-
Δέν χα΄λιόμαστε απλα σχολιάζουμε.... και αυτο που είπαμε στην αρχη έιναι υτο που λες και εσυ οτι πολλά ανόμοια πράγματα σε ένα τεστ... ακ΄μα και απο θέμα χωρητικότητας κινητήρα... δεν είπε κανείς οτι το BRAVO δεν μας αρέσει ή μας χαλάει (αλλιώς δεν θα το παραγγέλναμε) αλλα να βγάζεις τέτοιο τεστ για να προμοτάρεις συγκεκριμένο μοντέλο και να επηρεάσεις την αγορα είναι λιγάκι κάπως....
το BRAVAKI είναι απλά (αν και μεταξύ μας επειδή το παρατηρώ αυτες τις μέρες στους δρόμους που περιμένω το δικό μου χωρίς το sport κιτ εξωτερικά χάνει πολύ, εμένα όσο έψαχνα δεν το κοίταζα ως επιλογή καθόλου... ωσπου είδα το SPORT με τις ζαντουλες και τα δισκοφρενα και..... )
-
ακόμα περιμένω κάποιον να μου πει εντυπώσεις για service Ζαφειρόπουλου στην Πάτρα...... αυτή ή ησυχία δεν μου αρέσει και πολύ
Επίσης εαν γίνεται να μου πέι κάποιος αν μπορώ να βάλω USB θύρα after με κάποιο τρόπο ας μήν είναι και στην κονσόλα (για IPOD την θέλω) η Φίατ είπαν δεν την βάζουν... τόσο δύσκολο είναι???
-
Ναι το Bravo με το sport pack είναι πραγματικά μούρλια... Άλλο αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
ακόμα περιμένω κάποιον να μου πει εντυπώσεις για service Ζαφειρόπουλου στην Πάτρα...... αυτή ή ησυχία δεν μου αρέσει και πολύΤο δικό μου (Punto) το πάω στον Ζαφειρόπουλο και είναι γενικά εντάξει...
Tα προβλήματα μου ήταν με μικροπραγματάκια που δεν κάλυπταν στην εγγύηση και όχι με το
ίδιο το service.... αλλα για αυτά ευθύνεται η Fiat Hellas και όχι ο Ζαφειρόπουλος.Την Alfa συνίθως πάω στον Καπλάνη, γιατί βαριέμαι να τρέχω στην Πατρών-Clauss,
ο οποίος ειναι αρκετά καλός αλλά και κάπως ακριβός. -
Εκανα πριν απο λιγο την διαδρομη ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ και ειχα μεση καταναλωση 8,1λ/100χλμ
Πρωτη φορα βλεπω τετοια καταναλωση.....Τι χαρα ειναι αυτη
Να πω οτι δεν το πηγαινα ψοφια το αμαξι διοτι το αφεντικο θα μου πληρωνε την βεζνινη
Απλα πηγαινα οπως ολα τα αυτοκινητα στην σειρα...
Απιστευτο μου φαινεται αλλα αυτο δειχνει οτι αμα θες και αμα μπορεις(αυτο ειναι το δυσκολο)μπορεις να πας πολυ οικονομικα παρ ολο το βαρος του αυτοκινητου! -
Στα ρεπρίζ απο 50-80 το BRAVO είναι μακράν το χειρότερο με 8,9' καλύτερο το GOLF με 5,3'
στα 80-110 καλύτερο το GOLF με 6,0' το BRAVO και C4 τα χειρότερα με 7,4 και 7,5 αντίστοιχα
στα 110-140 καλύτερο το 308 με 8,¨6'
Σε όλα τα ρεπρίζ ακόμα και με χαμηλές αλλα και ψηλές σχέσεις το GOLF έχει τεράστιο προβάδισμα ακόμα και 80%ρε συ gaitanakos καλα να το καταλαβω το 80-110 σε προσπέραση να το προσπαθήσεις με 5η οπου το bravo είναι οντως χειρότερο αλλά και το 50-80??
γενικα αφου εγραψες νουμερα ρεπριζ γραφτα ολοκληρωμένα..με ταχύτητες κτλ
Εκανα πριν απο λιγο την διαδρομη ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ και ειχα μεση καταναλωση 8,1λ/100χλ
:στο ιδιο τευχος είχαν δοκιμη μακρας διάρκειας (7.000km) του ίδιου bravo και αναφέρει πως ενας συντάκτης κατάφερε μεσα στη πόλη το καλοκαίρι με συνέχεια το κλιματιστικο μέση κατανάλωση 8.6!!
