-
Ξεχασα να σας πω οτι και το σφυριγμα της τουρμπινας ακουγετε πιο εντονα
τρελα παιδια τρελα χαλαλι τα 520 ευρω -
Ο χρήστης asanakis kostas έγραψε:
Ξεχασα να σας πω οτι και το σφυριγμα της τουρμπινας ακουγετε πιο εντονα
τρελα παιδια τρελα χαλαλι τα 520 ευρωΟΚ δεν πειραζει.Σου δωσανε καποιες οδηγειες σχετικα με τη χρηση του,τα λαδια κτλ.Κατι που θελει ιδιαιτερη σημασια.Περιεγραψε μας την ολη διαδικασια αν εχεις ορεξη,σε ρωτησανε τι θες κτλ.Αντε ρε Κωστα με το τσιγκελι στα βγαζω!!!
-
Ο χρήστης asanakis kostas έγραψε:
Ολα καλα παιδια το προγραμμα μπηκε κανονικα.
Αλλο αυτοκινητο γεμιζει απο χαμηλα πολυ πιο γεμματα.
Αμα βγαλω το ASR και πατησω αποτομα το γκαζι σπινιαρι σαν τρελο
Απο την OVERLOAD μου ειπαν οτι μετα απο 200χλμ θα δω πραγματικη διαφορα .καταρχας καλοταξιδο!
δευτερον ποιά έκδοση εχεις του μπραβο? 120,150,150 σπορ?
-
To 150 το sport εχω.Η ολη διαδικασια κραταει 2 ωρες,στην αρχη αντιγραφει το προγραμμα και το
στελνει στα κεντρικα στην OVERLOAD.
Αυτοι εκει βαζουν τις απαραιτητες ρυθμισεις και το ξαναστελνουν στον αντιπροσωπο.
Αυτος το παιρναει στον εγκεφαλο και βγαινουμε στο δρομο για δοκιμες.
Στην αρχη πηγαινα με τριτη ταχυτητα με 3χιλιαδες στροφες για καμια πεντακοσια μετρα και μετα μου ζητησε να πατησω τερμα το γκαζι μεχρι τον κοφτη.Μετα την ξανακαναμε αυτην την διαδηκασια με το SPORT το κουμπι πατημενο και τριτη ταχυτητα μεχρι τους κοφτες.Σε ολη την διαρκια της διαδηκασιας αυτης ο αντιπρωσοπος ηταν με το LAPTOP ανοιχτο και κατεγραφε διαφορα δεδομενα τα οποια κατοπιν τα εστειλε παλι στα κεντρικα της OVERLOAD και περιμεναμε κανα μισαωρο μεχρι να τα ελενξουν ξανα για να μας δωσουνε το ΟΚ οτι ολα ειναι καλα και οτι μπορω να φυγω.Η ολη διαδικασια εδειξε οτι ειναι πολυ επαγγελματιες και γιαυτο αλλωστε εχουν και καλο ονομα στην πιατσα. -
Το πρόγραμμα δουλεύει συνεχώς ή όταν έχεις το Sport πατημένο;
-
το προγραμμα στο περασανε στο σπορ κουμπακι ή είναι ανοιχτο ανεξάρτητα αν εχεις πατημένο του κουμπί?
αλλάζει κάτι τώρα αν το πατήσεις? μόνο το τιμόνι?
δεχονται να σου βγάλουν το πρόγραμμα προσωρινα για να μη σε πάρουν πρέφα απο αντιπροσωπεία κτλ αν παίζει κάποιο πρόβλημα?
σου είπαν πόσα άλογα περίπου πάει με τη ρύθμιση για 95αρα?
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το πρόγραμμα δουλεύει συνεχώς ή όταν έχεις το Sport πατημένο;Δουλευει συνεχως ,αλλαζει τα δεδομενα και με το ΣΠΟΡΤ πατημενο αλλα και χωρις αυτο.
Μου δωσανε μια καρτα με εναν αριθμο και μπορω ανα πασα στιγμη να βαλω το εργοστασιακο προτραμμα η αμα θελω να το πουλησω κιολας σε καποιον αλλον.
