-
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις έιναι να τα συμπληρώσεις και να τα ελέγχεις. Αν και δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα με την κατανάλωση λαδιού
-
Αν δεν μου κάνει κάποιο από τα ετοιμοπαράδοτα και πω να παραγγείλω, πόσο καιρό κάνει να έρθει περίπου;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αν δεν μου κάνει κάποιο από τα ετοιμοπαράδοτα και πω να παραγγείλω, πόσο καιρό κάνει να έρθει περίπου;1 μηνα πρακτικα, σου λενε 2 μηνες για λογους ασφαλειας...
-
απο το κακό στο χείροτερο πας
-
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Θυμάται κανείς όταν πήρε το Bravo του αν τα λάδια του ήταν γεμάτα?
Σήμερα που τα έλεγξα και έχωντας κάνει τα πρώτα 800 χιλιόμετρα είδα ότι είναι στα 3/4 ίσως και λίγο παραπάνω.
Δυστυχώς δεν το είδα απο την πρώτη μέρα ώστε να ξέρω τι μου γίνεται...Εγω που τα τσέκαρα μόλις το πήρα ήτανε στο ανώτατο σημείο του δείκτη. Τώρα μετα από 1.000 km δεν το έχω τσεκάρει για να πω την αλήθεια γιατί δεν ανεφέρθηκε απο κανέναν πρόβλημα με λάδια, αλλά θα το δω μόλις πάω σπίτι για να σου πώ αν έχει πέσει καθόλου.
-
εφτασα αισίως τα 10.000χλμ
πρωτη αλλαγη λαδιών, χωρις να με εχει καψει σταγονα. συνολικό κόστος 90€ με αλλαγή του φίλτρου λαδιών.
το θέμα που είχα με την μεσαία σκάλα των φώτων, διορθώθηκε, μιας και χτυπούσαν πιο χαμηλά απο ότι έπρεπε. τώρα είναι πολύ καλά.
απο γενικό έλεγχο του αυτοκινήτου μου έδωσαν το ΟΚ , και κάπως έτσι την Παρασκευή φεύγω για τις πρώτες μακρινές διακοπές με το φιατάκι μου!!η κατανάλωση είναι κατά μέσο όρο στα 9,5 lt , μάλλον δεν έχω τόσο 'ελαφρύ' πόδι, όσο νόμιζα.
απόλυτα ευχαριστημένος απο το αυτοκίνητο!!
-
-
canonis αν δεις λιγες σελιδες πισω θα δεις οτι το ιδιο πραγμα ειχα παθει και εγω οταν ελεγξα τα λαδια μου στα 1300 χλμ.Ηταν λιγο πιο κατω απο το μεγιστο συμπληρωσα και απο τοτε δεν εχω κανενα προβλημα.Δηλαδη ετσι ηρθε απο το εργοστασιο μην αγχωνεσαι δεν ειναι τιποτα.
-
Πριν απο λιγες μερες και ενω παραθεριζα εβρεξε και απο οτι αποδειχθηκε αργοτερα η βροχη ηταν οξινη.Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να μου δημιουργηθουν στον ουρανο και στο καπο κατι σημαδια σαν τα σημαδια απο αλατα που αφηνει το νερο στις μεταλικες επιφανειες.Πηγα λοιπον στην PAINTBULL και με 100 ευρω μου καθαρισαν ολο το αυτοκινητο διορθωνοντας απο μονοι τους και κατι αλλες ''ατασθαλειες'' στο χρωμα που ειχα κανει εγω χωρις να μου παρουν παραπανω λεφτα απο αυτα που μου ειχαν πει για τα σημαδια στο καπο και τον ουρανο.Το λεω γιατι μενω Θεσσαλονικη και τουλαχιστον οι φιλοι απο το FORUM που ειναι εδω να ξερουν οτι μπορουν να τους εμπιστευτουν.Να σημειωσω οτι δεν εχω κανενα συμφερον απο την εν λογω εταιρια απλα ψαχνοντας να βρω μια λυση στο προβλημα μου διαβασα πολλα για αυτου του ειδους τις εταιρειες .
-
Τελος μια ερωτηση:Οταν ξεκινατε κατα την αποσυμπλεξη και χωρις πολυ γκαζι (σαν να ειναι ετοιμο να σβησει ο κινητηρας ακουτε καποιο θορυβο σαν να τριβονται μεταλικες επιφανειες.Υπαρχει περιπτωση να ειαι οι βασεις του κινητηρα που εχουν ακομα κερι επανω?
