-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βενζινάς στην Θεσσαλονίκη με απείλησε ότι θα μου κόψει τα πόδιαΓια πες
-
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1309306#p1309306
Κεφάλι ήταν τελικά
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Δεν αμφισβητω το ΕΜΠ αυτο θα ελλειπε κι ολας...
Ερευνες του κωλου... Χωρις ονοματα, χωρις διευθυνσεις, χωρις σηματα, χωρις τιποτα!
Ανωνυμα και εγω ξερω να κατηγορω οποιονδηποτε...Τελικά το αμφισβητείς, ναι ή όχι? (ναι, έβαλα το εικονίδιο με τα μάτια πέρα δώθε, επειδή σε πειράζει ).
Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, το credibility της έρευνας βασίζεται στην επιστημονική φήμη αυτού που την δημοσιεύει (στη συγκεκριμένη περίπτωση το ΕΜΠ), και όχι στο αν κατονομάζει ρητώς τα αντικείμενα της έρευνας. Αν βγάλει μια έρευνα το ΕΜΠ, το ΕΚΠΑ, το ΑΠΘ, το ΕΙΕ κλπ. τότε έχει αρκετά υψηλή αξιοπιστία (συνήθως). Αν την βγάλεις εσύ, εγώ ή κάποιος άλλος χωρίς πρότερο επιστημονικό βίο, δεν έχει καμιά αξία. Ετσι δουλεύει το πράγμα. Στατιστική έρευνα κάνει, όχι επώνυμες καταγγελίες.
To Αριστοτέλειο είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας.
Το μεγαλύτερο της χώρας είναι και το παλαιότερο της χώρας.
-
Δεν αμφισβητησα το ιδιο το Πανεπιστημιο καθως εχει ως γνωστον μια τεραστια ιστορια αλλα και σημαντικο εργο μεχρι σημερα... Απο εκει και περα ομως οι ανθρωποι που το απαρτιζουν κατα καιρους εχουν χαρακτηριστει απο μεντορες, δασκαλοι και φωστηρες μεχρι και λαμογια του κερατα και αυτο δεν αφορα μονο το ΕΜΠ αλλα και το ΑΠΘ και το ΠαΜακ!
Ειδικοτερα στο ΠαΜακ ειχαμε καθηγηταρες που χαιροσουν να τους ακους και ειχαμε και πορνογερους που προσπαθουσαν να 'ριξουν' φοιτητριουλες για βαθμους, εκβιαστες στους οποιους ο βαθμος ηταν συνηφασμενος με καμια 300αρια ευρω (ολα αυτα αποδεδειγμενα σε ειδησεογραφικα sites και στον Μακη!) κλπ κλπ κλπ....
Η συγκεκριμενη ερευνα περα απο το να αμαυρωσει εναν ολοκληρο κλαδο -που καθε αλλο παρα καθαρος ειναι κακα τα ψεμματα- δεν βοηθαει σε τιποτα...! Ουτε τον καταναλωτη ο οποιος θα μπορουσε να γνωριζει τα 'πειραγμενα' πρατηρια αλλα ουτε και τους καθαρους βενζινοπωλες ωστε να τους επιβρεβευσει με την αυξηση στις προτιμησεις των καταναλωτων! Κοινως τους καιει ολους...
Απο εκει και περα η γνωμη μου ειναι γνωστη! Κατι βρωμουσε σε αυτη την 'ερευνα' και μετα απο 3 χρονια (μιας και δεν εινα καινουρια!) κατι εξακολουθει να βρωμαει... Εγω σου λεω οτι 7 στα 10 πρατηρια δεν υπαρχει πιθανοτητα να κλεβουν με αυτον τον τροπο! Ειναι τραβηγμενο απο τα μαλλια οπως και αν το δεις...
Αλλωστε οι ελεγχοι των ΚΕΔΑΚ που καθε αλλο παρα 'συμφωνημενοι' ειναι -χωρις να περιμενω να πεισω κανεναν σας- δειχνουν τρομακτικα μικροτερα ποσοστα στις πειραγμενες αντλιες!Anyway το ευχαριστο ειναι οτι τα προστιμα δεν πεφτουν ουτε απο το ΕΜΠ, ουτε απο τα φορουμς...
