-
Ο χρήστης noe έγραψε:
εμενα μου δωσανε πιθανη ημερομηνια παραλαβης την 22/11 στην αρχη και τσιμπισαν την προκαταβολη των 2000 €. τωρα μου λενε οτι εχει εβδομαδα κατασκευης την 46! και εγω δεν ξερω ποτε θα το παρω.με λιγα λογια δε γουσταρω να με δουλευουνε(αυριο θα περασω απο κει για να δω τι παιζει)Κοίτα και εμένα μου είχαν πει 2-2,5 μήνες για την παράδοση, αλλά ήρθε πολύ νωρίτερα. Τι να σου πω, καλή τύχη!
-
Και μένα είχε έρθει πάνω στο μήνα ειδική παραγγελία από τα πρώτα που ήρθαν στην Ελλάδα.
-
Και για μενα το ιδιο με το supergeorge μου ειχαν πει 2-2,5ω μηνες και ηρθε σε 1 μηνα και κατι μερες και μαλιστα με 1χλμ μονο στο χιλιομετρητη.
-
τελικα η παραγγελια εγινε στις 29-09-09 και η ημερομηνια κατασκευης ειναι η 46η εβδομαδα(δηλ. 9-14/11/09). στην αντιπροσωπεια επιμενουν οτι μεσα σε δυο μηνες παραδηδουν αυτοκινητο. τωρα πως θα τα προλαβουν το αυτοκινητο να φτιαχτει στο εργοστασιο στις 10-11-09 και στα τελη του ιδιου μηνα να ειναι στα χερια μου θα δηξει!!! οπως και να εχει ........υπομονη αυτοκινητο παραγγηλαμε οχι πιτσα.
Υ.Γ το ειδα αλλιως το πραγμα -- πιο ηρεμα
-
Και με εμενα ετσι εγινε μην αγχωνεσαι!!!Αρχες Ιουνιου παραχθηκε και 19 Ιουνιου πηγα στην αντιπροσωπια και το πηρα σχεδον .Τι ωραια μερα που ηταν εκεινη
-
Ειχε κανενας θεμα με τη σταθμη των υγρων του ψυγειου;Εμενα εχουν πεσει στο ΜΙΝ χωρις να εχω προσεξει καποια διαροη η' κατι τετοιο!!!
Οταν το ξεσκιζετε εχετε καταναλωση λαδιου εστω και λιγο (γυρω στα 100ml) η' εχω μονο εγω καποιο προβλημα; -
φυσικη ειναι η καταναλωση λαδιου σε κινητηρες που δεν ''ανοιξαν'' και μαλιστα τοσο λιγο!
-
8000ΧΛΜ εχω!Ειναι λογικο για οταν το τρεχω η' τωρα που ειναι αστρωτο;;;Για τα υγρα του ψυγειου τι λετε που ειναι πεσμενα!!!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Για τα υγρα του ψυγειου τι λετε που ειναι πεσμενα!!!Εισαι σιγουρος πως οταν παρελαβες το αμαξι ηταν στο MAX ?
-
Ειχε κανενας θεμα με τη σταθμη των υγρων του ψυγειου;Εμενα εχουν πεσει στο ΜΙΝ χωρις να εχω προσεξει καποια διαροη η' κατι τετοιο!!!Mπορεί να έφυγε ο αέρας που τυχόν υπήρχε στο σύστημα. Συμπλήρωσε και αν δεν ξαναπέσει όλα καλά.
-
Ειχε κανενας θεμα με τη σταθμη των υγρων του ψυγειου;Εμενα εχουν πεσει στο ΜΙΝ χωρις να εχω προσεξει καποια διαροη η' κατι τετοιο!!!
Οταν το ξεσκιζετε εχετε καταναλωση λαδιου εστω και λιγο (γυρω στα 100ml) η' εχω μονο εγω καποιο προβλημα;Μεγάλε χαλάρωσε, όλα τα αυτοκίνητα καίνε λαδάκι, ειδικά στο στρώσιμο.
-
Ηταν λιγο παρακατω απο το ΜΑΧ αλλα οχι τοσο χαμηλα οσο ειναι τωρα!!!!
Ρε REALZEUS στα 8000χλμ που εχω ακομα στρωσιμο ειναι;;;;Γιατι εγω δεν του συμπεριφερομαι σαν να το στρωνω!! Οχι οτι το σκοτωνω αλλα δεν το χαιδευω κιολας!!!!!
