-
Τις τελευταίες μέρες ακούω ένα (ψιλοεκνευριστικό είναι αλήθεια) τριξιματάκι όταν στρίβω το τιμόνι αρκετά (πάνω από μισή-μία περιστροφή δλδ) το οποίο δεν ακουγόταν πριν κ μοιάζει να έρχεται 'μέσα' από το τιμόνι...έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι κ αν είναι κάτι σοβαρό? ή απλά άρχισε να τρίζει??
-
Μάλλον από την φλασιέρα ή το κορδόνι του αερόσακου. Αντιπροσωπεία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μάλλον από την φλασιέρα ή το κορδόνι του αερόσακου. Αντιπροσωπεία.Με τρομάζεις λίγο είναι η αλήθεια...τι εννοείς δλδ? έλεγα να το πάω όταν συμπληρώσω 10000 χλμ(τώρα έχω 8000 ) που θα αλλάξω και τα πρώτα λάδια, αλλά μάλλον θα πάω μια βόλτα νωρίτερα...
-
Εννοώ πως δεν είναι κάτι που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου... Απλά όταν ευκαιρήσεις πήγαινε από κει να του ρίξουν μια ματιά.
-
thanks φίλε, θα το κοιτάξω όταν βρω χρόνο κ θα ενημερώσω..
-
Ο χρήστης zio10 έγραψε:
Τις τελευταίες μέρες ακούω ένα (ψιλοεκνευριστικό είναι αλήθεια) τριξιματάκι όταν στρίβω το τιμόνι αρκετά (πάνω από μισή-μία περιστροφή δλδ) το οποίο δεν ακουγόταν πριν κ μοιάζει να έρχεται 'μέσα' από το τιμόνι...έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι κ αν είναι κάτι σοβαρό? ή απλά άρχισε να τρίζει??Καλημέρα και από εμένα,
παρακολουθώ το θέμα εδώ και πολλούς μήνες και πρέπει να πω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον.
Είμαι και εγώ κάτοχος από την 1/7/2008 ενός Bravo Dynamic 120hp.Το πρόβλημα που αναφέρεις (ή κάτι παρόμοιο) αντιμετωπίζω και εγώ εδώ και 1 μήνα περίπου (το αυτοκίνητο έχει 6500χλμ). Όταν στρίβω το τιμόνι περίπου 45 μοίρες αριστερά ή δεξιά ακούγεται από μέσα ένα «κλικ». Το πήγα στην αντιπροσωπία και μου είπαν ότι είναι κάτι στον άξονα και το παρήγγειλαν. Περιμένω εντός (;) της εβδομάδας να έρθει το ανταλλακτικό για να το αλλάξουν.
Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι τρίξιμο της θέσης του οδηγού εδώ και αρκετούς μήνες (σαν χαλασμένη πολυθρόνα κάνει) και ένα εκνευριστικό τρίξιμο (εδώ και περίπου ένα μήνα) που ακούγεται από την επένδυση που υπάρχει δίπλα στο παράθυρο του οδηγού ακριβώς στο σημείο που ξεκινάει η επένδυση περίπου στο μέσο του παραθύρου. Μόλις την πιέζω λίγο σταματάει το τρίξιμο. Και τα δύο αυτά τριξίματα θα τα δούμε στην αντιπροσωπεία όταν πάω για το πρόβλημα του τιμονιού.
Να αναφέρω ότι το αυτοκίνητο δεν το έχω κυκλοφορήσει σε χωματόδρομους. -
Μα γι αυτο υπαρχει το ηχοσυστημα
Δυναμωσε το λιγακι -
λοιπόν μετα απο βασανιστική αναμονή ηρθε επιτέλους και το δικό μου! πραγματικά είμαι ευτυχής καθώς η έκδοση sport+maranello red είναι ακριβώς όπως μ'αρέσει! το πήρα χθες και ήδη έγραψα 250km! αντε να φτάσουμε στα 3.000-4.000 να στρωθεί να δοκιμάσουμε και το sport κουμπάκι! εντυπωσεις θα γράψω αναλυτικά σε καμιά βδομάδα..
μια ερώτηση μόνο.. δυστηχώς το δικό μου ήρθε με τα Potenza RE050A και όχι με τα sportcontact 3 που έχω ακούσει τόσα.. τα Potenza τί λένε? είναι καλύτερα ή χειρότερα απο τα sc3? που χάνω και που κερδίζω? αργούν να ζεσταθούν σαν κλασικά Bridgestone? πετάνε ευκολα βυζί? απο αντοχή στο χρόνο πως πάνε?
