να σου ανήκει πρώτα...
Ήθελα να 'ξερα τι στο καλό σκέφτονται κάποιοι τέτοιοι...Μόλις το ακουσα και αυτό πιστευω οτι και να πείς σε μερικούς τσάμπα σάλιο χαλάς!!! Οπως λέει η γνωστή παροιμία στου κουφού την πόρτα...
-
Γιατί δεν απαντάτε 'Αφού διαφωνούμε, ας καλέσουμε την τροχαία ή την αστυνομία να μας λύσει τη διαφορά';
-
Γιατί όταν το είπα άρχισε να μου τα γυρνάει και κατάλαβε οτι είχε άδικο! Και προσπαθούσε να τα μπαλώσει.Απλά επειδή δεν έχουμε ΤΟ πρόβλημα με το παρκάρισμα κάνω τον καλό. Μέχρι πότε δεν ξέρω όμως γιατί η ανοχή έχει και τα όρια της.
-
Μιλάμε ότι ο τύπος, ξύπνησε το πρωί, κατούρησε ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ και μου την έστησε έτσι???Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο βλαμμένοι που δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τις πράξεις τους! Ακόμα και για την επικίνδυνη οδήγηση υπάρχει η άγνοια και η βλακεία, αλλά για τέτοια πράξη δεν υπάρχει τίποτα!
-
Πραγματικα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα σε αναλογη περιπτωση....
Η μια υποθεση ειναι οτι η συμπεριφορα μου θα ηταν ΑΨΟΓΗ, θα μιλουσα με το σεις και με το σας (καλη ωρα!) και θα βασιζομουν στους νομους μας αλλα και το ηθος για δικαιωση!!
Η αλλη ειναι η αλλα ακραια περιπτωση... Καποιος λιγο πιο πανω μιλισε για σκατα! Αυτα ακριβως θα εβρισκε πανω στο αυτοκινητακι (και ισως οχι μονο!) του ο 'κυριος' αυτος!
Δεν μπορω να αποφασισω τωρα που ειμαι απολυτα ηρεμος! Φαντασου με τα νευρα που ειχε ο Σπυρος...
-
Σάββατο απόγευμα στην Αττική οδό με αρκετή βροχή.Είμαι στη μεσαία λωρίδα.Κάνω προσπέραση βγαίνω στο αριστερό ρεύμα αναπτύσσω ταχύτητα & ξαφνικά μπροστά μου πετάγεται ένα mazda με δύο παππούδες μέσα.Τον πήγα με τα φώτα αναμένα από την είσοδο της Κηφησίας μέχρι την έξοδο της Εθνικής.Ο άνθρωπος δεν παιζότανε . Πρέπει να ήταν πάνω από 65 χρονών!!!!Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πιο επικύνδυνοι,καβαλάνε ένα αμάξι καβαλάνε τη λωρίδα & πάντα την αριστερή & όποιον πάρει ο χάρος,αδιαφορώντας για το τι γίνεται πίσω ή δεξιά & αριστερά...
-
Έχουν όμως μεγάλη πείρα. Έτσι μου είχε πει γέρος που με πήγε καροτσάκι για κάμποσα χλμ 'Εγώ έχω 30 χρόνια ένσημα ΤΣΑ'. Επαγγελματίας λαμάκας δηλαδή.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Πραγματικα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα σε αναλογη περιπτωση....Η μια υποθεση ειναι οτι η συμπεριφορα μου θα ηταν ΑΨΟΓΗ, θα μιλουσα με το σεις και με το σας (καλη ωρα!) και θα βασιζομουν στους νομους μας αλλα και το ηθος για δικαιωση!!
Η αλλη ειναι η αλλα ακραια περιπτωση... Καποιος λιγο πιο πανω μιλισε για σκατα! **Αυτα ακριβως θα εβρισκε πανω στο αυτοκινητακι (και ισως οχι μονο!) του ο 'κυριος' αυτος! **
Δεν μπορω να αποφασισω τωρα που ειμαι απολυτα ηρεμος! Φαντασου με τα νευρα που ειχε ο Σπυρος...
Δεν έχει ΚΑΝ αυτοκινητο!
Ζώα ζώα ζώα