-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και εμένα δεν με ενδιαφέρουν αρκετά θέματα και απλά δεν τα διαβάζω...
Κοινή λογική!
-
το κακό είναι ότι τούτο δω το θέμα ξεκίνησε ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Και εμένα δεν με ενδιαφέρουν αρκετά θέματα και απλά δεν τα διαβάζω...
Κοινή λογική!
Ο νοών νοείτω...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το κακό είναι ότι τούτο δω το θέμα ξεκίνησε ενδιαφέρον.Και για εμένα συνεχίζει να είναι.
Όποιον δεν τον ενδιαφέρουν αυτά που λέγονται εδώ, πάει 2 σελίδες πιο πίσω.
Μην το κουράσουμε άλλο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ο νοών νοείτω...Επειδή εγώ είμαι ΒΛΑΚΑΣ θα μου έκανες την τιμή να μου εξηγήσεις;
-
Επειδή εγώ είμαι ΒΛΑΚΑΣ θα μου έκανες την τιμή να μου εξηγήσεις;ακολούθα τη συμβουλή σου:
Μην το κουράσουμε άλλο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επειδή εγώ είμαι ΒΛΑΚΑΣ θα μου έκανες την τιμή να μου εξηγήσεις;
ακολούθα τη συμβουλή σου:
Μην το κουράσουμε άλλο.
Μάλλον...
-
Ο νοών νοείτω...
Επειδή εγώ είμαι ΒΛΑΚΑΣ θα μου έκανες την τιμή να μου εξηγήσεις;
Ευχαρίστως, αν και με ξεκούφανες.
Έχω βαρεθεί να βλέπω ανθρώπους να αρπάζουν την παραμικρή ευκαιρία, ειδικά όταν κάποιος κακομοίρης που δεν είναι εντελώς σύννομος την παθαίνει να εκτοξεύσουν ηθικολογίες για το πόσο εγκληματικά στοιχεία είναι αυτοί που δεν τηρούν τα όρια της 'φυσιολογικής' οδήγησης (άραγε πώς ορίζεται το 'φυσιολογική'; Με τα όρια ) σε δημόσιους δρόμους αντί να πάνε να βγάλουν τα απωθημένα τους στους αγώνες, χωρίς καν να σκέφτονται ότι δεν είναι ευγενικό να σου λέει κάποιος ότι έπαθε κάτι (όπως πχ. ο EVO2) και να του λες 'καλά να πάθεις μεγάλε αφού ήσουν παράνομος'.
-
Τα υπόλοιπα με pm...
-
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ
ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΘΑΣΤΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ.......... -
A-Viper7 συγγνώμη που ρωτάω κιόλας, αλλά προσπαθείς να πείσεις τόσα άτομα εδώ μέσα για κάτι το οποίο ούτε εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να προσδιορίσεις?
Μήπως πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου? Δεν το λέω ειρωνικά. Τη μια λες πως το αυτοκίνητο είναι απλά για να σε μεταφέρει από το ένα σημείο στο άλλο και δεν σου μεταδίδει τίποτα. Την άλλη κατηγορείς όλους (την πλειοψηφία στις μέρες μας) που δεν βλέπουν τίποτα το συναρπαστικό στην F1. Φιλικά σου λέω, πως αν βλέπεις την οδήγηση σαν αγγαρεία, τότε δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.