Υγ: Το συγκεκριμενο emoticon στην πραγματικοτητα το λατρευω!!!
Ειναι εξαιρετικα πολυχρηστικο! -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ελπίζω να καταλάβεις και εσύ κάποια στιγμή, οτι με τέτοια νοοτροπία αποτελείς και εσύ μέρος του προβλήματος. Το 'C'est la vie' είναι ουσιαστικά συγχωροχάρτι και σίγουρος τρόπος για να διαιωνίζονται τέτοιες συμπεριφορές...
ναι το καταλαβαινω, αλλα αν δεν υπαρχει πολιτικη βουληση και εφαρμογη των νομων ο,τι και να λεμε ή να προσπαθουμε να κανουμε , δεν εχει και πολυ νοημα
-
-
Ερευνες του κωλου... Χωρις ονοματα, χωρις διευθυνσεις, χωρις σηματα, χωρις τιποτα!
Ανωνυμα και εγω ξερω να κατηγορω οποιονδηποτε...α) Το ΕΜΠ έκανε επιστημονική έρευνα. Δεν βγήκε να υποκαταστήσει τους ελέγχους του κράτους.
β) Βλέπω ότι έχεις επαφή με το ΕΜΠ. Σε πόσες έρευνες δημοσιοποιούνται τα ονόματα όσων συμμετέχουν;;;;Τι ακριβώς εννοείς αμαυρώνει έναν κλάδο; Είναι πολύ απλό, αν η έρευνα δεν ήταν σωστή, ας βγει ο σύνδεσμός σας (ή ας έβγαινε τότε), να βάλει έναν ειδικό επιστήμονα να αποδείξει το που ήταν λάθος η έρευνα. Θα γίνουν ρεντίκολο οι ερευνητές κι εσείς θα δικαιωθείται πανηγυρικά! Δεν έγινε... Το ότι δεν συμφωνεί με τα αποτελέσματα των κρατικών ελέγχων δεν μου λέει τίποτα, μιας και έχω ίδια άποψη του πως γίνονται οι έλεγχοι (σε άλλο κλάδο, όχι καύσιμα, πολύ πιο ευαίσθητο όμως) και πίστεψέ με ώρες ώρες αναρρωτιέμαι πως ζούμε όλοι μας, με το πως 'ελέγχονται' κάποια πράγματα...
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
ποσοι απο εσας εδω μεσα νιωσατε οτι πηγε κατι στραβα κατα τον ανεφοδιασμος σας κ το καταγγειλατε κ μετα απο ελεγχο βρεθηκε το βενζιναδικο λαθος πειτε μου κανω κ εγω την ερευνα μου σαν αυτη του ΕΜΠΦίλος έβαλε πρόσφατα σε eko στην αργ/λη (αργ/λεως). Ακόμα συνεργείο είναι το αυτοκίνητο... Τι να του κάνει? Θα έρθει κανένας να ελέγξει? Ή να πάρει κανένα δωράκι?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ελπίζω να καταλάβεις και εσύ κάποια στιγμή, οτι με τέτοια νοοτροπία αποτελείς και εσύ μέρος του προβλήματος. Το 'C'est la vie' είναι ουσιαστικά συγχωροχάρτι και σίγουρος τρόπος για να διαιωνίζονται τέτοιες συμπεριφορές...
Αν υπήρχαν μηχανισμοί ελέγχου (αυτονόητο) δεν θα είχαμε πρόβλημα. Αν πάρω εγώ τηλ. θα έρθει κάποιος να ελέγξει??? Χλωμό! Το πολύ πολύ να τον πάρει ένα τηλ. και να του πει 'ρε μλκα καρφώνεσαι... '
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ανωνυμα και εγω ξερω να κατηγορω οποιονδηποτε...α) Το ΕΜΠ έκανε επιστημονική έρευνα. Δεν βγήκε να υποκαταστήσει τους ελέγχους του κράτους.
