-
Καλα,μη με φας
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Μια σχετικη ειδηση που ισως ενδιαφερει..
'Κοντά σε συμφωνία Fiat-GM' http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=30416Παλι βλακειες γραφει το autotriti Διαβασε κανενα σοβαρο site!
Μπα, ευχαριστω. Προτιμω το junk food, ειναι πιο ευπεπτο
http://www.autotriti.gr/_NEA/PREVIEW_ne ... gory_id=27
-
Να χουμε ένα σίριαλ ν'ασχολούμαστε
Το GM-Daewoo που κρατούσε τόσα χρόνια τέλειωσε, ε καιρός ν'ασχοληθούμε με το GM-Fiat τώρα.
εκείνο το Chevrolet Stilo πότε θα βγει;
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
O nass κάποια στιγμή έγραψε: dimitrios2004 και titsataki, η παρουσία σας στο Forum είναι απαραίτητη!Γιατί βρε παιδιά μας απαξιώνετε? Επειδή κάποιοι από εμάς (ίσως με πρώτον εμένα) γράφουμε ότι γράφουμε επειδή αυτά τυχαίνουν να είναι τα πιστεύω μας; Και χωρίς κλεισίματα με χαμογελάκια και εκτιμήσεις και φιλικά;
Βρε nass πες στα παιδιά ότι είμαι καλός άνθρωπος κατά βάθοςΑ, και τώρα που το είδα, ο greo είναι 99,35% σωστός (να αφήσουμε και ένα μικρό περιθώριο λάθους, ε?) για το δικό μου μικρό μυαλό. Πειράζει;;;;;
Σιγα μην απαξιωνουμε κανενα. Δεν ειμαστε και τοσο σπουδαιοι να εχουμε τετοια δικαιωματα ρε συ.
Εγω προσωπικα εχω πολλα αλλα προβληματα με την δουλεια και ξενυχτια
και δεν εχω τον καιρο για να απαντω σε ποστ απο 15 ανθρωπους.Νικος
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...μήπως επειδή έχει υπέρογκα ΧΡΕΗ;
Ετσι είχα διαβάσει σε εφημεριδά (οικονομική)...
Όχι μόνο υπέρογκα χρέη, αλλά και πλημελέστατο έλεγχο του κόστους, αλλά και όχι και τόσο καλή οργάνωση... Συν το ότι έχει αλλάξει 'χιλιάδες' διοικήσεις τα τελευταία χρόνια...
Μακάρι πάντως να τα καταφέρει η FIAT!! Και φαίνεται ότι με τη βοήθεια των νέων μικρών της κάτι πάει να κάνει!!! Αλλά είναι ακόμα πολύ μακριά από την άκρη του τούνελ...
-
Οι Ιταλοί είναι πολλά χρόνια μπροστά,θυμηθείτε το!!
Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που ορίζει ότι μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία η GM πρέπει να αγοράσει την FIAT αλλοιώς πρέπει να καταβάλει ένα σημαντικό ποσόν!
Η FIAT από τότε που έγινε η συμφωνία πάει οικονομικά από το κακό στο χειρότερο!Χάλια μαύρα!
Πως να αγοράσουν τώρα οι της GM μια σχεδόν χρεωκοπημένη εταιρεία?
Κάνουν πίσω λοιπόν.
Πληρώνουν το ποσόν που πρέπει!Η FIAT γυρνάει πάλι στα τίμια Ιταλικά χέρια! Η κυβέρνηση φροντίζει να αγοράσει της Παναγιάς τα μάτια από καλά Ιταλικά αυτοκίνητα ή/και να ρίξει μερικές επιδοτήσεις στην πρόσφατα επαναπατριθείσα εταιρειάρα!!!Και...φυσικά...η FIAT γυρίζει στο WRC!! (Εκει εγω!!)
Τι λέτε? Επιστημονική φαντασία?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η FIAT από τότε που έγινε η συμφωνία πάει οικονομικά από το κακό στο χειρότερο!Χάλια μαύρα!
Η FIAT πήγαινε χάλια πολύ πριν γίνει η συμφωνία με τον στρατηγό... Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που έγινε...
Ίσα ίσα, τον τελευταίο καιρό έχει βελτιωθεί αρκετά, αλλά όχι όσο έπρεπε...
Για το ότι οι Ιταλοί σίγουρα θα βρουν κάποιον τρόπο να την φέρουν στους Αμερικάνους, είχε κανείς ποτέ καμία αμφιβολία;;;
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ford
Jaguar
Land Rover
Volvo
Saab
Opel
MazdaΝικος
Άρχισε κι αυτός τις... του γαβριλάκου.
