-
Θυμάστε που λέγαμε για εκλπήξεις;;;; Παρτε λοιπόν ΕKΠΛΗΞΑΡΑ!!!!
Απο το wrn*Acropolis to rekindle Olympic spirit
9 Mar, 18:32This June’s Acropolis Rally could begin with a spectator stage in the Olympic stadium in Athens.
ELPA, the organising club, believes that a stage in the Greek capital on Thursday night could prove a massive crowd attraction and live television coverage is also a possibility. Traditionally, the event has started in Athens, at the foot of the rock outcrop that gives the rally its name.
However, the Athens start was finally dropped last year under pressure from the works teams, who disliked moving cars and personnel south when the bulk of the rally is now concentrated further north. The restoration of the Athens start may not appeal to them, as the rest of the event is based 200 kilometres to the north in Lamia.*
-
9 Mar, 18:32This June’s Acropolis Rally could begin with a spectator stage in the Olympic stadium in Athens.
ELPA, the organising club, believes that a stage in the Greek capital on Thursday night could prove a massive crowd attraction and live television coverage is also a possibility. Traditionally, the event has started in Athens, at the foot of the rock outcrop that gives the rally its name.
However, the Athens start was finally dropped last year under pressure from the works teams, who disliked moving cars and personnel south when the bulk of the rally is now concentrated further north. The restoration of the Athens start may not appeal to them, as the rest of the event is based 200 kilometres to the north in Lamia.*
-
-
Θα γίνει τελικά? Όταν το άκουσα δεν το πίστευα, αλλά μπράβο που τα κατάφεραν. Προσωπικά Πέμπτη θα είμαι από το πρωί στο SD και είναι ανέφικτο να την παρακολουθήσω. Όπως και ο βασικός κορμός των 'Ακροπολιστών'. Είναι όμως μία καλή ευκαιρία για να πάει 'άσχετος' κόσμος και να γίνει μία καλή προβολή και διαφήμιση.
Θα είναι είναι βέβαια ασφάλτινη, έτσι? Ποιος έχει αναλάβει να το στήσει? Nass, τώρα μπορείς να μιλήσεις...
-
Ααααχχχ, επιτέλους...
Ναι, θα είναι ασφάλτινη με χωμάτινα λάστιχα (όπως στον αγώνα των πρωταθλητών).
Η εκκίνηση του αγώνα θα είναι επίσης στο στάδιο και αμέσως μετά την εκκίνηση θα γίνεται η SSS (όπως πέρισυ στη Λιλαία).
Για να μην έχουμε γκρίνιες για τηνα απόσταση, εξετάζεται το ενδεχόμενο μετά την SSS να επιτρέπεται το φόρτωμα των αυτοκινήτων σε τρέιλερ - φορτηγό για Λαμία
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θα γίνει τελικά? Όταν το άκουσα δεν το πίστευα, αλλά μπράβο που τα κατάφεραν. Προσωπικά Πέμπτη θα είμαι από το πρωί στο SD και είναι ανέφικτο να την παρακολουθήσω. Όπως και ο βασικός κορμός των 'Ακροπολιστών'. Είναι όμως μία καλή ευκαιρία για να πάει 'άσχετος' κόσμος και να γίνει μία καλή προβολή και διαφήμιση.Θα είναι είναι βέβαια ασφάλτινη, έτσι? Ποιος έχει αναλάβει να το στήσει? Nass, τώρα μπορείς να μιλήσεις...
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
Η LAMARCO ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Θα γίνει τελικά? Όταν το άκουσα δεν το πίστευα, αλλά μπράβο που τα κατάφεραν. Προσωπικά Πέμπτη θα είμαι από το πρωί στο SD και είναι ανέφικτο να την παρακολουθήσω. Όπως και ο βασικός κορμός των 'Ακροπολιστών'. Είναι όμως μία καλή ευκαιρία για να πάει 'άσχετος' κόσμος και να γίνει μία καλή προβολή και διαφήμιση.
Θα είναι είναι βέβαια ασφάλτινη, έτσι? Ποιος έχει αναλάβει να το στήσει? Nass, τώρα μπορείς να μιλήσεις...
'EL-EM'
Ασφαλτινα;;; Χωμάτινα νομίζω... Μηπως μπερδευτηκες;;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ααααχχχ, επιτέλους...Ναι, θα είναι ασφάλτινη με χωμάτινα λάστιχα (όπως στον αγώνα των πρωταθλητών).