-
-
Φιλε dickdick νομιζω μια μερα πρεπει να συναντηθουμε (και γω θεσ/νικη μενω) ωστε να βρουμε τι ακριβως ειναι προβλημα και τι ειναι η φαντασια μας. Τωρα τελευταια νομιζω πως κατι συντονιζεται στην πορτα του οδηγου. Ελπιζω να ειναι η φαντασια μου. Επισης, χτες ημουν παρκαρισμενος για 2-3 λεπτα και οταν πηρε μπρος το φουρφουρι για την ψυξη, ειμαι σιγουρος οτι το αυτοκινητο εκανε πιο δυνατο θορυβο με τον κλιματισμο σε λειτουργια. Αυτο συμβαινει σε σας; Βεβαια, αν ημουν μεσα δε θα το ακουγα, αλλα ετυχε και ημουν εκτος του αυτοκινητου και ψιλοτρομαξα...
-
Ρε παιδιά μην είστε τόσο ψείρες... Ο 'κακός' ο θόρυβος -αυτός που προμυνηεί σοβαρή ζημιά- είναι χαρακτηριστικός και θα τον καταλάβετε με την πρώτη. Τώρα κάνει κατι τσικ εδώ και νομίζω ακούγεται ένα τσακ εκεί αυτά δεν είναι τιποτα. Fiat έχουμε δεν έχουμε καμιά Porsche (που απαιτούμε να μην ακούγεται τίποτα). Πάει καλά στο δρόμο?? Αυτό έχει σημασία.
-
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
Fiat έχουμε δεν έχουμε καμιά Porsche (που απαιτούμε να μην ακούγεται τίποτα). Πάει καλά στο δρόμο?? Αυτό έχει σημασία.ασχετα αν ειναι φιατ η οχι ενας θορυβος παρεισακτος πρεπει να εξαλειφθει παραυτα αλλιως θα ειναι εκει να σου σπαει τα νευρα Το να παει καλα στον δρομο το φροντισες ουτως η αλλως πριν το αγορασεις με ενα τεστ ντραιβ...
-
rayback οποτε θελεις ειμαι στη διαθεση σου εγω μενω Κ Τουμπα.Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω πως θα γινει αυτο γιατι δεν ξερω απο PM και τετοια.Αλλωστε ειναι κατι που το θελω καιρο, να συνταθω με καποιοπν που εχει το ιδιο αυτοκινητο με μενα και ειναι στο FORUM.Οποτε θελεις πες.
-
Ο χρήστης rayback έγραψε:
Φιλε dickdick νομιζω μια μερα πρεπει να συναντηθουμε (και γω θεσ/νικη μενω) ωστε να βρουμε τι ακριβως ειναι προβλημα και τι ειναι η φαντασια μας. Τωρα τελευταια νομιζω πως κατι συντονιζεται στην πορτα του οδηγου. Ελπιζω να ειναι η φαντασια μου. Επισης, χτες ημουν παρκαρισμενος για 2-3 λεπτα και οταν πηρε μπρος το φουρφουρι για την ψυξη, ειμαι σιγουρος οτι το αυτοκινητο εκανε πιο δυνατο θορυβο με τον κλιματισμο σε λειτουργια. Αυτο συμβαινει σε σας; Βεβαια, αν ημουν μεσα δε θα το ακουγα, αλλα ετυχε και ημουν εκτος του αυτοκινητου και ψιλοτρομαξα...Το κάνει σε όλους αυτό με τον κλιματισμό!
Εγώ την πρώτη φορά που το άκουσα τρόμαξα! Λέω τι είναι πάλι αυτό;; Μετά έκλεισα το air condition και όλα επανήλθαν!
-
Ο χρήστης supergeorge έγραψε:
Φιλε dickdick νομιζω μια μερα πρεπει να συναντηθουμε (και γω θεσ/νικη μενω) ωστε να βρουμε τι ακριβως ειναι προβλημα και τι ειναι η φαντασια μας. Τωρα τελευταια νομιζω πως κατι συντονιζεται στην πορτα του οδηγου. Ελπιζω να ειναι η φαντασια μου. Επισης, χτες ημουν παρκαρισμενος για 2-3 λεπτα και οταν πηρε μπρος το φουρφουρι για την ψυξη, ειμαι σιγουρος οτι το αυτοκινητο εκανε πιο δυνατο θορυβο με τον κλιματισμο σε λειτουργια. Αυτο συμβαινει σε σας; Βεβαια, αν ημουν μεσα δε θα το ακουγα, αλλα ετυχε και ημουν εκτος του αυτοκινητου και ψιλοτρομαξα...
