-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
...Φυσικά δεν λείπουν και τα λαμόγια. Στην Θηβών είδα βενζινάδικο με τιμή 1.199 ενώ πιο κάτω άλλο βενζινάδικο πουλούσε με 0.816.Μάλλον είδες μια Shell απέναντι στον Λακιώτη.
Αυτός πάντα ήταν ακριβότερος 10-15 λεπτά απ' όλους τους άλλους.
Γείτονας αστυνομικός μου είπε πως ήταν ο μόνος ανόθευτος σε ελέγχους που έγιναν τελευταία.
Μπορεί, αλλά δυσκολεύομαι να το πιστέψω, γιατί κάποτε, πριν χρόνια σε αλλαγή λαδιών μου έφαγε παραπάνω από ένα λίτρο λάδι, τον συνέλαβα να αδειάζει το υπόλοιπο από το 4λιτρό μου στο βαρέλι του!Σε ερώτησή μου στον παραπάνω γείτονα για τα πρόστιμα και λοιπές ποινές προς τα λαμόγια, με αποστόμωσε: Λαδώσανε και άλλαξαν τα δείγματα ελέγχου με καλά καύσιμα!
-
Έβαλα 100άρα Ελίν σήμερα με 0.957
ένιωσα χαζός όταν σε άλλη Ελίν 2 χιλιόμετρα παρακάτω την είχε 0.949
Έχουν τσιμπήσει λίγο οι τιμές πάντως.
-
Γιατί έχουν τσιμπήσει οι τιμές στην Ελλάδα? Τρελλαίνομαι δηλαδή ρε γμτ μου... Στις ΗΠΑ συνεχίζουν να πέφτουν κανονικότατα... ($1.65/gallon και 1.55 με έκπτωση πελατών... μήπως να αρχίσουμε να πίνουμε βενζίνη αντί για νερό σιγά σιγά?). Ρίξτε τους μαύρο ακόμα και για 1 λεπτό αύξηση!
-
0,797 εβαλα 95αρα στο CRV σε Avin στη λεωφορο Θησεως στη Καλλιθεα.
Η Ετεκα οπου βαζω 100αρα στο κλιο την εχει σταθερη εδω και 10 περιπου μερες στο 0,972 .
-
H αληθεια ειναι οτι τα φτηνα την ανεβασαν λιγο τις τελευταιες μερες (μεχρι και 3 λεπτα )
-
στα 47$ το βαρέλι πέφτει.
-
45.74$
-
BRENT 44,99
-
Δεν εχω καταλαβει πως γινεται να υπαρχουν αποκλισεις απο το trip computer σε σχεση με τον ''μπακαλικο'' τροπο της διαιρεσης!παιζει κλεψιμο?
εγω ΠΑΝΤΑ εχω μεγαλυτερη καταναλωση απ οτο trip..παιζει ρολο οτι κινειται αρκετα μεσα στην πολη και δουλευει ρελαντι χ ωρες? -
H κατανάλωση που προκύπτει στο βενζινάδικο είναι και η πιο σωστή, γιατί αυτή πληρώνεις τελικά.
Δοκίμασε 2-3 διαφορετικά βενζινάδικα για να δεις τι αποκλίσεις έχεις σε δεδομένη χρήση. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
H κατανάλωση που προκύπτει στο βενζινάδικο είναι και η πιο σωστή, γιατί αυτή πληρώνεις τελικά.ούτε αυτή είναι σωστή μιας και μπορεί να σε κλέβει η αντλία...
-
Από τα μέσα Ιουλίου, η τιμή του αργού έχει υποχωρήσει κατά 70%
Λονδίνο
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθροΣε χαμηλό τετραετίας έχουν υποχωρήσει οι τιμές του πετρελαίου, καθώς οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου έχουν εισέλθει σε ύφεση και η ζήτηση για καύσιμα σημειώνει κατακόρυφη πτώση.
Την Πέμπτη, η τιμή του αργού, παράδοσης Ιανουαρίου, κατρακύλησε κατά 6,7% στα 43,67 δολάρια το βαρέλι, χαμηλότερο επίπεδο κλεισίματος από τις 5 Ιανουαρίου 2005.
Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στις ασιατικές αγορές, ενισχυόταν κατά 35 σεντς στα 44,02 δολάρια.
Αυτή την εβδομάδα σημειώνει πτώση 19% περίπου, που είναι η υψηλότερη από την εβδομάδα που τελείωσε στις 21 Μαρτίου 2003.
Από το ιστορικό ρεκόρ των 147,27 δολαρίων, που είχε σημειωθεί στις 11 Ιουλίου, οι απώλειες προσεγγίζουν το 70%.
Newsroom ΔΟΛ
-
μακάριοι οι έμποροι που γεμίσαν τις αποθήκες τους με ακριβό πετρεάίο και τώρα πουλάνε φτηνά!
Αιωνία η μνήμη τους! -
Περιμένω πάλι τα τρομερά ρεπορτάζ:
ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ! -
Ξερω οτι δεν ενδιαφερει πολλούς, αλλά: Ντιζελ κινησης 0,899 σε 2 τουλαχιστον πρατήρια
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Περιμένω πάλι τα τρομερά ρεπορτάζ:
ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ!Θα ίσχυε αν στο σπίτι μας είχαμε μια βρύση που να βγάζει βενζίνη.
-
BRENT DTD
40,65$
Στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιανουάριο του 2005 υποχώρησαν σήμερα οι τιμές του πετρελαίου σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για την απασχόληση στις ΗΠΑ.
Στο Λονδίνο η τιμή του «μαύρου χρυσού» έπεσε κάτω από 41 δολ. το βαρέλι και συγκεκριμένα στα 40,86 δολ., ενώ στη Νέα Υόρκη κάτω από τα 43 δολ. το βαρέλι, στα 42,39 δολ.
-
38,58$
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
38,58$Η κρίση τους έσκισε τους πετρελαιοπαραγωγούς ,φαίνεται έχουν υποχρεώσεις και πουλάνε όσο όσο για να βρουν μετρητά. Δεν είναι καλά πράγματα αυτά, αλλάζουν χέρια τα λεφτά - να δούμε μετά τη κρίση ποιοι θα είναι πλούσιοι και ποιοι φτωχοί.
Πάντως δεν θα ήθελα να είχα επενδύσει σε φωτοβολταϊκά, με τέτοιες τιμές στο πετρέλαιο θα κάνουν απόσβεση του Αγίου Π**τσου (ανήμερα).
Όπως κι αυτοί που επένδυσαν σε τζάκι με ξύλα, που να φανταστούν τέτοιες τιμές στο πετρέλαιο.
-
Και τιμές βενζίνης κάτω από το 0.75€ που σημαίνει τιμή κάτω από τα 0.70€ αν αφαιρέσει κανείς τους πρόσθετους φόρους. Αποτέλεσμα -1% ο πληθωρισμός. Να δω τώρα τον μανάβη να πουλά λίγο φθηνότερα το μήλο που πέρυσι πήρε +40% γιατί είναι ακριβά τα μεταφορικά.... Ουστ λαμόγια...
Πάντως θα έχει πλάκα με τιμή κάτω από 40$ η ρήτρα πετρελαίου στη ΔΕΗ θα είναι αρνητική!!!!! Να δω λοιπόν αν εφαρμοστεί και πέσουν οι τιμές όπως θα έπρεπε να γίνει???
Βενζίνη ώρα μηδέν!