Δεν λέω, καλή η F1, καλά τα καρτ, αλλά κοίτα και λίγο την πραγματικότητα έξω από τις πίστες, εκεί που αφιερώνουμε όλοι μας τόσες ώρες κάθε ημέρα, εβδομάδα, μήνα στο να οδηγούμε. Αυτό δηλαδή το θεωρείς απλά μια τυπική διαδικασία που δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει? Προσωπικά θυμάμαι παλιότερα όταν ήμουν πιεσμένος από διάβασμα, αργότερα δουλειά κτλ, δεν με ευχαριστούσε τίποτα άλλο παρά μόνο να πάρω το αυτοκίνητο για μια χαλαρή βόλτα. Κανείς δεν είπε πως μόνο όταν οδηγείς οριακά ένα αυτοκίνητο μπορείς να το ευχαριστηθείς. Έχει τύχει να κάνω τη διαδρομή Σαρωνίδα-Σούνιο και οριακά και χαλαρά. Η ευχαρίστηση μπορώ να πω ήταν στα ίδια επίπεδα. Μάλλον δεν έχεις πιάσει το νόημα της οδήγησης.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σχετικά με την άποψη του Prost....πιθανόν...αν ήμουν οδηγός αγώνων...να ελεγα το ίδιο!Πάντα μου καθόταν άσχημα ο Prost
-
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ, ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ 1987 ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ ΒΕΜΠΕΡ ΣΤΗΝ 33 ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΣΤΟΝ ΒΙΤΑΛΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤ-ΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ XLR- XR 600 ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΥΖΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΣ.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ . ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΥΤ-ΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠ-Α ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. MHN ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ..... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤ-ΤΑ, ΕΝΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΛΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σχετικά με την άποψη του Prost....πιθανόν...αν ήμουν οδηγός αγώνων...να ελεγα το ίδιο!
Πάντα μου καθόταν άσχημα ο Prost
Επειδη πιασαμε τους πιλοτους Φ1, ο Σεννα δεν εχει φαει κληση για υπερβολικη ταχυτητα στην Αγγλια ή κανω λαθος;
-
Σενα, Μπατον, μικρος σουμαχερ, και βαλε ποσους εχουν σταματησει και εχουν αφησει μολις εχουν δει ποιος ειναι....Ελα ρε παιδια τωρα που δεν τρεχουν. Δηλαδη τι να πουνε? Οτι εγω τρεχω αλλα εσεις μην τρεχετε γιατι 'εγω ειμαι οδηγος αγωνων'? Θα πεσουν να τους σκισουν...
-
Γιαμένα η οδήγηση είανι απόλαυση, και μου αρέσει να οδηγώ σβέλτα στους δρόμους που γνωρίζω και μου είναι ευχάριστοι. Στο απόλυτο όριο όμως θα οδηγήσω ΜΟΝΟ όταν είμαι σε θέση να βλέπω μακριά και να ξέρω με απόλυτη σιγουριά ότι δεν έρχεται κανένας.
Από την άλλη, σιχαίνομαι όσο λίγα πράγματα τις ανόητες κόντρες και την επιδειξιομανία. Είναι άλλο πράγμα να πετύχεις ένα αυτοκίνητο στο δρόμο και να πάτε μαζί σβέλτα, και άλλο πράγμα να τρομάζεις τον 'σαπιοκοιλιά', ο οποίος μπορεί να μην είναι τόσο γνώστης όσο εσύ αλλά σίγουρα δε σου χρωστάει απολύτως τίποτα να κινδυνέψει.
-
**Καταρχήν συγνώμη για το τεράστιο post... **
Βρειτε άλλο πιο ασφαλές χόμπυ. Έχετε ήδη χάσει την αίσθηση του μέτρου.
Πες τα, γιατί μερικοί έχουν χάσει τη μπάλα...
Επειδή όμως στον Χ αρέσει το ποδόσφαιρο δεν σημαίνει ότι μπορεί να βάλει 2 τέρματα στη Συγγρού και να τελέσει 'αυτοσχέδιο αγώνα'...
Σου είναι πολύ δύσκολο να βρεις ενδιαφέρον στην F1 ε;
Δεν μου προκαλεί έκπληξη...
Όλα τα υπόλοιπα ασχολίαστα...
Σου εύχομαι απλά να σταθείς τυχερός στην (οδηγική) ζωή σου...Αληθεια,με ποιον τροπο απολαμβανετε το αυτοκινητο σας ρε παιδια;Δεν τρεχετε ποτε;Η μονο μεσα στην πιστα;
Το καθημερινό αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι για απόλαυση! Είναι για μετακίνηση! Ασφαλή μετακίνηση! ._
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι ενδιαφέρον βρίσκει κάποιος να πηγαίνει με 310 στη Συγγρού...
Το σεξ δεν θέτει σε κίνδυνο ανυποψίαστα άτομα εκτός αν μιλάμε για βιασμό...
Με 2.500 ευρώ αγοράζεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ καρτ και με άλλα τόσα συμμετέχεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ή σε κάποιο cup)...
kouk και Krusenstern η παραπάνω άποψη ανήκει στον Prost. Εγώ απλά την μετέφερα εδώ...