-
Aν εχεις 150αρι καλυτερα που φοραει τα 050Α
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
λοιπόν μετα απο βασανιστική αναμονή ηρθε επιτέλους και το δικό μου! πραγματικά είμαι ευτυχής καθώς η έκδοση sport+maranello red είναι ακριβώς όπως μ'αρέσει! το πήρα χθες και ήδη έγραψα 250km! αντε να φτάσουμε στα 3.000-4.000 να στρωθεί να δοκιμάσουμε και το sport κουμπάκι! εντυπωσεις θα γράψω αναλυτικά σε καμιά βδομάδα..μια ερώτηση μόνο.. δυστηχώς το δικό μου ήρθε με τα Potenza RE050A και όχι με τα sportcontact 3 που έχω ακούσει τόσα.. τα Potenza τί λένε? είναι καλύτερα ή χειρότερα απο τα sc3? που χάνω και που κερδίζω? αργούν να ζεσταθούν σαν κλασικά Bridgestone? πετάνε ευκολα βυζί? απο αντοχή στο χρόνο πως πάνε?
Μια χαρά είναι τα RE050...
_
-
Μια χαρά αν εξαιρέσεις το βουητό που φέρνουν στην καμπίνα, ακόμα και σε αμάξια με εξαιρετική ηχομόνωση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια χαρά αν εξαιρέσεις το βουητό που φέρνουν στην καμπίνα, ακόμα και σε αμάξια με εξαιρετική ηχομόνωση.Δε λέω ακούγονται αλλά τι να περίμενα από 225/45/17...
Με τον καιρό ακούγονται αρκετά περισσότερο βέβαια...
Είναι πολύ καλό λάστιχο όμως... (και αυτά θα επιλέξω αν τα βρω)_
-
Στο σιρόκο που οδήγησα ήταν αισθητή η βαβούρα σε σαγρέ ειδικά οδόστρωμα. Καμία σχέση με τα SC3 πχ.
-
χμμ.. η αλήθεια είναι πως μια βαβούρα απο τα λάστιχα είναι υπαρκτή..τπτ ενοχλητικό βέβαια προς το παρόν.
xmm...θέλει κανείς 4 λάστιχα potenza με 250km να πάω να βάλω τα sc3??
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο σιρόκο που οδήγησα ήταν αισθητή η βαβούρα σε σαγρέ ειδικά οδόστρωμα. Καμία σχέση με τα SC3 πχ.Δεν τα έχω δοκιμάσει, -μάλλον να το πω καλύτερα- δεν έχω μέτρο σύγκρισης, συνεπώς δε θα διαφωνήσω...
Πραγματικά σε οδόστρωμα τραχύ ακούγονται αρκετά..._
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
χμμ.. η αλήθεια είναι πως μια βαβούρα απο τα λάστιχα είναι υπαρκτή..τπτ ενοχλητικό βέβαια προς το παρόν.xmm...θέλει κανείς 4 λάστιχα potenza με 250km να πάω να βάλω τα sc3??
Τι διάσταση; Και πόσο τα δίνεις;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
χμμ.. η αλήθεια είναι πως μια βαβούρα απο τα λάστιχα είναι υπαρκτή..τπτ ενοχλητικό βέβαια προς το παρόν.
xmm...θέλει κανείς 4 λάστιχα potenza με 250km να πάω να βάλω τα sc3??
Τι διάσταση; Και πόσο τα δίνεις;
_
225/45/17.. και τα δίνω, ξέρω γω? -100€ απ'οσο μπορείς να τα βρείς καινούργια, καλά δεν είναι?
-
Ρε παιδιά... Έκανε κανένας service ή αλλαγή λαδιών και πόσο κόστισε?
Εγώ έχω το 150 σπορτ και σήμερα άλλαξα λάδια... Μου στοίχισε 95 ευρώ.
Χονδρικά 65 τα λάδια(Selenia pure energy 5-40), 20 το φίλτρο λαδιού και 10 εργατικά.
Πολλά είναι ή κάνω λάθος? -
Μπορεί παρακαλώ κάποιος κάτοχος να δώσει το πλάτος και το μήκος του χώρου αποσκευών?
-
Λοιπόν μόλις γύρισα απο ακόμα μια απολαυστική βόλτα και πραγματικά μέχρι τώρα το μοναδικό μειονέκτημα που βρίσκω είναι το τιμόνι του.. είναι 1-2 κλικ πιο κάτω απο το ιδανικό..τίποτα αβάσταχτο πάντως βέβαια ελπίζω μετα το στρώσιμο που θα το έχω στο σπορ πρόγραμμα να βελτιωθεί.. πέραν τούτου είμαι τρομερά ευχαριστημένος.. μπαίνω και βγαίνω απο το αμάξι μ'ενα μόνιμο χαμόγελο..
..για τα φώτα του που έχουν ακουστεί διάφορα και το φοβόμουν προσωπικά μου φαίνονται μια χαρά.. καλύτερα απο του cee'd που μπορώ να συγκρίνω άμεσα και απο άλλα που έχω οδηγήσει.. δε ξέρω τι παίζει και σε μερικούς φαίνονται ανεπαρκή..
πάντως σε ποστς που διάβασα ήταν απλα θέμα κακής ευθυγράμισης.. μόλις διορθώθηκε αυτό τότε το πρόβλημα σχεδόν λύθηκε..
http://www.fiatforum.com/bravo/166565-bad-lights-3.html#post1830157
Fiat Bravο 2007