-
Έχουν κατέβει πολύ οι τιμές Αμερική απο τα $4 που ήταν πριν λίγους μήνες! Λίγο πιο κάτω από τα $2.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Και ελεγα οτι θα κατεβει κατω απο 2 Δολ το γαλλονι.
Με λιγη τυχη παμε και πολυ πιο κατω.Με έκπτωση από Kroger's Customer Card Plus βάζουμε με $1.73/Gal την απλή...
Γεμίζω το ντεπόζιτο του θρυλικού πλέον Accent με 20 δολλάρια.
Προχθές γέμισα με premium ($1.88) για να δω διαφορά σε κατανάλωση. -
To 'ξεγέννησαν' τελικα το πρόστιμο:
30 μιλλιονια στη BP και άλλα 20 στη Shell.Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, οι δύο εταιρίες απειλούνται με χρηματική ποινή 10.000 ευρώ σε κάθε μία από τις εταιρίες και για κάθε ημέρα μη συμμόρφωσης.
Aναμένουμε τις εξελίξεις...
-
Δεν ξέρω που να το γράψω αυτό και νομίζω αξίζει τον κόπο να ενημερωθούν τα μέλη/επισκέπτες του 4TF: Σήμερα είδα σε βενζινάδικο (υπαίθριο πάρκινγκ, πλυντήριο) στην διασταύρωση Λ. Αλεξάνδρας και Κυριάκου Παν. (γήπεδο Παναθηναϊκού) βενζίνη BP σούπερ αμόλυβδη 0.996 το λίτρο!
-
Ο χρήστης IOANNIS ZOIS έγραψε:
Δεν ξέρω που να το γράψω αυτό και νομίζω αξίζει τον κόπο να ενημερωθούν τα μέλη/επισκέπτες του 4TF: Σήμερα είδα σε βενζινάδικο (υπαίθριο πάρκινγκ, πλυντήριο) στην διασταύρωση Λ. Αλεξάνδρας και Κυριάκου Παν. (γήπεδο Παναθηναϊκού) βενζίνη BP σούπερ αμόλυβδη 0.996 το λίτρο!100αρες:
0.936 στην ΕΚΟ στη Καστελα.
0.972 στην ΕΤΕΚΑ στη Ποσειδωνος. -
Με ποιο βενζινάδικο στην Θεσσαλονίκη είχε το Σάββατο το πρωί ο ANT1 σύνδεση και είχε την αμόλυβδη 0,700€ ?
-
Έβαλα σήμερα V-Power με 0,879ευρώ/lt. Η απλή είχε 0,779ευρώ/lt.
-
Πέφτει, πέφτει, πέφτει........
0,91 έβαλα σήμερα απλή!!!!
Ένας γνωστός μου έβαλε προχθες με 0,89 -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Έβαλα σήμερα V-Power με 0,879ευρώ/lt. Η απλή είχε 0,779ευρώ/lt.v power δεν εχει καταργηθει απο τα πρατηρια της shell?
υποτιθεται οτι ειχε γινει φασαρια..
-
Τι φασαρια;
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
v power δεν εχει καταργηθει απο τα πρατηρια της shell?υποτιθεται οτι ειχε γινει φασαρια..
Πότε έγινε αυτό?
και στην Πάτρα και στην Αθήνα όσες shell έχω δει έχουν και τις 3 βενζίνες:
-απλή αμόλυβδη
-Vpower 95+
-Vpower racingΑν κάποιες (ελάχιστες) δεν έχουν (από αυτές που έχω δει εγώ), απλά δεν έχουν την τελευταία (v-power racing)...
-
Η μονη φασαρια που ειχε γινει ηταν οτι ''απεφευγαν'' να αναφερουν οτι ειναι 95αρα και τη πλασαραν για 100αρα.
-
Έχουν τσιμπίσει λίγο οι τιμές προς τα πάνω (φτηνά πρατήρια, αν. Θεσσαλονίκη) ή μου φαίνεται;
Πρατήριο στη Γ.Σχολής, μέσα σε 1-2 ανέβασε την 95άρα από ,775 σε ,785, την ίδια τιμή που έχουν και οι υπόλοιποι στη περιοχή. Εναρμονισμένες πρακτικές τιμολόγησης;
Το Jetoil στην αρχή της Γ.Σχολής είναι αυτό (24-26) ή αυτό στο 10; Και γιατί, όχι απλώς υπάρχει 2 φορές στην ίδια διεύθυνση αλλά βάζουν και διαφορετικές τιμές στο 'φάντασμα';
-
Ναι οι τιμές τσίμπησαν λίγο. Έβαλα με 0.809 από 0.799 που θα έπρεπε (την προηγούμενη ημέρα) στη γνωστή Shell της Μιχαλακοπούλου.
Αν τα ίδια καύσιμα τα έβαζα πριν από 4,5 μήνες με τιμή στο 1.229 (8/7/2008) θα πλήρωνα αντί για 33 ευρώ 50 ευρώ.
-
Τώρα είναι η ευκαιρία να ενεργοποιήσουν οι Έλληνες τον ανταγωνισμό, τώρα που οι τιμές έχουν πέσει... Για να μείνουν εκεί όσο περισσότερο γίνεται, μη δέχεστε ούτε λεπτό του ευρώ παραπάνω, ψάξτε στο φθηνότερο.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Τώρα είναι η ευκαιρία να ενεργοποιήσουν οι Έλληνες τον ανταγωνισμό, τώρα που οι τιμές έχουν πέσει... Για να μείνουν εκεί όσο περισσότερο γίνεται, μη δέχεστε ούτε λεπτό του ευρώ παραπάνω, ψάξτε στο φθηνότερο.Οι τιμές Κώστα είναι χαμηλά. Αν κάποιος λάβει υπόψη και τα 6 με 7 λεπτά παραπάνω φόρους (τα τελευταία 2 χρόνια) πληρώνουμε περί τα 73~75 λεπτά το λίτρο το καύσιμο. Τιμή που δεν θυμάμαι από το 2003.
Φυσικά δεν λείπουν και τα λαμόγια. Στην Θηβών είδα βενζινάδικο με τιμή 1.199 ενώ πιο κάτω άλλο βενζινάδικο πουλούσε με 0.816.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Στην Θηβών είδα βενζινάδικο με τιμή 1.199...Απλά αυτός την πουλάει ανόθευτη...
(εδώ γελάμε)
-
Άκουσα στις ειδήσεις ότι το πετρέλαιο είναι σε πολύ χαμηλή τιμή και σύντομα θα ανέβει από τα 50 στα 75$...
-
OΠΕΚ....καλομάθανε...αυτοί το σχεδιάζουν.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έχουν τσιμπίσει λίγο οι τιμές προς τα πάνω (φτηνά πρατήρια, αν. Θεσσαλονίκη) ή μου φαίνεται;Πρατήριο στη Γ.Σχολής, μέσα σε 1-2 ανέβασε την 95άρα από ,775 σε ,785, την ίδια τιμή που έχουν και οι υπόλοιποι στη περιοχή. Εναρμονισμένες πρακτικές τιμολόγησης;
Aegean στη Σόλωνος ανέβασε από 0,778 σε 0,799
Βενζίνη ώρα μηδέν!