τώρα πως το κατάφερε απορώ.. το αμάξι σε σπρώχνει συνέχεια να του δίνεις γκάζι..
-
sorry stred εχεις απόλυτο δίκιο απλα χτες έκλεισα 16ωρο στο γραφείο
και επειδη το υποσχέθηκα στις 2 το πρωί ότι μπορούσα έκανα.....
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
Χωρίς κικντάουν τι προβάδισμα ακριβώς έχει το DSG;
τι εννοείς?
το πρόβλημα είναι η αντιστοίχιση των σχέσεων καθως ολα τα άλλα εχουν 6 σχέσεις και το golf 7.. αν του ανεβάσω μια σχέση οι επιδόσεις γίνονται 4.1/4.5/6.9 δλδ χειρότερες όλων σχεδόν οπότε δεν θα είναι δίκαιοΕχει δίκιο ο** @drdino**
**Η δεν ξέρουν ή δεν το είδαν ......
Απορώ που κάθεστε και μιλάτε για τα νούμερα ...... ** -
sorry stred εχεις απόλυτο δίκιο απλα χτες έκλεισα 16ωρο στο γραφείοκαι επειδη το υποσχέθηκα στις 2 το πρωί ότι μπορούσα έκανα.....
ναι ρε δε παίζει πρόβλημα, δεν είχα δει και την ωρα που τα έγραψες, θα το καταλάβαινα οτι ησουν
Μια χαρα φυσιολογικα μου φαινονται τα νουμερα του Drive!
Το Μπραβο εχει την μικροτερη ιπποδυναμη(ονομαστικα) και τα λιγοτερα κυβικα!!!Η C4 εχει ιδια ιπποδυναμη(ονομαστικα), μικροτερο βαρος περισσοτερα κυβικα και ειναι πιο αργη(λογικο αφου στους τροχους αποδιδει λιγοτερο)...Θαυμα εχουν κανει οι Ιταλοι
Η αποκαλυψη ειναι το Γκολφ!Φανταστικοι χρονοι!Βεβαια προφανως το βοηθαει το 7ταχυτο.Βεβαιως εχει και 175 αλογα στο στροφαλο!κοίτα οι χρόνοι του γκολφ είναι 100% το 7ταχυτο καθώς αν δεις διαγράμματα ροπης-ιπποδύναμης δεν υπάρχει αλλος λόγος να είναι τόσο ταχύτερο..
είπαμε καλό και αγιο το DSG7 αλλά αυτόματο.. εγω πάλι με την καμία δεν θα'θελα αυτόματο.. μ'αρεσει να αλλάζω ταχύτητες όσο και ξεπερασμένο ίσως ακούγεται πια αυτό.no offence για τα παιδιά που προτιμούν το DSG..
Επισης....Τωρα που θα βγει ιταλικος κινητηρας 1.8Τ θα δουμε ποσα απιδια βαζει σακος με τον πραγματικο ανταγωνισμο
Πηραν το 1.4Τ και το βαλαν απεναντι σε 1.8 επισης τουρμπο
Το 1.8Τ κυριοι με 160 αλογα δεν ειναι downsizing ουτε 100 αλογα το λιτρο με τουρμπο!!!
Βαλτο διπλα σε ενα ατμοσφαιρικο 1.8 να δουμε τι γινεται και αν το downsizing εχει αποτελεσματα
Το γκολφ ξαναλεω οτι τα σπασε τα χρονομετρα
Παντως αν καποιος δεν ειναι ευχαριστημενος με το Μπραβο του με ενα προγραμματακι θα δει τουρμπο like in the old day'sSorry αν γινομαι επιθετικος αλλα σας βλεπω που χαλιεστε εστω και λιγο για τα νουμερα....Πρεπει να ξερουμε τι αγοραζουμε και να μην εχουμε παραλογες προσδοκιες.
ελα μην τη λες στο λεον ειδικά στον 1.8Τ καθως το συγκεκριμένο μοτεράκι κάνει παπάδες με πρόγραμμα.. εμείς εχουμε ενα ταπεινό 1.4 με μονό τουρμπο.. και πάλι σουπερ τα καταφέρνει..
δε χαλιέται κανείς νομίζω, ειδικά επειδή το bravο δεν είναι πολύ δημοφιλές έχει το καλό όποιος το εχει αγοράσει να το έχει ψάξει αρκετά και να ξέρει ακριβως τι αγοράζει.. ενα σουπερ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο, για μενα στην εκδοση σπορ με μεγάλη διαφορά το πιο ομορφο μέσα-εξω της κατηγορίας, γρήγορο,άριστα εξοπλισμένο σε παρα πολύ καλή τιμή.απλα εγω με το τεστ του drive χαλάστηκα γιατί αν το διαβάσει καποιος προσεχτικά θα βρεί αρκετά σκοτεινά σημεία.. και με χάλασε γιατί αλλιώς είχα μάθει απο το συγκεκριμένο περιοδικό.
