-
θα τη δώ και σου πώ
η άλλη η εργοστασιακή δεν ξέρω τι μάρκα ήτανε,αλλά 4 χρόνια δεν μου έδειξε κανένα σημάδι να πεθαίνει,την άλλαξα προληπτικά γιατί θεώρησα αρκετά τα 4 χρόνια και 3 ήνες που την είχα -
Ο χρήστης Swing49 έγραψε:
σύνολο ανταλλακτικά και εργασία 690 ευρώ
Πόσα απ'αυτά ήταν για ανταλλακτικά και πόσα για εργασία ?
Η μπαταρια που σου βαλανε λογικά πρεπει να είναι Magnetti Marelli
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
μαλλον... και η προηγουμενη μπαταρια του φιλου μαλλον magneti marelli θα ηταν...
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Πόσα απ'αυτά ήταν για ανταλλακτικά και πόσα για εργασία ?
Η νέα μπαταρια είναι Magnetti Marelli
εργασία (αντλία νερού,ιμάντας εκκεντρ.,μπαταρία,γενικό service) σύνολο 214 ευρώ
ανταλλακτικά (τα ανέφερα όλα στο πρώτο πόστ) σύνολο 476 ευρώκι εμένα μου φάνηκαν αρκετά αλλά αν πώ ότι δεν το περίμενα θα πώ ψέματα,μη σου πώ ότι περίμενα και παραπάνω βλέποντας πως και τι χρεώνουν οι αντιπροσωπείες γενικά,επειδή με φέρνει κάποιες φορές ο δρόμος από Τρίκαλα,μάλλον θα σου έρθω την επόμενη φορά
-
edit,διπλό πόστ
-
-
Γείτσες.
-
Γεια σας παίδια , είμαι και εγώ κάτοχος του Φιατ ΒΡΑVO 150HP SPORT εδώ και έντεκα μήνες .Πριν είχα ενα νισσαν σανι 2000 κυβικά gti 143hp μοντελο του 95. Ιταλικό δεν έχω ξανααγοράσει αλλά στην οικογένεια υπήρξε ενα πουντο του 94 τουρμπο , και ένα bravo επίσης 150 ίππους σπορτ , από την δοκιμή του οποίου απόφάσισα να πάρω και εγώ το δικόμου που ηταν σε προσφορά. Εχω κάνει περίπου 5800χλμ και πλησιαζω γαι το πρωτο μου σέρβις στην αντιπροσωπία. Θά ήθελα να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου από την συμβίωσή μου το bravo. Τα θετικά λίγο πολύ έχουν γραφτεί : πολύ καλός κινητήρας με δύναμη , χώροι , εμφάνιση κλπ. Θα ήθελα να εκθέσω λιγο τα αρνητικά και σε κάποιες περιπτώσεις να μου πείτε και εσείς αν σας έτυχε να παρατηρήσετε κάτι παρόμοιο και πως το αντιμετώπισατε : 1) Οι υαλοκαθαριστήρες κάνουν πολύ θόρυβο σαν να πιεζονται πολύ στο τζάμι ακόμα και με αρκετό νερό (βροχή), 2)παρατήρησα καποία τριξήματα στην πίσω αριστερή ανάρτηση ,3)σε καποιες δεξιες κλειστες στροφές ακούω κάποιο τριξιμο που μου φαίνεται να έρχεται από μπροστά και αριστερά,4) παρατηρώ ότι το χρώμα γρατζουνιέται πολύ έυκολα ακόμα και με το πλύσιμο(μαρανέλο) , 5) η ηχομόνωση δεν είναι καλή μάλλον διότι ολη οι θόρυβοι απέξω μπάινουν έντονα μέσα στο αμάξι. Σημειώνεται ότι το αμάξι δεν έχει πιεστεί καθόλου. Πέρα των παραπάνω το αμάξι το γουστάρω πολύ. Αν έχετε παρατήρήσει κατι αναλογο και στα δικά σας πείτε μου πως το αντιμετωπίσατε
-
@** kaxri ** , καλώς ήρθες στην παρέα μας καλά-ευχάριστα και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις.
Σχετικά με τους προβληματισμούς σου , μπορώ να απαντήσω μόνο στον τελευταίο (και σ αυτό εν μέρει). Πιθανά ο αυξημένος θόρυβος να οφείλεται στον τύπο των ελαστικών σου. -
Για τους υαλοκαθαριστήρες: μήπως απλά τα μάκτρα έχουν ψιλοξεραθεί και θέλουν αλλαγή; Είπες ότι το πήρες σε προσφορά και τα Sport 150hp πρέπει να είχαν μείνει αρκετό καιρό σε στοκ.
-
Ο χρήστης Swing49 έγραψε:
η αντλία νερού άντεχε να βγάλει κι άλλα χιλιόμετρα αλλά αν την άλλαζα αργότερα θα πλήρωνα πολύ περισσότερα (λόγω χρέωσης εργασίας),τώρα που ανοίξανε το αμάξι για τους ιμάντες αντικαταστάθηκε με πολύ μικρότερο κόστος (γύρω στα 15 ευρώ εργασία +75 που έκανε η αντλία)Δηλαδη την αλλαξες επειδη το ηθελες εσυ.Διαφορετικα η αντλια δεν αλλαζεται.Μονο αν προκυψει καποιο προβλημα.
Κατα τα αλλα .........Καλησπερα σας.
Εχω καιρο να γραψω αλλα με πολλα και διαφορα που συνεβησαν δεν ειχα χρονο ουτε να κλασω.
Απο οτι βλεπω βεβαια δεν εχουμε και πολυ κινηση.
