-
Αγαπητοί φίλοι βοήθεια.
Τα τελευταία 4 χρόνια είμαι κάτοχος ενός Megane Coupe 1.4 98 Hp. Μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς το αυτοκινητάκι και δυνατό είναι και προβλήματα δεν μου έχει βγάλει. Όμως λόγω νέου μέλους στην οικογένεια οι χώροι του δεν επαρκούν πλέον και έτσι έχω ξεκινήσει το ψάξιμο για ένα αυτοκινητάκι στα 1.6 τώρα με περισσότερους χώρους, 4 ή 5 πόρτες, πορτμπαγκάζ τουλάχιστον 300 λίτρα, πολύ δυνατό κινητήρα, καλή οδική συμπεριφορά και με τιμή έως 25.000. Οι σκέψεις μου περιστρέφονται στα εξής :
VW Golf: καλό αλλά ακριβό
Ford Focus: καλό αλλά συντηρητικό στην εμφάνιση
Opel Astra: δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά
Audi A3 1.6 Fsi Sportback: μάλλον εδώ καταλήγω (καλοί χώροι, σπορ εμφάνιση, δυνατός κινητήρας, αξιόπιστο, οδική συμπεριφορά, λίγο ακριβότερο από ένα Golf)
Mazda 3: όχι τόσο δυνατός κινητήρας
Citroen C4: Πολλές καινοτομίες τεχνολογικά αλλά όχι σπορ εμφάνιση.
Αυτοί είναι οι προβληματισμοί μου. Έχετε να μου προτείνετε κάτι σχετικά με τα μοντέλα που με απασχολούν; Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο αυτοκίνητο που εγώ δεν έχω σκεφτεί; Περιμένω με ενδιαφέρον τις απόψεις σας.
Υπόψην ότι έχω σκεφτεί και τα Volvo S40 1.6 και Saab 9-3 1.8, αλλά φοβάμαι ότι θα υστερούν σε επιδόσεις λόγω του βάρους τους ενώ θα έχουν και ακριβά σέρβις. -
Αγαπητοί φίλοι βοήθεια.
Τα τελευταία 4 χρόνια είμαι κάτοχος ενός Megane Coupe 1.4 98 Hp. Μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς το αυτοκινητάκι και δυνατό είναι και προβλήματα δεν μου έχει βγάλει. Όμως λόγω νέου μέλους στην οικογένεια οι χώροι του δεν επαρκούν πλέον και έτσι έχω ξεκινήσει το ψάξιμο για ένα αυτοκινητάκι στα 1.6 τώρα με περισσότερους χώρους, 4 ή 5 πόρτες, πορτμπαγκάζ τουλάχιστον 300 λίτρα, πολύ δυνατό κινητήρα, καλή οδική συμπεριφορά και με τιμή έως 25.000. Οι σκέψεις μου περιστρέφονται στα εξής :
Audi A3 1.6 Fsi Sportback: μάλλον εδώ καταλήγω (καλοί χώροι, σπορ εμφάνιση, δυνατός κινητήρας, αξιόπιστο, οδική συμπεριφορά, λίγο ακριβότερο από ένα Golf)
Αυτοί είναι οι προβληματισμοί μου. Έχετε να μου προτείνετε κάτι σχετικά με τα μοντέλα που με απασχολούν; Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο αυτοκίνητο που εγώ δεν έχω σκεφτεί; Περιμένω με ενδιαφέρον τις απόψεις σας.
Υπόψην ότι έχω σκεφτεί και τα Volvo S40 1.6 και Saab 9-3 1.8, αλλά φοβάμαι ότι θα υστερούν σε επιδόσεις λόγω του βάρους τους ενώ θα έχουν και ακριβά σέρβις. -
Αγαπητοί φίλοι βοήθεια.
Ο χρήστης anemos231 έγραψε:
στα 1.6 τώρα με περισσότερους χώρους, 4 ή 5 πόρτες, πορτμπαγκάζ τουλάχιστον 300 λίτρα, πολύ δυνατό κινητήρα, καλή οδική συμπεριφορά και με τιμή έως 25.000.ALFA ROMEO 156 1.6
-
VW Golf: καλό αλλά ακριβόΑφού λες μέχρι €25,000 γιατί ακριβό?
Εγώ πήρα το 1.6 πεντάπορτο στη πιο ακριβή έκδοση (Sportline) με extra ραδιο/CD και συναγερμό €22,500.