Λοιπόν, για να τελειώνουμε:
Ford - Αμερικανική, με κλάδους σε Γερμανία και Αγγλία, που σχεδιάζουν ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ αυτοκίνητα, με βάση τα δεδομένα της Ευρωπαϊκής αγοράς.
Jaguar - Αγγλική
Land Rover - Αγγλική
Volvo - Σουηδική
Saab - Σουηδική
Opel - Γερμανική
Mazda - ΙαπωνικήΔεν έχει σημασία τι 'εθνικότητος' είναι ο ιδιοκτήτης μιας εταιρείας. Σημασία έχει πού είναι η έδρα της και με τι νοοτροπία σχεδιάζει τα προϊόντα της.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ford
Jaguar
Land Rover
Volvo
Saab
Opel
MazdaΝικος
Ford - Αμερικανική, με κλάδους σε Γερμανία και Αγγλία, που σχεδιάζουν ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ αυτοκίνητα, με βάση τα δεδομένα της Ευρωπαϊκής αγοράς.
Jaguar - Αγγλική
Land Rover - Αγγλική
Volvo - Σουηδική
Saab - Σουηδική
Opel - Γερμανική
Mazda - ΙαπωνικήΔεν έχει σημασία τι 'εθνικότητος' είναι ο ιδιοκτήτης μιας εταιρείας. Σημασία έχει πού είναι η έδρα της και με τι νοοτροπία σχεδιάζει τα προϊόντα της.
Kωνσταντίνε μπορεί και να έχεις ένα δίκιο, αλλά η ουσία είναι αυτή που αναφέρει ο 'titsataki'.
Eρώτηση: Tη Σuzuki τη ξεχάσατε?? -
Ο greo επεσήμανε τη σκληρή υπερπροστατευτική πολιτική των ΗΠΑ. Εγώ εδώ στην Ελλαδίτσα, αν αγοράσω κάτι μέσω ίντερνετ από ΗΠΑ (ο,τιδήποτε κι αν είναι αυτό) θα πληρώσω μόνον το αντίτιμό του συν τα ταχυδρομικά. Ποτέ δεν μ'έχει ενοχλήσει κανένας να μου πει 'τα συναρμολογούμενα μοντέλα που αγοράσατε είναι στο τελωνείο και πρέπει να πληρώσετε επιπλέον την αξία τους σε δασμούς'. ΠΟΤΕ.
Αντίθετα, αν παραγγείλει κάποιος Αμερικανός απ'έξω, θα πληρώσει ΚΑΙ δασμούς.
Παράδειγμα; Μια φίλη μου, που ζει στο Ohio, αποφάσισε να αγοράσει κάποια τολμηρά μαγιώ από την Αυστραλιανή εταιρεία Wicked Weasel. Δυο μπικινάκια ήταν, στα 30 δολλάρια ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ έκαστο. Πλήρωσε επιπλέον 100 US DOLLARS στο τελωνείο.
Σταματήστε λοιπόν να μας κοροϊδεύετε και μη νομίζετε ότι οι εκτός ΗΠΑ έχουν το IQ ενός μέσου Bible Belt citizen... Δηλαδή το IQ ενός πομόλου πόρτας.
In your own language, cut the crap; we ain't buying.
-
Δεν έχει σημασία τι 'εθνικότητος' είναι ο ιδιοκτήτης μιας εταιρείας. Σημασία έχει πού είναι η έδρα της και με τι νοοτροπία σχεδιάζει τα προϊόντα της.
Με το δικό σου σκεπτικό η Jaguar ποτέ δεν θα έβγαζε... station wagon, ούτε και diesel!
-
Μα δεν έχει βγάλει station wagon ποτέ, ούτε και diesel! Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ, οι μετατροπές μετά την αγορά από ιδιώτες δεν μετράνε.
-
Μα δεν έχει βγάλει station wagon ποτέ, ούτε και diesel! Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ, οι μετατροπές μετά την αγορά από ιδιώτες δεν μετράνε.Μάλλον δεν παρακολουθείς την αγορά. Η Χ-Type όχι μόνο έχει βγει σε station wagon, αλλά και σε diesel και σε μπροσθιοκίνητη έκδοση (Mondeo).
Ούτε ποτέ φυσικά θα δεχόταν η κλασική αγγλική Jaguar οτιδήποτε άλλο εκτός από πίσω κίνηση, κάτι που με την X-Type (τετρακίνητη) δεν ισχύει πλέον
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και...φυσικά...η FIAT γυρίζει στο WRC!! (Εκει εγω!!)
