-
Όπως παλιά οι ταξιτζήδες έβαζαν μόνο ένα ηλεκτρικό παράθυρο (του συνοδηγού) και έβγαζαν τα χερούλια από τα πίσω.
Πρέπει να στοιχίζει περισσότερο στη Φίατ να μην έχει ηλεκτρικά παράθυρα σε όλα τα Μπράβο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όπως παλιά οι ταξιτζήδες έβαζαν μόνο ένα ηλεκτρικό παράθυρο (του συνοδηγού) και έβγαζαν τα χερούλια από τα πίσω.
Πρέπει να στοιχίζει περισσότερο στη Φίατ να μην έχει ηλεκτρικά παράθυρα σε όλα τα Μπράβο.Αυτό είχε μια λογική. Φαντάζομαι για 10, 12 ακόμα και 24 ώρες να υπάρχει ανοιχτό παραθυρο πίσω απο τον οδηγό. Όλοι με ψύξη και πιάσιμο στους ώμους, πλάτη και αυχένα θα ήταν ...
Παλιότερα πάντως στις βασικές εκδόσεις ηλεκτρικά παραθυρα μόνο μπροστά είχαν ενώ τα πίσω ήταν ή με παραγγελία ή σε καλύτερη έκδοση. Ακόμα και τώρα όμως δεν είναι πολλοί αυτοί που τα έχουν στανταρ (σίγουρα βέβαια απο μικρομεσαία και πάνω) γιατί στα μικρά έχω την εντύπωση ότι ούτε σαν έξτρα υπάρχουν. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πρέπει να στοιχίζει περισσότερο στη Φίατ να μην έχει ηλεκτρικά παράθυρα σε όλα τα Μπράβο.Ακόμα και τώρα όμως δεν είναι πολλοί αυτοί που τα έχουν στανταρ (σίγουρα βέβαια απο μικρομεσαία και πάνω) γιατί στα μικρά έχω την εντύπωση ότι ούτε σαν έξτρα υπάρχουν.
Πολύ σωστά. Τα φόκους πχ ακόμα και στις μεσαίες εκδόσεις εξακολουθούν τα πίσω παράθυρα να έχουν μανιβέλα, του συνοδηγού να μην είναι αυτόματο ενώ του οδηγού να είναι αυτόματο μόνο στο κατέβασμα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μου κοψανε περιπου 800 € αλλα μου ειπαν κανενα επιπλεον δωρο να μην περιμενω. ο αλλος αντιπρωσοπος της περιοχης μου εδινε το ιδιο αυτοκινητο 800 € παραπανω(απο κει συμπερενω οτι μου εκοψαν οι αλλοι!)
οσο αφορα το διζωνικο κλιματισμο και τα πισω παραθυρα τα θεωρω υπερβολικα και αχρειαστα για τις δικες μου αναγκες.
Τωρα πως περνουν οι 2 δυο μηνες μου λετε?Υ.Γ η εκπτωση της fiat απο 2060 € επεσε απο της 14-09-09 στα 1940 €
Προλαβαινεις ανετα να αλλαξεις την παραγγελεια. Βαλε ηλεκτρικα παραθυρα πισω! Θα βαρας το κεφαλι σου μετα και θα ναι αργα... Δεν νοουνται τετοια πραγματα εν ετη 2009. Λαθος της Fiat που δεν τα εχει στανταρ σε ολα, και λαθος δικο σου που δεν τα βαζεις....
At least we told u so...
Θα το μετανιώσει σίγουρα, όπως και εγώ! Αν και εγώ δεν είχα καταλάβει ότι δεν θα έχει ηλεκτρικά πίσω!
Και τώρα έχει τις ζαντάρες απ' έξω και μόλις μπεις μέσα μανιβέλα! -
Ο χρήστης supergeorge έγραψε:
μου κοψανε περιπου 800 € αλλα μου ειπαν κανενα επιπλεον δωρο να μην περιμενω. ο αλλος αντιπρωσοπος της περιοχης μου εδινε το ιδιο αυτοκινητο 800 € παραπανω(απο κει συμπερενω οτι μου εκοψαν οι αλλοι!)
οσο αφορα το διζωνικο κλιματισμο και τα πισω παραθυρα τα θεωρω υπερβολικα και αχρειαστα για τις δικες μου αναγκες.
Τωρα πως περνουν οι 2 δυο μηνες μου λετε?Υ.Γ η εκπτωση της fiat απο 2060 € επεσε απο της 14-09-09 στα 1940 €
Προλαβαινεις ανετα να αλλαξεις την παραγγελεια. Βαλε ηλεκτρικα παραθυρα πισω! Θα βαρας το κεφαλι σου μετα και θα ναι αργα... Δεν νοουνται τετοια πραγματα εν ετη 2009. Λαθος της Fiat που δεν τα εχει στανταρ σε ολα, και λαθος δικο σου που δεν τα βαζεις....
