-
Κάτι πήρε το αυτί μου για 1000cc κινητήρα ατμοσφαιρκο.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Κάτι πήρε το αυτί μου για 1000cc κινητήρα ατμοσφαιρκο.Αμην!! καιρος ηταν!
-
θα χωράει...?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα χωράει...?Δε νομιζω να εχει τοση διαφορα σε μεγεθος απο εναν 600τουρμπο
-
Ο χιλιάρης θα είναι σαν τον τρικύλινδρο του for4 θα είναι απ' ότι έμαθα, σε 2 εκδόσεις ατμόσφαιρα και τούρμπο.
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Αμην!! καιρος ηταν!+1 αν αποκτήσει και αξιοπιστία το samrtακι θα είναι το απόλυτο όχημα για την πόλη.(να βάζαν και μηχανικό κιβώτιο ):iconcool:
-
Ενα CVT και πιο γρήγορο τιμόνι θέλει, αν είναι και αξιόπιστο θα ειναι φοβερό.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ενα CVT και πιο γρήγορο τιμόνι θέλει, αν είναι και αξιόπιστο θα ειναι φοβερό.Θα ηταν το best seller της αγορας αν ειχε αυτα που λες, και να ηταν και σχετικα λογικη η τιμη του και οχι 15.000 ευρω που θα ειναι τελικα
-
Ε, δεν ζητάμε πολλά δηλαδή...
-Καλύτερο κινητήρα
-CVT της προκοπής
-Τιμόνι
-Καλή τιμή -
Πλάκα πλάκα όντως δεν ζητάμε πολλά.
-
Για το τιμονι, κανουμε μια υποχωρηση!
Λυση και τωρα υπαρχει[/url]
-
Θα προτιμούσα να κάνουν αξιόπιστο τον 700ρι turboκινητήρα, φια πολούς λόγους, κατ'αρχήν για τα τέλη κυκλοφορίας που θα έχει αλλά και για τα ασφάλιστρα.
Αν είναι να φτάσει 15.000 € ξεφεύγει πολύ απο τα 107 C1 κλπ.
Πως μπορεί κάποιος να πάρει ένα με διαφήμιση?
-
ratanplan
μα τα ασφάλιστρα δεν επιβαρύνονται περισσότερο από την αξία του οχήματος?
θέλω να πω είναι το ίδιο ένα Picanto 1.0 9,000 -
ασφάλιστα= φορολογίσιμοι ίπποι (που προκύπτουν από τα κυβικα!)+ αξία αυτοκίνήτου (αν κάνεις ασφάλεια κλοπής)
π.χ εγώ με το Roadster (700cc) και αξία ασφάλισης ( -
elteo τα ασφάλιστρα διαμορφώνονται απο τα κυβικά την αξία τον τόπο διαμονής το Bonus malus και απο την ηλικία και τα έτη κατοχής του διπλώματος. Το αν θα είναι 700 κ.εκ ή 1.000 κ.εκ έχει μια διαφορά σίγουρα όχι τεράστια αλλά έχει αν σκεφτείς ότι το σμαρτ τώρα έχει γύρω στα 20 € τ.κυκλοφορίας ενώ στα 1.000 κ.εκ έχει κοντά 100 € υπάρχει μαι διαφορά σε πάγεια έξοδα 100+ € το χρόνο, Αν είναι βέβαια να είναι πιο αξιόπιστο το μοτέρ και η διαφορά της τιμής είναι μιδαμινή, χαλάλι!
-
[quote='ratanplan']elteo αν σκεφτείς ότι το σμαρτ τώρα έχει γύρω στα 20
-
125 ευρώ το εξάμηνο για την απλή ασφάλιση του roadster, που νομίζω ότι είναι πολύ λίγα. Προσωπικά, ακόμα και αν είναι αναξιόπιστο όπως λένε (εμένα μέχρι στιγμής δε μου έχει βγάλει απολύτως τίποτα, ακόμα και τα νερά που έμπαζε με ένα σπρέυ σιλικόνης σταμάτησαν μαχαίρι), θα το κρατήσω το roadsterάκι για τον απλούστατο λόγο ότι μου στοιχίζει ελάχιστα και μπορώ να το διατηρώ ως δεύτερο αυτοκίνητο. Αν τώρα γίνουν τα F2 χιλιάρια νομίζω ότι θα χάσουν το βασικότατο αυτό πλεονέκτημά τους.
-
Κοιτάξτε 55 € διαφορά το χρόνο για σηματάκι και καμια 100-150 για ασφάλεια......άντε να τα καταπιείς, απο κατανάλωση? τι διαφορά θα έχει?
Απλά αν πας σε 1000ρι, υπάρχει και η λύση των 3δυμον, που σίγουρα δεν έχουν τα καλά του σμαρτ, αλλά παίρνουν 4 άτομα -λέμε τώρα-
-
Τελική μορφή:
http://www.jesdc.de/news/news/pics/c451-12.jpg -
Πολύ ασχημότερο απο το τωρινό μοντέλο. Σαν κινέζικη έκδοση του είναι.
Smart Fortwo 2007