-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Ε, μεγάλε, λίγα τα λόγια σου για ταινίες που πρωταγωνιστεί ο Clive Owen.
Eίμαι μαζί σου φίλε (για αυτό πήγα να το δω),αλλά πίστεψέ με,δεν λέει η ταινία...
-
Βασικά είναι ταινία του 2003 και τόσο καιρό δεν την έφερναν.
Τον 'Κρουπιέρη' με τον Clive Owen την έχεις δει;
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Όχι,δυστυχώς,αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα και θα το ψάξω.
Νομίζω μάλιστα ότι είναι ο ίδιος σκηνοθέτης με την πατάτα που περιέγραψα προχθές (Μάικ Χότζες,ή κάνω λάθος?) -
Μόλις επέστρεψα από μια καταπληκτική ταινία το 'Sin City'...
Εκπληκτική μεταφορά της κόμικ-αισθητικής στη μεγάλη οθόνη.
Οι συντελεστές της ταινίας κατάφεραν να μην πέσουν στην παγίδα της μετατροπής του κόμικ σε ταινία,αλλά να γίνει το αντίστροφο,η ταινία να μετατραπεί σε κόμικ.
Νομίζω ότι αξίζει της προσοχής μας...
-
Όσον αφορά το The Pianist κι εγώ το βρήκα καλό αλλα υπερεκτιμημένο. Σίγουρα δεν συγκρίνεται με εργάρες παλιότερες του Πολάνσκι (Rosemary's Baby, The Tenant, Cul de Sac κ.λ.π.).
Το Sin City ήταν πολύ καλό και αξίζει να το δείτε ειδικά αν είστε φαν των κόμικς και της αισθητικης τους γενικότερα.
Μου άρεσε αρκετά το The Jacket με Adrien Brody που το κατέβασα σε DVD rip.
To Men of Honor πάλι πιστεύω ήταν απλά μέτριο. Κλασσική αμερικανιά, προβλέψιμο, τραγικά μελό και γενικά αδιάφορο. Δυστυχώς η καρριέρα του Ντε Νίρο τα τελευταία χρόνια έχει χτυπήσει πάτο (ειδικα το Hide & Seek που πρέπει να είναι απο τα χειρότερα έργα που έχω δει φετος).
-
Όντως το Hide and Seek ήταν πατάτα. Οι ταινιές De Niro έχουν πέσει, αλλά τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε και σοβαρά προβλήματα υγείας.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Όχι,δυστυχώς,αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα και θα το ψάξω.
Νομίζω μάλιστα ότι είναι ο ίδιος σκηνοθέτης με την πατάτα που περιέγραψα προχθές (Μάικ Χότζες,ή κάνω λάθος?)Ο ίδιος σκηνοθέτης είναι, ναι (Mike Hodges). Η ταινία όμως είναι πολύ καλή και με ωραίο κλίμα.
-
Ρε σεις,τηλεπάθεια έχουμε;
Μόλις είδα το Hide and seek και ήμουν να έτοιμος να γράψω ότι ο κατηφόρος του DeNiro καλά κρατεί.Κρίμα!
Καλά και η ταινία ήταν άστα0βράστα.Νομίζω πως μου έδωσε να καταλάβω τι σημαίνει η έκφραση 'σκηνοθετικά κλισέ' ....
Μόνο η μικρούλα Dakota Fanning άξιζε...Ηθικό δίδαγμα:Μην εμπιστεύεστε ΠΟΤΕ τις κοπέλες των dvd club.Ρώτησε κάποιος άλλος (εγώ υποτίθεται έχω πάθει και έχω μάθει) για κανένα καλό θρίλερ και μας προέκυψε το hide&seek...
Ξέρετε αν έχει βγει το 'Ασανσέρ για δολοφόνους' ; Η μουσική είναι απίστευτη,οπότε φαντάζομαι πως σε συνδυασμό με την εικόμα θα ειναι κάτι το πολύ-πολυ καλό.
-
EDISON
μια χαρα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ηθικό δίδαγμα:Μην εμπιστεύεστε ΠΟΤΕ τις κοπέλες των dvd club.Ρώτησε κάποιος άλλος (εγώ υποτίθεται έχω πάθει και έχω μάθει) για κανένα καλό θρίλερ και μας προέκυψε το hide&seek...
Εγω πλεον λεω μην εμπιστευεστε ποτε DVD που στο εξωφυλο λεει:
'TWO THUMBS UP'
- Ebert & Roeper
(Το λενε μερικες 10αδες ταινιες εκει που 'ψωνιζω' και ολες ανεξαιρετως εχουν βγει απο χαζοχαρουμενες αμερικανιες μεχρι 'καλυτερα να εβλεπα δυο ωρες διαφημισεις')
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ο κατηφόρος του DeNiro καλά κρατεί.Κρίμα!Τοσο ψηλα που εχει ανεβει,ας κατηφορισει και λιγο.Δεν πειραζει...
Παντως,αν δεν σε παρασυρει το χαμηλου επιπεδου εργο,θα προσεξεις πολλες καλες στιγμες του...
-
Herbie: Fully Loaded
teaser trailer: http://movies.apple.com/movies/disney/h ... d_m480.mov 'save as'
-
Το κατσαριδάκι θέλω καλύτερα να το θυμάμαι όπως το είχα δει μικρός στις παλιές ταινίες. Η συνέχεια που θα βγεί τώρα μου φαίνεται πως θα είναι φοβερή μπούρδα.
-
Ειδα> Γκρ Εγκληματα της ζουγκλας..
Επομενος στοχος> Puting tank
Δυσευρετο ομως.....
Κανεις αλλος που να ξερει να προτινει καλη παρακμη?
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Κανεις αλλος που να ξερει να προτινει καλη παρακμη?'From Dusk till Dawn', του Ταραντίνο, με Χάρβι Καιτέλ, Τζορτζ Κλούνι, Κουέντιν Ταραντίνο, Σάλμα Χάγιεκ. Παρακμή σε όλο της το μεγαλείο, αλλά την έχω δει ευχάριστα τουλάχιστον 4 φορές
-
EDISON
Πολλές χαρές. Να πάτε να το δείτε.
-
SIN CITY με εναν Κλαιβ Οουενς στα καλυτερα του
-
Dwight
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
SIN CITY με εναν Κλαιβ Οουενς στα καλυτερα τουΤο είδα εχθές.
Απλά, 2 χαμένες ώρες από τη ζωή μου...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
SIN CITY με εναν Κλαιβ Οουενς στα καλυτερα του
Το είδα εχθές.
Απλά, 2 χαμένες ώρες από τη ζωή μου...
Τι δεν σου αρεσε? Εγω βρηκα συμπαθητικο το πλέξιμο του φιλμ νουαρ με το κομιξ
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]