Με την ρυθμιση για 95αρα βενζινα μου ειπαν οτι χανω περιπου 5 αλογα και ενα κιλο ροπης σε σχεση με την ρυθμιση για 100ρα βενζινα.Το εκανα ομως γιατι οι βενζινες που εχουμε δεν ειναι και οι καλυτερες του κοσμου. -
Ο χρήστης stred έγραψε:
Καλημέρα και από μένα
Να πω κι εγώ το πρόβλημά μου. Εδώ και κανά μήνα ακουγόταν ένας θόρυβος στην πίσω δεξιά μεριά του αυτοκινήτου και κυρίως όταν οδηγούσα σε ανώμαλο έδαφος. Στις λακούβες δεν ακουγόταν ιδιαίτερα αλλά εδώ που μένω που έχει τσιμεντένιους δρόμους και όχι άσφαλτο ακουγόταν πολύ. Σαν να είχε πρόβλημα στο αμορτισέρ. Το πήγα σ ένα γνωστό μου συνεργείο το έψαξε, το έψαξε, έβγαλε το αμορισέρ το ξαναέβαλε, τελικά δεν ήταν αυτό. Αφού το πάλευε μία μέρα τελικά δεν βρήκε τι ήταν και μου είπε να το ξαναπάω. Το πάω και από εκεί που το πήρα, το κάνουμε μια βόλτα και μου λέει ο ηλεκτρολόγος ότι πρέπει να είναι μια φύσσα η οποία κουνιέται και κοπανάει στη λαμαρίνα και μου λέει να κλείσω ένα ραντεβού να το ψάξουν μετά τις γιορτές.
Από τότε πήγα Αθήνα-Θεσσαλονίκη κι έχω κάνει 1500 χλμ και εξακολουθούσε να κοπανάει. Εδώ και καμιά βδομάδα καθόλου θόρυβος . Τι ανώμαλο έδαφος, τι γραμμές τραίνου, δεν ακούγεται τίποτα. Είναι να το πάω μέσα στη βδομάδα να το δουν μαζί με το service των 30000 χλμ αλλά δεν κοπανάει καθόλου.
Είμαι σίγουρος ότι εάν δε βρουν τίποτα και το πάρω, μετά θα αρχίσει να χτυπιέται πάλι και θα μου σπάσει τα νεύρα. Νόμος του Μέρφυ!το'παθα και γω το καλοκαίρι.. ενα θόρυβο πίσω δεξια σαν μεταλικο παξιμαδι να μην εχει σφιχτει
δε μπορουσα να φυγω απο τη δουλεια λόγω αδειών.. οταν μπορεσα μετα απο 2 βδομάδες είχε εξαφανιστει.. αν τελικα καταφερεις να βρεις τι είναι πες κάτι..
Γεια σας,
το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ με το δικό μου. Το έχω ακριβώς εδώ και ένα χρόνο. Θόρυβος στο πίσω δεξί μέρος (εμένα μου ακούγεται σαν πλαστικός θόρυβος, όχι μεταλλικός πάντως) όταν περνάω πάνω από ανώμαλο έδαφος (λακούβες χωματόδρομος κλπ). Το πήγα στην αντιπροσωπεία και μου έσφιξαν την 5η πόρτα αλλά δεν λύθηκε. Το περίεργο είναι ότι μάλλον το ακούω μόνο όταν το οδηγάω!!! Σε 2 περιπτώσεις που δεν οδηγούσα εγώ (την μια ήμουν συνοδηγός και την άλλη στην πίσω θέση) δεν μπορώ να πω ότι το άκουσα.
Επίσης και σε εμένα σταμάτησε πριν ένα 2μηνο για καμιά εβδομάδα και μετά άρχισε πάλι μόνο του...
Αν έχετε κάτι νεότερο πάνω στο θέμα παρακαλώ πολύ αναφέρετε το εδώ γιατί είναι πολύ εκνευριστικός αυτός ο τριγμός και δεν με αφήνει να χαρώ το αυτοκίνητο. Είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το αμάξι
-
Ζηλεύωωωωω!!!!! ...μπράβο φίλε να ευχαριστηθείς το προγγραματάκι (θα περιμένουμε βέβαια και την πάροδο του χρόνου να δούμε πως θα εξελιγχθεί).....Καλή τιμή μου ακύστηκαν τα 520,00€πουλα!
+30 άλογα ε?!...Καλορίζικα και καλοταισμένα!
Τώρα σχετικά με τους τριγμούς που ακούνε διάφοροι φίλοι , εγώ ευτυχώς δεν ακούω κανέναν (όχι δεν είμαι κουφός)....τι να πω...δεν ξέρω.
