-
Ο χρήστης ΠαναγιωτηςΠονηριδης έγραψε:
ΚαλησπεραΜια και ολοι οδηγουμε γρηγορα ηθελα να ρωτησω τι αμαξι εχει ο καθενας σας και ποια ειναι η μεγιστη ταχυτητα που εχετε φθασει..
Εγω εχω δυο αμαξια
Ενα VW GTi IV αψογο αμαξι και το εχω φθασει κοντερισια 245
Το δευτερο μου αμαξι το οποιο αγορασα προσφατα ειναι ενα Opel Astra OPC και επειδη το στρωνω το πατησα λιγο εχθες στο δρομο προς Χαλκιδα..Εβγαλα 240 αλλα αφησα το ποδι μου απο το γκαζι γιατι ειναι καινουριο και θελω να στρωθει καλα..
Ειμαι περιεργος να ακουσω τις αποψεις σας..Παναγιωτης
Ιστερογραφο..
Αν δεν εγραψα το κειμενο σε σωστη ενοτητα παρακαλω μετακινηστε το..62 ετων ειμαι και τωρα πρωτοξεκινησα να γραφω σε υπολογιστη..χεχεχεΚύριε Παναγιώτη έχετε βαρύ δεξί ποδαράκι,σας το έχουν πει;
Για στρώσιμο τα 240 είναι μια χαρά.Στην ίδια μάντρα θα τα πετάξουμε μου φαίνεται τα carα μας.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
95 με σκαραβαίο 1.200 του '68 (μετά από πολλήήήήήήήήήή ώρα)Ούτε ταινία του Αγγελόπουλου δε κρατάει τόσο ώρα.
-
205 με το mini.Kαι απολυτως νομιμα !!ΣΤην autobahn....Bεβαια δεν καταλαβα και πολλα
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εχω δει 178 κοντερισια.
την ιλλιγιωδη αυτη ταχυτητα την επιασα με σαντα φε.Eγώ πάλι είδα 186 με Opel Rekord του 87...η ανεξήγητη αυτή τελική οφείλεται στο στήσιμό του αφού φορούσε Proflex..
axaxaxaxaxaxa ton malaka aaaxaxaxaxaxaxaxaa
Τί γελάς ρε;;;Αλήθεια σου λέω....
-
Καλά,λέμε και καμιά μ@λ@κια που και που...
Χωρίς πλάκα τώρα με το Bravo είδα 205 και με συνοδηγό μάλιστα (γυναίκα ήταν γι αυτό )..Εσύ πόσα είδες με το μπλε φλασσάκι..;;;;
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
δεν το χω τελικιασει ακομα εγω.η ετσι που το πατησε ειδε 250 κοντερ
αλλα ειχε κ αλλο.απο τελικες την μεγαλυτερη 290 κοντερισια την εκανα οταν ειχα το ρο1.
Γιατί ρε το αφήνεις και μαραζώνει το κακόμοιρο και δεν το τρέχεις;;;Δώς το μου μια βόλτα να σου μετρήσω τις τελικές του...Θέλει χέρια το εργαλείο ρεεεε!!!Που πάς έτσι;;;;
Στο ρο γιατί το πάτησες τόσο;;Νέφτι στο λ@λο σου έβαλαν;;
-
250 με clk430.
-
A! Eπίσης και 230 με Audi A8 όχι οδηγώντας το όμως...
Limit down βάρεσα με το παλιό Punto 1.1 του αδερφού και με σκάρτα 170...Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ειμαι πιο πολυ φιλος της μοτο.πολυ πιο πολυ.Μπορώ να γίνω πολύ φίλος με το Subaru σου...αν θες πολύ πιο πολύ απο σένα... Και σε αντάλλαγμα σου δίνω το Bravo..Δίκαιη ανταλλαγή πιστεύω...
-
Γύρω στα 210 κοντέρ με Astra GTC 1.8 125ps και γυναίκα συνοδηγό, το σαββατόβραδο μεταξύ διοδίων σχηματαρίου - μαλακάσας..Η πλάκα είναι πως το άνοιξα λόγω κάφρου (μου κόλλαγε αναίτια σε κομμάτι με 1 λωρίδα ανά κατεύθυνση του δρόμου Χαλκίδας - εθνικής προς Αθήνα) με Pajero που ωστόσο μουλάρωσε και με πέρασε πάλι...
-
260 γεματα με civic type R 1oy σταδιου σε μια φοβερη ευθεια μετα τη Λαρισα προς Αθηνα.Στην αρχη ειπα να μην πατησω καθως ειχα 95αρα βενζινη και η θερμοκρασια αγγιζε τους 37 βαθμους!!!!Δεν μπορεσα ν αντισταθω ομως καθως ειχα μπροστα μου μια ατελειωτη ευθεια με 0 αυτοκινητα!!Ισως να τα ξεπερνουσα υπο καλυτερες συνθηκες.Να σημειωσω οτι αφησα το γκαζι γιατι ο δρομος αρχιζε να παιρνει μια ελαφρια ανηφορικη κλιση κι ετσι δεν ειχε νοημα να ταλαιπωρω περαιτερω το civic!!