-χαρακτηριστικα στην ανάλυση των κινητήρων έχει για ΟΛΟΥΣ 20-30 γραμμές με πολλές λεπτομέρειες και στον t-jet έχει 5!!
-στο ρεζουμέ θάβει το 308gt επειδή είναι 'μακράν ακριβότερο' (+1.900€ απο το golf) αλλά 'ξεχνάει' πως το bravo είναι το πιο φτηνό όλων(στις εκδόσεις δοκιμής) (-3.700€ απο το golf -5.600€ απο το 308!!!!)
-δεν μου δίνει λεπτομέρειες για το σπορ πρόγραμμα.. δλδ έγιναν οι δοκιμές με αυτό? έγιναν χωρίς αυτό? και στις δοκιμές κατανάλωσης? προσωπικά θεωρώ σωστό πως το περιοδικό θα έπρεπε να είχε 2 σετ μετρήσεων(και διαγράμματα ροπής-ιπποδύναμης) με το σπορ και χωρίς για να ενημερωθώ τι κερδίζω και τί χάνω με το προγραμμα.. (μ'αυτη την ελπίδα το αγόρασα άλλωστε)και διάφορα άλλα..
αυτά.ουφ.σορρυ για το μεγάλο ποστ.
-
Το οποίο 308GT είναι και γεμάτο εξτρα στην τιμή αυτή.... το GOLF είναι ακόμα ελαφρυ....
Βασικά το δημοσίευμα ήταν ένας ύμνος στο LEON και το ASTRA (πέρα του golf)... τα οποία όπως και να το κάνουμε είναι και κάπως παλαιά πλέον..... Σε κάποιο πάντως σημείο αναφέρει οτι το sport ήταν κλειστο... θα το ξαναδιαβάσω το βράδυ...
-
και να επαναλάβω και την ερωτηση που με ενδιαφέρει..... h usb θύρα μπαίνει after market ακόμα και εκτός κονσόλας με κάποιο τρόπο????
-
Το οποίο 308GT είναι και γεμάτο εξτρα στην τιμή αυτή.... το GOLF είναι ακόμα ελαφρυ....Βασικά το δημοσίευμα ήταν ένας ύμνος στο LEON και το ASTRA (πέρα του golf)... τα οποία όπως και να το κάνουμε είναι και κάπως παλαιά πλέον..... Σε κάποιο πάντως σημείο αναφέρει οτι το sport ήταν κλειστο... θα το ξαναδιαβάσω το βράδυ...
τι ψαχνετε να βρειτε,απο που παιρνουν γραφουν.
-
και να επαναλάβω και την ερωτηση που με ενδιαφέρει..... h usb θύρα μπαίνει after market ακόμα και εκτός κονσόλας με κάποιο τρόπο????Αφού σου είπανε από την αντιπροσωπία ότι δεν γίνεται...
Σίγουρα όλο και κάποιος τρόπος θα υπάρχει, με κάποια ματσακωνιά, να μπει.
Αλλά όπως το εργοστασιακό, πιστεύω λίγο δύσκολο. -
Αυτη τη ματσακωνια ψάχνω και εγώ και ας μπει οπου να ναι ακόμα και στο ντουλαπάκι .... μόνο για το ipod το θέλω κάπως θα συνδέεται
-
Επειδή κάποιοι μπλεχτήκατε με τα νούμερα
1)Δυναμομέτρηση: http://www.rri.se/popup/performancegrap ... hartsID=78
2)Σχέσεις κιβωτίου
1: 48 (6600)
2: 84
3: 123
4: 171
5: 208
6: 212 (5720)
3)0-100 : 9,0
0-400μ : 16,5
0-1000μ : 30,3
4) Ενδεικτικές ρεπρίζ
50-80 (3η) 3,6
80-110(3η) 4,3
80-110(4η) 5,4
120-140(4η) 4,4
80-110 (5η/6η) 7,0/9,3
120-140 (5η/6η) 5,3/7,0
5) Φρενάρισμα
120-0: 56,5μ (1,00g)Οι μετρήσεις είναι από το περιοδικό 4Τ τεύχος 444 και το αυτοκίνητο φορούσε 225/40-18.
