-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=272731&highlight=������#272731
ελπιζω τωρα να ειναι ολα οκ
Είναι εδω και 3 βδομάδες στο συνεργειο. Κάθονται και την κοιτάνε γιατι δεν υπάρχουν ανταλακτικά. Τέλη της εβδομάδας λέει θα έρθουν.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Είναι εδω και 3 βδομάδες στο συνεργειο. Κάθονται και την κοιτάνε γιατι δεν υπάρχουν ανταλακτικά. Τέλη της εβδομάδας λέει θα έρθουν.
ασχετο: σου εχουν δωσει αυτοκινητο αντικαταστασης? αν ναι τι; αν οχι, το απαιτησες?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ασχετο: σου εχουν δωσει αυτοκινητο αντικαταστασης? αν ναι τι; αν οχι, το απαιτησες?
Μου δωσανε μια 147. Είχαν και μια Lancia Musa πρόχειρη που ήταν πειρασμός με την πολυτέλειά της αλλα διάλεξα την 147!
-
exw 147 edw kai ena xrono!einai fantastiki..Eidika an gustareis t amaxi patheneis plaka!to mono pu exw paratirisei einai trigmoi sto prostino plastiko logo diaforas twn ulikwn pu me mia episkepsi sto ftiaxun me lipantiko..!mercedes trizun den tha trizei i alfa?eleos kolimenoi akoma...
-
Αν βρεθεί αυτοκίνητο που δεν τρίζει στους ελληνικούς δρόμους πείτε το και σε μας να το ξέρουμε
Μαρία αν διαβάζεις ακόμα το θέμα και όσοι έχετε εμπειρία από την 147, θα αναφέρω τα προβλήματα που εμένα έχουν στενοχωρήσει:
-
Συχνά και ειδικά σε κακό οδόστρωμα ακούγεται ένας μεταλικός ήχος από την κολώνα πίσω από τη θέση του οδηγού -πολύ ενοχλητικός θα έλεγα- και κάποιες φορές και από την δεξιά πλεύρα. Μοιάζει σαν ένα μεταλλικό αντικείμενο που έχει ξεκολλήσει από τη θέση του.
Ο ήχος αυτός είναι αισθητός ιδιαίτερα σε ανωμαλίες του δρόμου και μερικές φορές σε απότομα ξεκινήματα - φρεναρίσματα. Θέλω να μου το φτιάξουν εντός εγγύησης, αλλά από την άλλη δεν ξέρω ποιον να εμπιστευθώ να μου ανοίξει το αυτοκίνητο. -
Το ταμπλό έχει χάσει τη φρεσκάδα του και φαίνεται ταλαιπωρημένο, σαν να έχει λεκιάσει, παρόλο που όλη σχεδόν την ημέρα το αυτοκίνητο φυλάσσεται σε κλειστό χώρο. Δεν τολμώ να χρησιμοποιήσω κάποιο προιόν από το εμπόριο, παρόλο που έχω αγοράσει ένα (Formula 1). Στην Autoplus μου είπανε ότι τα ματ υλικά δεν θέλουν νερό, μόνο ξεσκόνισμα και ότι με τον καιρό θα επανέλθει. Είδωμεν...
-
Υψηλή κατανάλωση μέσα στην πόλη. Αντίθετα πολλά χιλιόμετρα σε ανοιχτούς δρόμους.
-
Τροχοί 16 ιντσών, το αυτοκίνητο σέρνεται σε ανηφορικούς δρόμους.
Χάνεται το νέυρο του. Συν τοις άλλοις χτυπάει σε σαμαράκια. Κατ’ εμέ μακρυά. -
Το πήρα ασημί, χάθηκε ο κόσμος να διάλεγα ενα σκούρο χρώμα;
Για τα θετικά του δεν θα μιλήσω, τα οποία είναι πολλά.
