Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλά, στη γειτονιά μου έχουν ξεφύγει τα πράγματα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Γνωστός κωλόγερος, χρόνια τώρα βάζει μπροστά από το πεζοδρόμιο του σπιτιού του μεγάλα κομμάτια τσιμέντο (πώς τα σηκώνει?) στο δρόμο, και κλείνει το χώρο για να μην παρκάρει κανείς...
Αυτό είναι τοις πάσι γνωστό, αλλά λίγοι ασχολούνται μαζί του. Χθες βράδυ γυρνώντας σπίτι, η μόνη 'κενή' (κατειλημμένη από τα τσιμέντα δλδ) θέση, ήταν αυτή. Η περιοχή πάσχει ΠΟΛΥ από πάρκιν...
Κρανιασμένος λιγάκι, κατεβαίνω, βουτάω τα τσιμέντα και τα αφήνω στο πλατύσκαλο της πόρτας του... Σήμερα το πρωί λοιπόν, μου την είχε στήσει: ξεκλειδώνω το αυτοκίνητο για να πάω στη δουλειά, μπαίνω σβέλτα μέσα, και κλείνοντας την πόρτα, ΚΙΤΡΙΝΟ υγρό προσγειώνεται στο αυτοκίνητο.... Κοιτάω από το παρμπρίζ προς τα πάνω και τον βλέπω να κραδαίνει μπουκάλι του νερού, γεμάτο με ΟΥΡΑ (όπως κατάλαβα από τη μυρωδιά αμέσως μετά ), έτοιμος να ρίξει και δεύτερη φορά...
Κατεβαίνω κάτω αφηνιασμένος, μου γύρισε το μάτι λέμε. 'Τι είναι αυτό που κρατάτε???' Κάνει να μου ξαναρίξει.... Μιλάμε ότι ο τύπος, ξύπνησε το πρωί, κατούρησε ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ και μου την έστησε έτσι???
Στα καπάκια, παίρνω τηλέφωνο το 100, όσο αυτός κατέβαινε τη σκάλα. Όσο μιλούσα με το κέντρο, με έψελνε: 'ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να παρκάρεις μπροστά στην πόρτα μου' , 'Δε με σέβεσαι που θα μπορούσα να είμαι παππούς σου' κλπ κλπ κλπ...
Ευτυχώς κρατήθηκα: 'Το ΠΟΙΟΣ δεν σέβεται, είναι προφανές κύριε. Τα υπόλοιπα, θα τα πείτε στην αστυνομία'. Το περιπολικό ήρθε σε 20 λεπτά, με τον γέρο (και τη γριά του που κατέβηκε για συμπαράσταση) να με ψέλνει σε όλο το διάστημα.
Ένα μπράβο στους (νεότατους) αστυνομικούς, που προσπάθησαν με καλό τρόπο να τον βάλουν στη θέση του και να του εξηγήσουν. Ο κωλόγερος βέβαια, τα δικά του: 'θα πάω στην ασφάλεια', 'έχω γνωστό το διοικητή' κλπ. Οι αστυνομικοί με συμβούλεψαν να κάνω μήνυση, αλλά προτίμησα να του την χαρίσω, με την υπόσχεση ότι θα του κάνω μήνυση την επόμενη φορά που θα ξαναδώ τα τσιμέντα στη μέση του δρόμου.
Αποτέλεσμα: μια ώρα από τη δουλειά μου χαμένη, και τα νεύρα φιτίλια. ΖΩΑ!
Πραγματικά απίστευτο!!!! Το τι θράσος έχουν ορισμένοι άνθρωποι... Και το χειρότερο ειναι οτι εκμεταλλεύονται την ηλικία τους ('...θα μπορούσα να ειμαι παππούς σου...') πιστεύοντας οτι χρήζουν ειδικής μεταχείρισης!