καμία αντίρρηση. Απλά η άπψη αυτή διαφέρει από των υπολοίπων εδώ μέσα από ότι φαίνεται. Η δική σου άποψη ποια είναι? Ακριβώς αυτή του Προστ?
Ναι
Προτού έρθεις δεν μας λες τι σημαίνει για σένα ασφαλής οδήγηση ???
Πάντως όχι το να αυξήσω την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου μου κατά τριψήφιο αριθμό αλόγων, ούτε να πηγαίνω με 310 στη Συγγρού. Αρκεί να φτάσω στον προορισμό μου.
Οχι ...αυτο το κάνεις και με τα πόδια !
Σε όλη την διάρκεια απο την αρχή μέχρι το τέλος της διαδρομής μέχρι τον προορισμό σου μένεις κάτω απο τα όρια που ορίζονται απο την σήμανση ?Σαφέστατα όχι. ΠΟΤΕ δεν υποστήριξα την αργή οδήγηση (την θεωρώ εξίσου επικίνδυνη με την παράλογα γρήγορη). Εξάλλου στο Poll των 4 τροχών ψήφισα υπέρ της δημιουργίας κατώτατων ορίων. ΤΟ θέμα είναι να βρει κανείς τη χρυσή τομή.
Σαφέστατα όχι. ΠΟΤΕ δεν υποστήριξα την αργή οδήγηση (την θεωρώ εξίσου επικίνδυνη με την παράλογα γρήγορη). Εξάλλου στο Poll των 4 τροχών ψήφισα υπέρ της δημιουργίας κατώτατων ορίων. ΤΟ θέμα είναι να βρει κανείς τη χρυσή τομή.
Εσύ δηλαδή θεωρείς πως έχεις βρει τη χρυσή τομή;
Δε νομίζω να έγραψα κάπου κάτι τέτοιο...
Συγνώμη, ίσως να κατάλαβα λάθος. Να υποθέσω λοιπόν ότι ψάχνεις να τη βρεις, αφού δεν σου
αρκεί η αργή οδήγηση-μετακίνηση;Σαφέστατα και ψάχνω να την βρω.
Ποιος μίλησε για αργή οδήγηση - μετακίνηση;
Άλλο το φυσιολογική και άλλο το αργή.
Έτσι κι αλλιώς είμαι εναντίον της αργής οδήγησης. Μπορεί να γίνει εξίσου επικίνδυνη...
Σίγουρα έχεις διαβάσει αυτά που έχω γράψει;Μια τελευταία ερώτηση και θα σου πω που θέλω να καταλήξω.
Ψάχνεις να τη βρεις σε περιοδικά και forums ή στον δρόμο;Όλα βοηθάνε αλλά κυρίως στον δρόμο...
Ουφ... Τέλος!
Για να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν. Θα σου πω τι κατάλαβα από τα γραφόμενά σου:
-
Η γρήγορη οδήγηση στους δρόμους είναι έγκλημα και πρέπει να βρούμε άλλο χόμπυ, επειδή έχουμε χάσει τη μπάλλα.
-
Το να τρέχεις σα διάολος σε μια άδεια Συγγρού χαράματα, είναι έγκλημα και αυτοσχέδιος αγώνας.
-
Θεωρείς, μάλλον, έλειψη οδηγικού επιπέδου να μην ενδιαφέρεται κάποιος για την F1.
-
Το καθημερινό μας αυτοκίνητο είναι μέσο μετακίνησης και μόνο, και σε καμία περίπτωση απολαυστικό. Τελεία και παύλα! Δεν τα λες εσύ βέβαια, αλλά ο Προστ. Ταυτίζεσαι όμως 100% μ'αυτή την άποψη. Και το να κάνεις οτιδήποτε άλλο εκτός μετακίνησης με αυτοκίνητο, χωρίς να αναζητάς την απόλαυση δηλαδή, είναι εγκληματικό και θέτει ανά πάσα στιγμή και ασχέτα από οδηγό τους υπόλοιπους οδηγούς σε κίνδυνο. Αρκεί να φτάνεις στον προορισμό σου.
