-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ , ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΜΙΚΡΕ ?
Η ΕΝΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΑΚΟΣ ?
Είδες πουθενά να κάνω κριτική στα της SSS ή να υποκρίνομαι;
Απλά ανέφερα τη γνώμη μου για την τοποθέτηση ενός μέλους του φόρουμ.
Έλεος πια με τους προβληματικούς που εκτοξεύουν προσβολές παράλληλα με τις βλακείες τους, σε απίστευτο ρυθμό...
Και δεν με νοιάζει αν έχουν κάνει πορεία στους ελληνικούς αγώνες, καθώς σαν άνθρωποι, ΓΙΑ ΜΕΝΑ, είναι κάτω από το επίπεδο του μηδενός.
Πολύ ωραία η υπογραφή σας κύριε APR. αλλά πουθενά δεν είδαμε την αιτία. Μήπως η αιτία βρίσκεται λίγο πιο πάνω και αριστερά, εκεί που αναφέρει το nick;
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Η τηλεόραση το έδειξε στις 10 το βράδυ. Ελπίζω να το δείξει πάλι για όσους δεν το είδαν.
Και επανέρχομαι το το έχει γράψει κανείς στο video?????
Για να ακούσεις τα 'εκπληκτικά' σχόλια του Ιαβέρη;
ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΝΩΜΗ..
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ , ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΜΙΚΡΕ ?
Η ΕΝΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΑΚΟΣ ?
Είδες πουθενά να κάνω κριτική στα της SSS ή να υποκρίνομαι;
Απλά ανέφερα τη γνώμη μου για την τοποθέτηση ενός μέλους του φόρουμ.
Έλεος πια με τους προβληματικούς που εκτοξεύουν προσβολές παράλληλα με τις βλακείες τους, σε απίστευτο ρυθμό...
Και δεν με νοιάζει αν έχουν κάνει πορεία στους ελληνικούς αγώνες, καθώς σαν άνθρωποι, ΓΙΑ ΜΕΝΑ, είναι κάτω από το επίπεδο του μηδενός.
Πολύ ωραία η υπογραφή σας κύριε APR. αλλά πουθενά δεν είδαμε την αιτία. Μήπως η αιτία βρίσκεται λίγο πιο πάνω και αριστερά, εκεί που αναφέρει το nick;
Παρακαλώ να πάψουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και προσβολές εκατέρωθεν. Κρίμα ένα τέτοιο θέμα και θέαμα σαν την SSS να τα αμαυρώνουμε με ελληνικού τύπου διαμάχες.
(Moderator nass)
-
Δε μπορεί ένας άνθρωπος να προσβάλλει έτσι τους υπόλοιπους και να μην απαντάνε δημιουργώντας προσωπική διαμάχη.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ roulis 21 , ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ , ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΛΙΣ 21 ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΟΥΡΙ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ?To εχεις μπερδεψει. Το οτι ο Στεφανης ειναι εξαιρετος ανθρωπος και οτι η παρουσια του στα αγωνιστικα δρωμενα ειναι καταλυτικη για την Ελλαδα ειναι γνωστο και δεν το αμφισβητει κανεις.
Αυτο που 'κραζουμε' ειναι οτι πηγε να το παιξει Αλιαγας και Μικρουστικος πραγμα που και δεν του παει και απετυχε σε βαθμο που να γινει ενοχλητικος.Θα μπορουσε απλα να περιοριστει σε παρουσιαση οδηγων, σε αναφορα τεχνικων χαρακτιριστικων των αυτοκ/των (οπως ομορφα περιεγραψε τις κινησεις των οδηγων των Ignis) και να αφησει τα 'φωναξτε ολοι Sebaaaastian' για τον Παπακωνστινου.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παρακαλώ να πάψουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και προσβολές εκατέρωθεν. Κρίμα ένα τέτοιο θέμα και θέαμα σαν την SSS να τα αμαυρώνουμε με ελληνικού τύπου διαμάχες.(Moderator nass)
Δεν είδα χρωματάκια όμως όταν ο 'κύριος' APR χαρακτήριζε μια ομάδα χρηστών 'μαλακισμένα' και 'για κλοτσιές', αλλά θεωρώ ότι έγινε λόγω περιορισμένου χρόνου των αρμοδίων, μιας και αυτό το ΣΚ έχουμε ένα ΜΕΓΑΛΟ γεγονός σε εξέλιξη.
