-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μην είστε τόσο απόλυτοι. Δεν αγοράζουν στην ίδια τιμή τα πρατήρια και για αυτό δεν πουλανε στην ίδια.Nokia 730 & Tapatalk
νομιζω οτι εισαι λαθος! γιατι απ τα ελπε βγενει η τιμη διυλιστηριου με επιβαρυνσεις χωρις το φπα 1,08 /λιτρο +23% φπα (0,24ε) =1,32 τα μεταφορικα ειναι περιπου 2-3 λεπτα το λιτρο εντος αττικης-αθηνας και μιλαω για την περιοχη μου ουτος ωστε να μην υπαρχουν αποκλισεις σε αυτα (αργυρουπολη)....τα αλλα ειναι κερδος καθαρα του πρατηριουχου...
στο δε υγραεριο ακομα και τα φτηνά πρατηρια κερδιζουν 10 + λεπτα στο λιτρο....
και εννοείτε φυσικα οτι οταν αυξάνετε η τιμη του αργου,αυξανετε η τιμη στο πρατηριο αμεσα...ενω αντίστοιχα σε πτωση μονο οταν φερνει νεα ποσοτητα...
-
Είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι λάθος. Οι εταιρείες εμπορίας και μεταφοράς καυσίμων χρεώνουν διαφορετικές τιμές ανάλογα με την ποσότητα, το σημείο κλπ. Ελάχιστοι έχουν δικά τους βυτία για να πάρουν κατευθείαν από το διυλιστήριο και αυτό γίνεται μόνο σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Ρώτα έναν γνωστό σου βενζινά και θα σου πει.
-
Τα ελπε πουλάνε καύσιμα στις εταιρίες ,αυτές βάζουν το κέρδος τους και πουλάνε στα πρατήρια. Ακόμα και μόνος σου να πάρεις από τα διυλιστήρια δεν έχεις έξοδα; Το βυτίο με αέρα δουλεύει;
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
το 1,40 που βλεπω σε πολλα πρατηρια ειναι αισχροκερδια...το 1,36 ειναι η σωστη τιμη.. και μιλαω για τιμες στην περιοχη μουΜε τιμη ΔΕΠ το 1,33 (την παρασκευη!) θεωρεις οτι η εταιρια εμποριας, το βυτιο για την μεταφορα και το πρατηριο θα πρεπει να κερδισουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συνολικα 3 λεπτα/λιτρο?? Και ολα αυτα με ΦΠΑ, δηλαδη καθαρα στις τσεπες και των τριων 2,4 λεπτα!!!
Γιατι τετοια χουβαρντιλικια?? -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
το 1,40 που βλεπω σε πολλα πρατηρια ειναι αισχροκερδια...το 1,36 ειναι η σωστη τιμη.. και μιλαω για τιμες στην περιοχη μου
Με τιμη ΔΕΠ το 1,33 (την παρασκευη!) θεωρεις οτι η εταιρια εμποριας, το βυτιο για την μεταφορα και το πρατηριο θα πρεπει να κερδισουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συνολικα 3 λεπτα/λιτρο?? Και ολα αυτα με ΦΠΑ, δηλαδη καθαρα στις τσεπες και των τριων 2,4 λεπτα!!!
Γιατι τετοια χουβαρντιλικια??εκανες λαθος quote
δεν το εγραψα εγω αυτο!!! -
Fixed! You foul... που ελεγε και ο Παναγιωτης Γιαννακης!
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Fixed! You foul... που ελεγε και ο Παναγιωτης Γιαννακης!Άλλος το έλεγε.
-
Ο Ανατολακης νομίζω.
Nokia 730 & Tapatalk
-
Βαμβακουλας
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο Ανατολακης νομίζω.Nokia 730 & Tapatalk
σωστα, ο Βαμβακουλας το ειχε πει
παντως τα καυσιμα πηραν για τα καλα την ανηφορα, καλα ειχαμε μαθει στα 'λιγα'
-
σε shell εταιρική που έβαλα στο βύρωνα 1,46 σήμερα.. είχε υποτίθεται σε προσφορά την 97άρα ένα λεπτό ακριβότερη σε σχέση με την 95 που του ζήτησα να μου βάλει την οποία και δεν είχε απ' ότι μου είπε θα φευγα επιτόπου, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο σπόρ η οδήγηση με αναμμένο το λαμπάκι της βενζίνης
όχι για τη διαφορά των χρημάτων αλλά γιατί το επιβάλλουν με το έτσι θέλω κλείνοντας απλά την αντλία επειδή κανείς δεν βάζει από την 'καλύτερη' 97 άρα.. σημειωτέον στον τιμοκατάλογο στην είσοδο του πρατηρίου είχε την τιμή της 95άρας κανονικά γραμμένη, δεν θα έπρεπε να έχει σβήσει την τιμή αφού δεν είχε διαθέσιμη??