**Λάδια **που κοιτάζω δεν έχει τσιμπίσει καθόλου.
Μόνο η στάθμη των υγρών των φρένων είναι κάπως χαμηλή...θα περάσω από αντιπροσωπεία να ρωτήσω τι μπορεί να συμβαίνει. -
Αν δεν εχεις δει τπτ ύποπτο εκεί που παρκάρεις, τότε κατά πάσα πιθανότητα φθαρμένα τακάκια.
-
Μου το είπε και ο τεχνίτης που πήγαινα το Punto ( προ Bravo )....αλλά έχω μόνο 17800 χιλιόμετρα και δεν είμαι και οπαδός του φρένου....κάτι άλλο συμβαίνει.
Τώρα που το σκέφτομαι νομίζω οτι ηταν χαμηλά από την ημέρα που το παρέλαβα. -
Φίλοι μου παρέλαβα σήμερα!
Του έδειξα ποιος είναι το αφεντικό. Κόφτες, φλικ, φρεναρίσματα, πήρα την αίσθηση του. Πάει ωραία, πάτάει ωραία, κινητήρας αρκετά σβέλτος και τραβάνε ακόμα και οι μεγάλες σχέσεις απο χαμηλά ακόμα και σε ανηφόρα. Το κιβώτιο ήταν μια χαρά, η ανάρτηση ανέλπιστα καλη, βασικά όσο ενδοτική έπρεπε! Άνεση σε συνδυασμό με ένα σωστό setup που ελέγχει όμορφα το πλάισιο και το body roll. To φινίρισμα ήταν σε γενικες γραμμές αψεγάδιαστο, όλα στην θέση τους. Ενα κομματι το αμάξι!!! Ωραία και οι αυτοματισμοί. Καλόβολο αμάξι και όσο σκέφτομαι πως έδωσα μολις 17700 πιστεύω πως τους έκλεψα κιόλας!
Στα πλην της υπόθεσης, ο αυξημενος θόρυβος, μάλλον αεροδυναμικός και το USB που για να αλλαξεις κομμάτι μπορείς να το κάνεις μόνο μεσω του τιμονιού. Κουλό!
Φωτογραφιές το Σ/Κ γιατί πνίγομαι στην δουλειά!
-
Κόφτες από την πρώτη μέρα; Αγωνιστικό στρώσιμο; Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης dimkrm έγραψε:
Φίλοι μου παρέλαβα σήμερα!Του έδειξα ποιος είναι το αφεντικό. Κόφτες, φλικ, φρεναρίσματα, πήρα την αίσθηση του. Πάει ωραία, πάτάει ωραία, κινητήρας αρκετά σβέλτος και τραβάνε ακόμα και οι μεγάλες σχέσεις απο χαμηλά ακόμα και σε ανηφόρα. Το κιβώτιο ήταν μια χαρά, η ανάρτηση ανέλπιστα καλη, βασικά όσο ενδοτική έπρεπε! Άνεση σε συνδυασμό με ένα σωστό setup που ελέγχει όμορφα το πλάισιο και το body roll. To φινίρισμα ήταν σε γενικες γραμμές αψεγάδιαστο, όλα στην θέση τους. Ενα κομματι το αμάξι!!! Ωραία και οι αυτοματισμοί. Καλόβολο αμάξι και όσο σκέφτομαι πως έδωσα μολις 17700 πιστεύω πως τους έκλεψα κιόλας!
Στα πλην της υπόθεσης, ο αυξημενος θόρυβος, μάλλον αεροδυναμικός και το USB που για να αλλαξεις κομμάτι μπορείς να το κάνεις μόνο μεσω του τιμονιού. Κουλό!
χεχε, ωραίος! ποια έκδοση? χρώμα? καλοτάξιδο!!
εγω πάλι νομίζω πως ο θόρυβος είναι απο τα λάστιχα, το δικό σου με ποια ήρθε?
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
120 Emotion σε Maranello Red με έξτρα το BlueMe και κανονική ρεζέρβα.
Το λαστιχάκι είναι Sportcontact 3. Δεν είμαι σίγουρος ότι ο θόρυβος είναι από τα ελαστικά γιατί κάνει ποιο έντονα την παρουσία του μετά τα 130km/h. Έχω περάσει πολύ κακές επιφάνειες και ο θόρυβος των ελαστικών τολμάω να πω πως ήταν αρκετά καλά ελεγχόμενος.