β) Βλέπω ότι έχεις επαφή με το ΕΜΠ. Σε πόσες έρευνες δημοσιοποιούνται τα ονόματα όσων συμμετέχουν;;;;Τι ακριβώς εννοείς αμαυρώνει έναν κλάδο; Είναι πολύ απλό, αν η έρευνα δεν ήταν σωστή, ας βγει ο σύνδεσμός σας (ή ας έβγαινε τότε), να βάλει έναν ειδικό επιστήμονα να αποδείξει το που ήταν λάθος η έρευνα. Θα γίνουν ρεντίκολο οι ερευνητές κι εσείς θα δικαιωθείται πανηγυρικά! Δεν έγινε... Το ότι δεν συμφωνεί με τα αποτελέσματα των κρατικών ελέγχων δεν μου λέει τίποτα, μιας και έχω ίδια άποψη του πως γίνονται οι έλεγχοι (σε άλλο κλάδο, όχι καύσιμα, πολύ πιο ευαίσθητο όμως) και πίστεψέ με ώρες ώρες αναρρωτιέμαι πως ζούμε όλοι μας, με το πως 'ελέγχονται' κάποια πράγματα...
Μπορουμε να συνεχισουμε αυτη την συζητηση εσαει...
Εμενα αυτη η ερευνα δεν με πειθει! Πως το λενε? Μου κανει για μουφα...
Κατα πασα πιθανοτητα αν ψαξεις τις ημερομηνιες θα βρεις και καποιο αλλο 'μεγαλο' γεγονος της περιοδου εκεινης!
Ειναι κατι σαν την αισχροκεδια στα καυσιμα που βγηκε τις τελευταιες μερες!
Το κρατος ανεβασε την τιμη των καυσιμων 25 ολοκληρα λεπτα του ευρω και ο κοσμος ασχολιοταν για το αν ο βενζινας εκει που κερδιζε 5 λεπτα στο λιτρο κερδιζει πλεον 8!
Αυτοι ειμαστε βεβαια σαν καταναλωτες... Ολοι μας! Ζωα που μας καθοδηγουν τα ΜΜΕ με μπροσταρη τον Νικο Τσιαμτσικα! Αφησαμε τα 25 και πιασαμε τα 3! Αφησαμε το δασος και ασχολουμαστε με το δεντρο!Το κρατος βεβαια καταφερε να μην ακουσει ουτε μια αντιδραση απο την αυξηση του ΕΦΚ και τα ακουει ο βενζινας ο οποιος θελησε να αυξησει το ποσοστο κερδους του για να κρατησει τα κερδη του σταθερα και την επιχειρηση του ζωντανη μετα την πτωση των πωλησεων του εξαιτιας της αυξησης της τιμης του προιοντος του απο το κρατος!
Και ταυτοχρονα ερχεται τωρα το κρατος να δειξει οτι ειναι διπλα στον καταναλωτη βαζοντας πλαφον στις τιμες των καυσιμων... Προχειροδουλειες απο ερασιτεχνες που μας κανουν κουμαντο!!!! Αστειοι τυποι που αποφασιζουν με στοχο το προσκαιρο καλοπιασμα της κοινης γνωμης!! Εν τελη βεβαια τιποτα απο αυτα που αποφασιζουν αυτοι οι φωστηρες δεν ειναι δυνατο να εφαρμοστει...
Οταν βαζεις στο πρατηριουχο να πουλησει το προιον του μεσω πλαφον στην ιδια τιμη στην οποια το αγοραζει πως να λειτουργησει το 'νεο μετρο'??Αλλα ειπαμε... Ζωα ειμαστε με περικεφαλαια!
-
Εμενα αυτη η ερευνα δεν με πειθει! Πως το λενε? Μου κανει για μουφα...
Κατα πασα πιθανοτητα αν ψαξεις τις ημερομηνιες θα βρεις και καποιο αλλο 'μεγαλο' γεγονος της περιοδου εκεινης!
:Συγκεκριμένα πράγματα...
ΠΟυ δεν συμφωνείς??
στον τρόπο μέτρησης??
στην κρυφή έρευνα???
στην δημοσιοποίηση της έρευνας??γιατί να μην κόβεται αποδείξεις??
-
Εμενα αυτη η ερευνα δεν με πειθει! Πως το λενε? Μου κανει για μουφα...Γιατί τι έχει? Βρωμάει το χαρτί που δημοσιεύτηκε...?
