-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Ρε σεις δουλευει το σαζμάν στα 95;...Ακτίνες ποδηλάτου.....
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Ρε σεις δουλευει το σαζμάν στα 95;
...Ακτίνες ποδηλάτου.....
...ναι αλλά μετά όλη μέρα σαν το αντίσκηνο θα κυκλοφοράει ο παππούς...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ρε σεις δουλευει το σαζμάν στα 95;
...Ακτίνες ποδηλάτου.....
...ναι αλλά μετά όλη μέρα σαν το αντίσκηνο θα κυκλοφοράει ο παππούς...
Ούτε να περπατήσει δε θα μπορεί!!!Πάντως πηγαίνω στο σπίτι ενός φιλαράκου και ο παππούς του (90 νομίζω) το χρησιμοποιεί το σαζμαν!!!Δε ξέρω αν έχει βαλβολίνες αλλά σε ησυχία δε το αφήνει απ ότι μου λένε!Μέχρι και περιοδικά παίρνει!!Θα πω στον κολλητό να τσεκάρει το ποδήλατό του..
-
....επισης απο τη φραγκφουρτη..ανoιχτη pickup version του Yeti απο Karman
και μερικα babes του τσεχικου baywatch
-
Οσο και να χτυπιετε η Skoda... αυτο το πραγμα δεν βγαινει στην παραγωγη... τουλαχιστον οχι οσο ειναι καλυτερο απο τα VW και Audi....
Η μονη περιπτωση να βγει, ειναι να το κουτσουρεψουν σε design, κινητηρες κλπ οι κυριοι της Vag και μετα να δωσουν το ΟΚ.- παντως αυτο το ξανθο σκετη προκληση.... οχι κυριοι, δεν φταινε οι βιαστες
-
δεν εχεις αδικο corsair.. μεχρι τωρα ετσι ητανε...
ομως ηδη εχει στηθει γραμμη παραγωγης στο καλυτερο εργοστασιο της skoda και απλα περιμενουνε το ο.κ.
καποια στιγμη τελος ετους - αρχη επομενου θα βγει.. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
- παντως αυτο το ξανθο σκετη προκληση.... οχι κυριοι, δεν φταινε οι βιαστες
Στήν 'ψυρρού' θα πάμε όλοι μας μιά μέρα!!!
-
Panta on steroids
-
Ωραιότατο το ανοιχτούτσικο (δεν το λέω ανοιχτό με κοτζάμ ολόκληρο roll cage...), τι καλά που θα ήταν να του φοράγανε και μια τετρακίνηση.... αφού έχει και τετρακίνηση το group γιατί όχι?
Η απάντηση είναι μάλλον ανάλογη με τα προηγούμενα σχόλια.... μα αφού θα βγεί Golf SUV.....
Όσο για το συγκεκριμένο ξανθό αξεσουάρ διαφωνώ.... απλά δεν είναι του γούστου μου.... -
Μπορώ να πω οτι μου αρέσει πολύ! Αν βγαίνει 4κινητο και με αξιοπρεπή κινητήρα, θα ειναι πολύ καλό σαν σύνολο.
-
Και όσο πιο πολύ το κοιτάω, τόσο πιο πολύ μου αρέσει!
Τι διαστάσεις έχει; Δεν πρέπει να ειναι πάνω απο 4,5 μέτρα.
Petran, εσύ που είσαι ειδήμων με τη Skoda, τι πιθανότητες υπάρχουν να βγεί έτσι στην παραγωγή (εξωτερικά τουλάχιστον); Και που περίπου θα κυμαίνεται η τιμή; (τα χω χάσει βραδιάτικα )
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
- παντως αυτο το ξανθο σκετη προκληση.... οχι κυριοι, δεν φταινε οι βιαστες
Στήν 'ψυρρού' θα πάμε όλοι μας μιά μέρα!!!
Είμαι ο μόνος που θα πήγαινα φυλακή για το μελαχρινό;
Το Yeti πάντως,μου άρεσε αφάνταστα περισσότερο ανοιχτό απ' ότι κλειστό,καθώς θυμίζει πολύ λιγότερο περίπτερο...
Ανοιχτό ή κλειστό μου φαίνεται θα είναι σοβαρός ανταγωιστής των kangoo κλπ.
Ειδικότερα το ανοιχτό νομίζω πως μπορεί να γίνει best seller στις εταιρίες ενοικιάσεως των νησιών!
-
Εμένα πάντως μου αρέσει περισσότερο το κλειστό!
Ειδικά αυτο το γαλάζιο της φωτογραφίας ειναι άπαιχτο!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Εμένα πάντως μου αρέσει περισσότερο το κλειστό!Ειδικά αυτο το γαλάζιο της φωτογραφίας ειναι άπαιχτο!
Αν σου άρεσε, πετάξου στη Θεσσαλονίκη να το δείς...
...χωρίς τα μωρά βέβαια -
Δεν νομιζετε οτι εχει καποια ομοιοτητα με το δικο 'μας' aletis; Απλα αυτοι εχουν τα εργαλεια και την βουληση να το παραγουν. Εμεις ας πιουμε μερικους ακομη φραπεδες να πανε κατω τα φαρμακια για την ατιμη κενονια.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Οσο και να χτυπιετε η Skoda... αυτο το πραγμα δεν βγαινει στην παραγωγη... τουλαχιστον οχι οσο ειναι καλυτερο απο τα VW και Audi....
Η μονη περιπτωση να βγει, ειναι να το κουτσουρεψουν σε design, κινητηρες κλπ οι κυριοι της Vag και μετα να δωσουν το ΟΚ.- παντως αυτο το ξανθο σκετη προκληση.... οχι κυριοι, δεν φταινε οι βιαστες
To επόμενο καλοκαίρι θα ΄το δούμε και στην Ελλάδα και το κλειστό και το ανοιχτό.
-
Ο χρήστης strangewonderer έγραψε:
http://www.e-go.gr/filesystem/images/20050228/high/e-go_o_s53f5.jpgΤΙ ΛΕΤΕ;
http://pg.photos.yahoo.com/ph/strangewonderer/detail?.dir=/8965&.dnm=cb92.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/strangewonderer/detail?.dir=/8965&.dnm=c85b.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/strangewonderer/detail?.dir=/8965&.dnm=9568.jpg&.src=phΛίγο ποιο σηκωμένο με τετρακίνηση και μηχανή 1.6 στα 16-17000 θα ήταν μια αρκετά καλή επιλογή
-
ετσι οπως το βλεπω τωρα το κλειστο Yeti... του λειπει μια παραλλαγη και μια εξατμιση να διατρεχει την δεξια κολωνα μπροστα εως οτου φτασει την οροφη... και ανετα περναει για στρατιωτικο τζιπ
Παντως κατι τετοιο θα το κοιτουσα ΜΟΝΟ ως τζιποειδες... γιατι σε νορμαλ μου θυμιζει κατι Kangoo(roo) και μου σηκωνετε η τριχα -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Εμένα πάντως μου αρέσει περισσότερο το κλειστό!
Ειδικά αυτο το γαλάζιο της φωτογραφίας ειναι άπαιχτο!
Αν σου άρεσε, πετάξου στη Θεσσαλονίκη να το δείς...
...χωρίς τα μωρά βέβαιαDummy βέβαια, όπως τα κινητά στα κινητομάγαζα...
-
Ναι, αλλά σου δείχνει ακριβώς περι τίνος πρόκειται.
Σαφώς καλύτεροκαι πιο ρεαλιστικό απο τις φωτο που βλέπαμε μέχρι τώρα
SKODA YETI