Αφου που μου εκανε εντυπωση μαλιστα,ειναι οτι ο Κωστας βαζει βιντεακια αλλων και οχι δικα του.... .....ατιμη κριση..... -
Σήμερα βρέθηκε εδώ στο χωρίο μου ένα λευκό. Ήπιαμε έναν καφέ με τον Κων/νο (ο Θεός να τον κάνει καφέ ) και τα είπαμε και απο κοντά...
Σε κάποιο άλλο κατέβασμα θα κάνουμε και καμμιά γρήγορη διαδρομούλα...σήμερα κάναμε μία δοκιμή...
Κωνσταντίνε έφτασες??? -
Βρε - βρε - βρε....
Καλώς τον Γιάννη μας , καλώς το καμάρι μας , καλώς τον προκομένο μαςΔεν τρίζει - δεν ξεφλουδίζει - δεν σπάει - δε χαλάει , μόνο τη βενζίνη ρουφάει
Οπότε είχαμε για χθες και σήμερα...
Κάθοδος Αρχή περιφερειακού Πύλης - Ποτάμι στο ύψος της Αχαρνών :
Χιλιόμετρα : 330km
Μέση κατανάλωση : 9,2l/100km
ΜΩΤ : 112km/h
Χρόνος : 02h 55min
Συνθήκες , μέχρι Λαμία σχετικά ήρεμα με μέση κατανάλωση 8,4l/100km και μέση ωραιαία ταχύτητα 95km/h , τα υπόλοιπα στην ΕΟ από 160-180 και 3-4 200/220.*Αθήνα * δεν θυμάμαι χιλιόμετρα , αλλά με πολύ μποτιλιάρισμα και πολύ χαμένο χρόνο σε αναζήτηση χώρου στάθμευσης , ενα εφιαλτικό 10,5l/100km με ΜΩΤ 15km/h
ΆνοδοςΠοτάμι ύψος Αχαρνών-Σπίτι , με παράκαμψη σε Χαλκούτσι (Αργύρη χάρηκα που τα είπαμε εστω και λίγο από κοντά):
Χιλιόμετρα : 360km
Μέση κατανάλωση : 8,6l/100km
ΜΩΤ : 92km/h
Xρόνος: 03η 49min
Συνθήκες : 140-150 έως την έξοδο για Αυλώνα , στο ρελαντί κατά την ωρα αναμονής του Αργύρη , σβέλτα μέχρι τον καφέ μας , χαλαρή επάνοδος στην ΕΟ , 160-170 μέχρι Λαμία (πλην ενος 210) και κουραστικοί ρυθμοί στο Δομοκό και στον κάμπο λόγω πληθώρας φορτηγών και ατελείωτης ουράς αυτοκινήτων από πίσω τους.Αυτά!
Ικανοποιημένος dickdick?
ΥΓ: στα 50m περιμετρικά των εγκατaστάσεων της εταιρίας που εργάζεται ο Βελ , φωλιά από λευκά Bravo
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
η αντλία νερού άντεχε να βγάλει κι άλλα χιλιόμετρα αλλά αν την άλλαζα αργότερα θα πλήρωνα πολύ περισσότερα (λόγω χρέωσης εργασίας),τώρα που ανοίξανε το αμάξι για τους ιμάντες αντικαταστάθηκε με πολύ μικρότερο κόστος (γύρω στα 15 ευρώ εργασία +75 που έκανε η αντλία)
Δηλαδη την αλλαξες επειδη το ηθελες εσυ.Διαφορετικα η αντλια δεν αλλαζεται.Μονο αν προκυψει καποιο προβλημα.
άντεχε να βγάλει κι άλλα χιλιόμετρα αλλά όταν είδα το κόστος να αλλαχτεί μόνη της αργότερα του είπα 'ΤΩΡΑ'
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Αφου που μου εκανε εντυπωση μαλιστα,ειναι οτι βαζει βιντεακια αλλων και οχι δικα του.... .....ατιμη κριση.....
-
Θα ταν ωραιο απο περιεργεια αν ξεραμε τι στγμιαια καταναλωση εκει στα 220 σου εδειχνε ο υπολογιστης
-
σίγουρα 25+
-
Εγώ πιστεύω από 17-20. 25άρια πιάνεις συνήθως σε τόσα άλογα με 3η 4η και πολλές σ.α.λ. Στις μεγάλες ταχύτητες, ο διαιρέτης, δηλαδή τα χμ/ω παραείναι μεγάλα. Οπότε οικονομικά συμφέρει να πηγαίνεις κόφτες 5ης παρά κόφτες 4ης.
-
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Εγώ πιστεύω από 17-20. 25άρια πιάνεις συνήθως σε τόσα άλογα με 3η 4η και πολλές σ.α.λ. Στις μεγάλες ταχύτητες, ο διαιρέτης, δηλαδή τα χμ/ω παραείναι μεγάλα. Οπότε οικονομικά συμφέρει να πηγαίνεις κόφτες 5ης παρά κόφτες 4ης.ισχύει.
Νομίζω οτι είναι ακόμα χαμηλότερα.... ίσως και 11-12
Δεν είμαι σίγουρος 100% γιατι επηρεάζετε πολύ η μέτρηση και απο το πόσο επιταχύνεις, την πίεση στην τουρμπίνα, την καθυστέρηση του οργάνου, και ακόμα περισσότερο απο την κλίση του εδάφους.
Ασε που ποιος ο λόγος να κοιτάζεις καταναλώσεις στα 200χλμ/ώρα....
Fiat Bravο 2007