-
Στο Α3 A/C και ηχοσύστημα πάνε extra πακέτο, ευρώ 1.900.
-
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
Για την BMW εννοείς ike?Οχι, εννοώ πως στην mercedes ο εξοπλισμός περιγράφεται με σαφήνεια στο φυλλάδιο αναλυτικά με τις τιμές και δεν έχει τις 'τρύπες' που περιγράφεις. Να προσθέσω την πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση των πωλητών που έχουν και τη γνώση αλλα κυρίως την διάθεση να σε εξυπηρετήσουν. (Λαινόπουλος)
Για την BMW μια που το ανέφερες έχω τη χειρότερη εικόνα, με το ζόρι τους έβγαζες λέξη, μόνο παρακάλια δεν ήθελαν για να σου απαντήσουν και στην πιο απλή ερώτηση ενω έδειχναν με κάθε τρόπο πως τους ενοχλείς(!) και τους ταράζεις την ησηχία τους. Είχα πάει με τον πατέρα μου να δούμε την 5 και αφού μας είχε σπάσει τα νευρα με τη γαιδουριά του ο πωλητής μόλις του ζήτησα να δούμε και τη Ζ4 μας απάντησε πως το αυτοκίνητο έχει πουληθεί (μέσα στην έκθεση τώρα!) και δεν μπορούμε να μπούμε. Εννοείται πως ακόμα και αν διαλέγαμε BMW με τίποτα δεν θα την αγοράζαμε απο εκεί. (BMW κηφισίας στο μαρούσι)
-
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
Στο Α3 A/C και ηχοσύστημα πάνε extra πακέτο, ευρώ 1.900.Ξαναλέω όχι στα Α3 TFSI. Ρώτησα την Πέμπτη στην αντιπροσωπία...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για την BMW μια που το ανέφερες έχω τη χειρότερη εικόνα, με το ζόρι τους έβγαζες λέξη, μόνο παρακάλια δεν ήθελαν για να σου απαντήσουν και στην πιο απλή ερώτηση ενω έδειχναν με κάθε τρόπο πως τους ενοχλείς(!) και τους ταράζεις την ησηχία τους. Είχα πάει με τον πατέρα μου να δούμε την 5 και αφού μας είχε σπάσει τα νευρα με τη γαιδουριά του ο πωλητής μόλις του ζήτησα να δούμε και τη Ζ4 μας απάντησε πως το αυτοκίνητο έχει πουληθεί (μέσα στην έκθεση τώρα!) και δεν μπορούμε να μπούμε. Εννοείται πως ακόμα και αν διαλέγαμε BMW με τίποτα δεν θα την αγοράζαμε απο εκεί. (BMW κηφισίας στο μαρούσι)
Eγώ μετά από αυτή την ατάκα τους θα τους έλεγα ότι ενδιαφερόμασταν για 5 (πχ) εταιρικά BMW αλλά με την στάση σας ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Δεν υπήρχε περίπτωση με αυτήν την προσβλητική τους συμπεριφορά να τους άφηνα!
Αλλά τι λέω εδώ οι της VW το έχουν καβαλήσει...έχω πάμπολλα παραδείγματα. -
Μια που το έφερε η κουβέντα να προσθέσω στην πολύ καλή εντύπωση απο την mercedes και την κάκιστη της BMW τα εξής:
Audi: ευγενικοί και εξυπηρετικοί
Toyota: επίσης όλα οκ αλλα λίγο απρόσιτοι
Volvo: ευγενέστατο αλλα εντελώς άσχετοι! ισως έφταιγε το οτι είναι καινούρια αντιπροσωπία αλλα ήταν σαν να μην είχαν διαβάσει καν τα προσπέκτους. ισως πλέον να είναι οκ βέβαια, τότε μόλις είχε πρωτοανοίξει η volvo hellas στη κηφισσίας
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
ότι τον (μας) κοροιδεύει η αντιπροσωπεία,ίσως?Ότι άλλο 18500 ευρώ με βασικό εξοπλισμό τασάκι χωρίς αναπτήρα και άλλο 21000 ευρώ για να φτάσει την αξιοπρέπεια του ανταγωνισμού σε εξοπλισμό?
