-
Επειδη εβαζα παλια απο εκει και καμια φορα βαζω και τωρα για πες μου τι εννοοεις; Οντως ειναι πολυ ακριβο...
-
Λοιπον ο mArIo aLeRnIzO που έφτιαχνε το προγραμματάκι forfuel με ενημερωσε οτι ανεβασε νεα εκδοση, 0.4beta, στο http://briefcase.pathfinder.gr/file/cleversoft/40489/492655. την κατεβασα και έχει νεα στοιχεια όπως καποια στατιστικα και τη δυνατοτητα να βλεπεις ολες τις τιμες της βασης. Κατεβαστε το and enjoy!
-
Ο ιδιοκτήτες πρατηρίων, δια στόματος του εκπροσώπου τους Δημήτρη Μακρυβέλιου, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους προς το υπουργείο Ανάπτυξης διότι αθέτησε την υπόσχεση να μην γίνουν έλεγχοι στα πρατήρια το πρώτο δίμηνο του 2005, ενόψει εισαγωγής νέων καυσίμων.
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, τόνισε πως είχε συμφωνηθεί σε σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους να μη γίνουν έλεγχοι το πρώτο δίμηνο με δεδομένο ότι η ανάμειξη των δύο τύπων καυσίμου στις δεξαμενές δεν μπορούσε να αποφευχθεί. Η υπόσχεση δεν τηρήθηκε, με αποτέλεσμα να βρεθούν καύσιμα εκτός προδιαγραφών και να επιβληθούν πρόστιμα.
Η διαμάχη αυτή αναμένεται να επαναληφθεί και φέτος, πάντα σε βάρος των οδηγών που πιθανόν να μείνουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα χωρίς προστασία απέναντι στη νοθεία των κερδοσκόπων. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ο ιδιοκτήτες πρατηρίων, δια στόματος του εκπροσώπου τους Δημήτρη Μακρυβέλιου, εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους προς το υπουργείο Ανάπτυξης διότι αθέτησε την υπόσχεση να μην γίνουν έλεγχοι στα πρατήρια το πρώτο δίμηνο του 2005, ενόψει εισαγωγής νέων καυσίμων.Σοβαρα μιλανε; Υποσχεθηκαν να μη γινουν ελεγχοι;!!!
Oυτε καν για να δουν αν οντως ηταν το καυσιμο παλιο+νεο και οχι παλιο+νεο+νερακι+κατουρο κλπ;; -
Το οτι στα αυτοκινητα μας εμπαινε αυτο το αναμειγμενο καυσιμο και δεν ηταν καταλληλο δεν μας ενδιαφερει ε;;; Α ρε βουρδουλας...
-
παιδιά, οτι και να βάλετε.. (εγω που έβαζα απο καλό πρατήριο -δεν ρετάριζε, 'εβηχε', κτλ- 3 φορές 95αρα - 1 φορά 100αρα) κοιτάξτε τι έβγαλε το φίλτρο μου μετά απο 30.000χλμ..
-
Εσυ τουλαχιστον εχεις φιλτρο βενζινης, καποιοι αλλοι που δεν εχουμε απλα περιμενουμε να βουλωσουν ολα .
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Να γεμίζεις από ΑΟ ή από Πάτρα οπότε δεν τους χρειάζεσαι!!!!!Συνήθως βάζω από την Πάτρα και μάλιστα από το πρατήριο που είναι δίπλα στα Goody's. Τώρα όμως κάνουν έργα στο πρατήριο αυτό και είπα να βάλω από το άλλο. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ... ( Από πού να βγήκε άραγε το ρητό με τα πολλά Π...)
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Να γεμίζεις από ΑΟ ή από Πάτρα οπότε δεν τους χρειάζεσαι!!!!!
Συνήθως βάζω από την Πάτρα και μάλιστα από το πρατήριο που είναι δίπλα στα Goody's. Τώρα όμως κάνουν έργα στο πρατήριο αυτό και είπα να βάλω από το άλλο. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ... ( Από πού να βγήκε άραγε το ρητό με τα πολλά Π...)
Πες μου τι εγινε με το βενζιναδικο στο Αιγιο γιατι δεν ξερω τι εννοεις εκτος του οτι ειναι ακριβο. Ποιο απο τα δυο εννοεις κιολας;
-
Αναφέρομαι στο πρατήριο Shell στο ρεύμα προς Αθήνα. Η τιμή της αμόλυβδης είναι κάτω του 1€. Η ποιότητα όμως του καυσίμου είναι για πολλές κλωτσιές!!Με λίγα λόγια αυτό που έβαλα δεν ήταν βενζίνη αλλα μάλλον κάτι το οποίο βγαίνει απο τις ίδιες δεξαμενές απο όπου βγαίνει και το Johnnie που σερβίρουν σε κάτι κλαμπάκια της Γλυφάδας...
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Αναφέρομαι στο πρατήριο Shell στο ρεύμα προς Αθήνα. Η τιμή της αμόλυβδης είναι κάτω του 1€. Η ποιότητα όμως του καυσίμου είναι για πολλές κλωτσιές!!Με λίγα λόγια αυτό που έβαλα δεν ήταν βενζίνη αλλα μάλλον κάτι το οποίο βγαίνει απο τις ίδιες δεξαμενές απο όπου βγαίνει και το Johnnie που σερβίρουν σε κάτι κλαμπάκια της Γλυφάδας...πως το αντεληφθηκες; Εβαζα απο εκει για χρονια δεν εχω προσεξει τιποτα και μαλιστα το θεωρουσα καθαρο!
