-
Ο χρήστης BMW 325 έγραψε:
BMW M3 e46 smg 420hp, 340 τελικη, μετρημενη με v-box στην εθνικη θεσσ/νικης- αθηνων, στην ευθεια της κατερινης.έχει πρόβλημα το v-box
-
325 κοντερίσια στην καβάλας με ένα ΧΧ Blackbird με προγραμμά-εξάτμιση.
-
Ένας που γνώρισα επιμένει να μου λέει πως στην αριστερή παρατεταμένη κατηφορική της Κατεχάκη(την τελευταία στροφή πριν τη μεγάλη ευθεία που βγάζει στη Μεσωγείων)μπαίνει με 175
Με ένα Punto sporting -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Ένας που γνώρισα επιμένει να μου λέει πως στην αριστερή παρατεταμένη κατηφορική της Κατεχάκη(την τελευταία στροφή πριν τη μεγάλη ευθεία που βγάζει στη Μεσωγείων)μπαίνει με 175
Με ένα Punto sportingΠοια λες;
Αυτη που εβγαζα με 180 με το Atos πινοντας φραπε και αλλαζοντας CD; -
AAAυτή!
-
Αυτή την περνάει όντως φίλος με 170 κοντεράτα, αλλά δεν έχει ακριβώς Punto Sporting...
-
Με ένα Punto sportingΑν έχει χώρο να ανοιχτεί και να στρίψει με σωστή γραμμή (=μηδενική κίνηση), γίνεται
Όχι να μπαίνει με 170+ όμως. Να ΒΓΑΙΝΕΙ με τόσα. Punto Sporting και να έχει μαζέψει τόσα στην ανηφόρα πριν τη στροφή, χλωμό.
-
Κατηφορική μιλάμε ρε παιδιά,αλλά δν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να έχει είσοδο 175χλμ εκεί
-
Είπα: ΕΞΟΔΟ!
Αν έχεις ΕΙΣΟΔΟ με 175, θα βγεις με πολύ περισσότερα (ή θα βγεις πάνω στον τοίχο), γιατί όπως λες, είναι κατηφορική η στροφή. Γράφοντας ανηφόρα, αναφέρομαι στα μέτρα ΠΡΙΝ τη στροφή, όπου ένα Πούντο με τίποτα δεν μπορεί να μαζέψει 175.
-
Έτσι συμφωνούμε
Πόσο μάλλον που το συγκεκριμένο είναι το παλιό που είχε 80κάτι άλογα.
Αλλά ακόμα κ αν τα μπορούσε να μαζέψει τόσα χιλιόμετρα προσωπικά πιστεύω πως δεν υπήρχε καμία μα καμία περίπτωση να τα στρίψει -
E, ναι το 175 είναι αδύνατον.
Επιπλέον όταν λέμε 'μπαίνω με τόσα σε μια στροφή' αναφέρουμε την ελάχιστη και όχι τη μέγιστη ταχύτητα που πετύχαμε μέσα στη στροφή.
Με 140 οριακά μπορείς να κρατηθείς στην αριστερή λωρίδα.
Θεωρητικά θα έλεγα 160 αν είσαι killer και εκμεταλευτείς όλο το πλάτος του δρόμου.Τα 170 πως και με τί αυτοκίνητο έγιναν?
-
Έτσι συμφωνούμε
Πόσο μάλλον που το συγκεκριμένο είναι το παλιό που είχε 80κάτι άλογα.
Αλλά ακόμα κ αν τα μπορούσε να μαζέψει τόσα χιλιόμετρα προσωπικά πιστεύω πως δεν υπήρχε καμία μα καμία περίπτωση να τα στρίψειΕπαναλαμβάνω: αν έχει χώρο να ανοιχτεί και να στρίψει ιδανικά, γίνεται.
-
Μα ακόμα κ αν πάρεις όλο το δρόμο από τέρμα δεξιά,δν έχεις ορατότητα για το τι γίνεται μέσα στη στροφή.Αν κάποιος κινείται στη μεσαία η στην αριστερή λωρίδα ούτε να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου δε θα προλάβεις.
