-
να πατε να δειτε το ' madagaskar ', πολυ γελιο και οι πιγκουινοι απαιχτοι!
-
Ο χρήστης DurinVIII έγραψε:
Είδε κανείς το 'History of violence'; Πρέπει να είμουν από τους λίγους στην αίθουσα που του άρεσε. Όχι τόσο τρελλό όπως το Videodrome ή το Existenz, αλλά καθαρά Cronenberg-ικό!!!To είδα τελικώς εχθές!
Ανάμικτα συναισθήματα...έχω την εντύπωση ότι το σενάριο προσπάθησε να χωρέσει πολλά καρπούζια κάτω από μια μασχάλη,και φυσικά δεν του 'κάθησε'!
Όχι κακό,πάντως...
-
Προχτες ειδα την 'πτωση' (με τον Χιτλερ, οχι τον ΟΣΦΠ ) και επαθα πλακα απο τον τυπο που επαιζε το ρολο του Αδολφου... Γενικα η ταινια μου αρεσε πολυ και προτεινω να τη δουν οσοι ενδιαφερονται για θεματα σχετικα με τον Β'ΠΠ
-
Είδα προχθές την ταινία του Καφετζόπουλου 'Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος'. Περίμενα ότι θα ήταν εντελώς πατάτα, αλλά τελικά βλεπόταν πολύ ευχάριστα. Είχε κάποιες στιγμές γέλιου και δεν ήταν άλλη μια ελληνική ταινία.
Χθες είδα σε dvd το 'Hitch' και ήταν πολύ καλό! -
Παιδιά, όντως ο Μπομπ Σφουγγαράκης (Spongebob Squarepants) έχει τρελλό γέλιο!!! Και το Μαρσουπιλαμί είναι φοβερό.
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Χθες είδα σε dvd το 'Hitch' και ήταν πολύ καλό!Το Hitch είναι όντως πολύ καλό. Δεν είμαι fun των κωμωδιών, ΕΙΔΙΚΑ αυτού του στυλ, αλλά με λίγη παρεούλα και όρεξη για ελαφριά ταινία, θα σας αρέσει νομίζω...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Χθες είδα σε dvd το 'Hitch' και ήταν πολύ καλό!
Το Hitch είναι όντως πολύ καλό. Δεν είμαι fun των κωμωδιών, ΕΙΔΙΚΑ αυτού του στυλ, αλλά με λίγη παρεούλα και όρεξη για ελαφριά ταινία, θα σας αρέσει νομίζω...
Εχει και 2-3 σκηνες που το γελιο ειναι απιστευτο!!
-
με το χορο και μετα με το φιλι κορυφη!
-
Πριν απο λίγο ειδα το 'Broken Flowers' του Τζάρμους. Πολύ ωραία ταινία και ο Bill Murray τρομερός όπως πάντα. Αξίζει να το δείτε.
-
Είδα λίγο από το Savior (θα το πάρω και σε dvd). Πολύ ενδιαφέρουσα ταινία, αρκετά συγκινητική! Αν σας ενδιαφέρει ένα μεγάλο σε διάρκεια, πολεμικό έργο που αναφέρεται στον πόλεμο στη Σερβία, δείτε το.
Είδα και το Amytiville Horror... Αυτό και να μην το δείτε, δεν πειράζει!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να πατε να δειτε το ' madagaskar ', πολυ γελιο και οι πιγκουινοι απαιχτοι!Μαφία σκέτη!!!
-
smile! 'κοβαλσκυ εσυ θα διεισδυσεις και θα κανεις φιλιες με τους ιθαγενεις' πεθανα στο γελιο με την ατακα του πιγκουινου!
-
νασε τι πραγματευεται το εργο που λες?
-
ΜΗ δείτε το Marksman με τον Wesley Snipes. Β-movie ίσως και C... ΠΩΠΩ Αμερικανιά...
-
'Ο εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ'.
Αρκετά καλό. Σε κάποια (λίγα) σημεία θυμίζει τον ορίγκιναλ 'Εξορκιστή'. Προς το τέλος όμως, δείχνει σαν να εξαντλήθηκαν λίγο σεναριογράφος-σκηνοθέτης και να μην ήξεραν πώς να το τελειώσουν... Και μόνο που βασίζεται σε αληθινή ιστορία πάντως, αξίζει να το δείτε.
-
Τον ειδαμε χθες με τον Cavallino στο cine cosmopolis στην Κηφισιας(συστεινεται ανεπιφυλακτα ο εν λογω χωρος )
Σε καμμια περιπτωση δεν ειναι σαν τον 'Εξορκιστη' που ειναι μακραν η καλυτερη ταινια του ειδους.....
Εχει καποιες καλες σκηνες,στηριζει πολλα στο οτι βασιζεται σε αληθινη ιστορια αλλα δεν σε καθηλωνει οπως εκανε ο Εξορκιστης 1 και λιγοτερο ο Εξορκιστης η αρχη του κακου(το τελευταιο).
Δεν ειναι κακη ταινια η οτι δεν βλεπεται,αλλα εγω περιμενα περισσοτερα...
-
Θα πάω να δω το Proof σήμερα. Μήπως το είδε κανείς;
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Θα πάω να δω το Proof σήμερα. Μήπως το είδε κανείς;Είναι το επόμενο που θα δω, σίγουρα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θα πάω να δω το Proof σήμερα. Μήπως το είδε κανείς;
Είναι το επόμενο που θα δω, σίγουρα
To έχω δει σε μια υπέροχη παράσταση στο θέατρο,πριν από 2-3 χρόνια.
Είμαι περίεργος να δω αν θα καταφέρει να αποδώσει την ίδια ατμόσφαιρα στη μεγάλη οθόνη...
-
Ας γραψω κι εγω για τα δυο DVD που ειδα τελευταια, ελπιζω το θεμα να μην περιοριζεται σε νεες κινηματογραφικες κυκλοφοριες.
Kingdom of Heaven : Αρκετα πιστο στην εποχη που διαπραγματευεται και καθως φαινεται και στα ιστορικα γεγονοτα ( Σταυροφοριες - τελη 12ου αιωνα) , με ανθρωπιστικο μηνυμα , πολυ καλες μαχες και δυστυχως μετριοτατες ερμηνειες . 3/5
Star Wars ep. III : Αν ειστε φαν θα το δειτε ουτως η αλλως, αν δεν ειστε και παλι δεν θα χασετε τον καιρο σας. Απιθανα τα εφε (οχι παντα και αληθοφανη ομως) , σημαντικα γεγονοτα στο πλαισιο της μυθοπλασιας των SW , και η πρωτη εμφανιση (οχι κινηματογραφικα, αλλα 'ιστορικα' του γνωστου ακομη και σε ανθρωπους που δεν εχουν δει ποτε SW, Darth Vader. Παλι αδιαφορες οι ερμηνειες με εξαιρεση τον Yoda Καλη περιπετεια για βραδακι με πιτσα και μπιριτσα. 3/5
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]