Φίλε μου μάλλον έχεις άγνοια εντελώς για τιμές και εξοπλισμό. Μα πάνω απο όλα απάντησες χωρίς στην ουσία να διαβάσεις το μήνυμα μου. Η ερώτηση ήταν να αγοράσω το 150 με πλήρη εξοπλισμό στα 23000? Και μετά κάνει διάφορα παράπονα για τις χρεώσεις. Μα οι χρεώσεις που μας λέει είναι μέσα και λιγότερες απο την αρχική τιμή που μας είπε. Αν δεν το κατάλαβες και τώρα
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ A/C ΣΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ Α3 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙΣ 1500ΕΥΡΩ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΩΣ 2.0 ΚΥΒΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ;Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Στον βασικό εξοπλισμό του Α3 δεν περιλαμβάνετε κανενός είδους air-condition ή κλιματισμού εκτός ίσως απο τα παράθυρα!!!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
ότι τον (μας) κοροιδεύει η αντιπροσωπεία,ίσως?
Ότι άλλο 18500 ευρώ με βασικό εξοπλισμό τασάκι χωρίς αναπτήρα και άλλο 21000 ευρώ για να φτάσει την αξιοπρέπεια του ανταγωνισμού σε εξοπλισμό?
Φίλε μου μάλλον έχεις άγνοια εντελώς για τιμές και εξοπλισμό. Μα πάνω απο όλα απάντησες χωρίς στην ουσία να διαβάσεις το μήνυμα μου. Η ερώτηση ήταν να αγοράσω το 150 με πλήρη εξοπλισμό στα 23000? Και μετά κάνει διάφορα παράπονα για τις χρεώσεις. Μα οι χρεώσεις που μας λέει είναι μέσα και λιγότερες απο την αρχική τιμή που μας είπε. Αν δεν το κατάλαβες και τώρα
Eντάξει τώρα που μου το είπες γουρλωμένος το κατάλαβα!
Τρεις λαλούν και δυο πετούν φίλε μου interland...
Παρεμπιπτόντως,λιγότερη δηκτικότητα δεν σε βλάπτει...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
ότι τον (μας) κοροιδεύει η αντιπροσωπεία,ίσως?
Ότι άλλο 18500 ευρώ με βασικό εξοπλισμό τασάκι χωρίς αναπτήρα και άλλο 21000 ευρώ για να φτάσει την αξιοπρέπεια του ανταγωνισμού σε εξοπλισμό?
Eντάξει τώρα που μου το είπες γουρλωμένος το κατάλαβα!
Τρεις λαλούν και δυο πετούν φίλε μου interland...
Παρεμπιπτόντως,λιγότερη δηκτικότητα δεν σε βλάπτει...
Ας παραμείνουμε στο θέμα μας που είναι η 150 και όχι οι συμβουλές απο άγνωστους σε άγνωστους.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Στο Α3 A/C και ηχοσύστημα πάνε extra πακέτο, ευρώ 1.900.
Ξαναλέω όχι στα Α3 TFSI. Ρώτησα την Πέμπτη στην αντιπροσωπία...
Πολύ σωστά
-
Ας παραμείνουμε στο θέμα μας που είναι η 150 και όχι οι συμβουλές απο άγνωστους σε άγνωστους.
Το θέμα είναι αυτό:
Mercedes A150 vs A3 vs Golf
Αν σταματήσουμε τις συμβουλές/προτάσεις, να σταματήσουμε και να γράφουμε, ειδικά όσον αφορά στα 'συγκριτικά'
Ή μήπως είμαστε όλοι γνωστοί;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το θέμα είναι αυτό:
Αν σταματήσουμε τις συμβουλές/προτάσεις, να σταματήσουμε και να γράφουμε, ειδικά όσον αφορά στα 'συγκριτικά'
Ή μήπως είμαστε όλοι γνωστοί;
-
Ρε παίδες ηρεμία. Συζήτηση κάνουμε έτσι δεν είναι?
Σωστά ειπώθηκε 'πώς παραπονιέσαι για τιμές και εξοπλισμούς, αφού τα έχεις υπολογίσει στα 23 χιλιάρικα'.