Ειναι κατι σαν την αισχροκεδια στα καυσιμα που βγηκε τις τελευταιες μερες!
Το κρατος ανεβασε την τιμη των καυσιμων 25 ολοκληρα λεπτα του ευρω και ο κοσμος ασχολιοταν για το αν ο βενζινας εκει που κερδιζε 5 λεπτα στο λιτρο κερδιζει πλεον 8!
Αυτοι ειμαστε βεβαια σαν καταναλωτες... Ολοι μας! Ζωα που μας καθοδηγουν τα ΜΜΕ με μπροσταρη τον Νικο Τσιαμτσικα! Αφησαμε τα 25 και πιασαμε τα 3! Αφησαμε το δασος και ασχολουμαστε με το δεντρο!Επειδή μας γαμάει το κράτος, πρέπει ν'αφήσουμε και τον κάθε καραγκιόζη κλέφτη να μας γαμάει επιπλέον όσο μπορεί? Δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Το κρατος βεβαια καταφερε να μην ακουσει ουτε μια αντιδραση απο την αυξηση του ΕΦΚ και τα ακουει ο βενζινας ο οποιος θελησε να αυξησει το ποσοστο κερδους του για να κρατησει τα κερδη του σταθερα και την επιχειρηση του ζωντανη μετα την πτωση των πωλησεων του εξαιτιας της αυξησης της τιμης του προιοντος του απο το κρατος!
Και γιατί να κρατήσει σταθερό το κέρδος του? Δηλαδη εσύ και εγώ, με τόσους φόρους και ανατιμήσεις, κρατάμε το εισόδημά μας σταθερό? Δηλαδή μας αρμέγουν όλοι (το κράτος), μας αρμέγουν και οι κώλοι (οι καημένοι βιοπαλαιστές βενζινοπώλες)?
Και ταυτοχρονα ερχεται τωρα το κρατος να δειξει οτι ειναι διπλα στον καταναλωτη βαζοντας πλαφον στις τιμες των καυσιμων... Προχειροδουλειες απο ερασιτεχνες που μας κανουν κουμαντο!!!! Αστειοι τυποι που αποφασιζουν με στοχο το προσκαιρο καλοπιασμα της κοινης γνωμης!! Εν τελη βεβαια τιποτα απο αυτα που αποφασιζουν αυτοι οι φωστηρες δεν ειναι δυνατο να εφαρμοστει...
Οταν βαζεις στο πρατηριουχο να πουλησει το προιον του μεσω πλαφον στην ιδια τιμη στην οποια το αγοραζει πως να λειτουργησει το 'νεο μετρο'??Aυτό δεν το σκέφτηκαν οι αγαπητοί βενζινάδες πριν ξεκινήσουν το ράλλυ ανατιμήσεων στη τιμή των καυσίμων? Όταν σε κάθε αύξηση φορολογίας βάζανε καπέλο 3-5 λεπτά ήταν ωραία?
Αλλα ειπαμε... Ζωα ειμαστε με περικεφαλαια!
Συμφωνώ, αλλά όχι για τους καταναλωτές.
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=251
Να ξεμπερδευουμε σιγα σιγα με τα λαμογια.....
-
Παντως εμεις εδω προσπαθουμε να ξανα ανακαλυψουμε τον τροχο νομιζω... Εαν σε αλλα κρατη αυτο εχει λυθει.....(πως παραλαμβανουν, πως πουλανε, σε ποια σταδια και πως γινεται ο ελεγχος,κ.λ.π.) γιατι δεν το εφαρμοζουμε και εδω...... εαν μεχρι τωρα ηταν θεμα πολιτικης βουλησης(ψηφων δηλαδη....) τωρα πλεον αυτο δεν πρεπει να παιζει....... καθε κατεργαρης στον παγκο του..... ανοιγμα των επαγγελματων, ελεγχοι με τροπο που να εκτετεθει οποιος θα τα κανει πλακαια.... με τον ελεγχομενο.... κ.λ.π. τροποι σιγουρα υπαρχουν..... η τεχνολογια πλεον σου δινει την δυνατοτητα..... ολοι οι αλλοι μπορουν και ειναι ησυχοι οτι δεν τους κλεβουν και μονο εδω ειναι αυτοι που μπορουν να παρακαμπτουν το συστημα?????. Ισως εδω να χρειαστει λιγο περισσωτερη προσοχη να κλεισουν τρυπες.... αλλα γινεται......