Απλώς, τα 'νταβατζιλίκια' άλλού! Όχι στον ΕΘΝΙΚΟ μας αγώνα.
.-
-
Ο χρήστης power_ran έγραψε:
Δε μπορεί ένας άνθρωπος να προσβάλλει έτσι τους υπόλοιπους και να μην απαντάνε δημιουργώντας προσωπική διαμάχη.Έτσι ακριβώς
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ roulis 21 , ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ , ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΛΙΣ 21 ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΟΥΡΙ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ?
To εχεις μπερδεψει. Το οτι ο Στεφανης ειναι εξαιρετος ανθρωπος και οτι η παρουσια του στα αγωνιστικα δρωμενα ειναι καταλυτικη για την Ελλαδα ειναι γνωστο και δεν το αμφισβητει κανεις.
Αυτο που 'κραζουμε' ειναι οτι πηγε να το παιξει Αλιαγας και Μικρουστικος πραγμα που και δεν του παει και απετυχε σε βαθμο που να γινει ενοχλητικος.Θα μπορουσε απλα να περιοριστει σε παρουσιαση οδηγων, σε αναφορα τεχνικων χαρακτιριστικων των αυτοκ/των (οπως ομορφα περιεγραψε τις κινησεις των οδηγων των Ignis) και να αφησει τα 'φωναξτε ολοι Sebaaaastian' για τον Παπακωνστινου.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ Σεμπάστιαν λέει στο τραγούσι, και ο Παπακωνσταντίνου (στοίχοι Μπουλά; ), αλλά και η αυθεντική εκτέλεση 'Somebody called me Sebastian' (Chris de Burgh?)
Αν είσαι ο Λέμπ μόνο ο τονισμός σε χαλάει!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΣΤΙΣ 22 ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ , ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΚΑΖ .ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΟΣΟΥΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ .
ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ ...ΟΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΡΙ , ΗΣΑΣΤΕ .
τι καθεσαι και ασχολησε μωρε ,εγω το μονο που ειδα ηταν οτι η πιο πολλοι χειροκροτουσαν και φωναζαν οταν γινοταν καποιοα μα.....α ,δεν ειδα κανεναν να ασχοληθει με οποιον ηταν νεμεν θεαματικος αλλα και οδηγος και εσυ ασχολησε με τους αλλους που μιλανε για το σπικαζ?εδω δεν ξερανε τι βλεπανε θες να ξερουν τι ακουγανε?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΡΛΙΤΟ NER , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΕΟΙ , ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠ'ΑΥΤΕΣ ΚΡΕΜΟΝΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ , ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ , ΚΑΙ ΜΗ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΕΩΣ ΑΝΙΔΕΟΙ , ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ , ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ , ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ , ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΠΕ , ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !).
ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ ΞΕΡΟΛΕΣ , ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ PC ME TO ΑΦΡΑΤΟ ΚΟΛ@#ΚΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΞΙΑ (ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΛΩΣΤΕ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΙΤΟ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ .Καταρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι. ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ που θα ΚΡΙΝΕΙ τον κ.Στεφανή. Η πορεία του και οι γνώσεις του είναι απίστευτες. Όμως αν θελήσει να κάνει το οτιδήποτε το οποίο θα βοηθήσει τον αγώνα, ας το κάνει εις το προσωπικό....οχι σε 75,000 κόσμο μπροστά. Διότι όταν αυτά που λέει αρχίζουν επηρεάζουν την νοημοσύνη μου (του τύπου 'Άλλοι πληρώνουν για να κάνουν διακοπές στην χώρα μας....') ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΩ Ο ΜΑ...ΚΑΣ οταν τα σκάω για να πάω διακοπές????? ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ????? Και στην τελική πείτε μου εσείς τι σχέση έχει αυτό με τον αγώνα???? Για να μας πεί οτι η Ελλάδα είναι φτηνή??? (εδώ γελάμε....)