-
Θεωρείς μάλλον περίεργο, που κάποιος ο οποίος θεωρεί ένα αυτοκίνητο κάτι παραπάνω από κουτί μετακίνησης, γιατί να μη δώσει το ευτελές ποσό των 5.000 ευρώ για να αγοράσει ένα κάρτ και να τρέξει μια σεζόν Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
-
Καταδικάζεις την αργή οδήγηση, καθώς και την παράλογα γρήγορη, ψάχνοντας να βρεις (είσαι περίεργος δηλαδή) τη χρυσή τομή ανάμεσά τους, στο δρόμο. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίθεση με το (4), αφού πλέον φαίνεται πως ούτε κι εσένα σου αρκεί μια απλή μετακίνηση και ψάχνεις, με απλά λόγια, να βρεις τα όριά σου καθώς και του αυτοκινήτου σου στον δημόσιο δρόμο, στα πλαίσια πάντα της ασφάλειας (με τα δικά σου κριτήρια ασφαλείας). Που θα ήταν το περίεργο αν, χτύπα ξύλο, πάνω σ'αυτή την αναζήτηση (αναζητώ = δεν είμαι σίγουρος πότε ακριβώς θα το βρω) γινόσουν επικίνδυνος για τους υπόλοιπους 'μετακινούμενους' συνανθρώπους μας;
-
Μάλλον έχεις την απαίτηση να πάρουμε σαν defacto πως, αυτά που ορίζεις εσύ ως γρήγορη/παράλογα γρήγορη οδήγηση, αργή οδήγηση, εγκληματική οδήγηση, χρύσή τομή ανάμεσά τους, είναι οι πλέον σωστοί ορισμοί. Ολοι οι υπόλοιποι συνομιλητές σου, είναι τελείως κουτοί και ανώριμοι, ώστε να έχουν και από μόνοι τους κρίση για τα παραπάνω ερωτήματα και θα πρέπει να υιοθετήσουν τις δικές σου απόψεις.
-
Μάλλον, χωρίς παρεξήγηση, θες να δουλέψεις εμάς ή τον εαυτό σου. Οι απόψεις που καταθέτεις, είναι τελείως αντίθετες μεταξύ τους, δεν μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά. Τουλάχιστον όχι έτσι όπως τις εκθέτεις. Ισως να θες να πείσεις τον εαυτό σου πως την ώρα αναζήτησης της χρυσής τομής, έχεις τη συνείδησή σου καθαρή έχοντας γράψεις σ'όλους εμάς τους ανεγκέφαλους πόσο ώριμα και σωστά οδηγάς, τηρώντας με θρησκευτική ευλάβεια τον ΚΟΚ.
-
Στο topic 'Χιονίζει!!! Άσπρη μέρα για τους προσθιοκίνητους...', να υποθέσουμε πως χαίρεσαι που χιονίζει επειδή θα φτιάξεις χιονάνθρωπο και θα παίξεις χιονοπόλεμο, ή σαν ευκαιρία να 'παίξεις' σε συνθήκες μηδενικής πρόσφυσης; Εγώ πάντως ήμουνα Κατσιμήδι Πέμπτη/Σάββατο, αλλά όχι για χιονοπόλεμο.
Που θέλω να καταλήξω λοιπόν... Σεβαστές οι απόψεις σου, αλλά θα πρέπει να καταλάβεις εσύ όπως και άλλοι σ'αυτό το forum, πως υπάρχουν κι άλλες απόψεις. Εχουν κι άλλοι άνθρωποι το χάρισμα να έχουν κρίση, ώστε να ξέρουνε που μπορούν να τρέξουν, πότε μπορούν να τρέξουν, αν είναι σε φυσική/εγκεφαλική κατάσταση να τρέξουν, αν είναι επικίνδυνοι για τους γύρω τους, αν οι βελτιώσεις που έχουν κάνει στο αυτοκίνητό τους είναι ασφαλείς για την σωματική ακεραιότητα τη δική τους και των γύρων τους, να τους αρέσει να παρακολουθούν στην τηλεόραση ή ζωντανά όποιο σπορ τους αρέσει, να πατήσουν φρένο όταν πρέπει, να διαβάζουν το δρόμο αρκετά παρακάτω από το μπροστινό τους αυτοκίνητο. Πιθανόν τα δικά σου σωματικά/εγκεφαλικά όρια όσον αφορά την οδήγηση (με ασφάλεια) να φτάνουν πχ στο 10, ενώ άλλων στο 20-30-60-100. Θες λόγω πείρας, θες λόγω μεγαλύτερης αντίληψης, θες λόγω ενεργητικά ασφαλέστερου αυτοκινήτου, θες λόγω πληθώρας θεωρητικών γνώσεων, θες λόγω χαρίσματος; Δεν έχει σημασία...
