-
Μόνο η Cyclon έχει πια 98άρα δηλαδή? Όλες οι άλλες εταιρείες τις αναβάθμισαν σε 100άρα?
Έχουμε γίνε πολύ premium να'ουμ.
-
Ανάθεμα και αν έχουν 92 οκτάνια οι βενζίνες μας.
-
Απο χθες η Shell Μου στελνει συνεχεια μηνυματα για την προσφορα της στη V-power
-
5 min αφότου είχα γεμίσει με V-power ήρθε και σε εμένα η προσφορά... γκαντεμιά...!!!
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
5 min αφότου είχα γεμίσει με V-power ήρθε και σε εμένα η προσφορά... γκαντεμιά...!!!Ευχαριστώ.
Το sms αναφερει: Γεμιστε με βενζινη v-power Και κερδιστε εως 5 λεπτα ισχυει μεχρι σημερα. Ειναι που ειναι ακριβη η v-power παλι στην aegean θα καταληξω . Ας κανει την πρσφορα στις αρχες του καλοκαιριου που η τιμη της v power ηταν ιδια με της απλης αμολυβδης. (Την διαφορα δεν την καταλαβα ποτε οπως και ο κινητηρας)
-
Οι τιμες καυσιμων στη 'γειτονια' μας, οπως τις κατεγραψα πριν μερικες μερες
Σκόπια: **Αμόλυβδη 66 δηναρια, περιπου 1,08€
Πετρελαιο 55 δηναρια, περιπου ** 0,90€Κοσσοβο: Πετρελαιο 1,10€, βενζινη λιγο παραπανω (3-4 λεπτα)
Μαυροβούνιο: Αμόλυβδη 1,14€
Σουπερ 1,16€
Πετρελαιο 1,10€
Πριμιουμ πετρ 1,11€Κροατία: Αμόλυβδη 8,4 κούνες, περίπου 1,16€
Πετρελαιο 7,6 ή 7,8 κούνες, περιπου 1,08€Σερβία Αμολυβδη
Πετρελαιο evrodiesel 116 δηναρια (ΕΚΟ & ΟΜV 120!!!) 1 €--->105 δηναρια
πετρελαιο απλο 108 δηναριαΓενικες παρατηρησεις:
Οι Κροατες ειχαν μονο το 'καλο' πετρελαιο
Σε ολες τις χωρες οι διαφορες μεταξυ 95αρας και 98 αρας ηταν πολυ μικρες (απο 2 μεχρι4 λεπτα)
Ολα τα πρατηρια ειχαν πανω κατω τις ιδιες τιμες, 1 λεπτο διαφορα θεωρουνταν έκπληξη.
Μονο στη Σερβια ειδα διαφορες με τις δυο εταιριες που ανεφερα πιο πανω.
Παντου το πετρελαιο ηταν πιο φτηνο απο τη βενζινη, αλλα οχι η δικη μας διαφορα. -
Στη σερβία τα καύσιμα υπόκεινται σε κρατική διατίμηση, πρακτικά δεν υπάρχει καμία διακύμανση στις τιμές σε όλη την επικράτεια, επομένως δεν ασχολείσαι καθόλου με αναζήτηση φτηνού βενζινάδικου
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Στη σερβία τα καύσιμα υπόκεινται σε κρατική διατίμηση, πρακτικά δεν υπάρχει καμία διακύμανση στις τιμές σε όλη την επικράτεια, επομένως δεν ασχολείσαι καθόλου με αναζήτηση φτηνού βενζινάδικουΗ ομοιομορφία στις τιμές ισχύει για ολες τις χωρες που ανέφερα.
Στη σερβία ηταν λιγο πιο ακριβα (3 ή 4 δηνάρια) τα πρατηρια EKO & OMV στο evrodiesel (αυτο παρακολουθουσα )
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Στη σερβία τα καύσιμα υπόκεινται σε κρατική διατίμηση, πρακτικά δεν υπάρχει καμία διακύμανση στις τιμές σε όλη την επικράτεια, επομένως δεν ασχολείσαι καθόλου με αναζήτηση φτηνού βενζινάδικου
Η ομοιομορφία στις τιμές ισχύει για ολες τις χωρες που ανέφερα.
Στη σερβία ηταν λιγο πιο ακριβα (3 ή 4 δηνάρια) τα πρατηρια EKO & OMV στο evrodiesel (αυτο παρακολουθουσα )
είσαι σίγουρος για τα σκόπια?
-
Ναι, αν και δεν έβαλα.