-
Και μετά το στρώσιμο καίνε. Είδικα τα πολύστροφα ατμοσφαιρικά των Ιταλών (και ορισμένων Ιαπώνων) θεωρούν φυσιολογικό την κατανάλωση ελαίου καθώς έτσι είναι σχεδιασμένα και δεν είναι κακό αυτό. Για αυτό υπάρχει και η βεργούλα για να τα κοιτάμε τα λαδάκια. Προχθές συμπλήρωσα στο Focus σχεδόν ένα λίτρο λάδι που έκαψε νέσα σε 13,000 χιλιόμετρα (συνολικά έχει 134.000). Αυτοκίνητο είναι και θέλει το λαδάκι, την βενζινούλα και το νεράκι του.
-
Μηπως ξερει καποιος τι μαρκα ειναι ειναι τα αμορτισερ (τα μαμα) του BRAVO;;;
-
Καλησπέρα και απο μένα μετα απο πολύ καιρό.... βρήκα επιτέλους χρόνο να κάνω και εγώ την αναφορά μου για το Bravo μου. Το αυτοκίνητο τώρα έχει 40.000 χιλιόμετρα το 95% αυτών στην Εθνική. Το αυτοκίνητο μετά τα 10.000 έχει βελτιωθεί πάρα πολύ απο κάθε άποψη. Ο κινητήρας ανταποκρίνεται πο΄λύ ΄καλύτερα ειδικά στις επιταχύνσεις και η κατανάλωση έχει μειωθεί σε καλά επίπεδα (καλύτερα απο ότι περίμενα). Το καλύτερο τεστ το αυτοκίνητο το έκανε τον άυγουστο οπου μέσα σε 15 μέρες έκανε τον γύρο της βόρειας Ιταλίας. Η διαδρομή που έκανε με τις κύριες στάσεις ήταν για όσους ξέρουν (Ανκόνα- Μπολόνια- Φερράρα - Πάδοβα - Πάρμα - Βενετία - Βερόνα - Κόμο - Λόυγκάνο - Μιλάνο - Πίζα - Φλωρεντία - Ρώμη - Ανκόνα) Σύνολο διαδρομής μαζί με διαδρομές σε χωριά κλπ κλπ 6.000 χιλιόμετρα. την διαδρομή την κατέγραψα ξεχωριστά με το ΤΡΙΠ Β.¨Το αυτοκίνητο δεν κυκλοφόρησε μέσα στις πόλεις εκτός της Ρώμης (στις περισσότερες δεν έμπαινε αυτοκίνητο και να έμπαινε όμως με αυτά που είδα δεν θα έμπαινα εγώ οι δρόμοι τους εντός ιστού πόλης είναι ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ χειρότεροι απο τους δικούς μας) με πολύ βάρος στην μισή διαδρομή (2 άτομα, αποσκευές φούλ πορτ μπαγκάζ και πίσω κάθισμα φούλ ψώνια γυναίκας (δεν έμαπινε ούτε καρφίτσα) το 80 % των χιλιομέτρων Autostrada και το υπόλοιπο επαρχιακές οδοί. Όταν έφτασα ανκόνα πήρα της μετρήσεις μέση ταχύτητα 132, μέση κατανάλωση 10,9. Βέβαια αυτό το όνειρο κράτησε μέχρι εκεί... στα πάτρια εδάφη η κατανάλωση στην εθνική είναι γύρω στο 12,5 με παρόμοια μέση. Πάντως ακόμα και έτσι καίει λιγότερο απο το προηγούμενο PEYGEOT 307 1,4 που είχα.
Απο προβλήματα μικρά:
1 κάποιες φορές στην εκκίνηση έβγαινε θαυμαστικό για τον αισθητήρα ΄πίεσης λαδιού αλλάχθηκε στην εγγύηση
2. το παράθυρο του συνοδηγού έκανε ένα θόρυβο στο κατέβασμα επισκευάσθηκε το ίδιο.
τίποτα μα τίποτα άλλο.Το μόνο που με ενοχλέι πλέον περισσότερο απο πρίν είναι το τιμόνι χωρίς το σπορ πατημένιο κκαι η τιμή που έχει πέσει πολύ τίποτα άλλο. ακόμα πιστέυω οτι έκανα την καλύτερξη αγορά στην κατηγορία...
-
Και να γράψω και μία διαπίστωση όσο αφορά την παρουσία του μπράβο εκεί. Κάνοντας όλα αυτά τα χιλόμετρα διαπίοστωσα καταρχήν οτι το αυτοκίνητο εκεί πουλάει πάρα μα πάρα πολύ για την ακρίβεια έχει γεμίσει ο τόπος. Το 90 % αυτών είναι πετρελαιοκίνητα (γιατι ως γνωστό αυτοι είναι ηλίθιοι και εχθροί του περιβάλλοντος κλπ κλπ)....