-
Ο χρήστης dimkrm έγραψε:
120 Emotion σε Maranello Red με έξτρα το BlueMe και κανονική ρεζέρβα.
Το λαστιχάκι είναι Sportcontact 3. Δεν είμαι σίγουρος ότι ο θόρυβος είναι από τα ελαστικά γιατί κάνει ποιο έντονα την παρουσία του μετά τα 130km/h. Έχω περάσει πολύ κακές επιφάνειες και ο θόρυβος των ελαστικών τολμάω να πω πως ήταν αρκετά καλά ελεγχόμενος.
Φίλε dimkrm...καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο!
Σχετικά με το θόρυβο και εγώ (με Bravo 150sport) πιστεύω ότι είναι από τα λάστιχα. Αλήθεια τι διάσταση ελαστικά φοράει το 120άρι , τι προφίλ?...να το ευχαριστηθείς φίλε!... -
Μετά τα 130 οι θόρυβοι είναι κυρίως αεροδυναμικοί εξαιτίας των μεγάλων καθρεφτών και της μέτριας ηχομόνωσης του αυτοκινήτου.
-
Καλημέρα και από μένα, έφτασα αισίως τα 7κ χλμ στο 120άρι maranello red μου, και αυτό που με προβληματίζει τελευταία είναι ότι το πρωί συνήθως το ρελαντί δεν φτάνει τις 1400 στροφές, αλλά μένει περίπου στις 1000-1100 και μετά από κανα δυο λεπτά πέφτει στις 800 εκεί που πρέπει. Διάβασα σε προηγούμενο ποστ ότι έχει παρουσιασθεί και σε κάποιον ακόμα φίλο. Είναι νορμάλ αυτό? Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος? Ο φίλος που του το έκανε, πως το έλυσε? Επίσης έχω την υπόνοια ότι μου τσιμπάει λίγο στα λάδια αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που ήταν η στάθμη όταν το πήρα! (πρέπει να καλύπτει όλη την 'ψηφιδωτή' επιφάνεια του δείκτη? σε μένα είναι λίγο πάνω από την μέση). Επίσης εμφανίζεται που κ που ο κλασικός τριγμός πίσω δεξιά, αλλά αυτή την περίοδο δεν ακούγεται!
Για τον φίλο που ρώτησε ποιο πάνω το 120άρι emotion έρχεται με 225/45/R17 (και συνήθως με SC3).
Εν τάξη δεν το συζητώ ότι το αυτοκίνητο είναι ακόμα σκέτη
-
Ο χρήστης dimkrm έγραψε:
Φίλοι μου παρέλαβα σήμερα!Του έδειξα ποιος είναι το αφεντικό. Κόφτες, φλικ, φρεναρίσματα, πήρα την αίσθηση του. Πάει ωραία, πάτάει ωραία, κινητήρας αρκετά σβέλτος και τραβάνε ακόμα και οι μεγάλες σχέσεις απο χαμηλά ακόμα και σε ανηφόρα. Το κιβώτιο ήταν μια χαρά, η ανάρτηση ανέλπιστα καλη, βασικά όσο ενδοτική έπρεπε! Άνεση σε συνδυασμό με ένα σωστό setup που ελέγχει όμορφα το πλάισιο και το body roll. To φινίρισμα ήταν σε γενικες γραμμές αψεγάδιαστο, όλα στην θέση τους. Ενα κομματι το αμάξι!!! Ωραία και οι αυτοματισμοί. Καλόβολο αμάξι και όσο σκέφτομαι πως έδωσα μολις 17700 πιστεύω πως τους έκλεψα κιόλας!
καλοτάξιδο ... αν και με τους ρυθμούς που πας βλέπω να σου μένει το μοτέρ στο χέρι και να κατηγορείς την φιατ για αναξιοπιστία...
-
Ο χρήστης dimkrm έγραψε:
Κόφτες με το που το πήρες; Είπαμε να μην είμαστε ψείρες, αλλά ο κινητήρας σίγουρα (και από τη δικιά μου εμπειρία, μάλλον και το κιβώτιο) θέλουν στρώσιμο . Μετά θα σου καίει λάδια, θα βήχει, θα κάνει, θα ράνει, και θα σου φταίει η καταραμένη η Fiat.
Καλορίζικο πάντως!
Fiat Bravο 2007