Ως προς παθητική ασφάλεια το Α3 έχει 4 αστέρια ενώ τα Golf, Astra, Focus, C4 από 5. -
Εεεεε, με τόσα που ζητάς και με δυνατότητα έως 25.000, χτύπα ένα Mazda 6 Touring Alloy να τελειώνεις. Είναι βέβαια 1,8, αλλά δεν πιστεύω να σε χαλάσει το περίσσευμα. Αρκετά γρήγορο, άνετο, καλοφτιαγμένο, εμφανίσιμο και με 21.590, πες 22.000κάτι με το κλειδί στο χέρι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εεεεε, με τόσα που ζητάς και με δυνατότητα έως 25.000, χτύπα ένα Mazda 6 Touring Alloy να τελειώνεις. Είναι βέβαια 1,8, αλλά δεν πιστεύω να σε χαλάσει το περίσσευμα. Αρκετά γρήγορο, άνετο, καλοφτιαγμένο, εμφανίσιμο και με 21.590, πες 22.000κάτι με το κλειδί στο χέρι.μαζί σου κι εγώ!
αλλιώς, Αλφα Sportwagon -
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=10383
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=10927
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=11008
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=10994
όρεξη να χεις να διαβάζεις
Αρκεί να διευκρινίσεις αν θες 'σπορ' εξωτερική εμφάνιση ή πραγματικό σπορ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εεεεε, με τόσα που ζητάς και με δυνατότητα έως 25.000, χτύπα ένα Mazda 6 Touring Alloy να τελειώνεις. Είναι βέβαια 1,8, αλλά δεν πιστεύω να σε χαλάσει το περίσσευμα. Αρκετά γρήγορο, άνετο, καλοφτιαγμένο, εμφανίσιμο και με 21.590, πες 22.000κάτι με το κλειδί στο χέρι.Τι το συζητάμε? το 6άρι είναι μονόδρομος..
-
Ο συνφορουμάς έχει τονίσει με bold ότι θέλει 1.6.
Επομένως,αν δεν το ξεκαθαρίσει ξεχάστε το μονόδρομο,με τον οποίο συμφωνώ ,και πάμε για άλλα...
Στα 1600 λοιπόν,λέω Focus ή την καινούργια 147,με την επιφύλαξη του χώρου αποσκευών.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
συνφορουμάς -
Focus η Mazda 3 σενταν αν θες περισοοτερους χωρους. Αλλα μπορεις να πας οπως ειπαν και στο 6 με κατω απο 25.000
-
mazda : αδυναμος κινητηρας???? γιατι????
-
Mazda 6 sta 1800. Ta exei ola pou zitas kai me to parapano
-
...ξεκινήσει το ψάξιμο για ένα αυτοκινητάκι στα 1.6 τώρα με περισσότερους χώρους, 4 ή 5 πόρτες, πορτμπαγκάζ τουλάχιστον 300 λίτρα, πολύ δυνατό κινητήρα, καλή οδική συμπεριφορά και με τιμή έως 25.000.Αν βρεις αυτοκίνητο με όλα αυτά, πες μου να το πάρω και εγώ..
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ο συνφορουμάς έχει τονίσει με bold ότι θέλει 1.6.Επομένως,αν δεν το ξεκαθαρίσει ξεχάστε το μονόδρομο,με τον οποίο συμφωνώ ,και πάμε για άλλα...
Στα 1600 λοιπόν,λέω Focus ή την καινούργια 147,με την επιφύλαξη του χώρου αποσκευών.
Oμοίως..
Αντε και την 156 (σε 1.6)
Βεβαια με 25 χιλιαρικα ειναι κριμα να μην πάρεις κατι μεγαλύτερο, αλλά περι ορέξεως -
θα σου πρότεινα να κινηθείς προς κάποιο αυτοκίνητο με περισσότερα από 2 χρόνια εγγύηση και με αραιά σέρβις.
επίσης κρίμα που δεν σου αρέσει το ASTRA, γιατί με 25,000 παίρνεις το 1.8 με 125 άλογα φουλ έξτρα.... -
Αφού θέλεις 1600 πάρε ένα focus Τitanium και τελείωσες.
Αν θέλεις κάτι πολύ πιο ευχάριστο σε οδική συμπεριφορά πάρε το Mazda 3 sedan (το hatchback δεν μου αρέσει τόσο) και αν είσαι υπερ της ποιότητας πάρε το golf. το golf είναι και αυτό ευχάριστο και υστερεί ελάχιστα σε σχέση με τα παραπάνω. Oi περισσότεροι λένε ότι υπερτερεί όμως στην ποιότητα. Θα συμφωνήσω, αλλά ισχύει μόνο για τις λεπτομέρειες. Οπότε αν δεν είσαι ψείρας δεν θα έχεις κανένα προβλημα με την ποιότητα των focus και 3.Y.Γ. Με 25Κ που λες παίρνεις το Mazda 3 σε 2000cc.
-
ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ Α3 SPORTBACK 1,6FSI ( ΑΜΒΙΤΙΟΝ )
ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 26,000+ ΕΥΡΩ
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ FOCUS ii ? -
Ç Áëöá Sportwagon åßíáé ðïëý êáëÞ ðåñßðôùóç.
Οικογενειακό με σπορ χαρακτήρα στα 1.6