-
Μακάρι να τσιμπήσει παλι κανα δίφραγκο η βενζίνη να μαζευτούν παλι στα σπίτια τους όλοι οι μαλακές που κυκλοφορούν καθημερινά πέρα δώθε μεσα στην πόλη και γινεται πηχτρα. Και ειδικά κατι κολο κάμπιες που βγαίνουν με τα σουβλάκια των γκόμενων για ψώνια, καφέ κλπ και έχουν γέμισει οι δρόμοι.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μακάρι να τσιμπήσει παλι κανα δίφραγκο η βενζίνη να μαζευτούν παλι στα σπίτια τους όλοι οι μαλακές που κυκλοφορούν καθημερινά πέρα δώθε μεσα στην πόλη και γινεται πηχτρα. Και ειδικά κατι κολο κάμπιες που βγαίνουν με τα σουβλάκια των γκόμενων για ψώνια, καφέ κλπ και έχουν γέμισει οι δρόμοι.Και επειδή εσύ είσαι χαιρέκακος πρεπει να την πληρώσουμε και εμείς που χρειαζόμαστε το αμάξι για να πάμε στις δουλειές μας;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Μακάρι να τσιμπήσει παλι κανα δίφραγκο η βενζίνη να μαζευτούν παλι στα σπίτια τους όλοι οι μαλακές που κυκλοφορούν καθημερινά πέρα δώθε μεσα στην πόλη και γινεται πηχτρα. Και ειδικά κατι κολο κάμπιες που βγαίνουν με τα σουβλάκια των γκόμενων για ψώνια, καφέ κλπ και έχουν γέμισει οι δρόμοι.
Και επειδή εσύ είσαι χαιρέκακος πρεπει να την πληρώσουμε και εμείς που χρειαζόμαστε το αμάξι για να πάμε στις δουλειές μας;
Και εγώ πάω στη δουλειά μου αλλά έχουν βγει πάλι τα όργια στην κυκλοφορία και χρειάζεται συμμαζεμα.
-
Και επειδή εσύ είσαι χαιρέκακος πρεπει να την πληρώσουμε και εμείς που χρειαζόμαστε το αμάξι για να πάμε στις δουλειές μας;
Και εγώ πάω στη δουλειά μου αλλά έχουν βγει πάλι τα όργια στην κυκλοφορία και χρειάζεται συμμαζεμα.
Μήπως καλύτερα να τους πυροβολούν on site για ευκολία;
Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε γμτ;
-
+1
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Μήπως καλύτερα να τους πυροβολούν on site για ευκολία;
Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε γμτ;
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι υπερβαλλω συνειδητά για να καταδειξω ότι δεν συμφέρει κανένα η άσκοπη μετακίνηση....
-
Απο ασκοπη μετακινηση-χρηση αλλο τιποτα εδω στην Ελλαδα...το αυτοκινητο το εχουν για ποδηλατο
-
Άσκοπη μετακίνηση μπορεί όμως κάποιος να πει οτι είναι η δική σου μετακινηση, γιατί δεν πας με ΜΜΜ στη δουλειά σου, ή εστω με καποιο συναδελφο, στα ψώνια σου, στη διασκέδαση σου. Αυτη η γενικευση που κανεται σε οτιδηποτε δεν υπαρχει, κλασσικη ελληνική συμπεριφορα. Το μποτιλιαρίσμα δεν δημιουργήται μονο του, εμεις οι ίδιοι φταίμε, και είναι τόσο εγωιστικό να λεμε γιατί οι υπόλοιποι παιρνουν το αυτοκίνητο τους και εμεις δεν μπορούμε να κυκλοφορισουμε. Αυτους που κατηγόρησε οτι μετακινουνται άσκοπα ξέρετε αν οντως ισχύει; και αυτοι το ίδιο θα λένε για εσάς. Η μονη άσκοπη χρηση είναι να παίρνεις το αυτοκίνητο και να κοβεις βόλτες πανω κάτω χωρίς σκοπό απλα για περάσει η ωρα.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εσείς που μιλάτε για άσκοπη χρηση δώστε το καλο παράδειγμα, σταματηστε να το χρησιμοποιειτε .... Αλλά μάλλον εννοειτε να σταματησουν να κυκλοφορούν οι άλλοι για να κυκλοφορειται εσεις σαν πασάδες.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Aν πανε ολοι αυτοι με τα μμμ,θα γινει της σαρδελοποιησης,σαλαμοποιησης το καγκελο στα μμμ,οποτε καλυτερα να μεινουν στο αυτοκινητο τους.
-
Να αγοράσουν τρένα, να προσλάβουν και άλλους κηφηνες, να γίνουμε ακόμα πιο σοβιετ
-
Στις 10 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα η σύνοδος του ΟΠΕΚ με στόχο τη μείωση της αθροιστικής παραγωγής πετρελαίου
Ράλι 4% για το πετρέλαιο μετά τη συμφωνία μείωσης της παραγωγής
Το ειπαν και το εκαναν,ηδη οι τιμες εχουν ανεβει....και θα ανεβουν κιαλλο.... και υπολογιστε και την αυξηση του ειδ.φορου απο 1/1/17
http://www.liberal.gr/arthro/100105/ago ... gogis.html
-
*Το Όσλο θα απαγορεύσει την Τρίτη την κυκλοφορία των οχημάτων με κινητήρες ντίζελ για να περιορίσει την αυξημένη ατμοσφαιρική ρύπανση.Η απαγόρευση, η οποία θα ισχύσει στους δρόμους του δήμου, αλλά όχι στους μεγάλους εθνικούς οδικούς άξονες που διασχίζουν τη νορβηγική πρωτεύουσα, πρόκειται να παραμείνει σε ισχύ έως την Πέμπτη, οπότε αναμένεται βελτίωση των ατμοσφαιρικών συνθηκών, ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο δήμος του Όσλο.
