-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γεννημένος στις 11/9/1970.
Όλες οι μεγάλες καταστροφές 11/9 γίνονται...
Και γω είμαι γεννημένος 7/9 που έγινε ο μεγάλος σεισμός της Αθήνας.
Λες να το έχει το ζώδιο;Εγώ στίς 1/9,πού είχε γίνει ο μεγάλος σεισμός τής Κίνας (180.000 νεκροί).
Υπάρχει κανένας αστρολόγος στό φόρουμ να μας λύσει τήν απορία!!!!(καί τό μεγάλο ρήγμα τής καλιφόρνια,λέγεται Σάν-Αντρέας )
Φτου φτου, γρουσουζιδες Παρθενοι...
Παναγια μου, γεννηση και κατασρτοφη εισαστε!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γεννημένος στις 11/9/1970.
Όλες οι μεγάλες καταστροφές 11/9 γίνονται...
Και γω είμαι γεννημένος 7/9 που έγινε ο μεγάλος σεισμός της Αθήνας.
Λες να το έχει το ζώδιο;Εγώ στίς 1/9,πού είχε γίνει ο μεγάλος σεισμός τής Κίνας (180.000 νεκροί).
Υπάρχει κανένας αστρολόγος στό φόρουμ να μας λύσει τήν απορία!!!!(καί τό μεγάλο ρήγμα τής καλιφόρνια,λέγεται Σάν-Αντρέας )
Και γω λέγομαι Ανδρέας
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
(καί τό μεγάλο ρήγμα τής καλιφόρνια,λέγεται Σάν-Αντρέας )σαν Αντρέας, όμως όχι Αντρέας σκέτο
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
(καί τό μεγάλο ρήγμα τής καλιφόρνια,λέγεται Σάν-Αντρέας )
σαν Αντρέας, όμως όχι Αντρέας σκέτο
Κάποιος πού ήτανε σάν Αντρέας δηλαδή.
πού να ήτανε καί πραγματικός Αντρέας!!! -
Up!
για τα νέα μέλη
-
Αν και δεν είμαι τελείως νέο μέλος...
25+
-
26+
-
200KB υπογραφή
-
Είμαστε και νέοι και έμπειροι
Η ομάδα των 36-40 -
τα χρονια περνανε και δεν γυριζουν πισω.
οπως ειχε γράψει και ο Οδυσσέας Ελύτης 'Κι ο χρόνος γλύπτης των ανθρώπων παράφορος ... '
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
τα χρονια περνανε και δεν γυριζουν πισω.οπως ειχε γράψει και ο Οδυσσέας Ελύτης 'Κι ο χρόνος γλύπτης των ανθρώπων παράφορος ... '
Μη μας απελπίζεις και πλησιάζουν τα γενέθλιά μου!!!
-
(Singing mode on)
Φεύγουν τα χρόνια
σαν χελιδόνια
λαλαλαλαλαλα(Singing mode off)
χιχιχιχιχ
-
Πλησιαζω τα 29.....
-
31 Μαιων ειμαι αλλα δειχνω για 25...
Φταινε οι κρεμες ημερας και νυχτος που χρησιμοποιω ισως
Παντως με εχει χτυπησει το βιολογικο ρολοι και εχω τρελαθει...Ειδικα ο αντρας αμα πατησει τα 30αντα βλεπει τα πραγματα αλλιως....
Ειναι παντως η καλυτερη δεκαετια στον αντρα 30-40 γιατι πανω κατω εισαι φτιαγμενος και ανεξαρτητος..
-
20 eimai. 17 Dekembriou 1984 ginomai 21. Popo niotho poli mikros edo mesa meta tis arxikes selides pu diabasa......
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
20 eimai. 17 Dekembriou 1984 ginomai 21. Popo niotho poli mikros edo mesa meta tis arxikes selides pu diabasa......DHLADH ΕΓΩ ΤΗ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
20 eimai. 17 Dekembriou 1984 ginomai 21. Popo niotho poli mikros edo mesa meta tis arxikes selides pu diabasa......
DHLADH ΕΓΩ ΤΗ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΑΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΣ ?
-
Τον Ιούνιο πατάω τα 20... Θα σταματήσω να λέγομαι και teenager... Γερνάω!
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ΑΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΣ ?
Όχι!
Nα μαντέψω...16 ;
ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.