Το κάνει σε όλους αυτό με τον κλιματισμό!
Εγώ την πρώτη φορά που το άκουσα τρόμαξα! Λέω τι είναι πάλι αυτό;; Μετά έκλεισα το air condition και όλα επανήλθαν!
Αυτό μου το έκανε σε ένα εταιρικό Panda που είχα (καινούριο με 0κμ).
-
Σε όλα τα αυτοκίνητα όταν λειτουργεί ο συμπιεστής του κλιματισμού κάνει παραπάνω θόρυβο.
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πως εξαφανίζουμε να μικρά σημαδάκια στη μάσκα (συνήθως απο πετραδάκια προπορευόμενων οχημάτων) σε λευκό Bravo? Μπορώ να πάρω απο κάπου λευκό χρώμα? Ευχαριστώ
-
Βάλε λίγο διορθωτικό...
(πλακίτσα, κολλητοί είμαστε..)
-
Πάρε τον κωδικό χρώματος από μια αντιπροσωπεία και πήγαινε σε ένα καλό χρωματοπωλείο που να έχει αυτοματοποιημένο μηχάνημα ανάμειξης χρωμάτων. Αυτοί θα περάσουν των κωδικό και θα σου φτιάξουν το χρώμα σου. Με ένα πολύ λεπτό πινέλο (ζωγραφικής) ή μπαντονέττα θα βάλεις ελάχιστο χρωματάκι και θα σου μείνει να έχεις και για μελλοντικές ζημιές.
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Πάρε τον κωδικό χρώματος από μια αντιπροσωπεία και πήγαινε σε ένα καλό χρωματοπωλείο που να έχει αυτοματοποιημένο μηχάνημα ανάμειξης χρωμάτων. Αυτοί θα περάσουν των κωδικό και θα σου φτιάξουν το χρώμα σου. Με ένα πολύ λεπτό πινέλο (ζωγραφικής) ή μπαντονέττα θα βάλεις ελάχιστο χρωματάκι και θα σου μείνει να έχεις και για μελλοντικές ζημιές.Το γράφει κιόλας κάπου στη μηχανή (όχι πάνω της ). Δεν θυμάμαι που ακριβώς και βαριέμαι να κατέβω να δω στο αυτοκίνητο.
-
dickdick εγώ γενικά μπορώ μονο Σ/Κ (εκτός από το μεθαυριανό, γιατί θα λείπω εκτός πόλης) για πιθανή συνάντηση λόγω δουλειάς, κατά προτίμηση σε περιοχές όπως carrefour/cosmos/wash park ανατολικά, ώστε να έχουμε και λίγη άπλα... εκτός και αν υπάρχει άνεση Κ.Τούμπα (κομματάκι δύσκολο αν θυμάμαι καλά). Οπότε επικοινωνούμε την ερχομενη εβδομάδα για πιθανή συνάντηση, αν συμφωνείς.
-
Ο χρήστης supergeorge έγραψε:
Πάρε τον κωδικό χρώματος από μια αντιπροσωπεία και πήγαινε σε ένα καλό χρωματοπωλείο που να έχει αυτοματοποιημένο μηχάνημα ανάμειξης χρωμάτων. Αυτοί θα περάσουν των κωδικό και θα σου φτιάξουν το χρώμα σου. Με ένα πολύ λεπτό πινέλο (ζωγραφικής) ή μπαντονέττα θα βάλεις ελάχιστο χρωματάκι και θα σου μείνει να έχεις και για μελλοντικές ζημιές.
Το γράφει κιόλας κάπου στη μηχανή (όχι πάνω της ). Δεν θυμάμαι που ακριβώς και βαριέμαι να κατέβω να δω στο αυτοκίνητο.
Υπάρχει ένα αυτοκόλλητο όπως βλέπεις το καπό απο τη μέσα πλευρά επάνω αριστερά. Το δικό μου γράφει:
Colour: Bianco Pastello
Code: VR. 296/AΜε το VR.296/A δηλαδή λέτε να βγάλω άκρη;
Fiat Bravο 2007