Το μόνο που θα αναφέρω είναι ότι τώρα που ήρθε η άνοιξη, δεν ανοίγω το ραδιόφωνο, αλλά τα παράθυρα για να ακούσω τον ήχο του κινήτηρα.Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι, ας το κάνει παρακαλώ.
-
-
σχετικα με προϊοντα περιποιησης ταμπλω, εγω θα σου προτεινα να χρησιμοποιησεις της armor all ενα που εχει για βινυλ και πλαστικες επιφανειες.. με σιλικονη ΧΩΡΙΣ αυτα τα περιεργα που το αυτοκινητο μυριζει υστερα σαν ... οικος ανοχης!! προσοχη μην παει στο τιμονι, γιατι .... γλυστραει!
-
Κατι που έχω παρατηρήσει τις 3 βδομάδες που περπατάω μια 147 είναι οτι ενω έχει καλά φρένα πετάει κώλο και παλατζάρει στο απότομο φρενάρισμα!
-
Δεν πας μια βόλτα από το http://www.alfisti.gr ?
Σίγουρα θα βρείς κάποιες απαντήσειςΓια το 1. πρέπει ο ήχος να προέρχεται απ'την πίσω ανάρτηση (κάτι αν θυμάμαι καλά θέλει σφίξιμο)
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Σίγουρα θα βρείς κάποιες απαντήσειςΓια το 1. πρέπει ο ήχος να προέρχεται απ'την πίσω ανάρτηση (κάτι αν θυμάμαι καλά θέλει σφίξιμο)
Μπα. Αν κατάλαβα καλά είναι ο κλασικός θόρυβος και αφορά την 'καβυλια της κολωνας εκει που πιανει το μανταλο της πορτας'. Ένα γρασάρισμα-ψέκασμα με σιλικονούχο είναι αρκετό.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Μπα. Αν κατάλαβα καλά είναι ο κλασικός θόρυβος και αφορά την 'καβυλια της κολωνας εκει που πιανει το μανταλο της πορτας'. Ένα γρασάρισμα-ψέκασμα με σιλικονούχο είναι αρκετό.
Αυτό πιστεύω και εγώ, επίσης σε μερικές, νομίζω τις πρώτες, έλειπαν κάποια πλαστικά παρεμβύσματα από εκείνο το σημείο. Πήγαινε να στο κοιτάξουν...
-
Ο χρήστης nfil έγραψε:
Αν βρεθεί αυτοκίνητο που δεν τρίζει στους ελληνικούς δρόμους πείτε το και σε μας να το ξέρουμεΣωστός...
- Το ταμπλό έχει χάσει τη φρεσκάδα του και φαίνεται ταλαιπωρημένο, σαν να έχει λεκιάσει, παρόλο που όλη σχεδόν την ημέρα το αυτοκίνητο φυλάσσεται σε κλειστό χώρο. Δεν τολμώ να χρησιμοποιήσω κάποιο προιόν από το εμπόριο, παρόλο που έχω αγοράσει ένα (Formula 1). Στην Autoplus μου είπανε ότι τα ματ υλικά δεν θέλουν νερό, μόνο ξεσκόνισμα και ότι με τον καιρό θα επανέλθει. Είδωμεν...
Πανάκι βρεγμένο με ΑΠΙΩΝΙΣΜΕΝΟ νερό. ΟΧΙ νερό βρύσης.
-
Κατι που έχω παρατηρήσει τις 3 βδομάδες που περπατάω μια 147 είναι οτι ενω έχει καλά φρένα πετάει κώλο...Αυτό θέλουμε και εμείς .
Αυτό το είχα παρατηρήσει και στη δικιά μου. Για να το αποφύγω έβαζα ελαφρώς λιγότερη πίεση στα πίσω ελαστικά και έγινε πολύ πιο ουδέτερη.