-
αλλά αν θέλετε πείτε μου μια γνώμη,για να μη ανοίγω καινούριο θέμα...
Μέχρι πόσους μήνες πριν θεωρείτε ότι είναι αποδεκτή η ημερομηνία παραγωγής ενός ελαστικού
που θα τοποθετήσετε στο αυτοκίνητό σας? Μέχρι ενός χρόνου είναι στα λογικά πλαίσια ή είναι πολύ? -
Ο χρήστης dimidekas έγραψε:
:offtopicviii:
αλλά αν θέλετε πείτε μου μια γνώμη,για να μη ανοίγω καινούριο θέμα...
Μέχρι πόσους μήνες πριν θεωρείτε ότι είναι αποδεκτή η ημερομηνία παραγωγής ενός ελαστικού
που θα τοποθετήσετε στο αυτοκίνητό σας? Μέχρι ενός χρόνου είναι στα λογικά πλαίσια ή είναι πολύ?τα λαστιχα εχουν ημερομηνια ληξης στα δεκα χρονια με την προυποθεση οτι φυλασονται σωστα.εσυ κοιτα ωα ειναι 6μηνων οχι λιγοτερο.
-
έχω μια απορία για όποιον γνωρίζει.... όταν μετράμε την επιτάχυνση με πρότυπο iso 9001 ποιες οι διαφορές σε σχέση με μέτρηση χωρίς πρότυπο??? πχ το Bravo 150 χωρίς πρότυπο είναι 8,5 με πρότυπο 9,2
-
Λοιπόν τ'ωρα το απόγευμα ήμουν στην αντιπροσωπέια γιατι το πρωί μια νταλίκα κατέβαζε αυτοκίνητα και εγώ περνώντας ένιωσα ένα κάλεσμα απο το πάνω διάζωμα.... δεν 'εκανα λάθος ήταν το δικό μου... έτσι πήγα και σήμερα το απόγευμα να το δώ και απο κοντά και να το ερευνήσω λίγο.....
χιλιόμετρα δεν κατάφερα να δω γιατι ήταν ξεσυνδεμένη η μπαταρία (μανία και αυτή).... εξωτερικά φάνηκαν όλα οκ τα μαρσπιέ, τα παράθυρα, η αεροτομή και άλλα σημεία ήταν καλυμένα με μπλέ αυτοκόλλητες ταινείες (τις οποίες είχε και το πρωί πάνω στην νταλίκα) τώρα δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτο απλά το αναφέρω... κοίταξα και κάτω απο το αμάξι όσο μπορούσα (είχε βραδυάσει) όλα φάνηκαν οκ.... άυριο που θα πάω και γτα λεφτά για να προχωρήσουν οι πινακίδες θα κάνω τον καλό έλεγχο....
Η ρεζέρβα είναι ανάγκης και αμα θές αργότερα να βάλεις κανονικού μεγέθους γίνεται μόνο με παραγγελία στο εργοστάσιο (δεν μιλάω για αλουμινένια, για κανονική μιλάω)
Όσο αφορα τις συνδέσεις USB εαν θέλει κάποιος να βάλει aftermarket υπάρχουν 2 συστήματάκια certified απο την ΦΙΑΤ που είναι συμβατα με το εργοστασιακό σύστημα και λειτουργούν άψογα.... τα συστήματα αυτά κοστίζουν γύρω στα 70 ευρώ και δεν διατίθενται απο τις αντιπροσωπείες.... τα βρήκα σε κάποιες εταιρείες στην αθήνα.
Επίπλέον ψάχνωντας αρκετα έχω πλέον βάσιμη υποψία την οποία θα επιβεβαιώσω στο δικό μου οτι κάπου κοντά στην εργοστασιακή θέση της USB κάτω απο κάποιο εύκολο καπάκι υπάρχει η USB του μηχανικού... έτσι αναφέρουν οι Ιταλοι που λοιτουργεί άψογα και το εργοστάσιο απλα σου βάζει την γέφυρα..... εαν συμβαίνει αυτό και σε αναγκάζουν να πληρώσεις 450 ευρώ είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες.....Τέλος άυριο αναμένω να πάρω και απαντήσεις απο περιέργεια σε 2 ερωτήματα. Ποίός είναι ο καλύτερος τύπος λαδιου για αυτο το κινητήρα και τι πίεση βάζω στα ελαστικά..... (150 σπορτ)
Τέλος τα ελαστικά του είναι continental....
Αυτα για σήμερα....
-
Καλοτάξιδο gaitanakos!!!!!!!!
Fiat Bravο 2007