-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
31+κάτι μήνες και υπηρετώ στο ναυτικό τη θητεία μου ...Δύσκολη η συμβίωση ανάμεσα σε πιτσιρίκια που κυνηγιούνται δεξιά αριστερά στους διαδρόμους και καραβανάδες που με ζαλίζουν με τρίχες κατσαρές...Είμαι που είμαι κάπως στρεσαρισμένος μου ανεβάζουν και την πίεση με τις μ@λ@κίες τους...Θα μου ρθει κάνα εγκεφαλικό σ'αυτή την ηλικίαΜην ανησυχείς καθόλου, ο ανθρώπινος οργανισμός με το που βρεθεί σε στρατιωτικό περιβάλλον αναπτύσσει κάτι αντισώματα που λέγονται starχιδοσώματα και έχουν σαν συνέπεια να εμφανίζει ο οργανισμός την γνωστότατη συμπεριφορά του starχιδισμού (την ιατρική ανάλυση μου την είχε κάνει φίλος, γιατρός της μονάδα μου). Μετά από μερικούς μήνες οι φίλοι θα σας λένε ΝΝ (Να κι αν, να κι αν δεν).... ΧΑλλλλλΑΡΑ....
Απόλαυσέ το τώρα που μπορείς γιατί πίστεψέ με, μετά από κάποια χρόνια που θα πήζεις με δουλεία, οικογένεια και παιδιά στην πλάτη θα έρχονται βράδια που θα αναπολείς τρελό περιπολάκι με τσιγαράκι και κουβεντούλα....
-
Το ανωτερω χαλλλλλαρα μπαινει στα πιο αστεια (μην πω στο TOP-5)
-
35....και πάμε γι'αλλα τόσα κι'αλλα τόσα
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
31+κάτι μήνες και υπηρετώ στο ναυτικό τη θητεία μου ...Δύσκολη η συμβίωση ανάμεσα σε πιτσιρίκια που κυνηγιούνται δεξιά αριστερά στους διαδρόμους και καραβανάδες που με ζαλίζουν με τρίχες κατσαρές...Είμαι που είμαι κάπως στρεσαρισμένος μου ανεβάζουν και την πίεση με τις μ@λ@κίες τους...Θα μου ρθει κάνα εγκεφαλικό σ'αυτή την ηλικία
Μην ανησυχείς καθόλου, ο ανθρώπινος οργανισμός με το που βρεθεί σε στρατιωτικό περιβάλλον αναπτύσσει κάτι αντισώματα που λέγονται starχιδοσώματα και έχουν σαν συνέπεια να εμφανίζει ο οργανισμός την γνωστότατη συμπεριφορά του starχιδισμού (την ιατρική ανάλυση μου την είχε κάνει φίλος, γιατρός της μονάδα μου). Μετά από μερικούς μήνες οι φίλοι θα σας λένε ΝΝ (Να κι αν, να κι αν δεν).... ΧΑλλλλλΑΡΑ....
Απόλαυσέ το τώρα που μπορείς γιατί πίστεψέ με, μετά από κάποια χρόνια που θα πήζεις με δουλεία, οικογένεια και παιδιά στην πλάτη θα έρχονται βράδια που θα αναπολείς τρελό περιπολάκι με τσιγαράκι και κουβεντούλα....
Χωρίς παρεξήγηση αλλά πίστεψέ με ότι από την πρώτη ως την τελευταία λέξη του post σου δεν ισχύει σε μένα...Δεν κάνω ούτε περιπολάκι, ούτε κουβεντούλες (πέραν των απολύτως απαραίτητων για να μη θεωρηθώ αγενής) αλλά προσπαθώ να διαβάζω...Σταρχιδισμός δεν υφίσταται σαν έννοια για μένα ακόμα κι αν με βάλεις να γράψω παιδική έκθεση για παιδάκι πρώτης δημοτικού, τα παίρνω όλα σοβαρά...Τώρα για δουλειά μάλλον απίθανο να πήξω γιατί την αντιπαθώ και θα φύγω απλά...Είμαι 31 και δεν έχω δουλέψει ποτέ (με την τρέχουσα έννοια) γιατί δεν ήθελα, ζω όλη μου τη ζωή με υποτροφίες...