At least we told u so...
Θα το μετανιώσει σίγουρα, όπως και εγώ! Αν και εγώ δεν είχα καταλάβει ότι δεν θα έχει ηλεκτρικά πίσω!
Και τώρα έχει τις ζαντάρες απ' έξω και μόλις μπεις μέσα μανιβέλα!αν πεσεις σε θαλασσα ( θεος φυλαξοι) θα μπορεις να κατεβασεις τα τζαμια για να βγεις.....
-
Αν πέσεις σε θάλασσα προλαβαίνεις άνετα να ανοίξεις το ηλεκτρικό παράθυρο καθώς το αυτόκίνητο επιπλέει για αρκετά δευτερόλεπτα.
-
ρε παιδια γιατι με κανετε ετσι?
την παρασκευη εκανα την παραγγελια λετε να προλαβαινω? τα ηλεκτρικα πισω στοιχιζουν 150 € (σχτικα μικρο τιμημα στο συνολο των 17400 €.)
αλλα απο την αλλη ειναι μονο για 'εμφανισιακους λογους'Το σκεφτομαι..........
-
Και για πρακτικούς: Ξέρεις πόσες φορές μου άφησαν παράθυρα μισάνοιχτα οι πίσω επιβάτες και έπρεπε να κάνω γύρω-γύω το αυτοκίνητο για να τα κλείσω; Ενώ το ηλεκτρικό πατάς το κουμπάκι και ανεβαίνει.
-
Καλά τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα (για τους ξεχασμένους) αρκεί να κλειδώνουν για την ασφάλεια παιδιών. Σε κάποια αυτοκίνητα το έχω δει, δεν ξέρω αν το έχει το Bravo.
-
Δεν έχω δει ποτέ αυτοκίνητο με πίσω ηλεκτρικά παράθυρα που δεν απενεργοποιούνται, ακόμα και σε Mazda 323F του 1989 τα πίσω μπλόκαραν από την κονσόλα παραθύρων του οδηγού.
Άλλον ένας λόγος ύπαρξης πίσω ηλεκτρικών παραθύρων είναι ο πολύ καλος εξαερισμός της καμπίνας που μπορείς να πετύχεις, χωρίς να σε χτυπάνε ρεύματα, ανοίγοντας λίγο μόνο τα πισω παράθυρα στην εθνική.
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
την παρασκευη εκανα την παραγγελια λετε να προλαβαινω? τα ηλεκτρικα πισω στοιχιζουν 150 € (σχτικα μικρο τιμημα στο συνολο των 17400 €.)
Σίγουρα προλαβαίνεις να τα βάλεις.
Αφού μπήκες στο λούκι τώρα βάλτα και αυτά τώρα γιατί έτσι και τα θες αργότερα θα σου βγούν τριπλάσια.Αν έβαζες και το διζωνικό τότε είναι που δεν θα έλειπε τίποτα απο το αυτοκίνητο.
Δε θέλω να πω πως τωρα δεν είναι εντάξει αλλά η οθόνη απο τον διζωνικό χτυπάει όταν μπαίνεις.
Βέβαια ανεβαίνει αρκετά μετα... βάλε το ένα, βάλε το άλλο θα φτάσεις τα 18.000 +...Υπομονή πάντως μέχρι να το φέρουν.
Ξέρω ότι οι μέρες δε θα παιρνάνε... (όπως οι δικές μου στο στρατό) -
Φιλέ πίσω ηλεκτρικά και άγιος ο θέος!Εμένα μέσα έγινε λούτσα μια φορά στο πλύσιμο που είχε πατηθεί΄λίγο το χερούλι και δεν το πρόσεξα!Όσο για τον κλιματισμό χίλιες φορές ο αυτόματος διζωνικός!Αν κρυώνει το μωρό παραπάνω από σένα του βάζεις τη θερμοκρασιά που θέλει και συ σαν οδηγός είσαι 2 βαθμός κάτω και δεν χρειάζεται να οδηγείς με το σώβρακο!!!Εκτός αν συντρέχουν άλλοι λόγοι!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
ΝΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!
Σχετικα με τα πισω παραθυρα:
- Ειναι αναχρονιστικες οι μανιβελες και εχουν μεγαλυτερη πιθανοτητα να χαλασουν απο οτι τα ηλεκτρικα!