Καταλάβατε κύριε ΑPR γιάτι λέω την γνώμη μου? Δεν λέω Στεφανής είναι έχει μια μεγάλη ιστορία στον χώρο αλλα ΕΛΕΟΟΟΣ......Υ.Γ. Το ξαναλέω...Είμαι ο τελευταίος ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ τον κ.Στεφανή και απλά εκφράζω την γνώμη μου καλοπροαίρετα, και ΜΟΝΟ αυτή.
-
ξεκολλάτε ρε, αμάν με τον Στεφανή. Αυτός είναι το θέμα ή το ράλλυ ακρόπολις; Αμάν πια!
-
Somebody called me Sebastian' (Chris de Burgh?)
Steve Harley & The Cocney Rebels
-
Συνεχίστε την συζήτηση για ότι σας άρεσε (μας άρεσε) στην φανταστική SSS του Ακρόπολις!
Κολλήματα κλπ προβλήματα προσπεράστε τα!
Οι δημόσιες σχέσεις δεν γίνονται από τους εκφωνητές!
Γίνονται σε άλλα επίπεδα πολύ καιρό πριν!Εδω μιλάμε για άνθρωπο που φώναζε την ώρα που οι κινητήρες ήταν στους κόφτες πριν την εκκίνηση!!!
Εδω μιλάμε για την γνώμη των ΘΕΑΤΩΝ!
Και δεν απαιτείται να έχεις στριψει με αγωνιστικό για να την πεις!
Η να έχεις κάνει εκφωνητής στο BBC για να πεις αν σου άρεσε!!!Χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εδω μιλάμε για την γνώμη των ΘΕΑΤΩΝ!Και δεν απαιτείται να έχεις στριψει με αγωνιστικό για να την πεις!
Η να έχεις κάνει εκφωνητής στο BBC για να πεις αν σου άρεσε!!!Ακριβώς! Αλλά μου φαίνεται ότι μερικοί νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα @@ και δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτόν τον τρόπο γίνονται ΡΕΖΙΛΙ...
κ. Θεόφιλε Φαγαδάκη, η απάντησή σας ήταν τουλάχιστον εριστική (για να μην πω για γέλια και γίνω κακός...)
Και θα το ξαναπώ, μια χαρά ήσασταν στον 'κλουβί' σας ('Ελληνικοί Αγώνες') τώρα γιατί βγήκατε έξω;
Στα της SSS, οι εκφωνητές δεν μου άρεσαν, αλλά δεν με ενόχλησαν κι όλας. Απλά επέλεξα να επικεντρωθώ σε άλλα σημαντικότερα. Επίσης το στάδιο είχε σχετικά χαμηλού επιπέδου ακουστική, οπότε εκεί που καθόμουν δεν μπορούσα να τα ακούσω όλα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Συνεχίστε την συζήτηση για ότι σας άρεσε (μας άρεσε) στην φανταστική SSS του Ακρόπολις!Κολλήματα κλπ προβλήματα προσπεράστε τα!
Οι δημόσιες σχέσεις δεν γίνονται από τους εκφωνητές!
Γίνονται σε άλλα επίπεδα πολύ καιρό πριν!Εδω μιλάμε για άνθρωπο που φώναζε την ώρα που οι κινητήρες ήταν στους κόφτες πριν την εκκίνηση!!!
Εδω μιλάμε για την γνώμη των ΘΕΑΤΩΝ!
Και δεν απαιτείται να έχεις στριψει με αγωνιστικό για να την πεις!
Η να έχεις κάνει εκφωνητής στο BBC για να πεις αν σου άρεσε!!!Χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς!!!
-
[κ. Θεόφιλε Φαγαδάκη, η απάντησή σας ήταν τουλάχιστον εριστική (για να μην πω για γέλια και γίνω κακός...)