-
[1. Συχνά και ειδικά σε κακό οδόστρωμα ακούγεται ένας μεταλικός ήχος από την κολώνα πίσω από τη θέση του οδηγού -πολύ ενοχλητικός θα έλεγα- και κάποιες φορές και από την δεξιά πλεύρα. Μοιάζει σαν ένα μεταλλικό αντικείμενο που έχει ξεκολλήσει από τη θέση του.
Ο ήχος αυτός είναι αισθητός ιδιαίτερα σε ανωμαλίες του δρόμου και μερικές φορές σε απότομα ξεκινήματα - φρεναρίσματα. Θέλω να μου το φτιάξουν εντός εγγύησης, αλλά από την άλλη δεν ξέρω ποιον να εμπιστευθώ να μου ανοίξει το αυτοκίνητο.[/quote]
Κοίτα και το ραουλάκι της ζώνης ασφαλείας. Σε μια 156 που είχα ήταν μπόσικο ή είχε φύγει η ασφάλεια. Μου το φτιάξαν σχετικά εύκολα. Νομίζω αν θυμάμαι καλά ότι όταν φόραγα τη ζώνη δεν το έκανε.
-
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις συμβουλές τους.
Την Παρασκευή το αυτοκίνητο μπήκε στο συνεργείο (Μοσχού) όπου ήξεραν
τα προβλήματα. Δεν ήμουν εκεί για να δω τι έκαναν, πάντως το αυτοκίνητο απέκτησε μία συμπαγή αίσθηση, σαν καινούργιο. Οι θόρυβοι λείπουν πια και ελπίζω να μην τους ξανακούσω.Το αξιοσημείωτο είναι ότι με ρώτησαν πότε πήρα το αυτοκίνητο (9/2003) και απάντησαν 'ακόμα να τα διορθώσουν';
Όσον αφορά το ταμπλό χρησιμοποίησα απιονισμένο νερό, όπως πρότεινε κάποιος φίλος, αλλά δεν είδα κάποια διαφορά. Οπότε χρησιμοποίησα ένα σιλικονούχο υλικό (Formula 1) και έγινε σαν καινούργιο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα και σας συνιστώ να μη χρησιμοποιείτε νερό για τον καθαρισμό του ταμπλό. Κάνει λεκέδες.
-
τον ίδιο θόρυβο ακριβώς θόρυβο ακούω και εγώ μηπως ξέρεις τελικά τι διόρθωσαν;
-
Κατι που έχω παρατηρήσει τις 3 βδομάδες που περπατάω μια 147 είναι οτι ενω έχει καλά φρένα πετάει κώλο και παλατζάρει στο απότομο φρενάρισμα!Fysiologiki antidrasi enos kalostimenou prosthiokinitou.Xoris to asr petaei perissotero kolo....exei poli plaka giati einai eukola elenksimo!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Κατι που έχω παρατηρήσει τις 3 βδομάδες που περπατάω μια 147 είναι οτι ενω έχει καλά φρένα πετάει κώλο και παλατζάρει στο απότομο φρενάρισμα!
Fysiologiki antidrasi enos kalostimenou prosthiokinitou.Xoris to asr petaei perissotero kolo....exei poli plaka giati einai eukola elenksimo!
Αν το κάνει στην ευθεία δεν είναι και τόσο καλοστημένο...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Fysiologiki antidrasi enos kalostimenou prosthiokinitou.Xoris to asr petaei perissotero kolo....exei poli plaka giati einai eukola elenksimo!
Αν το κάνει στην ευθεία δεν είναι και τόσο καλοστημένο...
Με EBD δύσκολο να το κάνει στην ευθεία...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Με EBD δύσκολο να το κάνει στην ευθεία...Οπότε προφανώς κάτι δεν πάει καλά με την 147 που οδήγησε ο xristos69.
Εκτός και αν το κάνει στις στροφές όπου εν μέρη έχει δίκιο ο sakiss... -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Τι σχέση έχει το asr με το φρενάρισμα;
προβλήματα στις alfa 147