Αν θεωρούσαμε λοιπόν by default πως ο A-Viper7 είναι ο τέλειος και ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός ever, θα σκύβαμε το κεφάλι και θα λέγαμε πως έχεις 100% δίκιο, μη σου πω πως θα ήταν και ασέβεια να σχολιάσουμε τις απόψεις σου. Φυσικά δεν μιλάω για μένα, αφού αν εσύ είσαι στο 10 που λέγαμε πριν, εγώ ίσως να είμαι στο 5, στο 1, στο 0, στο 15, ή στο 60.
Συμπέρασμα: Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του όρια. Αν σου φαίνονται εσένα άπιαστα ή ακαταλαβίστικα, δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και λανθασμένα ή κατακριτέα.
ΥΓ: Εγώ προσωπικά όπως και άλλοι που γράψανε σ'αυτό το topic, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, ανήκουμε στην κατηγορία των εγκληματιών και παραλόγων. Επέτρεψέ μας όμως, να πιστεύουμε κι εμείς, όπως κι εσύ, πως έχουμε την ωριμότητα να κρίνουμε πότε αυτό που κάνουμε είναι επικίνδυνο και πότε όχι.
-
-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ, ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟ 1987 ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ ΒΕΜΠΕΡ ΣΤΗΝ 33 ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΣΤΟΝ ΒΙΤΑΛΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤ-ΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ, **ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ XLR- XR 600 ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΥΖΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΣ.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ **. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΥΤ-ΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠ-Α ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. MHN ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ..... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤ-ΤΑ, ΕΝΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΛΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ....τς τς τς συκοφαντιες ???
-
Ο χρήστης A-Viper7 και Krusenstern έγραψε:
Μην το κουράσουμε άλλο. -
Paidia, anexartita apo to pathos kai ta pathi sas...
anexartita apo tis odigikes ikanotites sas...an peseis me tin 'asteia' tahitita twn 80 km/h se kolona i dentro iparhei poli megali pithanotita na pethaneis i isws kai heirotero na meineis me anapiria.
Oso magkas kai na eisai den boreis na peraseis mesa apo beton arme kai na vgeis anepafos.Skepsou twra, an aisthanesai TWRA piesmenos kai thes na xeskas trehontas me to aftokinito, poso pio piesmenos tha aisthanesai anapiros demenos sto krevati, me mia saliara kai tin mitera/ginaika/kori sou na se taizei. Skepsou to martirio pou tha pernas esi kai i oikogeneia sou.
Den milaw kan gia tahitites panw apo 100 i arhaia aftokinita.
Skepsou de pali oti to idio borei na pathei, ohi mono o odigos tou aftokinitou alla kai kapoios 'athwos' sinepivatis i pezos, o opoios fisika tha se katarietai tin ipoloipi tou zwi.
To senario afto den einai oso apithano nomizeis.
An stin ellada me plithismo 10.000.000 ehoume 3000 thanatous apo trohaia ton hrono, oi travmatismoi einai toulahiston 10plasioi
Katalavainw tin anagki pou ehoume oloi gia ektonosi. Kai egw ergazomai aftin tin stigmi se monada nevroheirourgikis entatikis therapeias kai thelw na xeskaw. Sas diavevaiw omws pws iparhoun kai alloi tropoi ektonwsis pio asfaleis. Oi istories pou vlepw kathimerina, me anthrwpous dinamikous pou 'gia kaki tihi' anagkazontai na zoun sto perithwrio tis koinwnias, sihna parasirontas kai tis oikogeneies tous ston golgotha afto den boroun na agnoithoun.
Skefteite to ligo.
ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!