-
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ακριβό ? Με τα ίδια λεφτά παίρνω 1400 κανονικό χωρίς τετρακίνηση και και και
-
Ο χρήστης michailbm έγραψε:
P.S. Για να εχουμε και καλο ρωτημα το Jimny για το cd θα το παρεις (?) αν δεν εισαι συνηδητοποιημενος για το τι πας να αγορασεις αστο καλυτερα!!!!!
Ειπα εγω τετοιο πραγμα μωρε ???
Γιατι μου τη λετε ετσι???Απλα αναφερω οτι θα επρεπε να δινει και κατι παραπανω στην τιμη που δινεται....δεν πιστευω οτι θα 'χαλουσε' κανεναν...
Eυτυχως ομως η Suzuki στο νεο Jimny Θα τα δινει ως standard στην ιδια τιμη
'Standard equipment includes power steering, front electric windows, electric mirrors, radio/CD player, ABS and EBD, selectable four-wheel drive with high and low ratios and automatic free wheeling hubs, front seatbelt pretensioners and driver and front passenger airbags.'
'
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Ειπα εγω τετοιο πραγμα μωρε ???
Γιατι μου τη λετε ετσι???
'Δεν ειπαμε και τιποτα ,..., απλα καποια κριτηρια τα θεωρω δευτερευοντα σε τετοιυ εδους οχηματα!!!!:D
P.S. Δεω ηθελα να την 'πω' σε κανενα και πολυ περισσοτερο σε εσεναTLG!!
-
Ο χρήστης michailbm έγραψε:
P.S. Δεω ηθελα να την 'πω' σε κανενα και πολυ περισσοτερο σε εσενα TLG!!
Και εγω δεν παρξηγηθηκα Μιχαλη , απλα σαν αστεισμο/πειραγμα το ειπα , πραγμα που στον γραπτο λογο δεν ειναι τοσο σαφες μερικες φορες ....
οποτε ...No Problemo
Επισης σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια ...
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Απλα αναφερω οτι θα επρεπε να δινει και κατι παραπανω στην τιμη που δινεται....δεν πιστευω οτι θα 'χαλουσε' κανεναν...Δε νομίζω ότι είναι ακριβό... Σίγουρα θα θέλαμε περισσότερα (στο τζάμπα ποτέ κανείς δε λέει όχι ), αλλά όπως λέει πιο πάνω και κάποιος φίλος στα ίδια λεφτά παίρνεις ένα 1.400άρι, οπότε αν καθήσεις να προσθέσεις αυτά που έχει επιπλέον σαν τετρακίνητο, όπως διαφορικά, σασί, ζαντολάστιχα, ρεζέρβα κλπ, η τιμή είναι πολύ καλή!
Άλλωστε το μόνο που δεν έχει στανταρ είναι το ABS, κατά τα άλλα έχει μέχρι και ηλεκτρικούς καθρέφτες!
Ενδεικτικό βενζίνης δεν παίρνει μόνο και φως στο τασάκι -
Τελικά έχει έρθει το νεο Jimny(facelift) ;
Να ξεχυθω στις αντιπροσωπειες;
Πλησιαζει η γιορτή μου και θελω να κανω ενα δωρο στο εαυτο μου!! -
Το Jimny θα μπορούσε να έκανε 13.000, θα ήταν πιο λογική τιμή (όπως και το Grand Vitara να ξεκινάει απο 20 και όχι απο 23) αλλα εφόσον δεν έχουν ανταγωνισμό τα χτυπάνε και καλά κάνουνε αφού πουλάνε σαν τρελά.
-
Αγορασε η μητερα μου ενα Jimny μεταχειρισμενο με 13000 χλμ μοντελο 2004 εναντι 12000€.
Πιστευω οτι η τιμη που το πηραμε ηταν αρκετα καλη μιας κ ο ιδιοκτητης απο οτι καταλαβα εφευγε για εξωτερικο κ ηθελε να το δωσει γρηγορα....
Εχουμε ξετρελαθει αφου οι πρωτες εντυπωσεις ειναι καταπληκτικες
Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι το κιβωτιο ειναι σφιχτο και οι ταχυτητες(ιδιως η 1η)μπαινουν με Οταν ομως το αμαξι δουλευει αρκετη ωρα,τοτε το προβλημα αυτο μειωνεται....
Any ideas? -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Αγορασε η μητερα μου ενα Jimny μεταχειρισμενο με 13000 χλμ μοντελο 2004 εναντι 12000€.
Πιστευω οτι η τιμη που το πηραμε ηταν αρκετα καλη μιας κ ο ιδιοκτητης απο οτι καταλαβα εφευγε για εξωτερικο κ ηθελε να το δωσει γρηγορα....
Εχουμε ξετρελαθει αφου οι πρωτες εντυπωσεις ειναι καταπληκτικες
Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι το κιβωτιο ειναι σφιχτο και οι ταχυτητες(ιδιως η 1η)μπαινουν με Οταν ομως το αμαξι δουλευει αρκετη ωρα,τοτε το προβλημα αυτο μειωνεται....
Any ideas?- Ρύθμιση της ντίζας του συμπλέκτη (πιάνει χαμηλά?)
- Σπρέυ γράσσου στη 'μπίλια' του μοχλού ταχυτήτων κάτω από την φούσκα
- Αλλαγή βαλβολίνης (75W-90 Motul 300 συνθετική πχ)
-
Thanks θα τα κοιταξουμε....
-
Μια ερώτηση προς τους κατόχους Jimny
Φίλος ενδιαφέρεται για αλλαγή των αμπορτισέρ.
