-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Οι τιμες καυσιμων στη 'γειτονια' μας, οπως τις κατεγραψα πριν μερικες μερες
Κοσσοβο: Πετρελαιο 1,10€, βενζινη λιγο παραπανω (3-4 λεπτα)
Ηθελα να σε ρωτήσω για το kosovo, τί νόμισμα χρησιμοιποιούν; είδα τιμές σε βενζινάδικο (ήμουν με λεωφορείο) της τάξης 0,55 -0,60. Είχες πρόβλημα με την πράσινη κάρτα;
να σου πω την αληθεια, δεν θυμαμαι.
εχω την εντυπωση οτι η αντλία έγραφε σε €για την πρασινη καρτα εχω γραψει σε αλλο θεμα, δεν ισχύει και πληρωνεις στα συνορα άλλη ασφάλεια (40€ ελάχιστη χρεωση)
-
Να πηγαίνω και γω Τουρκία για βενζίνη;; χμ..... θα ρωτήσω.....
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Να πηγαίνω και γω Τουρκία για βενζίνη;; χμ..... θα ρωτήσω.....ναι, πολύ καλή ιδέα, είναι πάμφθηνη εκει
-
εγω παντως βουλγαρια δεν ξανα παω με το 5ευρω που θέλουνε, με 1.10 κ εδω 1.39 δεν μου αξίζει η διαφορά!!
Κριμα είχανε κ ωραιο τσουρέκι σαν σπιτικό με 1,5ευρω!
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ναι, αν και δεν έβαλα.
Την αλλη εβδομαδα θα πεταχτω μια βολτα (υποσχεθηκα στα παιδια να τα παω κι αυτα 'στο εξωτερικο' ) για καφε και θα τα κοιταξω ξανα.εχω την εντυπωση ομως οτι ειναι τοσο, και μαλιστα υπαρχει πρατηριο ακριβως στα συνορα
θα σου λεγα να μη βαλεις απο οτιδηποτε ειναι κοντα στα συνορα πετρελαιο, μπες λιγο πιο μεσα, υπαρχει κακη εμπειρια απο το φετινο καλοκαιρι
νομιζω οτι και στα σκοπια δεν εχουν διαφορες τα πρατηρια αλλα δε παιρνω και ορκο
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Να πηγαίνω και γω Τουρκία για βενζίνη;; χμ..... θα ρωτήσω.....θα είσαι φαινόμενο
-
θα σου λεγα να μη βαλεις απο οτιδηποτε ειναι κοντα στα συνορα πετρελαιο, μπες λιγο πιο μεσα, υπαρχει κακη εμπειρια απο το φετινο καλοκαιρι
νομιζω οτι και στα σκοπια δεν εχουν διαφορες τα πρατηρια αλλα δε παιρνω και ορκο
Χα χαχα, δεν εχω σκοπο να βαλω πετρελαιο απο τα Σκοπια.
Ας πληρωσω 5€ παραπανω να βαλω απο'δω που ξερω
Κανα ποτο θα παρω απο τα συνορα, κανα τσιγαρο για τους φιλους που καπνίζουν, θα πιουμε κανα καφε, θα χαζεψουμε, μπορει και να φαμε και θα ξαναγυρισουμε...
απλα πραμματα
ΥΓ: ναι, απ'οσο παρατηρησα εχουν ιδιες τιμες παντου
-
Τελικα ειναι τοσο απλα τα πράγματα, μιας κ το πρόβλημα ειναι να μην κλέβουν με θέρμανσης τα diesel απλα θα σταματήσουν το πετρελαίου θέρμανσης!
Κ μεθαύριο στην έκθεση ο ΓΑΠ θα επιτρέψει τα diesel Αθηνά Θεσσαλονίκη κ ολα ΟΚ!!!
(δηλαδη θα εχουμε αύξηση κ στο φυσικό αέριο λογικά?? ??)
-
Παιδια γνωριζετε αν θα ξανααπεργησουν οι βυτιοφορεις??
Οχι τιποτα αλλο αλλα προβλεπεται ταξιδι στη Θεσ/κη την Κυριακη και θελω να ξερω! -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Παιδια γνωριζετε αν θα ξανααπεργησουν οι βυτιοφορεις??
Οχι τιποτα αλλο αλλα προβλεπεται ταξιδι στη Θεσ/κη την Κυριακη και θελω να ξερω!Προς το παρον οχι μιας και η Επιταξη ειναι σε ισχυ ακομα τωρα μονο τιποτα κινητοποιησεις οπως τις χθεσινες προχθεσινες. Αν μαθω κατι αλλο θα ενημερωσω.
Τωρα προσπαθω να μαθω τι περικοπες ερχονται στα δρομολογια των αστικων λογω περικοπων και συνταξεων. Μια φορα απο Δευτερα θα αλλαξουν πολλα -
Α πολυ ωραια
Ευχαριστω πολυ Θωμα!!! -
Στις ειδήσεις του ΑΝΤ-1 πριν από λίγο, είπαν για απεργία των βυτιοφορέων που αποφάσισαν για τη Δευτέρα. Να γεμίσουμε καλού κακού...
-
Δε μ@...ε λέω γω τρεις κ λίγο τα ίδια!
-
Ωχ ωχ!
-
Στο βενζιναδικο ειδα εναν που γεμιζε μπιτόνι, καθε φορα ειμαστε και πιο εκπαιδευμενοι,στο τελος θα αγορασουμε και βυτία!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στο βενζιναδικο ειδα εναν που γεμιζε μπιτόνι, καθε φορα ειμαστε και πιο εκπαιδευμενοι,στο τελος θα αγορασουμε και βυτία!Πουλαω το λιτρο 10€ οποιος θελει πληροφοριαι εντος
Βενζιναδικο επρεπε να ειχα
-
'Αντε ν΄ ανεβαίνει και 'η μέση τιμή της αμόλυβδης' στο 1,60 σιγά-σιγά ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
'Αντε ν΄ ανεβαίνει και 'η μέση τιμή της αμόλυβδης' στο 1,60 σιγά-σιγά ...- κατανάλωση
- έσοδα κράτους από φορολογία
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
- κατανάλωση
Στην απεργία αναφερόμουν... Πιστεύεις πως δεν θα 'τσιμπήσουν' οι τιμές ανά λίτρο ΠΑΛΙ ;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
- κατανάλωση
Αυτό ισχύει για τους ορθολογικούς καταναλωτές, εμείς δεν είμαστε ορθολογικοί
Βενζίνη ώρα μηδέν!