εντάξει απλά με έχασε από πελάτη και τέλος
έχει πάρει το μάτι σας πουθενά πρατήριο της Olympic fuel?? έχει ανοίξει ένα στο βύρωνα και αναρωτιόμουν τι παίζει
το γκούγκλαρα λίγο και βρήκα ότι ασχολείται με αεροπορικό καύσιμο και προφανώς κάνει άνοιγμα και στα αυτοκίνητα
το σιτε της εταιρίας εδώ http://www.ofc.gr/Default.asp?Static=1
υ.γ. δεν έχω καμια σχέση με την εταιρεία Ofc ούτε το πρατήριο για να μην παρεξηγηθώ
είμαι απλά στο ψάξιμο εναλλακτικής για τροφοδοσία
-
Ο χρήστης vaggelakis έγραψε:
όχι για τη διαφορά των χρημάτων αλλά γιατί το επιβάλλουν με το έτσι θέλω κλείνοντας απλά την αντλία επειδή κανείς δεν βάζει από την 'καλύτερη' 97 άρα...Ένεκα του οκτανιομετρητή 206 που έχω, η Power (97αρα) είναι ο χρυσός συμβιβασμός μεταξύ της απλής FuelSave 95αρας, με την οποία το 206 γίνεται drummer και χάνει ίσα με το 20% της δύναμής του, και της Racing 100αρας, με την οποία το Peugeotάκι πάει σφαίρα και δεν χτυπάει ούτε μισό πειράκι...
-
Παντως εβαλα χτες κατατυχη βενζινη εκο απο συστημενο βενζινα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος 1.44.8 περηστερι . Ο μαμακας ομως στην γειτονια μου την εχει 1.54 ενταξει πολυ......
-
1.59 σήμερα
-
εκτός απ την τιμή .... ίσως σημαντικότερο ρόλο παίζει 'ΤΙ' σου βάζει, που αν δεν έχεις το super απαιτητικό μοτέρ συμπιέσεις κτλ δύσκολα θα το καταλάβεις ... αλλά και 'ΠΟΣΟ' σου βάζει .... που εδώ είναι πιο εύκολο να το καταλάβεις.
-
Μονο VPower Racing αν εχεις πολυ καλο μοτερ.....Βεβαια 1.79.
-
Εψαξα αλλα δε βρηκα καποιο παρομοιο θεμα.
Γνωριζει κανεις καποια 'αξιοπιστα' πρατηρια στη διαδρομη Αθηνα-Ορεστιαδα;
Ευχαριστω πολυ αν και ρωταω τελευταια στιγμη καθως αυριο το πρωι ξεκιναω.
-
Γενικα στις Εθνικες που οι ελεγχοι δεν ειναι και τοσο ενταντικοι μην περιμενεις θαυματα. Εγω εχω αγορασει ενα κανιστρο ειδικο για μεταφορα βενζινης που οκ ειναι μολις 10 λιτρα αλλα οταν παω στο εξοχικο μου επειδη σιγουρα ενα ντεποσιτο το χαλαω το γεμιζω και αυτο ωστε να μην βαζω απο βενζιναδικα ειτε στην Εθνικη ειτε στα χωρια γυρω απο το εξοχικο μου.
-
http://www.zougla.gr/money/article/se-x ... on-to-argo
-
Ο χρήστης amyntas1 έγραψε:
http://www.zougla.gr/money/article/se-xamilo-tesaron-minon-to-argoτωρα που τα βρηκαν οι usa με το ιραν παει για ανοδο το πετρελαιο απο οτι διαβαζα. οποτε σφιξτε τα ζωναρια.
Βενζίνη ώρα μηδέν!