Δεν έγινα απόλυτα κατανοητός. Απλά ήθελα να τονίσω ότι σε μία εποχή που αφενός η κερδοφορία της mercedes έχει πιάσει πάτο και αφετέρου η ελληνική αγορά έχει ουσιαστικά γεμίσει δώρα, είτε σε επίπεδο εξοπλισμού είτε σε χρηματοδοτικά προγράμματο, κάποιος πωλητής της mercedes, που δεν μπορεί να λειτουργούσε αυτοβούλως, θεώρησε πρέπον κατά τη διάρκεια της πρώτης μου επισκέψεως στην αντιπροσωπεία του, να αποκρύψει πολλά στοιχεία, όπως αυτά που εν προκειμένω ανέφερα.
Σόρρυ για το μακροσκελές του μηνύματος, αλλά για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις.
-
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ A/C ΣΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ Α3 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙΣ 1500ΕΥΡΩ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΩΣ 2.0 ΚΥΒΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ;
Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Στον βασικό εξοπλισμό του Α3 δεν περιλαμβάνετε κανενός είδους air-condition ή κλιματισμού εκτός ίσως απο τα παράθυρα!!!
ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ, ΤΟ A/C ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΤΗΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΙΑ PICCANTO, ΣΤΟ Α3 ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ;
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΔΙΑΣΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟ (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΗΤΑΝ Ο ΠΙΚΑΣΟ) ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΙΠΕ:
'ΑΠΛΑ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΙ ΤΗ ΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ (ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΟΥ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ)'.
ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ AUDI ΚΑΙ VW. -
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ A/C ΣΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ Α3 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙΣ 1500ΕΥΡΩ; ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΩΣ 2.0 ΚΥΒΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ;
Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Στον βασικό εξοπλισμό του Α3 δεν περιλαμβάνετε κανενός είδους air-condition ή κλιματισμού εκτός ίσως απο τα παράθυρα!!!
Ρε παιδια ειστε σιγουροι??
Γιατι οταν το πηρα εγω **δεν **δινοταν χωρις διζωνικο κλιματισμο και ραδιο-CD??
Υπάρχει Α3 χωρις air-condition??Για πιο Α3 λετε? -
Σε ερώτηση στην αντιπροσωπεία της AUDI γιατί το Α4 1,8 ΤQ δείχνει να ξεκινάει 2,5-3Κ κάτω από την τιμή που έλεγαν ΟΛΑ τα περιοδικά πήραμε την απάντηση ότι αυτή είναι μία έκδοση που δεν εισάγεται κανονικά, απλά την έχουμε για να φέρνουμε κόσμο στις εκθέσεις... Να σκεφτείτε ότι δεν είχε πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, ζάντες αλ. ηλ. καθρέφτες, κτλ...
-
Το τασάκι το δίναν δώρο; Ε, ρε μας δουλεύουν...
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Το τασάκι το δίναν δώρο; Ε, ρε μας δουλεύουν...Εγώ που δε καπνίζω μπορώ αντί για τασάκι να πάρω 'πατάκια';
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το τασάκι το δίναν δώρο; Ε, ρε μας δουλεύουν...
Εγώ που δε καπνίζω μπορώ αντί για τασάκι να πάρω 'πατάκια';
τι να τα κάνεις? Για σένα έχουμε δώρο καταπληκτικά, μοναδικής ποιότητος αλεξήλια! Εξαρετικά χρήσιμα!
-
Όπως υποσχέθηκα, εντυπώσεις από το δίλιτρο Α3.
Μου φάνηκε λίγο σκληρό, όσοι ξέρουν από Γούναρη στην Α. Γλυφάδα, ήταν κάπως κουραστικό με όλες αυτές τις λακούβες. (Το RΧ-8 είναι πιο άνετο!). Παρ' όλα αυτά, άνετο σε καλής ποιότητας οδόστρωμα, καλοί χώροι. Επιταχύνσεις λογικές, ρεπρίζ δεν καταφέραμε ουσιαστικά να δούμε.
Τιμόνι, κιβώτιο κτλ δεν έχω προσωπική άποψη, καθώς δε με άφησε ο 'κολλητός' να το τεστάρω.
Επιμένω στο κόλλημά μου, Α200, σε αυτήν την περίπτωση. Το Α3 δε δείχνει τα λεφτά του, και νομίζω όχι μόνο από πλευράς διαφορετικότητας εμφάνισης.