-
Ο χρήστης koutote έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1121609&lngDtrID=251Να ξεμπερδευουμε σιγα σιγα με τα λαμογια.....
οτι θέλουν κάνουν... και έχουν και το θράσσος να μιλάνε...
-
Ο χρήστης manosQ5 έγραψε:
ποσοι απο εσας εδω μεσα νιωσατε οτι πηγε κατι στραβα κατα τον ανεφοδιασμος σας κ το καταγγειλατε κ μετα απο ελεγχο βρεθηκε το βενζιναδικο λαθος πειτε μου κανω κ εγω την ερευνα μου σαν αυτη του ΕΜΠεκτός από το να χαζογελας και να κοροιδεύεις το μεγαλύτερο τεχνολογικό ίδρυμα της χώρας,έχεις να προσθέσεις τίποτα ουσιαστικό??
σε ενοχλούν οι ανώνυμοι έλεγχοι??
έχεις να κρύψεις τίποτα??
σε ενοχλούν οι ταμειακές μηχανές???κύριοι , οι κωμωδία πρέπει να σταματήσει...
όσοι είναι σωστοί δεν έχουν πρόβλημα με τα μέτρα ...
ο σωστός θα συνεχίσει να πουλάει (ίσως και περισσότερο γιατί θα μειώνον οι ανταγωνιστές)
οι υπόλοιποι (7/10 ) ας κλείσουν... -
Αυτό πάλι το ασανσεράκι +-0,001 σε καθημερινή βάση από συγκεκριμένα πρατήρια που παρακολουθώ, δεν το καταλαβαίνω.
Θα μου πείτε, πώς αλλιώς θα έφτανε στο 1,456 η 95άρα??? -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Αυτό πάλι το ασανσεράκι +-0,001 σε καθημερινή βάση από συγκεκριμένα πρατήρια που παρακολουθώ, δεν το καταλαβαίνω.
Θα μου πείτε, πώς αλλιώς θα έφτανε στο 1,456 η 95άρα???για να μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακί, υπάρχουν πρατήρια που και καλή βενζίνη έχουν , και καλές τιμές...
στην γειτονιά μου , έχω πρατήριο με 1,37 που βάζω σταθερά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα....
ούτε εγώ , ούτε φίλος με vvti toyota που είναι ευαίσθητο στην νοθευμένη... -
Τον έχετε διυλίσει αρκετά τον κώνωπα με τις μικρολαμογιές των βενζινάδων. Νοθεία σε 95αρα (;), χαμηλές ποιότητες που αντιλαμβάνεται ο καθένας, έρευνες από ΕΜΠ, ΑΠΘ και ΚΕΔΑΚ...
Με αυτούς τους Έλληνες που διυλίζουν το πετρέλαιο και έβγαλαν κέρδη-ρεκόρ όσο είχαμε κρίση πετρελαίου, έχετε καμιά ιδέα, πρόταση ή ελπίδα αν θα γίνει κάτι;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Συγκεκριμένα πράγματα...
ΠΟυ δεν συμφωνείς??
στον τρόπο μέτρησης??
στην κρυφή έρευνα???
στην δημοσιοποίηση της έρευνας??γιατί να μην κόβεται αποδείξεις??
Δεν με πειθει...
Δεν ανακοινωθηκαν αποτελεσματα ονομαστικα αλλα μονο ενα '7 στους 10'!
Δεν ανακοινωθηκε ο τροπος μετρησης!
Δεν ανακοινωθηκε αν εγινε με κρυφους τροπους η οχι!Δεν κοβουμε αποδειξεις γιατι ειναι παρανομο!
(ειναι η χιλιοστη εκατοστη τριακοστη τεταρτη φορα που το αναφερω! ισως τωρα το καταλαβες!)
Βενζίνη ώρα μηδέν!