-
http://www.youtube.com/watch?v=80ZhejNH7FU
Στην αρχη πριν βαλει τις 18αρες ζαντες ειναι πολυ ομορφο....
ωραι, μικρο και γαλλικο -
Γνωριζεις κανενας αν το Twingo RS θα βγει σε αυτο το χρωμα ή θα χρειαστει να περιμενουμε να ξαναπαρει η Renault πρωταθλημα για να δουμε το R28;
-
Ο χρήστης sthom έγραψε:
Γνωριζεις κανενας αν το Twingo RS θα βγει σε αυτο το χρωμα ή θα χρειαστει να περιμενουμε να ξαναπαρει η Renault πρωταθλημα για να δουμε το R28;
φετος θα τρεξει στην αρχη η r29 και στα μεσα θα αντικατασταθει????
το βλεπω εξαιρετικα δυσκολο να ξαναβγουν διοτι απο οτι θυμαμαι ειχαν οριστει ως συλλεκτικα κομματια η κανω λαθος??? -
http://www.sportdrive.gr/2010/2/17/rena ... s-launched
17.750 στη Γαλλία! Εδώ πόσο δλδ?
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
http://www.sportdrive.gr/2010/2/17/renault-twingo-gordini-rs-launched17.750 στη Γαλλία!
Όταν το απλό RS στη Γαλλία βγαίνει 15.900€ με καμία μηχανική διαφορά? Πολλά, παρα πολλά για το 'όνομα', τις μεγαλύτερες ζάντες, τα ιδιαίτερα χρώματα και τα αυτοκόλλητα! Ξεκαθαρα πρόκειται για lifestyle μικρό!
-
http://www.renault.com.gr/hola_twingo/
Διαγωνισμός Renault Twingo με έπαθλο ένα ταξίδι για το grand prix Ισπανίας στη Βαρκελώνη.
-
Ο νέος τιμοκατάλογος:
TWINGO II
1.2 8V 60 HP ACCESS 8790
1.2 16V 76 HP TREND 9990
1.2 16V 76 HP DYNAMIC 10990
1.2 16V 76 HP DYNAMIC AUTO 12590
1.2 16V TCE 100 HP GT 13100
1.6 16V 133 HP RENAULT SPORT 16750Αυξήσεις σε μερικές εκδόσεις από 90 ως 160 euro. Σε κάποιες οι τιμές έμειναν αμετάβλητες!
Μετρητοίς -800 euro πλέον. Με χρηματοδοτικό 3,5% επιτόκιο κ 5 χρόνια εγγύηση/Οδική βοήθεια. -
Δοκιμή της βασικής έκδοσης 1.2 8v 60 hp Access του Twingo!
http://www.sportdrive.gr/2010/7/13/rena ... -testdrive
Πάντως με τόσο λίγο εξοπλισμό μόνο για νοικιάρικο κάνει αυτή η έκδοση!
-
Renault Twingo Miss Sixty
H Renault, η οποία οδηγεί την αγορά αυτοκίνητου στη Γαλλία, και η Miss Sixty, οι
διεθνούς φήμης όμιλος μόδας, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν το Twingo Miss Sixty, την πιο λαμπερή έκδοση όλων τον Twingo περιορισμένων εκδόσεων.
Το Twingo Miss Sixty θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο περίπτερο της Renault στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, πριν κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά το Νοέμβριο του 2010.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/renault-twingo-miss-sixty.html -
Στην Γαλλία ιδίως έχω δει να κυκλοφορούν κατα καιρούς τέτοια μοντέλα με συνεργασίες με οικους μόδας, σχεδιαστές, έντυπα κλπ. Πριν λίγο καιρό είχα προσέξει ένα Clio σε ειδική έκδοση, πριν καναδυο χρόνια το Μicra CC. Το ίδιο και οι Ιταλοί στην Lancia με τα Y Momo, Musa κλπ σε συνεργασίες με Elle ή το πρόσφατο Versus. Τραβάνε το γυναικείο κοινό με lifestyle ανάγκες.
Συμπαθητικές αυτές οι εκδόσεις. Θα μπορούσαν να κάνουν αντίστοιχες 'αντρικές' όπως ένα ... Megane Hugo Boss, DS3 Lacoste, μια Laguna αντίστοιχης έκδοσης Initiale από τον Yves Saint Laurent κλπ. -
Μαλλον οι γυναικες ειναι πιο ευκολα θυματα του marketing γι αυτο και πλασαρουν τετοιες μοδατες εκδοσεις..
-
Αν πήγαινε να μου πουλήσει πάντως ένας μαρκετίστας αυτοκίνητο Armani Edition (τυχαίο το παράδειγμα) θα του έλεγα που να το βάλει...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Μαλλον οι γυναικες ειναι πιο ευκολα θυματα του marketing γι αυτο και πλασαρουν τετοιες μοδατες εκδοσεις..Δεν είναι μόνο οι γυναίκες.Υπάρχουν και ειδικές ομάδες πλυθησμού που θα έκαναν κρα και θα πέταγαν βελάκια ο ένας στον άλλο για ένα γλυκούλι ροζ αυτοκίνητο.Μαλλί με μαλλί θα πιάνονταν έξω από τους εμπόρους.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν πήγαινε να μου πουλήσει πάντως ένας μόδιστρος αυτοκίνητο Armani Edition (τυχαίο το παράδειγμα) θα του έλεγα που να το βάλει...fixed
θα σου έλεγε ευχαρίστως
-
Καλημέρα
Θέλω να αγοράσω ενα μικρο δυνατό αυτοκίνητο πόλης .Με το που είδα το twingo gt κόλλησα Στην αρχή ήμουν ποιο κοντά στο fiat 500 αλλά τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο . Μιλώντας με έναν πωλητή στην volvo (οπού έχω αγοράσει 2 αυτοκίνητα ) μου είπε πως το twingo gt στον πρώτο χρόνω βγάζει προβλήματα με το turbo , δεν τον πολύ πίστεψα και έτσι θέλω να ρωτήσω αν έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο η έχετε κάποια εμπειρία ?
Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας για την επιλογή ανάμεσα απο fiat 500 1.4 (εκθεσιακό 13.000€) και renault twingo gt 1.2 (12.500€) . -
Βγάζει προβλήματα στο turbo ο 1.2 tce?
Πότε συνέβει αυτό και σε ποιον
Φίλε μου μια χαρά αυτοκίνητο είναι και επίσης η Renault ίσως να είναι η τελευταιά εταιρεία που θα παρουσιασθεί σοβαρό πρόβλημα σε μοτέρ της.Το συγκεκριμένο για να είμαστε ακριβής όχι προβλήματα δεν έχει παρουσιάσει αλλά έχει βγει αλεξήσφαιρο(λες να φταίει που το turbακι του σαν εξάρτημα είναι γιαπωνέζικο-Mitsubishi ) -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Βγάζει προβλήματα στο turbo ο 1.2 tce?
Πότε συνέβει αυτό και σε ποιον
Φίλε μου μια χαρά αυτοκίνητο είναι και επίσης η Renault ίσως να είναι η τελευταιά εταιρεία που θα παρουσιασθεί σοβαρό πρόβλημα σε μοτέρ της.Το συγκεκριμένο για να είμαστε ακριβής όχι προβλήματα δεν έχει παρουσιάσει αλλά έχει βγει αλεξήσφαιρο(λες να φταίει που το turbακι του σαν εξάρτημα είναι γιαπωνέζικο-Mitsubishi )Και εγώ πιστεβο πως δεν υπάρχει πρόβλημα γιατι τον ιδιο κινητήρα φοράει η renault και στο clio . Μαλών @@ έλεγε ο πωλητής για να μου πουλήσει το 500 που ήταν πάλη απο τον Σφακιανάκη .
-
Ο χρήστης l2dim έγραψε:
Καλημέρα
Θέλω να αγοράσω ενα μικρο δυνατό αυτοκίνητο πόλης .Με το που είδα το twingo gt κόλλησα Στην αρχή ήμουν ποιο κοντά στο fiat 500 αλλά τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο . Μιλώντας με έναν πωλητή στην volvo (οπού έχω αγοράσει 2 αυτοκίνητα ) μου είπε πως το twingo gt στον πρώτο χρόνω βγάζει προβλήματα με το turbo , δεν τον πολύ πίστεψα και έτσι θέλω να ρωτήσω αν έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο η έχετε κάποια εμπειρία ?
Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας για την επιλογή ανάμεσα απο fiat 500 1.4 (εκθεσιακό 13.000€) και renault twingo gt 1.2 (12.500€) .Κανένα πρόβλημα φίλε μου με τον κινητήρα τον οποίο φοράει και το Clio.
Το twingo gt to έχω από τον Ιούνιο του 2010, πλησιάζω τα 7000 χλμ και όλα είναι μια χαρά. Είχα γράψει πριν από καιρό τις εντυπώσεις μου εδώ.
Τώρα σχετικά με τη σύγκριση 500 και twingo, το θέμα είναι ποιές είναι οι δικές σου ανάγκες. Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο. Εσύ θα αποφασίσεις με βάση το τι ζητάς για το ποιό από τα δυο θέλεις περισσότερο. Και οπωσδήποτε να τα οδηγήσεις και τα δυο πριν αποφασίσεις.
-
Ο χρήστης l2dim έγραψε:
Και εγώ πιστεβο πως δεν υπάρχει πρόβλημα γιατι τον ιδιο κινητήρα φοράει η renault και στο clio . Μαλών @@ έλεγε ο πωλητής για να μου πουλήσει το 500 που ήταν πάλη απο τον Σφακιανάκη .Τώρα μας τα λές όλα, γιατί ο @@##$#$$$%%πωλητής ψάχνει μα ες για να διώξει το εκθεσιακό.
-
Ο 1.2 TCE δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.
Εδω μέσα υπάρχουν πέρα από τους κατόχους Twingo και πολλοί κάτοχοι Clio 1.2 TCE με πολλές χιλιάδες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Κι εμείς στην οικογένεια το Clio έπιασε 45.000 km χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.Μεταξύ του ατμοσφαιρικού 500 και του τούρμπο Twingo, με τις τιμές που μας αναφέρεις, φυσικά ψηφίζω το 2ο σε όλα τα επίπεδα. Ο μόνος λόγος για να προτιμήσεις το 1ο κατα τη γνώμη μου είναι αν έχεις ερωτευτεί την εμφάνισή του.
Renault Twingo 2007