-
Υπάρχει βιντεάκι με Delta 150ΗΡ που δείχνει 230 στο κοντέρ.
Και είναι και Ελληνικό.
Στο youtube ψάξε. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Χτυπησα το κουτελο γιατι το χατσακι που λεγεται ΜιΤο μου εδειξε 240Και εγώ είδα στο 304 258 στο κοντέρ. Αλλά είναι χατσμπακ το δικό σου, point proven.
Καλό θα ήταν επίσης, εφόσον έχεις και τα κονέ, να πεις στην ΑR να αλλάξει τις τιμές που δίνει στο σάιτ της.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και εγώ είδα στο 304 258 στο κοντέρ. Αλλά είναι χατσμπακ το δικό σου, point proven.Αμα εβαζες 100αρα βενζινη θα χτυπαγε 270 ανετα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και εγώ είδα στο 304 258 στο κοντέρ. Αλλά είναι χατσμπακ το δικό σου, point proven.με τι τροχους, 7''?
-
Όταν κάνεις διαδρομές στην εθνική οδό με τελικές, αλλού βλέπεις 180 και αλλού 200+.
Αέρας, μικρές ανηφόρες - κατηφόρες που με το μάτι δεν φαίνονται, έχουν σημασία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με 150 άλογα σε χατς βλέπεις 230 στο κοντέρ; Πόσα κλέβει;Στα 230, κάμποσα, όπως τα περισσότερα κοντέρ. Ότι τα βλέπεις, τα βλέπεις όμως
σιγουρα κλεβει γι αυτο ανεφερα οτι ειναι στο κοντερ....
Εσένα πρέπει να σε έχω πετύχει κάπου στη Βάρκιζα ένα βράδυ. Μπλε Bravo, μαύρες ζάντες. Με Abarth SS ήμουν.
-
Εσένα πρέπει να σε έχω πετύχει κάπου στη Βάρκιζα ένα βράδυ. Μπλε Bravo, μαύρες ζάντες. Με Abarth SS ήμουν.
Κοιτα...Γλυφαδα μενω και κατηφοριζω συχνα απο κει αρα πολυ πιθανο να με ειδες(ειναι μικρος ο κοσμος )
Παντως εγω SS δεν εχω δει ακομα.
Μπλε με μαυρες ζαντες και ηλιοροφη.Ειναι βεβαια κ καποιος στην γειτονια μου που κανα 2μηνο μετα απο μενα πηγε και το πηρε ολοιδιο εξωτερικα.....ο ζηλιαρηςΌτι τα βλέπεις, τα βλέπεις όμως
κατι ξερεις εσυ
-
Ποιος καλος ανθρωπος ξερει να μου πει πως θα καθαρισω τις δαγκανες των φρενων??
Οσο νερο και να ριξω δυστηχως δεν καθαριζουν και το κοκκινο γινεται σιγα σιγα μαυρο.... -
Greenglish apo Iphone sorry!
Katharistiko zantas to psekazeis kai meta apo 1 lepto me piesi ksepleneis....! -
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Με Abarth SS ήμουν.δεν πιστευω να του καρφωσες εσυ τις βαλβιδες..
-
μα αμα το ψεκασω το καθαριστικο θα παει και στο τακακι...
Δεν θα υπαρχει προβλημα λετε? -
Kanena...
-
ευχαριστω!!!
Θα το δοκιμασω. -
Εκεί που θα πας για να αγοράσεις το σπρέι, πάρε και προστατευτικά γυαλιά - έτσι που θα το ψεκάζεις μπορεί να σε πιτσιλίσει.
Θα πάθεις τη πλάκα σου με το πόσο καθαρίζουν τα φρένα. Πρέπει να είναι οικολογικό αυτό το καθαριστικό.
-
Αυτό το καθαριστικό, θα διώξει και κάτι σφυρίγματα που ακούω τον τελευταίο καιρό όταν πατάω λι΄γο τα φρένα;;΄Η εκεί είναι θέμα των υλικών τριβής;
-
Εγω πηρα ενα καθαριστικο για φρενα οπως προτεινε ο φιλος απο πανω και η αληθεια ειναι οτι καθαρισαν οι δαγκανες!
Το σφυριγμα ομως υπαρχει ακομα σε πολυ χαλαρα φρεναρισματα και με κρυα τακακια και ειναι κ λογικο.Ειναι καθαρα θεμα υλικων τριβης. -
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
Εγω πηρα ενα καθαριστικο για φρενα οπως προτεινε ο φιλος απο πανω και η αληθεια ειναι οτι καθαρισαν οι δαγκανες!
Το σφυριγμα ομως υπαρχει ακομα σε πολυ χαλαρα φρεναρισματα και με κρυα τακακια και ειναι κ λογικο.Ειναι καθαρα θεμα υλικων τριβης.να προσεχεις παρα πολυ οταν το χρησιμοποιεις!
1 λεπτο και ωερακι μπολικο μετα.μην παθεις και καμια ζημια.... -
κοιτα...στις οδηγιες ελεγε οτι ειναι εντελως ακινδυνο για τους δισκους και τα τακακια ομως αυτο που πηρα εγω δεν καθαριζε μονο με νερο,ηθελε να περνας ενα πανι απο πανω ακομα και χωρις πιεση για να μαζευει την λιωμενη μαυριλα που ειχαν οι δαγκανες.Με νερο και πιεση που δοκιμασα δεν εκανε πολλα πραγματα.
-
Επανερχομαι για το ηχοσυστημα του Bravo.
Οτι θα αναφερω αφορουν το δικο μου αυτοκινητο εκδοση emotion χωρις ηλιοροφη με το βασικο cd-mp3 player. Οι μετρησεις εγιναν με το φορητο analyzer phonic ppa3 στη θεση του οδηγου, με το μικροφωνο στο υψος του αυτιου μου και με τα παραθυρα κλειστα. Η σταθμη μετρησης ηταν στα 85db (volume sto 26)με χρηση cd με pinknoise 20hz-20khz και οι προεπιλογες ηταν οι εξης:bass - treble 0
balance 0
fader μονο μπροστα (τα πισω ομοαξονικα ηχεια ειναι της πλακας οπως συνηθως, 'βρωμιζουν' το ακουσμα)
compretion off
loudness offTo ηχοσυστημα με την χρηση του custom equalizer 5 περιοχων ηρθε σε καποια flat μορφη (αλλωστε με 5 περιοχες δεν ειναι δυνατες μικρορυθμισεις) ως εξης:
100hz -3
315hz +6
1khz 0
3khz -3
10khz -4
Επειδη παντα κανω ενα μικρο roll-off πανω απο τα 8khz τελικα εβαλα τα 10khz στο -5.
Επικεντρωνοντας την στερεοφωνικη εικονα στη θεση του οδηγου μετα απο μετρησεις και ακουσμα εβαλα το balance στη θεση +5 δεξια, μου αρεσει και +6.Πλεον με την χρηση των bass-treble που επιρεαζουν ενα ευρυτερο φασμα συχνοτητων μπορω να κανω μικρορυθμισεις αναλογως την ηχογραφηση.
Καμια απο τις ετοιμες preset δεν πλησιαζει τις παραπανω ρυθμισεις σαν αποκρισηΔεν εκανα βολτα για να το ακουσω εν κινησει, επιφυλασομαι για καποιες διαφοροποιησεις.
Επαναλαμβανω οτι ειναι προσωπικες μετρησεις-εκτιμησεις για να μην αρχισουν τα κουλα...
Fiat Bravο 2007