-
Ο χρήστης ΠαναγιωτηςΠονηριδης έγραψε:
ΚαλησπεραΜια και ολοι οδηγουμε γρηγορα ηθελα να ρωτησω τι αμαξι εχει ο καθενας σας και ποια ειναι η μεγιστη ταχυτητα που εχετε φθασει..
Εγω εχω δυο αμαξια
Ενα VW GTi IV αψογο αμαξι και το εχω φθασει κοντερισια 245
Το δευτερο μου αμαξι το οποιο αγορασα προσφατα ειναι ενα Opel Astra OPC και επειδη το στρωνω το πατησα λιγο εχθες στο δρομο προς Χαλκιδα..Εβγαλα 240 αλλα αφησα το ποδι μου απο το γκαζι γιατι ειναι καινουριο και θελω να στρωθει καλα..
Ειμαι περιεργος να ακουσω τις αποψεις σας..Παναγιωτης
Ιστερογραφο..
Αν δεν εγραψα το κειμενο σε σωστη ενοτητα παρακαλω μετακινηστε το..62 ετων ειμαι και τωρα πρωτοξεκινησα να γραφω σε υπολογιστη..χεχεχεΈχω και εγώ IV Gti αλλά 245 δεν μου έχει αγγίξει ποτέ ο δείκτης ......
Τέλος το ρεκόρ ανέβηκε σε 290 km με 997 4S αν και ο κατασκευαστής λέει 293 δεν μας το έγραψε στο ψηφιακό ταχύμετρο
-
Ο χρήστης Type-R05 έγραψε:
Να σημειωσω οτι αφησα το γκαζι γιατι ο δρομος αρχιζε να παιρνει μια ελαφρια ανηφορικη κλιση κι ετσι δεν ειχε νοημα να ταλαιπωρω περαιτερω το civic!!Αυτό δεν είναι ταλαιπωρία γι΄αυτό το αυτοκίνητο.
-
Ως οδηγός 172 χλμ/ώρα στην ευθεία και 180 χλμ/ώρα σε κατηφορίτσα με Fiat Tipo 1.4 του 92 με 72 άλογα.
Ως συνοδηγός 195+ χλμ/ώρα με Alfa Romeo Imola 1.4 με 90+ άλογα (έχει φτάσει και τα 205) και 200+ χλμ/ώρα με Audi A4 1.8T με 150 άλογα (έχει φτάσει και τα 230). -
230+ κοντερίσια με ένα Nissan Murano στην Α.Ο. (μπρρρρ...)
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
230+ κοντερίσια με ένα Nissan Murano στην Α.Ο. (μπρρρρ...)Χάρε!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Citroen Ami8 (602cc/'74): 145 ... σε γκρεμό! (εκεί άρχισε να τα φτύνει το μοτέρ...)
θέε μου...τώρα το διάβασα αυτό!!!!!
-
-ως οδηγός 192km/h με Golf IV 1,4lt με Φ.Π.Ε. και φυσικά σε κατηφόρα και σταμάτησα εκεί, γιατί απλά τερμάτισε η 5η και με Golf V 1,6FSI 210km/h στην ευθεία φεύγοντας από το Ελ.Βενιζέλος (αλήθεια ισχύει η φήμη που λέει ότι γράφουν εκεί αβέρτα?αν είναι να το κόψω το άθλημα εκεί... )
-ως συνοδηγός 255km/h (μας έκοψε ο !@#$%^&* ο κόφτης της mercedes! )Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Citroen Ami8 (602cc/'74): 145 ... σε γκρεμό! (εκεί άρχισε να τα φτύνει το μοτέρ...)
Καλά πολύ γέλασα με το post σου TakisB!Από τα πιο εύστοχα!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
με 130 πάντως και το μοτέρ νομίζεις ότι θα απογειωθεί.
για 145 νομίζω χρειάζεται κατηφόρα με 90% κλίση ή αλλιώς...γκρεμός! -
-
190 με Hyundai Atos σε κατηφόρα. Το κοντέρ τερματίζει στα 180 αλλά η βελόνα είχε φτάσει πιό κάτω
-
150 σε ανηφόρα με Citroen DS. Πιστεύω έφτανε άνετα τα 170 αλλά δέν ήθελα να το ζορίσω. Ο οδηγός του ολοκαίνουριου Ford Focus που προσπέρασα πρέπει να τα είδε όλα
-
-
γιατι το θεμα λεγεται (Δρακο-φιδο-βαρωνο-thread!!!), απο τη στιγμη που λεμε αληθειες?
Το πιο δυνατό? Με πόσα? (Δρακο-φιδο-βαρωνο-thread!!!)