-
Τα φανάρια του θυμίζουν λίγο C4?
Το θέμα είναι πόσο θα στοιχίζει, και πόσο αξιόπιστο θα είναι πιστεύω!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το θέμα είναι πόσο θα στοιχίζει, και πόσο αξιόπιστο θα είναι πιστεύω!Και πόσο θα το παίρνει ο αέρας όταν τολμήσει ο οδηγός να πάει >100 χαω
-
Τα φανάρια του θυμίζουν λίγο C4?Το θέμα είναι πόσο θα στοιχίζει, και πόσο αξιόπιστο θα είναι πιστεύω!
ε όχι και C4....μάλλον Peugeot θα έλεγα...εάν δεις και το χαμόγελο της μάσκας.
-
Τουλάχιστον άρχισε να θυμίζει λιγότερο περίπτερο με την προτεταμένη φατσούλα! Άλλο αν αυτή θυσιάζει πολύτιμα εκατοστά ελεύθερου πάρκινγκ.
-
EΜενα γιατι μου φαίνεται για απλο face lift απο εξω;;; Θα μου πεις ποσο διαφορετικό μπορεις να το κανεις;
-
Μάλλον δεν μπορούνε να του αλλάξουν και τα πέταλα...Σημασία έχει το τι γίνεται κάτω από τα πλαστικά φτερά και πόρτες, από εμφάνιση οι διαφορές δεν είναι και χαώδεις.
-
θα βάλουν τον χιλιάρη τελικά?
τιμές γνωρίζουμε?
-
-
Προχειροδουλειά! Τόση αναμονή γι αυτό το πράγμα; Έχει δίκιο ο ΙΚΕ που λέει ότι είναι σαν κινέζικο αντίγραφο.
@νδρέας
-
Σκατα.......
Αυτο το πραγμα δεν εχει καμια σχεση με το Smart που βλεπουμε στους δρομους τωρα.....
Φτινη απομοιμιση.... -
-
ΘΕΟΣ!!!!
@νδρέας
-
Ωραίος,χαχαχαχαχαχαχαχα!
Λείπει όμως μια Κινεζούλα να χαμογελάει στη φωτογραφία. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Σκατα.......
Αυτο το πραγμα δεν εχει καμια σχεση με το Smart που βλεπουμε στους δρομους τωρα.....
Φτινη απομοιμιση....Μα είναι γνωστό οτι ψιλομπαίναν μέσα τόσα χρόνια...
τώρα θα πουλήσουν ένα φτηνοπράγμα για να βγάλουν τα σπασμένα
Ακόμα και το ταμπλώ ειναι πολύ χειρότερο από το παλιό
Σαν κιτσοβαμένο Getz είναι...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και πόσο θα το παίρνει ο αέρας όταν τολμήσει ο οδηγός να πάει >100 χαω
Μα ρε συ δεν το παίρνεις για να πηγαίνεις τάπα, για μέσα στην πόλη το παίρνεις.....που έχει όριο 50 άντε 80 σε λεοφόρους!
-
Η ποιότητα δεν φαινεται στις φωτογραφίες, άλλωστε και το σημερινό μοντέλο δε νομίζω να έχει ανεβάσει ιδιαίτερα ψηλά τον πύχη. Πολύ δύσκολα θα ειναι χειρότερο το καινούριο, αλλά απο σχεδιασμό..
Κρίμα γιατι το Smart του Michael Mauer (νομίζω) ήτανε εκπληκτικό σαν σχέδιο και θα είναι κλασσικό μετά απο χρόνια.
-
Τα πρωτότυπα της πρωτης γενιάς smart:
http://www.auto-motor-und-sport.de/news ... 131496.htm
Νομίζω κάποια απο αυτά φτιάχτηκαν όταν ακόμα η Swatch θα συνεργαζόταν με την VW. Ύστερρ έφτιαξε την mcc με 50% swatch και 50% Daimler-Benz και τελικά η mercedes ανέλαβε ολοκληρωτικά το project.
-
Mόνο το πρώτο ίσως να είναι από την περίοδο της VW. Τα επόμενα δύο ήταν τα πρώτα που παρουσιάστηκαν από την Mercedes ταυτόχρονα. Το μαύρο ήταν πιο συμβατικό και αρκετά πολυτελές, ενώ το κίτρινο πιο παιχνιδιάρικο. Το σχήμα ακόμα διέφερε αρκετά. Όλα τα επόμενα όμως που παρουσιάζονταν κατά καιρούς σε διάφορες εκθέσεις ήταν πολύ κοντά στο τελικό. Είδα και τα πρωτότυπα δοκιμών και θυμήθηκα τις photos με τα καμουφλαρισμένα smartάκια να γυρνάνε στην πίστα φορώντας... βοηθητικές ρόδες!!!
Ο Mauer είχε σχεδιάσει σίγουρα τα coupe/roadster αλλά για το city coupe δεν είμαι σίγουρος.
@νδρέας
-
Και πόσο θα το παίρνει ο αέρας όταν τολμήσει ο οδηγός να πάει >100 χαω
Μα ρε συ δεν το παίρνεις για να πηγαίνεις τάπα, για μέσα στην πόλη το παίρνεις.....που έχει όριο 50 άντε 80 σε λεοφόρους!
Ο Κηφισός, η Α.Ο., δεν είναι 'πόλη'? Να πηγαίνω 80 στην Α.Ο. για να μη με πάρει ο αέρας δλδ?
Για μικροσκοπικό αυτοκινητάκι, ακόμα και τόσα χρόνια μετά, Seicento uber alles
Aλλά και τα σύγχρον τρίδυμα Aygo, 107, C1, είναι μακράν προτιμότερα του Smart, για όλες τις χρήσεις.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για μικροσκοπικό αυτοκινητάκι, ακόμα και τόσα χρόνια μετά, Seicento uber alles
Aλλά και τα σύγχρον τρίδυμα Aygo, 107, C1, είναι μακράν προτιμότερα του Smart, για όλες τις χρήσεις.
+1
- Fiat Panda
Smart Fortwo 2007