-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγω δεν καταλαβαινω τις νοθευσεις 400%.. 1800%... Δεν ημουνα καλος στα μαθηματικα αλλα τι σημαινουν τα ποσοστα πανω απο τη μοναδα; Στο ενα λιτρο βενζινη πως ειναι νοθευμενο δηλαδη;
Έλα ντέ θα μας κάνουν να ξεχάσουμε τα λίγα μαθηματικά που γνωρίζουμε.
Μάλλον αναφέρονται σε ποσοστά θείου κλπ πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια για τον τύπο του καυσίμου.
Πιθανόν. Θα τηλεφωνήσω μέσα στην εβδομάδα στο υπουργείο για να μάθω τι εννοούν.
μιας και θα τους παρεις τηλεφωνο, δε ρωτας εαν υπαρχει τροπος να καταγγειλουμε καποιον που πιθανον να πουλα νοθευμενο καυσιμο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγω δεν καταλαβαινω τις νοθευσεις 400%.. 1800%... Δεν ημουνα καλος στα μαθηματικα αλλα τι σημαινουν τα ποσοστα πανω απο τη μοναδα; Στο ενα λιτρο βενζινη πως ειναι νοθευμενο δηλαδη;
Μάλλον αναφέρονται σε ποσοστά θείου κλπ πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια για τον τύπο του καυσίμου.
μιας και θα τους παρεις τηλεφωνο, δε ρωτας εαν υπαρχει τροπος να καταγγειλουμε καποιον που πιθανον να πουλα νοθευμενο καυσιμο?
Σωστός, θα γίνει και αυτή η ερώτηση.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Εγω δεν καταλαβαινω τις νοθευσεις 400%.. 1800%... Δεν ημουνα καλος στα μαθηματικα αλλα τι σημαινουν τα ποσοστα πανω απο τη μοναδα; Στο ενα λιτρο βενζινη πως ειναι νοθευμενο δηλαδη;Αν βάλεις σ'ένα μπετόνι 10 λίτρων 2 λίτρα πετρ. κίνησης και 8 λίτρα θέρμανσης, τί ποσοστό νοθείας έχεις;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απορίες τώρα που δε θα απαντηθούν αλλά ας τις γράψω.Το Ε.Π. στην Λ. Αθηνών 31 Αχαρνές έχει βρεθεί να έχει τις εξής παραβάσεις.
LRP νοθευμένη κατά 33%, πρόστιμο 51.285 ευρώ
LRP νοθευμένη κατά 2% + βαρύτερα, κλάσματα πρόστιμο 41.100 ευρώ
LRP νοθευμένη κατά 4% , πρόστιμο 35.333 ευρώ
Βενζίνη 98 RON νοθευμένη κατά 57% , πρόστιμο 61.572 ευρώ.Η απορίες μου είναι οι εξής.
Οι παραβάσεις διαπιστώθηκαν όλες μαζί οι σε ξεχωριστούς ελέγχους;
Τα έχει πληρώσει τα πρόστιμα;
Πότε θα του το κλείσουν το πρατήριο;
Πότε θα πάει φυλακή;
Πότε θα του δώσουν άδεια να πουλάει και κοπριά μέσα στα καύσιμα;
Στις πόσες παραβάσεις θα του δώσουν (σαν μπόνους) κι άλλη άδεια πρατηρίου;Οι ίδιες απορίες ισχύουν και για το πρατήριο BP στην οδό Θηβών 222 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη
Ντίζελ θέρμανσης ποσοστό νοθείας 44%, πρόστιμο 40.222 ευρώ.
Ντίζελ κίνησης ποσοστό ναθείας 400% , πρόστιμο 99.000 ευρώ.
Ντίζελ κίνησης πόσοστό νοθείας 1865% (παράνομη διακίνηση και υπότροπος) , πρόστιμο 300.000 ευρώ.Να χαρώ το κράτος που έχουμε.
Σωστός.
Είχα αναρωτηθεί και εγώ παλαιότερα, αλλά απάντηση δεν πήρα.
Μάλλον είναι στο στάδιο των εφέσεων (+10 χρόνια;;;)
Πάντως όταν πληρωθούν κανα πρόστιμο, άς δημοσιεύσουν το αποδεικτικό.
Υ.Γ. Είναι δυνατό να πληρώσει ο άλλος 340.000 -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε παρέλειψα να τηλεφωνήσω απλά κόλησα στη τρίτη πίστα.
Τη πρώτη πίστα (2106969219) τη πέρασα σχετικά εύκολα. Απάντησαν στη δεύτερη προσπάθεια.
Μετά μου έδωσαν μπονους τη δεύτερη πίστα (2106969000) που πέραν του ότι είναι το ίδιο τηλεφωνικό κέντρο τη πέρασα και αυτή σχετικά εύκολα.