Τι λέτε? Επιστημονική φαντασία?Οχι, η Fiat απο φετος θα συμμετασχει στη super 1.600 με το punto και ισως μελλοντικα εμπλακει πληρως!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μα δεν έχει βγάλει station wagon ποτέ, ούτε και diesel! Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ, οι μετατροπές μετά την αγορά από ιδιώτες δεν μετράνε.
Μάλλον δεν παρακολουθείς την αγορά. Η Χ-Type όχι μόνο έχει βγει σε station wagon, αλλά και σε diesel και σε μπροσθιοκίνητη έκδοση (Mondeo).
Ούτε ποτέ φυσικά θα δεχόταν η κλασική αγγλική Jaguar οτιδήποτε άλλο εκτός από πίσω κίνηση, κάτι που με την X-Type (τετρακίνητη) δεν ισχύει πλέον
Πρόλαβαν και το'καναν κιόλας; ΟΚ για την μπροστινή κίνηση, γλιτώνεις χώρο... Αλλά diesel; Φαίνεται πως το υψηλότερο κομμάτι της αγοράς καπαρώθηκε για πάντα από Rolls-Royce, Bentley & M-B... Οπότε μάλλον σκέφτηκαν να πάνε και σε diesel...
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Και...φυσικά...η FIAT γυρίζει στο WRC!! (Εκει εγω!!)
Τι λέτε? Επιστημονική φαντασία?Οχι, η Fiat απο φετος θα συμμετασχει στη super 1.600 με το punto και ισως μελλοντικα εμπλακει πληρως!
Από πρόπερσι... Με κακά αποτελέσματα, αφού βασιλεύει η Ρενώ, Η Σιτροέν και πρόσφάτως, Η Σουζούκι
-
Μάλλον δεν παρακολουθείς την αγορά. Η Χ-Type όχι μόνο έχει βγει σε station wagon, αλλά και σε diesel και σε μπροσθιοκίνητη έκδοση (Mondeo).
Πρόλαβαν και το'καναν κιόλας; ΟΚ για την μπροστινή κίνηση, γλιτώνεις χώρο... Αλλά diesel; Φαίνεται πως το υψηλότερο κομμάτι της αγοράς καπαρώθηκε για πάντα από Rolls-Royce, Bentley & M-B... Οπότε μάλλον σκέφτηκαν να πάνε και σε diesel...
Ναι, ειδικά η Bentley που χρησιμοποιεί τα ΙΔΙΑ ακριβώς πλαστικά κλειδιά που δίνει και η... Skoda, φοράει τον W12 κινητήρα της Audi/VW και (όπως έγραψε ο technik) πέφτουν τα παράθυρα
Για μένα πάντως αγγλική δεν είναι σίγουρα η Bentley. Αν είναι για σένα οκ
-
Αγγλική εξακολουθεί να είναι... Και για τα 'ταπεινά' εξαρτήματα έχω να σου λέω...
Aston Martin DBS: Μπροστινά φλας από Cortina Mk.II.
Lotus Elan +2: Πόμολα και (εύθραυστο) σανζμάν από Austin Maxi...
Αυτά είναι τα δυο πρώτα παραδείγματα που μου'ρχονται στο μυαλό.
Α, και τα κωλοφάναρα από Alfa Romeo στη Maserati Bora; Ή oι μοχλοδιακόπτες από σκαραβαίο στην AC Cobra;
Η λίστα μπορεί να γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Όρεξη να'χεις!
-
Το τι χαρακτηρίζει κανείς ταπεινά, εξαρτάται από τον παρατηρητή... Ένας W12 6,0 λίτρων με 2 turbo και 500+ άλογα ταπεινός;;; skullone, δεν μας είχες πει ότι το άλλο σου αμάξι ήταν μία Rolls Royce!!!
Στα σοβαρά, η Continental δεν μοιράζεται μόνο κάποια εξαρτήματα, αλλά έχει κοινό δάπεδα (κοινές αναρτήσεις, σύστημα 4κίνησης, κτλ) με το VW Phaethon... Πολύ ωραίο κουστούμι πάντως... (δεν είμαι κατά των συνεργασιών, καθώς χωρίς αυτές πολλά εξαιρετικά αυτοκίνητα, όπως η εν λόγω Benley δεν θα υπήρχαν...)
Α! να συμπληρώσω και την S-Type diesel με τον 2,7td που εξελίχθηκε από PSA-Ford...
-
Μπα, μια Bentley έχω με καροσερί του H.J. Mulliner!
AΜΕΡΙΚΗ - ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ?