-
Τελικα σταματησα στα ΣΕΑ Κορινού μετα την Κατερινη και εβαλα Shell V-Power που ειχε την ιδια τιμη με την απλη.
Sent from my LG G2 using Tapatalk
-
Καλημερα σε ολη την παρεα του φορουμ. Ειμαι απο τους καινουργιους σχετικα (πρωτο μηνυμα, αλλα σας διαβαζω εδω και πολυ καιρο).
Θελω να ρωτησω μιας και τωρα τελευταια το ψαχνω πολυ το θεμα της τιμης μιας και κινουμαι πολυ λογω δουλειας.
Βλεπω τις τιμες στο fuelprices και παρατηρω τεραστιες αποκλισεις στις τιμες (95-100). Με εδιαφερει η καλη βενζινη αλλα και η σχετικα ενισχυμενη οποτε βλεπω οτι ειναι μια καλη ευκαιρια (??? αν δεν σε κλεβουν) η V-Power την ημερα της προσφορας αλλα εκανα και μια αναζητηση για την 100αρα και ειδα οτι εκει ειδικα παιζουν τρελες αποκλισεις....(απο 1.50 μεχρι το θεο...) ακομα και αναμεσα σε πρατηρια της ιδιας εταιριας.
Πιστευετε οτι αξιζει να βαλεις μια κατοσταρα (οχι την χαμηλοτερη αλλα μια λιγο πιο πανω) πχ στο 1.60 ?? Θα εχει την αποδοση και το κυριοτερο θα ειναι η ιδια βενζινη με μια των 1.80 (που περιπου ειναι η συνιθεστερη που συναντω)??? Γιατι αυτη η διαφορα ειναι σημαντικη.
Επισης να ξεκαθαρισω οτι μιλαω για Αθηνα παντα. -
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Καλημερα σε ολη την παρεα του φορουμ. Ειμαι απο τους καινουργιους σχετικα (πρωτο μηνυμα, αλλα σας διαβαζω εδω και πολυ καιρο).
Θελω να ρωτησω μιας και τωρα τελευταια το ψαχνω πολυ το θεμα της τιμης μιας και κινουμαι πολυ λογω δουλειας.
Βλεπω τις τιμες στο fuelprices και παρατηρω τεραστιες αποκλισεις στις τιμες (95-100). Με εδιαφερει η καλη βενζινη αλλα και η σχετικα ενισχυμενη οποτε βλεπω οτι ειναι μια καλη ευκαιρια (??? αν δεν σε κλεβουν) η V-Power την ημερα της προσφορας αλλα εκανα και μια αναζητηση για την 100αρα και ειδα οτι εκει ειδικα παιζουν τρελες αποκλισεις....(απο 1.50 μεχρι το θεο...) ακομα και αναμεσα σε πρατηρια της ιδιας εταιριας.
Πιστευετε οτι αξιζει να βαλεις μια κατοσταρα (οχι την χαμηλοτερη αλλα μια λιγο πιο πανω) πχ στο 1.60 ?? Θα εχει την αποδοση και το κυριοτερο θα ειναι η ιδια βενζινη με μια των 1.80 (που περιπου ειναι η συνιθεστερη που συναντω)??? Γιατι αυτη η διαφορα ειναι σημαντικη.
Επισης να ξεκαθαρισω οτι μιλαω για Αθηνα παντα.Επειδή καταλαβαίνω ότι λες για την shell θα έλεγα ότι η Shell (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) σπάνια κλέβουν τα πρατήριά της (πάντα shell βάζω και πολύ σπάνια με έχουν κλέψει) οπότε θα έλεγα ότι αξίζει, αν και με απλή αμόλυβδη που έβαλα και πήγα στην Κέρκυρα από τον Πειραιά με έβγαλε άνετα με ένα ντεπόζιτο και μου έμεινε και βενζίνη κιόλας (πήγε στο νταμάκι που ήταν η βενζίνη από την ώρα που είχα βάλει). Έχω παρατηρήσει επίσης ότι μου βγάζει και περισσότερα χιλιόμετρα από άλλα βενζινάδικα και σε ένα στην Κέρκυρα επίσης που είχα βάλει για τον γυρισμό το ίδιο ακριβώς μου βγήκε και μπορώ να πω ότι μου πήραν και πολύ λίγα οπότε μπορείς να είσαι σχετικά ήσυχος. Από κει και πέρα και απ' αυτά που διαβάζω εδώ, δεν νομίζω να δεις τρελές διαφορές, πέρα από κάποια χιλιόμετρα παραπάνω.
Υ.Σ: Και με την απλή έχω δει και πάλι διαφορές στην απόδοση του κινητήρα (να πηγαίνει πιο γρήγορα ας πούμε και διαφορετικό πάτημα). Μιλάω πάντα για την Shell -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
http://www.zougla.gr/money/article/se-xamilo-tesaron-minon-to-argo
τωρα που τα βρηκαν οι usa με το ιραν παει για ανοδο το πετρελαιο απο οτι διαβαζα. οποτε σφιξτε τα ζωναρια.
Πετρέλαιο στο ναδίρ - Βενζίνη στο ρελαντί.....Η τιμή του αμερικανικού αργού υποχώρησε έως και τα 37,75 δολάρια το βαρέλι, αγγίζοντας τα χαμηλότερα επίπεδα από τον Φεβρουάριο του 2009!!!Παρόλα αυτά η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα είχε πολύ μικρή πτώση.Αυτό γίνεται κάθε φορά που η τιμή πέφτει,τα πρατήρια ή και τα διυλιστήρια κατά τους πρατηριούχους ρίχνουν φειδωλά τις τιμές.Και να δείτε τωρα που ανέβηκε η τιμή www.naftemporiki.gr/finance/story/99687 ... i-o-xrusos πως θα ανεβάσουν τιμες τα πρατήρια....μαγικο;....τυχαιο;δεν νομιζω!!!
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Επειδή καταλαβαίνω ότι λες για την shell θα έλεγα ότι η Shell (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) σπάνια κλέβουν τα πρατήριά της (πάντα shell βάζω και πολύ σπάνια με έχουν κλέψει) οπότε θα έλεγα ότι αξίζει, αν και με απλή αμόλυβδη που έβαλα και πήγα στην Κέρκυρα από τον Πειραιά με έβγαλε άνετα με ένα ντεπόζιτο και μου έμεινε και βενζίνη κιόλας (πήγε στο νταμάκι που ήταν η βενζίνη από την ώρα που είχα βάλει). Έχω παρατηρήσει επίσης ότι μου βγάζει και περισσότερα χιλιόμετρα από άλλα βενζινάδικα και σε ένα στην Κέρκυρα επίσης που είχα βάλει για τον γυρισμό το ίδιο ακριβώς μου βγήκε και μπορώ να πω ότι μου πήραν και πολύ λίγα οπότε μπορείς να είσαι σχετικά ήσυχος. Από κει και πέρα και απ' αυτά που διαβάζω εδώ, δεν νομίζω να δεις τρελές διαφορές, πέρα από κάποια χιλιόμετρα παραπάνω.
Υ.Σ: Και με την απλή έχω δει και πάλι διαφορές στην απόδοση του κινητήρα (να πηγαίνει πιο γρήγορα ας πούμε και διαφορετικό πάτημα). Μιλάω πάντα για την ShellΝαι για την Shell αναφερομαι, ξεχασα να το αναφερω πριν. Αυτο για τα χιλιομετρα το εχω παρατηρησει και εγω. Τωρα για παραδειγμα το γεμισα με V-Power και μεχρι στιγμης απο εκει που ειναι ο δεικτης και εν συγκρησει με αλλες φορες απο αλλες εταιριες εχει βγαλει περισσοτερα χιλιομετρα και απο αποδοση τωρα τραβαει καλυτερα το αυτοκινητο. Αλλα το εχω παρατηρησει και με την απλη αυτο οταν πηγαινα σε shell απο αλλες εταιριες. Λες και μεταρφονωταν ενα πραγμα...
Γενικως εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο τη Shell , την απλη κατα κυριων. V-Power εβαλα τωρα πρωτη φορα στην τιμη της προσφορας και μαλλον θα το καθιερωσω αυτο.Επισης και κατι αλλο που εχω παρατηρησει τωρα και κανει μπαμ. Μεχρι στιγμης εβαζα απο μια αλλη εταιρια(δεν θελω να την αναφερω για προφανεις λογους) βενζινη και ακουγονταν παρα πολυ τα πειρακια σε βαθμο που λιγο ακομα και θα το πηγαινα στο συνεργειο για ελενχο, σε στροφες 2000-2500 αλλα και κατα το ξεκινημα πολλες φορες. Τωρα που το γεμισα με τη V-Power σταματησαν τελειως και πολυ ξαφνικα (σχεδον μετα απο 20-30 χιλιομετρα). Δεν εχω ακουσει απο τοτε παλι τιποτα.
Γενικα εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος με την Shell. Ουτε μια φορα δυσαρεστημενος.