Αλλά φτάνοντας στη τρίτη πίστα (2103816241) 'αυτή για τα προστίματα' όπως μου είπε ο τηλεφωνητής δε τα κατάφερα (έχασα όλα τα 'κανονάκια') μια και από τη Τρίτη όσες φορές κι αν κάλεσα όλο δείχνει απασχολημένο.
Αλλά δε θα μου γλυτώσει, από Δευτέρα θα βάλω αυτόματη επανάκληση και που θα μου πάει θα τους πετύχω.
-
Οσο για το προγραμματακι forfuel που ειχατε βρει εντοπισα δυο Bug. Ενα ηταν οτι επρεπε να ρυθμισω να δουλευει με παλια συμβατοτητα και 2ο οτι καθε φορα που εκανες update δεν σβηνοταν το προηγουμενο πρατηριο οποτε τα εμφανιζε 2 και 3 ....φορες. Ετσι εστειλα mail στον mario που το εφτιαξε και μου ειπε οτι βγηκε πριν 2 βδομαδες η 0.3 εκδοση που εχει λυσει το προβλημα των διπλοεγγραφων. για την συμβατοτητα το ξεχασα θα του το πω τωρα. Το link που θα το βρειτε και θα βρισκετε και νεες εκδοσεις ειναι: http://briefcase.pathfinder.gr/file/cleversoft/40489/486116
-
Οσο για το προγραμματακι forfuel που ειχατε βρει εντοπισα δυο Bug. Ενα ηταν οτι επρεπε να ρυθμισω να δουλευει με παλια συμβατοτητα και 2ο οτι καθε φορα που εκανες update δεν σβηνοταν το προηγουμενο πρατηριο οποτε τα εμφανιζε 2 και 3 ....φορες. Ετσι εστειλα mail στον mario που το εφτιαξε και μου ειπε οτι βγηκε πριν 2 βδομαδες η 0.3 εκδοση που εχει λυσει το προβλημα των διπλοεγγραφων. για την συμβατοτητα το ξεχασα θα του το πω τωρα. Το link που θα το βρειτε και θα βρισκετε και νεες εκδοσεις ειναι: http://briefcase.pathfinder.gr/file/cleversoft/40489/486116μπράβο ρε engine αυτό με τις διπλο-εγγραφές μου είχε σπάσει τα νεύρα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οσο για το προγραμματακι forfuel που ειχατε βρει εντοπισα δυο Bug. Ενα ηταν οτι επρεπε να ρυθμισω να δουλευει με παλια συμβατοτητα και 2ο οτι καθε φορα που εκανες update δεν σβηνοταν το προηγουμενο πρατηριο οποτε τα εμφανιζε 2 και 3 ....φορες. Ετσι εστειλα mail στον mario που το εφτιαξε και μου ειπε οτι βγηκε πριν 2 βδομαδες η 0.3 εκδοση που εχει λυσει το προβλημα των διπλοεγγραφων. για την συμβατοτητα το ξεχασα θα του το πω τωρα. Το link που θα το βρειτε και θα βρισκετε και νεες εκδοσεις ειναι: http://briefcase.pathfinder.gr/file/cleversoft/40489/486116
μπράβο ρε engine αυτό με τις διπλο-εγγραφές μου είχε σπάσει τα νεύρα!
Εγω το καταλαβα απο την αρχη και απλως εσβηνα το dll και ειπα να το πω μιας και ειναι beta το προγραμμα και λογικα θα το βελτιωνε. Τωρα δουλευει μια χαρα αυτο το προβλημα. Επικοινωνω με τον mario και του ειπα καλο θα ηταν να υπαρχει και μια επιλογη που να δειχνει ολα τα πρατηρια εκτος απο το top 10. Αν εχετε να προτεινεται κατι του το μεταφερω
-
.
Αν εχετε να προτεινεται κατι του το μεταφερωΤου είχα στείλει και εγώ συγχαρητήριο e-mail αλλά αν το ξέρεις πες του μία μελλοντική αναβάθμιση να βάλει και τη βάση με τα τιμωρημένα πρατήρια έτσι ώστε να ξέρουμε (ή να μπορούμε να μάθουμε) τι να αποφεύγουμε... Μάλιστα καλό θα ήταν αυτή η λίστα να μην ανανεώνεται ριζικά αλλά να προστίθενται σε αυτήν τα πρατήρια που τιμωρήθηκαν πρόσφατα έτσι ώστε να τιμωρήσουμε τη νοθεία ισόβια...
