-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
πάντως εδώ Ραφήνα και περίχωρα η Shell έχει την φτηνότερη απλή από όλους ...1,199 ...ενώ οι BPαδες και οι ΕΚΟαδες τις έχουν 1,259.
Την είδα σήμερα τη Shell με τα 1,199 και θα βάζω εκεί όσο είμαι στο εξοχικό.
Η ΕΚΟ πάντως ακριβώς μετά είχε 1,219 αν θυμάμαι καλά και όχι 1,259.@elteo: Έχεις άποψη για τη Shell που βρίσκεται στη Μαραθώνος στο ρεύμα προς Νέα Μάκρη 1-2χλμ πριν τη διασταύρωση της Ραφήνας; Έβαλα σήμερα V-Power με 1,289 ευρώ/lt (η απλή είχε 1,189 ευρώ/lt). Πρέπει να άλλαξε τώρα τελευταία ιδιοκτησία και από τον Λεοντίδη να πέρασε στα χέρια της Ερμής. Κάτι που δικαιολογεί και την αλλαγή από ένα από τα ακριβότερα πρατήρια μέχρι πριν μερικούς μήνες σε ένα από τα φθηνότερα τον τελευταίο καιρό.
-
είσαι σίγουρος ότι έφυγε από Λεοντίδη; Πάντως οι τιμές του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιες με αυτές στην Ραφήνα μέσα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είσαι σίγουρος ότι έφυγε από Λεοντίδη; Πάντως οι τιμές του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιες με αυτές στην Ραφήνα μέσα.Το τιμολόγιο που μου έδωσαν γράφει 'ΕΡΜΗΣ'.
-
1,43 το λίτρο αμολυβδη
1,50 το λίτρο dieselστο shell λεωφ. Κνωσου!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
1,43 το λίτρο αμολυβδη
1,50 το λίτρο dieselστο shell λεωφ. Κνωσου!!!
Σας το έχουν πεί φαντάζομαι ότι δεν πάτε καλά εκει κάτω
Ελεος -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πριν 4 χρόνια πλήρωναν $1/γαλόνι και τώρα είναι πάνω από $4/γαλόνι.Δεν πληρωναν $1 πριν 4 χρονια. Πριν 4 χρονια οδηγησα αρκετα στην αμερική (πανω απο 3 χιλ μιλια) και η τιμη ηταν στα $2.2-2.3 το γαλονι.
Ο μεσος αμερικανος πρεπει να κανει το χρονο τα διπλα χιλιομετρα απο τον μεσο ευρωπαιο οποτε αν βαλουμε οτι και τα αυτοκινητα καινε περισσοτερο τοτε τα μηνιαια εξοδα βενζινης εχουν αυξηθει αρκετα. Επισης στην Αμερικη εκτος και αν μενεις στο κεντρο της πολης εξαρτασε απο το αυτοκινητο (πχ κανεις 5 χιλιομετρα για να πας στο Σταρμπακς η στο σουπερ μαρκετ) οποτε δεν μπορεις να περιορισεις τα μηνιαια εξοδα αρκετα. Ο μονος τροπος ειναι να παρεις ενα Golf/Jetta TDI που ειναι τα μονα diesel που υπαρχουν στην αγορα και κανουν τα διπλα χιλιομετρα με το ιδιο κοστος καυσιμου. Οι τιμες αυτων των αυτοκινητων ανεβηκαν (σαν μεταχειρισμενα) οταν αρχισε να ανεβαινει η βενζινη.
-
Αργυρουπολη, αρχες κυπρου σελλ => 1.159
Μετα απο ~300μ ΑΠ => 1.169 (καπου εκει) -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αργυρουπολη, αρχες κυπρου σελλ => 1.159
Μετα απο ~300μ ΑΠ => 1.169 (καπου εκει)Μετα απο αλλα 300μ., AEGEAN αλλο τοσο
Εγω βαζω στη Shell. -
Απο το πετρελαιο βγάζουμε τόσα άλλα παράγωγα, ανάλογα με τον τύπο του οχηματος, αεροπλάνου κλπ
βενζίνη, πετρελαιο κινησης κλπ κλπ τα οποια έχουν και διαφορετικές τιμές, γιατί δεν προσαρμοζονται ανάλογα και οι τιμές σύμφωνα και με την κατανάλωση ανα χώρα; Γιατί να πληρωνει όλος ο κοσμος τα πετρελαια που καταναλώνουν η Ινδία και η Κίνα; -
Για πρωτη φορα μετα απο αρκετο καιρο οι τιμες επεσαν ..
95αρα - 1.245 σε 1.195
Diesel - 1.365 σε 1.315Ελιν
-
το πρωί έβαλα στα 1,189 και το απόγευμα το είδα στα 1,159
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
το πρωί έβαλα στα 1,189 και το απόγευμα το είδα στα 1,159Καλά μην τρελενεσαι έλα εδω και βάλε με 1.34 και μετά το συζητάμε!!!!!!
-
Και στη Χαλκιδα οι τιμες δεν εχουν υποχωρησει ουτε ενα λεπτο σχεδον σε ολα τα βενζιναδικα, εν αντιθεσει με την τιμη του πετρελαιου.
Φωτια να σας καψει κερδοσκοποι...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
το πρωί έβαλα στα 1,189 και το απόγευμα το είδα στα 1,159Πηρες τα κατω-κατω , τα κατακαθια
-
Δέν είναι μόνο οι τιμές το χειρότερο μή τυχόν αντί για βενζίνη βάζουν τίποτα νερό, εμένα ειδικά απο τόν καιρό που έγινε εκείνο το μπάχαλο με τα βενζινάδικα εκτός του οτι να το γεμίσω πληρώνω 10 - 20 ευρώ περισσότερο μου αδειάζει χωρίς να καταλάβω καλά - καλά πού πήγα.
Σε θέμα τιμών πιό συμφέρουσα λύση φαίνεται είναι η ΕΚΟ. -
και εγω με την ΕΚΟ μου φαίνεται ότι εχει καλυτερο αρπαγμα.... οπως με τη v power
-
100άρα BP σήμερα 1.445
Με 30 ευρώ έβαλα 20.5 λίτρα
Τραγική κατάσταση. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
και εγω με την ΕΚΟ μου φαίνεται ότι εχει καλυτερο αρπαγμα.... οπως με τη v powerΜε όποια 100άρα στην μηχανή βγάζω 250-260 χλμ ( 15lt ) ενώ με VPRacing από 300 έως 320.
Στο αμάξι επίσης έχως κέρδος περίπου 80 με 100χλμ ( στην Αθήνα γιατί σε ΕΟ είναι πολύ περισσότερο ) από την VPRacing σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη 100άρα. -
εβαλα μια μουφα βενζινη απο AVIN στη λ. Δημοκρατιας στο Μενιδι και το αμαξι πηγαινε λες και ειχα τραβηγμενο χειροφρενο...
οποτε εβαλα 15λτ 100ΕΚΟ απο εκει που βαζω τον τελευταιο καιρο και ολα δειχνουν οκ.
αει στο διαολο, και πανακριβη η βενζινη και μουφα...
-
Μια φορά θέλω κι εγώ να βάλω VP Racing, απορώ πια πόσο καλύτερη μπορεί να είναι σε σχέση με άλλες.
Πάντως με την BP Ultimate έχω δει πως βγάζω καμιά 50άρα χλμ παραπάνω σε σχέση με άλλες 100άρες(ντεπόζιτο 55 λίτρα). Αν βρω Racing σε τιμή κάτω του... 1.48 ίσως βάλω μια φορά να δω.
Βενζίνη ώρα μηδέν!