Sorry για το άσχετο του post με το στρατό, απλά ήθελα να το πω και μου βγήκε εδώ -
...πατημένα 27
-
24 και σε λίγο καιρό ...γεμίζουν και τα 25!
-
Ερε νεολαία εδω μεσααααααααααα........Έτσι μπραβο λεβέντες μας..
Ηλικιακά 45 αλλά για δράση και ασχολίες (καρτ,basketάκι κ.α.) 23
-
Σας εχω ολους ΧΑΛΛΛΛΑΡΑ
15 στα 16
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
Σας εχω ολους ΧΑΛΛΛΛΑΡΑ15 στα 16
(Α!!!!!!!!!!!!!!!!!.................γιαυτό ήθελες κάποιον να σε φέρει για καρτ )
Τα ανήλικα επιτρέπονται ????????????????????????? εδω μέσα παίρνουν άσχημα παραδέιγματα π.χ.φαγητού..... και θα έχουμε άσχημες εξελίξεις...
-
Εγώ σε λίγες μέρες (21) γίνομαι 25.
Α! Η κατανομή των ηλικιών ακολουθεί (έτσι όπως δείχνει, μέχρι τώρα) κατανομή Χ^2
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
Σας εχω ολους ΧΑΛΛΛΛΑΡΑ15 στα 16
Υπαρχουν ακομα τετοιες ηλικιες;
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
31+κάτι μήνες και υπηρετώ στο ναυτικό τη θητεία μου ...Δύσκολη η συμβίωση ανάμεσα σε πιτσιρίκια που κυνηγιούνται δεξιά αριστερά στους διαδρόμους και καραβανάδες που με ζαλίζουν με τρίχες κατσαρές...Είμαι που είμαι κάπως στρεσαρισμένος μου ανεβάζουν και την πίεση με τις μ@λ@κίες τους...Θα μου ρθει κάνα εγκεφαλικό σ'αυτή την ηλικίαΕμενα μου ετυχε κατι αναλογο (ενδοξο ΠΝ οδηγος κι εσυ?) προ 3 ετιας
Αρα ειμαι 34 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υπαρχουν ακομα τετοιες ηλικιες;Δηλαδή γεννήθηκε το '88 - '89!
Γεννιόντουσαν τότε παιδιά!!;;; -
25 και μισό
πάει το 1/3 του προσδόκιμού μου .....
καλά βέβαια τί να πουν και οι 35-40ηδες που σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσουν τις δακτυλικές καθ'έτος για τον προστάτη!
-
Ο χρήστης KonstantinosMD έγραψε:
καλά βέβαια τί να πουν και οι 35-40ηδες που σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσουν τις δακτυλικές καθ'έτος για τον προστάτη!βάσει της ψηφοφορίας, 11 άτομα αυτή τη στιγμή, ευχαρίστως θα σου έλεγαν 'τον κακό σου τον καιρό!'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
καλά βέβαια τί να πουν και οι 35-40ηδες που σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσουν τις δακτυλικές καθ'έτος για τον προστάτη!
βάσει της ψηφοφορίας, 11 άτομα αυτή τη στιγμή, ευχαρίστως θα σου έλεγαν 'τον κακό σου τον καιρό!'
22 θες να πεις!!!
-
(γκρρρρ)
-
σωστά!
-
Ο χρήστης KonstantinosMD έγραψε:
25 και μισόπάει το 1/3 του προσδόκιμού μου .....
αμ θα ερθει και η σειρα σου ....................αν ηξερες ποσο γρηγορα περνουν τα χρονια
και οπως συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις λεγεται.........''εκει που εισαι ημουνα και κει που ειμαι θαρθεις''
-
Εεεεε ... λάθος έκανα
31 είμαι
ΗΛΙΚΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.