Με εχει κερδισει και θα την τιμαω και γω. -
Τι ωραία αίσθηση να βάζεις 50euro απλή αμόλυβδη BP με 1,4euro και το Trip Computer να βγάζει 650χιλιόμετρα αυτονομία...
Φυσικά στα 10λεπτά οδήγηση μέσα στην Αθήνα, τα 650χιλιόμετρα έγιναν 580χιλιόμετρα, αλλά δεν πειράζει...
Πάλι καλά είναιΚαι ειδικά αν το συγκρίνω με το προηγούμενο, είμαι ευτυχισμένος!...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι ωραία αίσθηση να βάζεις 50euro απλή αμόλυβδη BP με 1,4euro και το Trip Computer να βγάζει 650χιλιόμετρα αυτονομία...
Φυσικά στα 10λεπτά οδήγηση μέσα στην Αθήνα, τα 650χιλιόμετρα έγιναν 580χιλιόμετρα, αλλά δεν πειράζει...
Πάλι καλά είναιΚαι ειδικά αν το συγκρίνω με το προηγούμενο, είμαι ευτυχισμένος!...
lol αλλη ψυχολογια storm. λες μεσα σου θα κανω ρε γμτ τη βολτα μου χωρις να με νοιαζει μην καψει πολλη. και κατσε. οταν χρειαστεις κανενα αναλωσιμο (δισκοπλακα, τακακια, ελαστικα, φιλτρα κλπ) δε θα αναστεναζεις. το αυτοκινητο αυτο αν δεν εχεις απαιτησεις για επιδοσεις και χωρους σου κανει τη δουλεια εντος και εκτος πολης. εχει και ωραιο πατημα στο δρομο. ανετο. το μονο που εκαιγε ηταν το 1.4 με τα 100ps. ηταν ομως πολυ ομορφμ οπως το εβγαζαν και ειχε και γκαζακι καλο. το πετυχα μαυρο με φιμε τζαμια. λουκουμι. και ειχε τα παντα ολα απο το εργοστασιο. καλο ειναι και το 1.3 πετρελαιο. 180 (κοντερισια) τελικη. οχι παιζουμε.
-
Έτσι όπως γίναμε στο ελλαδιστάν φίλε sbr από παντού ψάχνουμε να κάνουμε οικονομία.
Οπότε όταν το αυτοκίνητο καλύπτει τις όποιες λιγοστές ανάγκες τότε είμαστε μια χαρά!...
Άρα και συνεπώς και η τιμή της βενζίνης και η κατανάλωση αποτελούν στοιχεία που λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. -
Οπως βλεπετε παρακάτω, τα μηνυματα για την προσφορα της v-power στην τιμη της απλης εχουν χρεωση 0,25 πλεον ΦΠΑ!
https://www.facebook.com/ShellSmartClub ... 772831670/
Giorgakos Petroglou Kalispera,pou stelno minima gia tin prosfora stin V-Power?
28 Φεβρουαρίου 2014 στις 2:47 μ.μ.
Shell Smart Club Greece Αγαπητέ Giorgakos Petroglou, μπορείτε να στείλετε στο 54301 VP για να λαμβάνετε sms για τα test Drive της V-Power (Κόστος ανά SMS 0,25€ συν ΦΠΑ). Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας.Αν τους ρωτησεις στο πρατηριο σου λεν ότι ειναι τσαμπα! Σε όλα τα πρατηρια μου λενε αυτο και τρια χρονια τωρα μου στελνουν το μηνυμα και με χρεωνουν κανονικότατα! Ασε που δεν βαζω πια απο τη βενζινη τους! Ολον τον κοσμο χρεωνουν ετσι και λεν στα πρατηρια δωρεαν. Και εδω στο φορουμ ετσι μου απαντησατε στις βενζίνες!
Πως το απενεργοποιω; Ξερει κανεις; Τους ρωτανε εδω στο smart club και αυτοι δεν απαντουν!!!!
-
Antonn,είσαι σίγουρος ότι χρεώνεσαι,το έχεις δηλαδή τσεκάρει από τον αναλυτικό λογαριασμό του κινητού σου;;Μου κάνει εντύπωση διότι αφενός δεν έχω ακούσει κάποιο παρόμοιο παράπονο και αφετέρου τους είχα στείλει εγώ ο ίδιος μήνυμα το Μάιο του 2014 για να ρωτήσω αυτό ακριβώς το πράγμα επειδή έτσι όπως είναι διατυπωμένο στη σελίδα τους στο fb, δεν καταλαβαίνει κανείς αν η χρέωση είναι μόνο για το πρώτο μήνυμα εγγραφής που θα στείλεις στο 54301 ή αν χρεώνεσαι για κάθε ένα από τα ενημερωτικά μηνύματα που σου στέλνουν αυτοί κάθε βδομάδα.