Η χρήση του είναι στην πόλη αλλά και στο βουνό και ο οδηγός αρκετά 'ανήσυχος'
Τι προτείνετε για αναβάθμιση των πεσμένων εργοστασακών ;; -
Old Man Emu
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Old Man EmuΤέτοια έχω και είναι πολύ καλά. Αρκετά μακρύτερα από τα εργοστασιακά όμως (έχω αλλάξει και ελατήρια)
-
Ο χρήστης cliff έγραψε:
Old Man Emu
Τέτοια έχω και είναι πολύ καλά. Αρκετά μακρύτερα από τα εργοστασιακά όμως (έχω αλλάξει και ελατήρια)
Επειδή είναι μακρύτερα , δουλεύουν καλά χωρίς να αλλάξει ελατήρια ;;
Γιατί δεν θέλει να το ψηλώσει.
-
Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό..
-
OK thanks
-
Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι τα πρώτα κομάτια του νέου JIMNY βρίσκονται ήδη στο τελωνείο. Μέχρι το τέλος του τρέχοντα μήνα ή το αργότερο τις πρώτες μέρες του επόμενου να διατίθεται στο κοινό.
-
Ο χρήστης Pit έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ακριβό ? Με τα ίδια λεφτά παίρνω 1400 κανονικό χωρίς τετρακίνηση και και καιδιοτι ειναι μονοπωλιο στο ειδος του, και καθοτι μπορει ναι μεν να παρεις ενα 1400αρι με ολα τα εξτρα επανω, αλλα εκει που παει το τζιμνυ, το 1400αρι μονο με κυαλι θα τα βλεπει αυτα τα μερη
Οκ, με διαθεση χιουμορ τα λεω αυταΤα λεφτα αυτα τα δινεις επειδη συνειδητοποιημενα ξες το προιον που θα παρεις και τις δυνατοτητες που εχει... ειναι ειδικο οχημα, οχι 1400αρι επιβατικο...
-
μιας και ειδα οτι αναφερεται σε προηγουμενο post για το νεο jimny, να πω και γω την αποψη μου καθοτι το ειδα καλα-καλα, αλλα δυστυχως δεν το οδηγησα ακομα!!
το εσωτερικο του ειναι πολυ ομορφο οπως και στις φωτο -που φανταζομαι πολυ θα χουν δει ηδη- και εχει ενα μεγαλο αερα ανανεωσης πανω του, εσωτερικα περισσοτερο!
το σαλονακι του πολυ καλο, το ταμπλουδακι του επισης πολυ ομορφο, υπαρχει και αυτος ο περιβοητος διακοπτης για την πλαφονιερα στην πισω πορτα, που δεν υπηρχε στο προηγουμενο μοντελο.
οι ζαντες ειναι πολυ ομορφες, το μοτερ επισης, ραδιοcd αλλα grand vitara, καντραν με πανεμορφο φωτισμο(μου αρεσει πιο πολυ και απο το grand μου ), η θηκη στο συνοδηγο πολυ πρακτικη, και βασικα ο συνοδηγος εχει περισσοτερο χωρο να απλωσει το αριστερο του ποδι (προς λεβιε ταχυτητων-ετσι μου φανηκε τουλαχιστον εμενα καθοτι και 1,88 στο υψος).
ο φωτισμος στην κονσολα ειναι κοκκινος οπως και στο ραδιοcd του.τα κουμπακια της τετρακινησης ειναι κατω απο το ραδιοcd ευκολα στην χρηση τους.
πατας το 4H και αναβει στο καντραν το σημα Ι-Ι και οχι 4χ4 οπως στα grand vitara/vitara και μολις πατησεις το 4L, αναβοσβηνει ακριβως διπλα/δεξια απο το σημα εμπλεκομενης τετρακινησης ενα σηματακι 4L για 2-3 δευτερολεπτα λεγοντας οτι περνας στα 'κοντα'.
αυτο που δεν μου αρεσε πολυ στο συστημα ενδειξης του καντραν ειναι οτι, μη εχοντας πλεον λεβιε για να τσεκαρεις με το ματι σε τι γραναζι εισαι, δεν σου αναβει μονιμα το 4L για να ξερεις οτι εισαι στα 'κοντα'.
καλα θα μου πειτε, το καταλαβαινεις απο την ταχυτητα γενικοτερα.
τελος παντων.......
και το τελευταιο παλι με την τετρακινηση, την ωρα που την εμπλεκεις κανει (εχω την εντυπωση και μαλλον ετσι πρεπει να ναι) αλλο θορυβο απο το παλιοτερο μοντελο.
ειναι λιγακι πιο ηλεκτρικος, καθοτι απο οτι πληροφορηθηκα μαλλον ειναι ηλεκτρικο το συστημα εμπλοκης του 4χ4.
αυτος ο θορυβος δεν μου αρεσε.....μου ηρθε 'καπως' εκεινη τη στιγμη.!!!κατα τα αλλα μια χαρα!!!
το μοτερ του πηγαινει 'σφαιρα', και ειναι αποψη φιλου καλου και πολυ καλου/γρηγορου οδηγου γενικοτερα!!αυτα τα ολιγα μεχρι το test drive!!!
-
Γεια σας παιδια,
Εχω ενα Τζιμνυ 9/2004 και η ερωτηση ειναι λιγο περιεργη για τα δεδομενα της θεματικης ενοτητας.
Εχει αλλαξει κανεις ηχεια στο Τζιμνυ σε μεγαλυτερα? Το δικο μου εχει τα στανταρ φουλ ρειντζ 4ιντσα (νομιζω) τα οποια ειναι τραγικα. Σε συνδυασμο με τους θορυβους απο μεταδοση και λαστιχα σε ταχυτητες ανω των 110 χ.α.ω δεν ακουω τιποτα. Εχει βαλει κανεις μεγαλυτερα? Σε ποιο χωρο και τι διαστασεις?Θενκς
Suzuki Jimny