Το παράξενο είναι οτι απο τα 100 άδες που είδα μόνο 2 ήταν σε χρώμα maranello και το ένα ήταν ελβετικό. επίσης ελάχιστα ήταν μπλέ. Τα περισότερα΄(80 %) ήταν σε αποχρώσεις του Γκρί και αρκετα μάυρα. Επίσης έκπληκτος είδα οτι μόνο 3 απο όλα αυτά ήταν sport ή απλα με το κίτ (τα 2 maranello που είπα πριν και ένα μπλε στην Ρώμη) κανένα άλλο.... όλα αυτά μου φάνηκαν περίεργα γιατί είναι τα αντίθετα απο την ελλάδα παντού βλέπω maranello... και σχεδόν όλα σπορτ¨οπως και να το κάνουμε μου άρεσε που ήμουν διαφορετικός εκεί
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
Οποιος ενδιαφερεται για Bravo 150 Sport να υπολογιζει 10λτ/100χλμ σε αστικες συνθηκες και ειναι καλυμενος.10λιτ έχει αστική κατανάλωση το bravo sport και με αρκετή κίνηση και σε στενά.
Παρεμπιπτωντως, χθες έκανα μάλλον το ρεκόρ οικονομίας μου: Πύργο-Πάτρα-Πύργο, 200 χλμ, 100-120 χαω και κλιματισμό στο πήγαινε... 6,7 λιτ μέση!
Κατεβαινωντας, οι καταναλωσεις βελτιώνονται δραματικα. Πχ, στα 130 καίει 7,5 λιτ/100χλμ.
η κατανάλωση που έχω μετά απο 13.000χλμ+
μέσα στην πόλη είναι στα 9.8 lt , κολλημένο!! (το sport είναι απενεργοποιημένο)αλλά όταν κάνω ταξίδι χωρίς αυξομειώσεις στο γκάζι, με μια ταχύτητα στα 150 χλμ/ωρα, είμαι στα 9,0 lt, περίπου. πολύ λογική κατ' έμε για τα 150 άλογα του αυτοκινήτου (όταν είμαι στην εθνική έχω πάντα το sport ενεργοποιημένο).
με μια σούμα από τα προηγούμενα ποστς το bravo 150 έχει 10 μέσα στην πόλη, 9 με 150, 7.5 με 130 και 7 με 120... δε συμφωνώ (ούτε τα περιοδικά) με τις μετρήσεις αυτές αλλά το αφήνουμε στην άκρη για την ώρα...
και πάμε στο τελευταίο ποστ
Όταν έφτασα ανκόνα πήρα της μετρήσεις μέση ταχύτητα 132, μέση κατανάλωση 10,9. Βέβαια αυτό το όνειρο κράτησε μέχρι εκεί... στα πάτρια εδάφη η κατανάλωση στην εθνική είναι γύρω στο 12,5 με παρόμοια μέση.
τελικά στην ΕΛΛΑΔΑ με 130 σταθερά καίει 7.5 ή 13??
-
saxo στην Ελλαδα 130 σταθερά δεν γίνεται συχνα.... πατρών αθηνών πχ ή κορίνθου τρίπολης είναι δύσκολο και αυτές κάνω περισσότερο οθριαστικά κινούμαι σε ένα έυρος 100-160 οπότε΄η κατανάλωση είναι αυτή πάνω κάτω..... αντίθετα λαμία - λάρισα πχ η κατανάλωση μου είναι κοντά στο 10 ίσως και λίγο λιγότερο όσο για την ιταλία στον αριθμό χιλιομέτρων που έκανα την μέτρηση και με ποικίλλες συνθήκες και την AUTOstrada με σχεδόν πάντα γύρω στα 170 (με φρενάρισμα στα 130 στα ραντάρ που ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ) το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό κατα την γνώμη μου
-
12.5 παντως ειναι μεγαλη καταναλωση για ταξιδι
δεν εχω ξεπερασει το 13.5 και πηγαινα κομματια -
ρε qsis σωστή παρατήρηση αλλά θα ήθελα να τσεκάρεις πόσα χλμ βγάζεις εσύ με 6η και πόσα το bravo....
άλλο να στροφάρεις 3000 για 140 και άλλο 4000...τέσπα η ένστασή μου για το bravo πιο πολύ έχει να κάνει με την αναντιστοιχία τιμών που δίνουν περιοδικά και τιμές που ακούω εδώ και τιμές που βλέπω στο spritmonitor...
Fiat Bravο 2007