Η απάντησή τους ήταν η εξής: *Αγαπητέ **** αρκεί να στείλετε μια φορά στο 54301. Στη συνέχεια θα σας αποστέλλεται κάθε εβδομάδα ενημερωτικό sms, μία ημέρα πριν την προσφορά (για το sms αυτό δεν υπάρχει δική σας χρέωση). Για οποιαδήποτε άλλη απορία, είμαστε στη διάθεσή σας. -
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μακάρι να είναι έτσι. Ευτυχώς σας ανέβασα το φβ τους, να κρίνετε και εσείς
-
Εδώ και αρκετό καιρό λαμβάνω τις ενημερώσεις για την προσφορά της Shell V Power και ποτέ δεν με χρέωσαν. Για του λόγου το αληθές επειδή εχω Vodafone Cu έκανα ερώτηση υπολοίπου πρίν λίγο και δεν υπάρχει καμιά χρέωση.
Προφανώς η χρέωση αυτή που αναφέρεται είναι μόνο για την πρώτη φορά που στέλνεις μήνυμα για την εγγραφή! Οι εβδομαδιαίες ενημερώσεις απο την Shell είναι ανευ χρεωσης για εμάς. -
Δικιο εχετε. Χρεωση μονο την πρωτη φορα. Το ελεξε και φιλος με συμβολαιο
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Δικιο εχετε. Χρεωση μονο την πρωτη φορα. Το ελεξε και φιλος με συμβολαιοΜήπως τότε να ελέγχεις πριν κάνεις 'καταγγελίες' ?
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Εδώ και αρκετό καιρό λαμβάνω τις ενημερώσεις για την προσφορά της Shell V Power και ποτέ δεν με χρέωσαν. Για του λόγου το αληθές επειδή εχω Vodafone Cu έκανα ερώτηση υπολοίπου πρίν λίγο και δεν υπάρχει καμιά χρέωση.
Προφανώς η χρέωση αυτή που αναφέρεται είναι μόνο για την πρώτη φορά που στέλνεις μήνυμα για την εγγραφή! Οι εβδομαδιαίες ενημερώσεις απο την Shell είναι ανευ χρεωσης για εμάς.έτσι ακριβώς είναι...χωρίς χρέωση (εκτός της 1ης φοράς που στέλνει ο καταναλωτής το μήνυμα).
-
Παιδια εχετε παρατηρησει και εσεις οτι σε καποια πρατηρια ΕΚΟ(κυριως Αθηνα αλλα και επαρχια που ειμαι) η 100αρα ειναι πολυ φθηνη?? Σχεδον κοντα στην απλη αμολυβδη. Αντε δηλαδη η διαφορα να ειναι 12-15 λεπτα. Παιζει τιποτα ή απλα την εχουνε φθηνη??
Για παραδειγμα σημερα εβαλα 100αρα, απο περιεργεια περισσοτερο για να δω αν θα δω διαφορα, με 1.48 και την απλη την ειχε 1.349. Ενω οι αλλες εταιριες παιζουν την κατοσταρα μεταξυ 1.60-1.73..
-
Στο εξωτερικο η διαφορα μεταξυ 100αρας και 95αρας , ειναι πολυ μικροτερη απο οτι εδω στην Ελλαδα
Εδω γιατι κοστιζει τοσο ακριβα η 100αρα δεν μπορω να το καταλαβω
Και να ηταν και 100αρα καλα θα ηταν.... -
Είδα σήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό τιμή Diesel κάτω από το 1 ευρώ.
Άντε, με το καλό και στους ...αμόλυβδους!!! -
Που περιπου κατοικεις? Γιατι στα μερη μου φιλε μου το Diesel παιζει στο 0,90 Ευρώ. Και το χαμηλότερο στο 0,869.. σε επαρχια Βοιωτίας.
Μακαρι να δουμε και για την αμολυβδη τετοια νουμερα.
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Που περιπου κατοικεις? Γιατι στα μερη μου φιλε μου το Diesel παιζει στο 0,90 Ευρώ. Και το χαμηλότερο στο 0,869.. σε επαρχια Βοιωτίας.Μακαρι να δουμε και για την αμολυβδη τετοια νουμερα.
Ακόμα και τζάμπα να πουλούσαν όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας πωλησης της βενζίνης πάλι θα είχε 0,70€ το λίτρο αφου τόσο είναι οι στάνταρ φόροι του κράτους.(ή 0,67€ δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς είχα διαβάσει)
Βενζίνη ώρα μηδέν!