-
Το αστέρι πάρε. Μακράν το πιο εντυπωσιακό από όλα και το πιο σπάνιο, έχω βαρεθεί να βλέπω καινούργια γκολφάκια και A3 ενώ Α150 μία φορά έχω δει μόνο και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση (θετική πάντα )
-
IKE Δεν ξερω τι λες, αλλα ο Ιασωνας οταν πηγε να δει το οικοπεδο στο οποιο θα εριχνε 'ενα δυο δωματιακια' ειχε γκολφ 1.... ισως μετα αναβαθμιστικε στο ρενο 19...
Παιδες, οτι και να λετε, το ρετιρε ηταν σταθμος στην ιστορια των ελληνικων σειρων...
Καταρχας ειναι η 1η σειρα που εκνευριζεσαι οταν την βλεπεις, γιατι ειναι ακριβως οπως η ελληνικη πραγματικοτητα! Ενα ειδος πρωιμο ριαλιτι!!! -
Εγώ 8α έπαιρνα το Α3...
μάλλον είμαι ανάποδος -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Καταρχας ειναι η 1η σειρα που εκνευριζεσαι οταν την βλεπεις, γιατι ειναι ακριβως οπως η ελληνικη πραγματικοτητα! Ενα ειδος πρωιμο ριαλιτι!!!μάλλον δεν έχεις παρακολουθήσει 'Αυθαίρετους' ποτέ...
-
Η καινούρια Α έχει θαυμάσια σχεδίαση με υψηλότατη ποιότητα κατασκευής, νομίζω ότι θα το απολαύσεις!
Κανένα πρόβλημα στο παρκάρισμα, άνετο στην κίνηση και έχει και το κύρος του αστεριού!
Οι κριτικές που έχει λάβει από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου είναι εξαιρετικές! -
Áöïý ãïõóôÜñåéò ôçí Á 150 ãéáôß êÜèåóáé êáé ôçí øÜ÷íåéò ôüóï ðïëý ôçí äïõëåßá? ÐÜíôùò åßíáé ìßá áñêåôÜ êáëÞ åðéëïãÞ.
ÐëçñïöïñéáêÜ , åãþ óôç èÝóç óïõ ìÜëëïí èá äéÜëåãá ôçí Á3. -
...και εγώ το Α3 θα διάλεγα.
-
A3 Sportback από μένα.
-
Α3 και από μένα (τελικά είμαι ανάποδος άνθρωπος... , πάω τα audi και δεν πάω τα golf )
-
Κι εγώ ως πιο ανάποδος Golf αφού δεν υπάρχει λόγος να πληρώσω το Golf περρισότερο και το αστέρι δεν μου λέει απολύτως τίποτα
-
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου
-
BMW 116.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
BMW 116.To BMW πάντως πρέπει να υστερεί σε χώρους...
-
Στο πορτμπαγκάζ σίγουρα ναι. Για επιβάτες μάλλον είναι στα ίδια. Όμως είναι πιο άνετο, πιο καλά στημένο και (θεωρώ) πολύ ομορφότερο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
......και (θεωρώ) πολύ ομορφότερο.Σαν μποτάκι αθλητικού παπουτσιού είναι Μάνο, για μένα η ασχημότερη BMW αυτή την στιγμή
-
Στο δρόμο είναι πολύ ομορφότερη από τις φωτογραφίες. Την έχω δει και μου άρεσε. Δεν θυμίζει κλασική BMW, αλλά έχει πολύ ιδιαίτερο σουλούπι, το οποίο εμένα μου άρεσε. Για άλλους μοιάζει με μποτάκι-ολλανδικό τσόκαρο-παπούτσι.
-
Στον δρόμο και εγώ έχω δει καμια 20ρια...ποτέ δεν κρίνω ένα καινούριο αυτοκίνητο από τις φωτό, καμία σχέση όταν το δεις από κοντά!
Μποτάκι αθλητικό Pony εάν τα θυμάσαι, αυτά που φόραγε ο Γκάλης!
Sorry για τo offtopic
-
Την 116 με τίποτα. Ουσιαστικά είναι διθέσιο. Πίσω διαφέρει ελάχιστα από το 206cc, κυριολεκτικά, ειδικά αν ο οδηγός είναι πάνω από 1,85, όπως εγώ.
Για το Sportback, χρειάζεται συμβιβασμός στα extra, καθώς ανεβαίνει πολύ η τιμή του.
Πήρα την 150 για test drive χτες. Βασικά, πλησιάζει πολύ στο ιδανικό γι΄αυτά τα χρήματα, οπότε...τελειωμένη η ιστορία.
-
Οποτε ........Καλοριζικη!!!
-
Σχετικό: ότι σου κάνει 'κλίκ' να διαλέξεις vitoribo και καλοτάξιδο να είναι.
Άσχετο: το golf που είχε ο 'Ιάσωνας' στο ρετιρέ ήταν το προσωπικό του αυτοκίνητο μετά πήρε sirocco.
Ρε παιδιά τόσες σελίδες σε θέμα που συμετέχει golf δεν έχει ξεκινήσει καμία διαμάχη ακόμα παράξενο;
Mercedes A150 vs A3 vs Golf