-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Παιδια γνωριζετε αν θα ξανααπεργησουν οι βυτιοφορεις??
Οχι τιποτα αλλο αλλα προβλεπεται ταξιδι στη Θεσ/κη την Κυριακη και θελω να ξερω!Προς το παρον οχι μιας και η Επιταξη ειναι σε ισχυ ακομα τωρα μονο τιποτα κινητοποιησεις οπως τις χθεσινες προχθεσινες. Αν μαθω κατι αλλο θα ενημερωσω.
Τωρα προσπαθω να μαθω τι περικοπες ερχονται στα δρομολογια των αστικων λογω περικοπων και συνταξεων. Μια φορα απο Δευτερα θα αλλαξουν πολλα -
Α πολυ ωραια
Ευχαριστω πολυ Θωμα!!! -
Στις ειδήσεις του ΑΝΤ-1 πριν από λίγο, είπαν για απεργία των βυτιοφορέων που αποφάσισαν για τη Δευτέρα. Να γεμίσουμε καλού κακού...
-
Δε μ@...ε λέω γω τρεις κ λίγο τα ίδια!
-
Ωχ ωχ!
-
Στο βενζιναδικο ειδα εναν που γεμιζε μπιτόνι, καθε φορα ειμαστε και πιο εκπαιδευμενοι,στο τελος θα αγορασουμε και βυτία!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στο βενζιναδικο ειδα εναν που γεμιζε μπιτόνι, καθε φορα ειμαστε και πιο εκπαιδευμενοι,στο τελος θα αγορασουμε και βυτία!Πουλαω το λιτρο 10€ οποιος θελει πληροφοριαι εντος
Βενζιναδικο επρεπε να ειχα
-
'Αντε ν΄ ανεβαίνει και 'η μέση τιμή της αμόλυβδης' στο 1,60 σιγά-σιγά ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
'Αντε ν΄ ανεβαίνει και 'η μέση τιμή της αμόλυβδης' στο 1,60 σιγά-σιγά ...- κατανάλωση
- έσοδα κράτους από φορολογία
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
- κατανάλωση
Στην απεργία αναφερόμουν... Πιστεύεις πως δεν θα 'τσιμπήσουν' οι τιμές ανά λίτρο ΠΑΛΙ ;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
- κατανάλωση
Αυτό ισχύει για τους ορθολογικούς καταναλωτές, εμείς δεν είμαστε ορθολογικοί
-
Εκανα μια βολτα νωριτερα στα γυρω βενζιναδικα και ειδα πως τσιμπησαν ολοι κατιτις. Απο Δευτερα στο Θεο θα την πανε??
-
Σε μια βόλτα που έκανα εγώ πριν είδα αυξημένη την προσέλευση στα πρατήρια.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
- κατανάλωση
Στην απεργία αναφερόμουν... Πιστεύεις πως δεν θα 'τσιμπήσουν' οι τιμές ανά λίτρο ΠΑΛΙ ;
αυτη τη φορα δεν θα τσιμπουσουν θα χουφτωσουν
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
- κατανάλωση
αυτη τη φορα δεν θα τσιμπουσουν θα χουφτωσουν
Μονο στο χουφτωμα θα μεινουν? Χθες η απλη εκανε 1,439 και σημερα πηγε 1,454, αλλος πρατηριουχος μεχρι χθες την ειχε 1,446 και σημερα την πηγε 1,476
-
Νομίζω ότι από τώρα πρέπει να ετοιμάζονται τα χαρτιά της επίταξης!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νομίζω ότι από τώρα πρέπει να ετοιμάζονται τα χαρτιά της επίταξης!Δεν εγινε ποτε Αρση της Επιταξης μεχρι τωρα ειναι Επιταγμενοι!
-
Ξύλο που θέλουν μερικοί...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν εγινε ποτε Αρση της Επιταξης μεχρι τωρα ειναι Επιταγμενοι!
Τέλεια!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν εγινε ποτε Αρση της Επιταξης μεχρι τωρα ειναι Επιταγμενοι!
Τέλεια!
Επρεπε να βαζες ειδησεις νωριτερα στο Μεγκα. Ο Τζωρτζατος δηλωσε πως θα παραδωσουν τα κλειδια τους θα θυμηθουμε εποχες Σ.ΕΠ (1992) οπως στα λεωφορεια της Αθηνας τοτε . Οι μεγαλυτεροι θα θυμουνται.
Βενζίνη ώρα μηδέν!