Την αλλη εβδομαδα θα πεταχτω μια βολτα (υποσχεθηκα στα παιδια να τα παω κι αυτα 'στο εξωτερικο' ) για καφε και θα τα κοιταξω ξανα.εχω την εντυπωση ομως οτι ειναι τοσο, και μαλιστα υπαρχει πρατηριο ακριβως στα συνορα
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Οι τιμες καυσιμων στη 'γειτονια' μας, οπως τις κατεγραψα πριν μερικες μερεςΚοσσοβο: Πετρελαιο 1,10€, βενζινη λιγο παραπανω (3-4 λεπτα)
Ηθελα να σε ρωτήσω για το kosovo, τί νόμισμα χρησιμοιποιούν; είδα τιμές σε βενζινάδικο (ήμουν με λεωφορείο) της τάξης 0,55 -0,60. Είχες πρόβλημα με την πράσινη κάρτα;
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Οι τιμες καυσιμων στη 'γειτονια' μας, οπως τις κατεγραψα πριν μερικες μερες
Κοσσοβο: Πετρελαιο 1,10€, βενζινη λιγο παραπανω (3-4 λεπτα)
Ηθελα να σε ρωτήσω για το kosovo, τί νόμισμα χρησιμοιποιούν; είδα τιμές σε βενζινάδικο (ήμουν με λεωφορείο) της τάξης 0,55 -0,60. Είχες πρόβλημα με την πράσινη κάρτα;
να σου πω την αληθεια, δεν θυμαμαι.
εχω την εντυπωση οτι η αντλία έγραφε σε €για την πρασινη καρτα εχω γραψει σε αλλο θεμα, δεν ισχύει και πληρωνεις στα συνορα άλλη ασφάλεια (40€ ελάχιστη χρεωση)
-
Να πηγαίνω και γω Τουρκία για βενζίνη;; χμ..... θα ρωτήσω.....
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Να πηγαίνω και γω Τουρκία για βενζίνη;; χμ..... θα ρωτήσω.....ναι, πολύ καλή ιδέα, είναι πάμφθηνη εκει
-
εγω παντως βουλγαρια δεν ξανα παω με το 5ευρω που θέλουνε, με 1.10 κ εδω 1.39 δεν μου αξίζει η διαφορά!!
Κριμα είχανε κ ωραιο τσουρέκι σαν σπιτικό με 1,5ευρω!
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ναι, αν και δεν έβαλα.
Την αλλη εβδομαδα θα πεταχτω μια βολτα (υποσχεθηκα στα παιδια να τα παω κι αυτα 'στο εξωτερικο' ) για καφε και θα τα κοιταξω ξανα.εχω την εντυπωση ομως οτι ειναι τοσο, και μαλιστα υπαρχει πρατηριο ακριβως στα συνορα
θα σου λεγα να μη βαλεις απο οτιδηποτε ειναι κοντα στα συνορα πετρελαιο, μπες λιγο πιο μεσα, υπαρχει κακη εμπειρια απο το φετινο καλοκαιρι
νομιζω οτι και στα σκοπια δεν εχουν διαφορες τα πρατηρια αλλα δε παιρνω και ορκο
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Να πηγαίνω και γω Τουρκία για βενζίνη;; χμ..... θα ρωτήσω.....θα είσαι φαινόμενο
-
θα σου λεγα να μη βαλεις απο οτιδηποτε ειναι κοντα στα συνορα πετρελαιο, μπες λιγο πιο μεσα, υπαρχει κακη εμπειρια απο το φετινο καλοκαιρι
νομιζω οτι και στα σκοπια δεν εχουν διαφορες τα πρατηρια αλλα δε παιρνω και ορκο
Χα χαχα, δεν εχω σκοπο να βαλω πετρελαιο απο τα Σκοπια.
Ας πληρωσω 5€ παραπανω να βαλω απο'δω που ξερω
Κανα ποτο θα παρω απο τα συνορα, κανα τσιγαρο για τους φιλους που καπνίζουν, θα πιουμε κανα καφε, θα χαζεψουμε, μπορει και να φαμε και θα ξαναγυρισουμε...
απλα πραμματα
ΥΓ: ναι, απ'οσο παρατηρησα εχουν ιδιες τιμες παντου
-
Τελικα ειναι τοσο απλα τα πράγματα, μιας κ το πρόβλημα ειναι να μην κλέβουν με θέρμανσης τα diesel απλα θα σταματήσουν το πετρελαίου θέρμανσης!
Κ μεθαύριο στην έκθεση ο ΓΑΠ θα επιτρέψει τα diesel Αθηνά Θεσσαλονίκη κ ολα ΟΚ!!!
(δηλαδη θα εχουμε αύξηση κ στο φυσικό αέριο λογικά?? ??)
-
Παιδια γνωριζετε αν θα ξανααπεργησουν οι βυτιοφορεις??
Οχι τιποτα αλλο αλλα προβλεπεται ταξιδι στη Θεσ/κη την Κυριακη και θελω να ξερω!
Βενζίνη ώρα μηδέν!