.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Αν εχετε να προτεινεται κατι του το μεταφερω
Του είχα στείλει και εγώ συγχαρητήριο e-mail αλλά αν το ξέρεις πες του μία μελλοντική αναβάθμιση να βάλει και τη βάση με τα τιμωρημένα πρατήρια έτσι ώστε να ξέρουμε (ή να μπορούμε να μάθουμε) τι να αποφεύγουμε... Μάλιστα καλό θα ήταν αυτή η λίστα να μην ανανεώνεται ριζικά αλλά να προστίθενται σε αυτήν τα πρατήρια που τιμωρήθηκαν πρόσφατα έτσι ώστε να τιμωρήσουμε τη νοθεία ισόβια...
.
πολύ καλή ιδέα!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Αν εχετε να προτεινεται κατι του το μεταφερω
Του είχα στείλει και εγώ συγχαρητήριο e-mail αλλά αν το ξέρεις πες του μία μελλοντική αναβάθμιση να βάλει και τη βάση με τα τιμωρημένα πρατήρια έτσι ώστε να ξέρουμε (ή να μπορούμε να μάθουμε) τι να αποφεύγουμε... Μάλιστα καλό θα ήταν αυτή η λίστα να μην ανανεώνεται ριζικά αλλά να προστίθενται σε αυτήν τα πρατήρια που τιμωρήθηκαν πρόσφατα έτσι ώστε να τιμωρήσουμε τη νοθεία ισόβια...
.
Δεν το ξερω προσωπικα απλως εχουμε μιλησει κανα δυο φορες με e-mail. Καλη η ιδεα με τα πρατηρια αλλα δεν ειναι βαση απλως ενα εγραφο και δεν ξερω ποσο ευκολα θα ηταν να την χρησιμοποιησει. Οσο για τα πρατηρια που λες δεν ηξερα οτι στις νεες λιστες σβηνονται τα παλια πρατηρια. Νομιζα οτι απλως προστιθενται. Που το ειδες αυτο; Εχεις καμια παλια λιστα και δεν εχει καποιο μεσα;
-
Ειναι πολυ σωστο που σβηνονται τα παλια πρατηρια,πολλα αλλαζουν χερια εν τω μεταξυ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι πολυ σωστο που σβηνονται τα παλια πρατηρια,πολλα αλλαζουν χερια εν τω μεταξυ.Δηλαδη οντως σβηνονται; Δεν το ειχα προσεξει. Μετα απο ποσο καιρο σβηνονται; Δεν νομιζω βεβαια στον καθε ελεγχο γιατι κανουν συχνα!
-
Οχι ακριβως νοθευμενο βενζιναδικο, απλα ταιριαζει εδω:
Απο τις λιστες του Υπ. Αν. διαπιστωνω πως το δευτερο φθηνοτερο πρατηριο στην Αθηνα εχει την αμολυβδη 82,8 στον ταυρο. Το φθηνοτερο πρατηριο εχει την βενζινη
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
78,3 λεπτα [Shell στο Π. Φαληρο]Δεν ειναι πολυ φθηνα???
-
Παρτε το χαμπαρι.Φθηνο δεν σημαινει νοθευμενο.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παρτε το χαμπαρι.Φθηνο δεν σημαινει νοθευμενο.Δεν διαφωνω. Απλα επειδη παρακολουθω τις τιμες και συνηθως οι 10 πρωτοι απεχουν λιγοτερο απο δυο λεπτα στις τιμες τους, τωρα ξαφνικα βλεπω τον φθηνοτερο να απεχει 4,5 λεπτα απο τον δευτερο φθηνοτερο και με ξενιζει!
-
Το αφεντικό τρελλάθηκε
Πάντως τα φτηνότερα, έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για έλεγχο -
Έχει προβληματιστεί κανείς με την ποιότητα του καυσίμου στο πρατήριο Shell στην εθνική ΠΑτρών-Αθηνών στην ευθεία του Αιγίου????
Πόσταρα και στο ΖΩΑ αλλά εδώ μάλλον είναι το καταλληλότερο θέμα.
Τα νεύρα μου έγιναν σμπαράλια!!! -
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Έχει προβληματιστεί κανείς με την ποιότητα του καυσίμου στο πρατήριο Shell στην εθνική ΠΑτρών-Αθηνών στην ευθεία του Αιγίου????
Τα νεύρα μου έγιναν σμπαράλια!!!Μόνο πιπι να κάνεις εκεί!!!!! Δεν τους γουστάρω..... Να γεμίζεις από ΑΟ ή από Πάτρα οπότε δεν τους χρειάζεσαι!!!!!
Τι να του κάνουν μωρε!!!! Όλα τα περιπολικά εκεί αράζουν γιατί εκεί την στήνουν!!!!!
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Τα νεύρα μου έγιναν σμπαράλια!!!Μια φορά πήρα και δεν πρόσεξα τίποτα.
Τον αποφευγω γιατί ειναι πολύ ακριβός .... πάρε από Πάτρα,
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!