-
Ποιο είναι το πιο όμορφο??
147 GTA .....
-
To Megane Rs παντως σιγουρα δεν ειναι..
GTA και απο εμενα με δευτερο το FocusRs. -
Αν μιλάμε για εμφάνιση μόνο η Alfa είναι πρώτη για μένα. Αν πούμε τι θα αγόραζα μάλλον προς Ford θα έλεγα.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Eυχαριστώ kouk! Bλέπω έβαλες και θαυμαστικό...κι εγώ αυτό βλέπω....
-
Πιο όμορφο GTA, καλύτερο όμως...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πιό όμορφο ;H 147 είναι λίγο υπερβολική ,
Ανάμεσα από Focus RS και Golf GTI, λοιπόν,
ψηφίζω Golf, για να σπάσει το απόλυτο μηδέν!
Εσύ είσαι ο μόνος για την ώρα ε;
-
Megane RS σε πορτοκαλί! Τερατάκι και πανέμορφο!
(καλή η 147,δε λέω, αλλά την έχω βαρεθεί) -
Golf GTI. Συγκριτικά. Με απόλυτα κριτήρια απλώς όμορφο.
Δεύτερη η Alfa. Με αρκετή διαφορά. Υπερβολική σε εμφάνιση από ένα υπερβολικά καλό αυτοκίνητο.Jacob
-
GOLF V GTI ο μυθος
-
Ψήφο στην opel από μένα
-
Μια κόκκινη GTA για μένα.
-
ALFA 147 GTA
-
Εγώ δεν θα παρασυρθώ από την έλλειψη (ηθελημένη?? για να σπείρω και αμφιβολίες!), ούτε θα με ενοχλήσει η μοναδικότητα (αφού δεν μετράει η ψήφος μου στη λίστα) και για πιο όμορφο ψηφίζω το Audi Α3 κι ας μην είναι στη λίστα! (και εννοείται ότι αισθητικά **δεν **το αντικαθιστά επαξίως το Golf!! με δύο θαυμαστικά....)
-
Να τα δύσκολα ....
προσωπικά θα είχα δίλλημα κυβικά κ ατμόσφαιρα ή τούρμπ
κοινώς GTA ή Megane RS???
Θα μου πείτε δεν έχει σχέση μετην εξωτερική ομορφιά αλλά δεν με πειράζει!
Η καρδιά (τέλλα με τους Γάλλους) λέει Megane (το σαγκουινί ίσως...) αλλά κ η 147 λέει πολλά!
Αν ήταν να αγοράσω θα προσπαθούσα να περάσω λίγη ώρα με την κάθε κούκλα κ μετά θα αποφάσιζα.... λόγο ψηφοφορίας επέλεξα το RS (megane e?) -
FOCUS RS!!!!!
-
Oμορφότερη η 147 και ακολουθεί από πολύ κοντά το Astra...
Αν αγόραζα κάποιο όμως,αυτό θα ήταν το Golf GTI (Δεν το πιστεύω ότι το έγραψα εγώ αυτό!! ) -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
(Δεν το πιστεύω ότι το έγραψα εγώ αυτό!! )άστα... εγώ στην άλλη ψηφοφορία για το GTi της χρονιάς, παραλίγο να το ψηφίσω κιόλας
όσο για τα αποτελέσματα, τα ποσοστά της 147 τόσα χρόνια μετά που παρουσιάστηκε μας λένε κάτι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
άστα... εγώ στην άλλη ψηφοφορία για το GTi της χρονιάς, παραλίγο να το ψηφίσω κιόλας
όσο για τα αποτελέσματα, τα ποσοστά της 147 τόσα χρόνια μετά που παρουσιάστηκε μας λένε κάτι
To είδα τώρα που ψήφισα!!
-
G T A
-
απ ότι βλέπω η 147 σχηματίζει....κυβέρνηση
Ποιο είναι το πιο όμορφο??