Και θα το ξαναπώ, μια χαρά ήσασταν στον 'κλουβί' σας ('Ελληνικοί Αγώνες') τώρα γιατί βγήκατε έξω;
.[/quote]
[color=red]δεν ξερω αν καταλαβες δεν μιλαγα για σενα αλλα οποιος εχει τη μυγα .....τωρα ποιος σου ειπε οτι εγω ειμαι εξω απο τους αγωνες?και να εισαι σιγουρος οτι εγω δεν εφαγα τα λεφτα του μπαμπα μου για να γινω κατι αλλα δουλεψα απο τα 13 για να κανω αυτο που αγαπαω οποτε φρασεις για το που ειμαι και το που θα παω δεν τις δεχομαι, ειναι δικο μου θεμα το που θα παω και που οχι και ειναι και πληρωμενο με αιμα καταλαβες?[/color]
-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
[color=red]δεν ξερω αν καταλαβες δεν μιλαγα για σενα αλλα οποιος εχει τη μυγα .....τωρα ποιος σου ειπε οτι εγω ειμαι εξω απο τους αγωνες?και να εισαι σιγουρος οτι εγω δεν εφαγα τα λεφτα του μπαμπα μου για να γινω κατι αλλα δουλεψα απο τα 13 για να κανω αυτο που αγαπαω οποτε φρασεις για το που ειμαι και το που θα παω δεν τις δεχομαι, ειναι δικο μου θεμα το που θα παω και που οχι και ειναι και πληρωμενο με αιμα καταλαβες?[/color]
Απλή ελληνική γραμματική. Άλλο Ελληνικοί Αγώνες και άλλο 'Ελληνικοί Αγώνες'.
Τα υπόλοιπα τα αφήνω ασχολίαστα...
-
APR διαβασε λιγακι τι γραφει ο kouk παραπανω, και κρατα τους χαρακτηρισμους για τους φιλους σου.
και να μην παιρνεις ως δεδομενο οτι ο καθενας που διαβαζει αυτο το φορουμ ειναι ενα 'μικρο μαλακισμενο'
επισης αν κατσεις και βαλεις το δικο σου ακατοικητο να δουλεψει, θα καταληξεις οτι πιο ουσιαστικο επιχειρημα για του χρονου που λες,
ειναι η τεραστια συμμετοχη του κοσμου,
παρα τα περιτεχνα κολπα δημοσιων σχεσεων -οπως τα αντιλαμβανεσαι εσυ τουλαχιστον- του αξιοτιμου στο χωρο κ. στεφανη.ας ητανε αδειο το σταδιο και μετα σου λεγα εγω τι σπικαζ και τι γλυψιμο θα πετυχαινε επαναλαβή του γεγονοτος...
για αυτο το λογο λοιπον, μαθε να σεβεσαι τη γνωμη του 'λαου', εστω και αν διαφωνεις καθετα μαζι της..
-
δυστυχώς είδα μια ξεκάθαρα μεροληπτική στάση των μοντ και πάλι....
Άλλους τους μαλώνουμε και άλλους τους προσέχουμε.Πάντως είμαστε όλοι έτοιμοι για πόλεμο!
Πλάκα έχουμε -
a-viper στο οακα σχολιαστηκε το ξερω εδω μεσα δεν ειπε κανεις κατι αυτο λεω..
APR νομιζω οτι το 100% ειπε οτι η παρουσιαση ηταν απαραδεκτη..τωρα τι ψαχνεις να βρεις το θεμα ηταν οτι απετυχε παταγωδως στο θεμα αυτο και ηταν κατι που ημουν σιγουρος οτι αυτο θα παει στραβα....
δεν μας ενδιαφερει και πολυ γιατι τα ματακια μας χορτασανε απο αλλα πραγματα και αυτο το αφηνουμε τελευταιο απλα αν γινει κατι παλι παρομοιο μην εχουμε τα ιδια
μακαρι να δουνε αυτα τα ποστ και ο στεφανης και ο φωτεινελης ο μιστερ ωω!!
SSS και εκκίνηση του 52ου στο ΟΑΚΑ