Οι παραβάτες θα τιμωρούνται με πρόστιμο 1.500 κορωνών (166 ευρώ).
Είναι η πρώτη φορά που το Όσλο θέτει σε εφαρμογή αυτή την απαγόρευση, η οποία είχε κατ' αρχήν υιοθετηθεί τον Φεβρουάριο του 2016 από τη πλειοψηφία του δήμου, στην οποία μετέχουν οι Εργατικοί και οι οικολόγοι. Μολονότι εκπέμπουν λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα (CO2), οι κινητήρες ντίζελ εκπέμπουν επίσης περισσότερο διοξείδιο του αζώτου (NO2).
«Στο Όσλο, δεν μπορούμε να ζητήσουμε από τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και αυτούς που υποφέρουν από αναπνευστικά προβλήματα να μείνουν κλεισμένοι στο σπίτι επειδή ο αέρας είναι υπερβολικά επικίνδυνος για να τον αναπνέουν», εξήγησε στα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης η οικολόγος δημοτική σύμβουλος Λαν Μαρί Νγκουγέν Μπεργκ.
Η ανακοίνωση για την απαγόρευση της κυκλοφορίας προκάλεσε θυμό σε ορισμένους αυτοκινητιστές, οι οποίοι είχαν παρακινηθεί το 2006 από τις νορβηγικές αρχές να επιλέξουν κινητήρες ντίζελ, που τότε θεωρούνταν πιο φιλικοί για το περιβάλλον από τους κινητήρες βενζίνης.*Τι μου θυμίζει αυτό,τι μου θυμίζει
*«Αποφασίστε. Δεν πάει πολύς καιρός που το ντίζελ προτεινόταν στη θέση της βενζίνης από τον Γενς (Στόλτενμπεργκ, τον πρώην πρωθυπουργό της Νορβηγίας που είναι σήμερα επικεφαλής του ΝΑΤΟ). Δεν είναι σίγουρο ότι ξέρατε αληθινά τι είναι καλύτερο», υπογράμμισε η Ιρένε Σινιόρα Μάιερ Τζιότας στη σελίδα της εφημερίδας Verdens Gang (VG) στο Facebook.
Σύμφωνα με το νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, τα αιωρούμενα σωματίδια προκαλούν τον πρόωρο θάνατο 185 ανθρώπων κάθε χρόνο στο Όσλο.*
-
Μακάρι να τσιμπήσει παλι κανα δίφραγκο η βενζίνη να μαζευτούν παλι στα σπίτια τους όλοι οι μαλακές που κυκλοφορούν καθημερινά πέρα δώθε μεσα στην πόλη και γινεται πηχτρα. Και ειδικά κατι κολο κάμπιες που βγαίνουν με τα σουβλάκια των γκόμενων για ψώνια, καφέ κλπ και έχουν γέμισει οι δρόμοι....και ειδικά βράδυ με βροχή =
http://www.thestival.gr/society/item/28 ... nikis-foto
-
Μακάρι να τσιμπήσει παλι κανα δίφραγκο η βενζίνη να μαζευτούν παλι στα σπίτια τους όλοι οι μαλακές που κυκλοφορούν καθημερινά πέρα δώθε μεσα στην πόλη και γινεται πηχτρα. Και ειδικά κατι κολο κάμπιες που βγαίνουν με τα σουβλάκια των γκόμενων για ψώνια, καφέ κλπ και έχουν γέμισει οι δρόμοι.(τωρα προσεξα τις'κάμπιες')
Αυτες φιλε μου θα ειναι οι τελευταιες που θα σταματησουν να κινουνται λογω ακριβου καυσιμου -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
(τωρα προσεξα τις'κάμπιες')
Αυτες φιλε μου θα ειναι οι τελευταιες που θα σταματησουν να κινουνται λογω ακριβου καυσιμουΣωστό και αυτό! Ας είναι καλά ο χορηγός....
-
Ρατσιστικο αλλα ειναι η πραγματικοτητα:δεν ξερουν ουτε ποσο 'καιει',ουτε ποσο εχει το λιτρο και αμφιβαλλω αν ξερουν οτι μερικα θελουν πετρελαιο ή και αέριο...οσο για απλα και ενισχυμενα καυσιμα...
-
Μακάρι να τσιμπήσει παλι κανα δίφραγκο η βενζίνη να μαζευτούν παλι στα σπίτια τους όλοι οι μαλακές που κυκλοφορούν καθημερινά πέρα δώθε μεσα στην πόλη και γινεται πηχτρα. Και ειδικά κατι κολο κάμπιες που βγαίνουν με τα σουβλάκια των γκόμενων για ψώνια, καφέ κλπ και έχουν γέμισει οι δρόμοι.Απο κατι τετοια ποστ ,που ξεφευγουν...φαινεται τι ειναι ο καθενας...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Απο κατι τετοια ποστ ,που ξεφευγουν...φαινεται τι ειναι ο καθενας...
Και εγω σε αγαπάω νονε και ας μας ζαλίζεις με τον πλούτο των οδηγικών σου γνώσεων, μικρέ μου βατανεν του πληκτρολογίου με το ψαρωτικο avatar .....
-
Προσπερνω τα χαζα και απλα σου λεω οτι ειναι τουλαχιστον αηδιαστικο το ποστ που εκανες... νεοελληνικο, ζηλοφθονο και μιζερο μεχρι το κοκκαλο...
Βενζίνη ώρα μηδέν!