-
Χτυπούσαν τα πειρράκια, ο κινητήρας αγκομαχούσε, η απόδοση του έπεσε, δέν ανέβαζε εύκολα,όμως η θερμοκρασία του ανέβηκε. Θα πεί κάποιος πως είναι ιδέα μου, αλλά πήγα το πρωί στη Πάτρα κι΄εφυγα μετά από 3 ώρες για να γυρίσω.Επίσης πρίν λίγο μου είπαν πως τα πρατήρια στις Ε.Ο. ελέγχονται συχνά. Είμαι βέβαιος όμως πως κάτι δεν πήγαίνε καλά με το καύσιμο. Το βλέπεις, το καταλαβαίνεις.
-
Σαν πρατηριουχος παντως να ενημερωσω οτι στην απλη αμολυβδη δεν παρατηρουνται ταρζανιες... Δεν συμφαιρει! Και μαλιστα σε πρατηριο Ε.Ο οπως ανεφερες και εσυ ειναι λιγουλακι υποπτο! Μαλλον σε κατι αλλο οφειλονταν τα συμπτωματα που αντιλιφθηκες...
Αλλα και παλι οι περισσοτερες νοθειες που γινονται αντιληπτες απο τους υπευθυνους δεν εχουν επιπτωσεις για τους κινητηρες μας... Η βασικη μορφη νοθειας ειναι η αναμιξη απλης αμολυβδης με αυτη των 100 οκτανιων και η πωληση του μειγματος ως αμολυβδη 100 οκτανιων!
Η ιδια 'νοθεια' ας πουμε γινεται και στο ρεζερβουαρ μας το ιδιο οταν εχει μεινει λιγο καυσιμο 95 οκτανιων και εμεις γεμιζουμε με 100αρα... χωρις επιπτωσεις!
Με το diesel αλλαζει το θεμα... -
Νομιζω οτι γινεται νοθευση με πετρελαιο η αλλα βαρυτερα κλασματα...
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Σαν πρατηριουχος παντως να ενημερωσω οτι στην απλη αμολυβδη δεν παρατηρουνται ταρζανιες... Δεν συμφαιρει! Και μαλιστα σε πρατηριο Ε.Ο οπως ανεφερες και εσυ ειναι λιγουλακι υποπτο! Μαλλον σε κατι αλλο οφειλονταν τα συμπτωματα που αντιλιφθηκες...Αλλα και παλι οι περισσοτερες νοθειες που γινονται αντιληπτες απο τους υπευθυνους δεν εχουν επιπτωσεις για τους κινητηρες μας... Η βασικη μορφη νοθειας ειναι η αναμιξη απλης αμολυβδης με αυτη των 100 οκτανιων και η πωληση του μειγματος ως αμολυβδη 100 οκτανιων!
Η ιδια 'νοθεια' ας πουμε γινεται και στο ρεζερβουαρ μας το ιδιο οταν εχει μεινει λιγο καυσιμο 95 οκτανιων και εμεις γεμιζουμε με 100αρα... χωρις επιπτωσεις!
Με το diesel αλλαζει το θεμα...Ημουν στο να βάλω 95άρα ήρθες κι εσύ και με έπεισες τελειωτικά. Αύριο λοιπόν 95άρα BP και βλέπουμε. Η διαφορά τους είναι στα ~20 cents περίπου στο λίτρο και μάλλον θα δω 'βελτίωση' στο πορτοφόλι μου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σαν πρατηριουχος παντως να ενημερωσω οτι στην απλη αμολυβδη δεν παρατηρουνται ταρζανιες... Δεν συμφαιρει! Και μαλιστα σε πρατηριο Ε.Ο οπως ανεφερες και εσυ ειναι λιγουλακι υποπτο! Μαλλον σε κατι αλλο οφειλονταν τα συμπτωματα που αντιλιφθηκες...
Αλλα και παλι οι περισσοτερες νοθειες που γινονται αντιληπτες απο τους υπευθυνους δεν εχουν επιπτωσεις για τους κινητηρες μας... Η βασικη μορφη νοθειας ειναι η αναμιξη απλης αμολυβδης με αυτη των 100 οκτανιων και η πωληση του μειγματος ως αμολυβδη 100 οκτανιων!
Με το diesel αλλαζει το θεμα...Ημουν στο να βάλω 95άρα ήρθες κι εσύ και με έπεισες τελειωτικά. Αύριο λοιπόν 95άρα BP και βλέπουμε. Η διαφορά τους είναι στα ~20 cents περίπου στο λίτρο και μάλλον θα δω 'βελτίωση' στο πορτοφόλι μου...
Σημερα εβαλα κι εγω 95αρα για πρωτη φορα στο c4. Θα δουμε....
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ε δώσε ντε εντυπώσεις...
-
Τα καλά του μη-FSI.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε δώσε ντε εντυπώσεις...
Εβαλα και γυρισα σπιτι(το βενζιναδικο ειναι 100 μετρα απο δω). Το απογευμα θα σας πω.
-
Η ιδια 'νοθεια' ας πουμε γινεται και στο ρεζερβουαρ μας το ιδιο οταν εχει μεινει λιγο καυσιμο 95 οκτανιων και εμεις γεμιζουμε με 100αρα.[/quote]
Ψιλοασχετο αλλα μπορει να μου πει καποιος για ποιο λογο στην αγορα 316
του πατερα το 2003, ο πωλητης ειπ娴΄Μονο απλη-σουπερ αν θες
μονο το καλοκαιρι κ V POWER ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!