Εμένα προσωπικά μου φένεται αδύνατο.Τώρα τι να πω -
Ξανά βρε Σταύρο: μίλησα για μηδενική κίνηση.
Θα μου πεις, δεν το ξέρεις ποτέ σίγουρα αυτό αλλά οκ, όλοι κάναμε μαλακίες στα νιάτα μας
Εξ ού και το smilie --> ' ' στο αρχικό μου ποστ
-
E εντάξει μαλακίες όλοι κάναμε κ κάνουμε αλλά το μέγεθος της μαλακίας έχει σημασία Αυτό πια λέγεται απόπειρα αυτοκτονίας όχι μαλακία.
Πάντως εγώ δν τον πιστεύω κ λέτε ότι θέλετε
Δεν θα μου βγεί αυτός πιο γρήγορος από μένα
Άντε τώρα -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
E, ναι το 175 είναι αδύνατον.Μ' αρέσει που είσαι σίγουρος.
Επιπλέον όταν λέμε 'μπαίνω με τόσα σε μια στροφή' αναφέρουμε την ελάχιστη και όχι τη μέγιστη ταχύτητα που πετύχαμε μέσα στη στροφή.
Ο καθένας αναφέρει ότι του κατέβει. Επαναλαμβάνω, ότι στη συγκεκριμένη στροφή, αν μπεις με 175, σωστές γραμμές, και με ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι θα 'μείνεις' στο γκάζι, αφού αν φρενάρεις ή αφήσεις θα μετρήσεις τούμπες, έχουμε δύο πιθανές καταλήξεις:
α) βγαίνεις με ΠΟΛΥ περισσότερα (θέλει καλό αυτοκίνητο και χέρια)
β) ΔΕΝ βγαίνεις, έχεις σκοτωθει στον τοίχο.Με 140 οριακά μπορείς να κρατηθείς στην αριστερή λωρίδα.
Θεωρητικά θα έλεγα 160 αν είσαι killer και εκμεταλευτείς όλο το πλάτος του δρόμου.Έκανα bold τη λέξη κλειδί στο ποστ σου: Θεωρητικά. Γιατί, άλλα τα όρια τα δικά σου, άλλα τα δικά μου, άλλα του Σταύρου, κοκ. Ομοίως, άλλα τα όρια του αυτοκινήτου σου, άλλα του δικού μου, άλλα του Σταύρου, κοκ.
Over and out.-
-
210 με το Sei όταν ήταν 1.1Τ, 290 με το Ninja...
-
Περιττό να πω ότι χωρίς να το παίζω 'παναγίτσα' το να πηγαίνει κανείς στην Κατεχάκη-Μεσογείων με 175χλμ/ώρα είναι απλά εγληματικό, ανεξαρτήτως ώρας. Πρόκειται για δρόμο με φανάρια, σπίτια, κυκλοφορία πεζών, πολλές φορές μάλιστα εκτός των προβλεπόμενων περιοχών. Το εγκληματικό της υπόθεσης οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο όχημα με το οποίο επιτεύχθη αυτή η ταχύτητα μιας και ένα Fiat Punto 1.2, όντας εργοστασιακό, πατώντας απότομα φρένο από τα 175χλμ/ώρα θα σταματήσει αφού θα έχει πατήσει τον 'άτυχο' πεζό. Όπως και να το κάνουμε ένα αμάξι δεν είναι φτιαγμένο να πάει με την τελική του σε δρόμους σαν την Κατεχάκη-Μεσογείων...
-
δεν έχω οδηγήσει ποτέ κανένα σπουδαίο αμάξι. Το πιο πολύ που έχω πιάσει είναι 185 (κοντερισια) με το Cordoba (101hp). Το πιο δυνατό που έχω οδηγήσει είναι μια 147 1,9 JTD 150hp φίλου μου.
Σε αντιπροσοπεία και εκθέσεις πάντως έχω καθίσει σε RR Corniche, Bentley Red Label, Bentley Continental GT και Lamborghini Gallardo.
-
Και πόσα έπιασες? Έλα έλα εδώ μπορείς να το εκμηστηρευτείς άφοβα
Το πιο δυνατό? Με πόσα? (Δρακο-φιδο-βαρωνο-thread!!!)