Η εκκίνηση του αγώνα θα είναι επίσης στο στάδιο και αμέσως μετά την εκκίνηση θα γίνεται η SSS (όπως πέρισυ στη Λιλαία).
Για να μην έχουμε γκρίνιες για τηνα απόσταση, εξετάζεται το ενδεχόμενο μετά την SSS να επιτρέπεται το φόρτωμα των αυτοκινήτων σε τρέιλερ - φορτηγό για Λαμία
Ο κόσμος το χε τούμπανο και εσυ κρυφό καμάρι!!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ναι, θα είναι ασφάλτινη με χωμάτινα λάστιχα (όπως στον αγώνα των πρωταθλητών).
Eπ, τι έγινε εδώ?
Το χωμάτινο σενάριο μου ακούγεται καλύτερα, είναι λιγάκι δύσκολο να αλλάζουν setup....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.Με χωμάτινα λόγω του κανονισμού που επιβάλλει τη δήλωση 2 τύπων ελαστικών 3 εβδομάδες πριν τον αγώνα. Δε νομίζω να ξοδέψουν τον ένα από τους 2 τύπους που επιτρέπονται για να πάρουν ασφάλτινα λάστιχα για 2 km ειδική.
Για τις αναρτήσεις δεν υπάρχει τυπικά περιορισμός αλλά η διαφορά θα είναι στον επιτρεπόμενο αριθμό των υποπλαισίων (subframes), που από φέτος είναι 1 fitted + 1 spare και δε νομίζω να φέρουν υποπλαίσια μόνο για τα 2 χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Ο κόσμος το χε τούμπανο και εσυ κρυφό καμάρι!!!!
Από εχεμύθια όμως, ε?
Νομίζω ότι αξίξει να γίνει άλλο θέμα!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
'EL-EM'
Ασφαλτινα;;; Χωμάτινα νομίζω... Μηπως μπερδευτηκες;;
SORRY ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ. ΣΑΦΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Tα καλά νεα πολλαπλασιάζονται!! Συμφωνα με το rally.gr η κρατική τηλεόραση αγόρασε τα δικαιώματα του WRC!!!
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=7457 -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Tα καλά νεα πολλαπλασιάζονται!! Συμφωνα με το rally.gr η κρατική τηλεόραση αγόρασε τα δικαιώματα του WRC!!!
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... le_id=7457ΑΥΤΟ είναι νέο !!!
-
Κοίτα να δεις!!
SSS στο Ολυμπιακό Στάδιο!!!Στοίχημα ότι θα είναι τίγκα το Στάδιο!!!
Πάντως η οικογένεια μου δήλωσε συμμετοχή αμέσως!!!
-
Εμένα θα μου επιτρέψετε όμως να είμαι στο SD, έτσι;
-
πολυ καλη ιδεα μου φενετε , θα εχει πολυ θεαμα , πολυ κοσμο , ειναι διπλα στο σπιτι μας (στους περισσοτερους) τι αλλο να πω , θα ειμαι εκει σιγουρα , και σιγουρα θα ερθουν και ασχετοι του χορου.
αλλο ειναι να εισαι στο βουνο , στο χωμα, στις πετρες , στη σκονη, και αλλο να εισαι στην ασφαλτο και κλεισμενος σε ενα χορο . παιδια το ακροπολις ειναι για να ειναι ΧΩΜΑ, και οχι ασφαλτος εστω και για 2km . τι να κανουμε απ το τιποτα καλο ειναι και το ο.α.κ.α. θα ειναι πολυ στενη οπως στον αγωνα των πρωταθλητων ε? -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
θα ειναι πολυ στενη οπως στον αγωνα των πρωταθλητων ε?Θα είναι πολύ διαφορετική απ΄ ό,τι στον αγώνα των πρωταθλητών. Δεν θα έχει γέφυρα...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
θα ειναι πολυ στενη οπως στον αγωνα των πρωταθλητων ε?
Θα είναι πολύ διαφορετική απ΄ ό,τι στον αγώνα των πρωταθλητών. Δεν θα έχει γέφυρα...
πως γινεται αυτο ? η αλλαγη θεσης πως θα γινεται? εχεις τις πηγες σου , πως το ξερεις?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
θα ειναι πολυ στενη οπως στον αγωνα των πρωταθλητων ε?
Θα είναι πολύ διαφορετική απ΄ ό,τι στον αγώνα των πρωταθλητών. Δεν θα έχει γέφυρα...
Aχααα. Οπότε δεν θα έχει παράλληλη κόντρα...
SSS και εκκίνηση του 52ου στο ΟΑΚΑ