- Οπως αναφερθηκε στο ταξιδι μπορεις να παιξεις με τα πισω παραθυρα ανα πασα στιγμη και να πετυχεις καλο αερισμο χωρις να σου περνει το κεφαλι απο τον θορυβο η να σε χτυπαει το ρευμα οπως με τα μπροστα παραθυρα.
- Εχεις πισω unruly passengers... κλειδωνεις τα παραθυρα ανετα.
- Βγαινεις... και με το πατημα του τηλεχειρισμου κλεινεις ολα τα παραθυρα
- Αν αυριο μεθαυριο βαλεις συναγερμο... θες τα πισω παραθυρα να ανεβαινουν ηλεκτρικα για να συνεργαστουν ολοκληρωμενα με αυτον.
- εχουμε 2009
- μολις 150€
Θα ακους την γκρινια μας μεχρι την Δευτερα Παρουσια
Παρε αυριο πρωι τηλέφωνο και ζητα αλλαγη.... μην το σκεφτεσε καν...
-
Αυτό με τα ηλεκτρικά παράθυρά έχει καταντήσει αηδία για όλες τις μάρκες στα πίσω παράθυρα
Κάπου το έχω ξαναπεί
-
Παιδια τα ηλεκτρικά παράθυρα κανονικά προσφέρονται πακέτο με τους Αισθητήρες στάθμευσης και πάνε 420 ευρώ. Εμείς τα βάλαμε στη παραγγελία χωρίς τους Αισθητήρες στάθμευσης, και μας είπε ο αντιπρόσωπος πως αφού δεν 'χτύπησε' το σύστημα θα είναι οκ, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα το αυτοκίνητο για να επιβεβαιώσουμε τελικά τι μπήκε[Αισθητήρες στάθμευσης ή όχι και χρέωση]. Αυτό πάντως πιστεύω είναι χαζομάρα από τη πλευρά της Φιατ. Διότι μπορεί κάποιος να μη θέλει να πληρώσει τα +270 ευρώ για τους αισθητήρες στάθμευσης.
-
Ο χρήστης dpunis έγραψε:
Παιδια τα ηλεκτρικά παράθυρα κανονικά προσφέρονται πακέτο με τους Αισθητήρες στάθμευσης και πάνε 420 ευρώ. Εμείς τα βάλαμε στη παραγγελία χωρίς τους Αισθητήρες στάθμευσης, και μας είπε ο αντιπρόσωπος πως αφού δεν 'χτύπησε' το σύστημα θα είναι οκ, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα το αυτοκίνητο για να επιβεβαιώσουμε τελικά τι μπήκε[Αισθητήρες στάθμευσης ή όχι και χρέωση]. Αυτό πάντως πιστεύω είναι χαζομάρα από τη πλευρά της Φιατ. Διότι μπορεί κάποιος να μη θέλει να πληρώσει τα +270 ευρώ για τους αισθητήρες στάθμευσης.Και ξεχωρα πανε για 150€...
-
τα πλεονεκτηματα που με τοση .....πειθω.... μου παρουσιασαται με επεισαν!!
σημερα το πρωι πηρα τηλ στην αντιπρωσοπια και τα προσθεσα. αλλα ο πωλητης μου ειπε οτι δεν ειναι 100% οτι θα προλαβω αλλα μαλλον. το κοστος παντως ειναι 150€ και μπαινουν μονα τους.
οσο για τον διζωνικο κλιματισμο ειναι οντως εμφανισημος αλλα και τα 600€ που θελει επιπλεον ειναι ακομη πιο ....εμφανισημα!!! ε?
-
Όπως ολοι οι τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο, έτσι και εγώ είχα Aspis ασφάλεια μέχρι χτες, αν και είμαι από τους τυχερούς, μιας και έληγε σε ένα μήνα. Στο αυτοκίνητο είναι συνδικαιούχος η FG Captital. Στη νέα ασφάλεια που έκανα (interamerican) δεν τους έβαλα. Αυτοί λένε πως πρέπει να τους βάλω συνδικαιούχους. Τι ακριβώς παίζει; Να το αφήσω έτσι, ή θα μπλέξω αν δεν τους βάλω;
ps: Dickdick δε σε ξέχασα, απλά με τους συντονισμούς και τους θορύβους του bravo, μάλλον θα γελάς αν συναντηθούμε...
-
Που εισαι ρε Rayback;Που χαθηκες;Το Σαββατο κατα τις 11 θα παω carwash ψηνεσαι να συναντηθουμε εκει;Σου εστειλα ΠΜ.
-
Δεν αφηνεται τα παραθυρα κατα μερος να ασχοληθητε λιγακι με το κρυφο μενου??!!!!
Πρεπει καπως να βρουμε τι ειναι ο καθε κωδικος...
Fiat Bravο 2007